S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Háát, ahhoz képest hogy én csak annyit mondtam, hogy nem lenne rossza ha egy k*rva pisztollyal 10 m-rõl el lehetne vkit találni a játékban; meddig jutottunk...nem is rossz <#nevetes1>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hassan B
keresõ

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

valakinek müködik ez a kocsis mod?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Oroszul a Dragunov:
Снайперская винтовка Драгунова, Sznajperszkaja vintovka Dragunova, rövidítve SZVD

Azt hiszem összefügg a játékkal mert abban is van, és orosz nyelv is van benne,ukránok a fejlesztõk nem ?az oroszország mellett van...de ha oroszok a fejlesztõk akkor mégjobb,szóval azért egy kicsit témánál vagyunk, és nem idióta kérdés ez, és nemis válasz, csakegy felvetés 😊

Na szevasztok Chernobyliták.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Nemszeretek kötözködni, és bocsáss is meg ha vmivel megsértettelek...

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

hykao
A különbözõ - a játékban nem is szereplõ - marok- és egyéb lõfegyverek tulajdonságainak hosszas ecsetelgetésének? Persze. Végül is ilyen alapon minden összefügg mindennel... 😊
nincs és kész..

😊

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

nem akarok kötözködni a lõfegyvereknek azért van némi köze a topikhoz .. talán .. esetleg .. nembiztos ..

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

IvanovicsTech
Ok

Mercedes CLK 270

hykao
Lõfegyverezést, Dragonovozást, idióta kérdésekre idióta válaszolgatást és egyéb OFF témákat a másik topikban folytassátok légyszi...(az uccsó 50 hozzászólásból kb. 5 szólt a játékról...)
n3whous3
Hehehe, rohadt szép hely lett, amúgy meg ki vagy? Vagy csak az adatlapom alapján gondoltad, hogy Oh. vagyok?

púúúúú

amúgy mijjen lett a gyopáros? még annó a terveit láttam ami alapján nem tûnt egyértelmûnek hogy elkészül 😄D és hogy jó lesz-e

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

IvanovicsTech
Angol

Mercedes CLK 270

Milyen nyelven írod Dragonovnak a Dragunovot? Ha egyszer az eredeti neve is Dragunov (Snaiperskaya Vintovka Dragunova)? <#vigyor2>

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

IvanovicsTech
A Dragonov-ott, kötözködhetsz de így kell írni csak nem Magyarul.

Mercedes CLK 270

IvanovicsTech
Valóban nem lõtem vele de kezembe már tartotam,mivel nagybátyámé a pisztoly.A kéz törést pedig nem szószerint értetem.

Mercedes CLK 270

n3whous3
Én nem is próbáltam kimenni a bunkerbõl. Az elsõ dolog volt, hogy infót szereztem a fószertõl, meg küldetést. Nem logikus, hogy vele kellene elõször dumálni??????

púúúúú

Nem futott valaki véletlen bele vid kártya tesztekben, ahol stalker alatt mérték össze a kártyákat. Igazából elsõsorban 8800GTX teszt érdekelne, ahol 8800GTS is szerepel a tesztben. Állítólag nincs nagy különbség ebben a játékban a két kártya teljesítménye között. De ezt számokban is megnézném.
nem kell fegyver sztem senkinek.Ha csak jaszkarizni akarsz vele, arra ott a gaz meg a replikak, ha meg loni is, akkor nehogy mar legyen fegyvered.
Ha egy fegyvert eloveszel, akkor azt mar hasznalni kell. Az is igaz, hogy aki sotetben jarkal, annak ugysem nyilvantartott fegyvere van/lesz.

Atisz
Világos, a gépfegyver teljesen más tészta: 3-as sorozatnál a 3. tényleg a plafon <#nevetes1>.
Én a játékban található pisztolyokon mulattam, mert vmi hihetetlenül pontatlanok.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nekem is recseg, de csak elvétve.
Nem a sugárzásmérõ, ez valami hanghiba lehet.

Nos, összefutottam az elsõ emberszabású csápos mutánssal. Hát nem semmi, elég félelmetes volt és 1 tár lõszer kellett a gépfegyverbõl.

