S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomas10
de lehet hogy emeletes ház

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

24157----erre valaki tudd válaszolni? hogy hogy kéne!

Egy másik fórumon találtam:S.T.A.L.K.E.R végigjátszás(csak a fõküldetések)
"ime egy végigjátszás ami kizárolag a fövonalat követi aq mellék küldikre nem tér ki.ámde sok kezdönek hasznos lehet ugyhogy use it

http://logout.hu/serpenyo/1501/stalker_shadow_of_chernobyl_vegigjatszas.html

ps.:a többi rész linkje megtalálhato a leírás alatt"

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

hy! vki megcsinálta azt amikro egy csávónak vissza kell szerezni a családi fegyvert?? mert nem tom hol van,de pont azon a helyen állok ahol mutatja😊
kösszi a helpet.

Atisz
Normális. Olvasd el a játékon belüli enciklopédiát (aztán töltsd vissza az elõzõ állást, mert miközben olvasol ketyeg az idõ <#eplus2>).
Ott le van írva, hogy a banditák az összes stalkert megtámadják, zsákmány reményében.
A katonák szintén lõnek mindenre ami mozog. Én ergó szeretem õket, mert elég jó fegyókat és hozzá való skulót lehet szerezni tõlük (a rohamosztagos mondjuk szivatás, mivel plaxi rostélyos sisakja, tehát fejlövés = 0, no de ugye ott vannak az AP golyók <#vigyor3>)...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

A guide után még el kell menni a dokihoz, majd csak õ mondja el hol is van a dekóder. Nézd meg a feladataidat és ha van olyan, amiben a dokit kell megtalálni Strelok búvóhelyén, na akkor menj el oda. Akkor fogod csak megtudni hol keressed a kérdéses cuccot.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Hát ne nézd az eget,de amúgy nálam nincs ilyen.
Császtok!Van egy problémám.Amikor elindítom a gamet,és felnézek az égre akkor összemosódik az ég?!Mitõl lehet ez?Please segítsetek mert így élvezhetetlen a játék!!Elõre is thankx.
pasz 😄D

Phoenix007
Nekem a guide halott volt, de úgyis kipipálta a küldetést 😊 Ez így rendben van? Volt nála valami, (mondjuk PDA) amin rajta volta szükséges info? Vagy ez is csak egy bug a sok közül?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Jó ez az autómód,csak hamar felrobban.Viszont a szõrnyeket tök jól ellehet gázolni.<#bdead>
tomas10
http://www.videobomb.hu/video/Magyar_expedicio_Csernobilban_20052006 ez igaz nemrég jártak a magyarok csernobilba

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Ahogy Broafka mondja, de a dekódert csak akkor fogod megtalálni Pripyat-ban, ha beszéltél errõl a Guide nevû csókával /akihez meg a Ghost-tól kapott információ juttat el, legalább is a dekóderrel kapcsolatban/ Egyébként ne is keresd, mert nem fogja beadni a gép, szóval nyomás Guide-hoz! /már ha nem akarod a wish granter-nél abbahagyni/
gyorsabb a vesszõk nélkül😊

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

A küldetést a prof adja, nem a doki. Vedd fel szerintem, bár nem muszály ha nem kell a játék egyik legjobb, /ha nem a legjobb/ öltözete ingyé...
Küldtem privit, nézd meg!
Igen. De nem a tüzet kell lelõni, hanem azt a lebegõ, pulzáló ködpamacsot ami röpköd körbe a teremben. Találd is el persze. 😊
A tûzcsóva ami sebez azt õk csinálják.

Kamehame
ékezet luxus? <#idiota>

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

hát slaggal simán, de az gondolom nincs nálad😊
amúgy nem tudom, egy cimbim mesélte, hogy neki is volt ilyen, de aztan vagy vart egy kicsit vagy betoltotte az elozo menteset, nem emlekszem mar. Nekem nem volt ilyen tuzes hely

IvanovicsTech
Szevasztok! Az normális hogy az összes katona és bandita engem akar a másvilágra küldeni?
Bazz most valami föld alati alagút rendszerbe nyomulok de fogalmam sincs mere vagyok<#eplus2><#eplus2>

Mercedes CLK 270

de ahol bejöttem ott tûzel az ajtó! na de leírom pontosan egy dokumentumot kellett megszerezni ami egy emeleten volt megis szereztem de utána nem tudok kimeni az ajton ahol bejöttem,vmi tûtek tünek fel és tüzelnek de követnek....egy ajtó sem nyilik.mit kéne csinálni?? a tüzeket meg lehet õlni?? kösszi

balodlalt szekrény van cuccokkal?
Mert ha az, fordulj meg, menj ki a szobabol, le a lepcson es ott tudsz kimenni, ahol bejottel.
De fent lesznek kemeny legenyek(3 heccsatosok)

jaja, már az elején észrevettem a hídnál. Ilyenkor meg kell várni mig megrázza magát, nem érdemes a kókadt alakba beletárazni, mert meg se kottyan neki.

Atisz
Még nem voltam ezen a helyen, de próbálkozz a csavar dobással. Sok paranormális tevékenységet ezzel lehet kitapasztalni, kicselezni.

Még1x ez csak tipp, itt még nem jártam, ha vki tudja segítsen neki.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

az a baj FAQ-ban angol a végigjátszás,szóval tudtok segíteni?(24134)

ok! bocsi. megvan.bocsi

hello! elakadtam amikor egy dokumentumért mentem,mokst egy épületben vagyok és ott tûzek jonnek elö és az ajtót eltorlaszolja vmi ami ég:.ha tudtok help! kösszi.

Kamehame
ez direckt igy vannak, vagy aki csinálta a képet tett arról hogy ilyen legyen a két