Ahogy elnézem a Duty felekezet tagjai a jófiúk a játékban, javítsatok ki ha tévedek. Kicsit idegesítõek az állandóan újratermelõdõ bandita falkák, azok az emberek közül akikkel beszéltem, jóformán már senki nincs életben, mert egy kósza bandita csapat lemészárolta õket #guluszem1]

n3whous3
Azért annyira sok nem lehet, mert nagyon szigorúak a szabályok fegyvertartás terén (nem?).

púúúúú

sevendoor
Meglepödnél ha tudnád, hogy önvédelmi indokkal hány embernek van fegyvere ebben az országban.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

artschiatwork
OFF
a nem régiben történt (ráadásul teljesen értelmetlen) lövöldözések miatt nem is csoda, hogy nem lehet lõfegyverhez jutni, én még jobban megszigorítanám a fegyverhez jutás feltételeit.
ON

Nemtörik a kéz, csak ha férfi ruhába bújt kislány lõ a desertel vagy te aki életedben fogadom sose lõttél, a Dragonov meg Dragunov 😊

Egyébként FN2000 jah, az elég jó fegyver volt.

a probléma ott van, hogy ebben az országban önvédelemre szinte senki, sportcélra pedig igencsak korlátozottan juthat az ember lõfegyverhez. már olyan szinten probléma ez, hogy aki komolyan szeretne, az sincs egyszerû helyzetben, természetesen nem kell amerikát játszani és minden idiótának fegyvert adni, de kicsit akkor is túlzás..
gyakorlatilag sportcélra is 1 ember 1 fegyver, és ez vonatkozik a fõdarabra is, így pl ha van egy pisztolyod, tegyük fel cz75, 9x19 luger kaliberben, akkor ahoz nem vehetsz .22es váltószettet (csõ+szán), mert az már második fegyvernek minõsül, amihez nem kapsz engedélyt itthon
Hú de jo a game,legjobb a teleportálos rész!!!!Most csinálom harmadszorra de csak mindig a kõig jutottam.Azt hittem a kõnél vége van.Hoppá hát nem!!!
HAF Rigel
Szoval az ak47 sport változatával a Gyáli lötéren löttem , és abban külöbözik a "sima" változattõl , hogy csak félautomata , sorozatlövésre alkalmatlan .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

A csontok izomfeszesség nélkül is faszán el tudnak törni 😊

Az a kézvédõ nyúlvány azért van rajta hogy lövésnél a hátrasikló szán véletlenül se szaladjon bele a kezedbe, egy csomó más pisztolynak is része.
Olyat már hallottam hogy a DE lövésnél kirepült a júzer kezébõl, ilyenkor az a gáz ha a mutatóujját még a ravasz közelében van mert akkor a pisztoly erõsen csavar rajta egyet hehe

A Desert Eagle pisztolynak túl sok, puskának viszont kevés szal elég szerencsétlen fegyver, Magyarországon a 12db reálisnak hangzik, sõt inkább sok szerintem.
Az akinek pénze is és még igénye is lenne egy ilyen kéziágyúra az 99%-ban alkalmatlan fegyvetatásra, a "normálisok" meg normális pisztolyt vesznek.
(most õszintén, minek akarna bárki egy ilyen fegyvert otthonra? Asszem .50-es DE-t senkisem tarthat idehaza csak kisebbet)

Az a német fegyver elvileg a H&K G36 a futurisztikus meg az FN2000.

ez a keztores legenda sztem. Az orrtores viszont nem😊
Egy ket nagyobb telejesitmenbyu puska, karabely ha rosszul fogod, siman lecsavar akkorat, hogy eltorhet az orrod.
De a kezed....😊

A desert eagle kifejezetten NEM közelharci fegyver, teljesitmeny, lopontossaga pont a nagyobb tavolsagokon levo celok lekuzdesere hajlamositja. A jenkik pl ilyenekkel vadasznak szarvasokra ozekre.(maroklofegyveres vadaszat) A lotavolsaga, celtartasa es atutoereje pont erre determinalja.
Na meg persze kis mertekben felszerelhet spec egysegekhez, de nekik van
erre jobb eszkozuk is.
Szoval ez olyan, mint az autobana Hummer. Jo is szep is nagy is eros is, de minek, mert kihasznalni ugysem tudod.

Gondolom közelharcra kifejlesztett pisztoly, Izraeli azt tudom.Azért van értelme, de a kezed nem töri el, sõt hátraütést kompenzálva van egy kézvédõ nyúlvány, hogy ne tépje le a nagyujjad.A csontok törése az emberi szervezetben akkor van, mikor az izmok megfeszített állapotban vannak és nem tudják elvezetni a rá mért erõhatást, ekkor a csont ill. izület vezeti és az eltörik mert önmagában kevés.Gondolom rossz fegyvertartás eleve + az erõs fegyver az ami eltöri a kezed.

irl meg nem

http://video.google.com/videoplay?docid=8025189549212490891&q=chernobyl+and+pripyat

Én a játékban az IL8 at használtam sokáig kiegészítve egy távcsöve ak-val,
késõbb áttértem arra német gyártású távcsöves automatára minek most nemtom a nevét.De úgy vettem észre elég hatásos, nála csak a bazi távcsöves automata van ami kicsit futurisztikus.

Neked még nem volt szerencséd hozzá???

Jah, haverom lõtt Desertel, de nemhiszem hogy csak 12db lenne az országban, bár azt is elképzelhetõnek tartom hogy a látogatott lõtéren van 1-2 db.Te hova jársz lõni?

en sokat lottem irl is es virtualisan is😊 Igaz, desert eagle hez nem volt szerencsem, de pl sztrecskin nevu sorozatlovo pisztolyhoz igen. Az elso loveszeten siman belelottem a plafonba, pedig akkorra volt mar gazdag tapasztalatom. Es megis.
Ugyenez a Mp5 vagy a Uzi is: sok penzt fel merek tenni, hogy egy 10 meteren allo emberalakba egy 20 as toltottsegu tarral innen a topicbol senki nem tenne sorozaton 5 nel tobb talalatot😊
Persze ez nem a topic csufolasa, hanem afeyverkezelesis gaykorlat hianya.
Jo sok gyakorlas utan ugyanez a loszituacio egy kb tenyernyi feluleten mar elfogadhato lokeszseget jelent. Allo emberalak 10 m, 20 as tar, sorozaton.
Ja, a stalkerben semmi kivetnivalo nincs a fegyver fizikat illetoen, talan csak annyi, hogy a sebzes szerintem nem realis, de hat ne legyunk mar maximalistak😊

gondolom azért sport, mert nem lehet vele sorozatot lõni, de ez csak tipp

desert eagle: hát igen mókás kis fegyver, értelme gyakorlatilag nulla, 2m alatti emberek kezében nevetségesen néz ki 😊
viszont a méreteihez képest nem nagy a hátrarúgása, van benne anyag bõven ami megfogja, és van egy csekély átütõereje...

használhatósága viszont szerintem kimerül a counter-strikeban és egyéb lövöldözõs játékokban, filmekben 😊
IvanovicsTech
KÜlönleges engedélyel lehet tartani gyûjtõk,vagy kölföldön szolgáló különleges feladatot betöltõ testõröknek stb...

Mercedes CLK 270

IvanovicsTech
A barátod nagyon szerencsés ember lehet ha Desert Eagle-el volt lõni,mivel magyarországon 12db van legálisan.Lõni valóban nem egyszerû vele mert eltöri a kezedet,mesterlövész puskából nem tudom milyet próbált,de a Dragonov durva de mégse anyira mint egy M82-es.

Mercedes CLK 270

Milyen az a sport ak47 es? Mert úgy tudom hogy automata fegyverekkel nem lehet lõni, sõt lõtermek ill pályák sem rendelkezhetnek vel, csak a katonaság? Tehát akkor ez egy módosított AK ???Javíts ki kérlek ha tévedek.

Egyébként bedõltetek a kamunak...Dos is van még...

Haverom jár lõni, ez az élete,elég jól vágja a fegyvereket.A régen 7 Mesterlövésznek nevezett lõtérre járnak.Valóságban elég nehéz Desertel célozni, + a sniper távcsöve majdnem kibaszta a szemét amikor elõször lõtt vele, olyat hátrarúg.Tehát játékban a fegyver egy játékfegyver, élõben a fegyver...menjetek el próbáljatok ki pár dolgot addig csak halandzsa amit a fegyverekrõl beszéltek utánna már tudtok képet alkotni a témáról.Jah és körönként legalább egy 20ast vigyetek magatokkal...nem lesz elég mindenre 😊Én személy szerint shaolin kung fu-zom de ott más jellegû ütõ, szúró, és vágófegyverek vannak, én csak azokat ismerem😊

PhantomAss
hali
nos én 3 évig voltam katona (2 év szerzõdéses) voltam egypár lövészeten
csak ezért írtam amit írtam...
de nem vagyok egy nagy fegyverszakértõ, arra próbáltam reagálni, hogy a pisztoly és az alap ak 74 nekem sokkal jobban visszaadja az eredeti feelinget mint bármely más játék (mondjuk az arma persze jobb)
csak ennyi...

GOOBY, pls

ruffirant
már biztos kész a tesztelés is ha ráérnek ilyen poénokkal foglalkozni

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

kill3r21
hu mekkora cumizatás de jo 😄
wantonly
Mostmár azt sem fogjuk elhinni, ha tényleg kész lesz. <#idiota>
tlov cciv kacs

csak vicc volt

tomas10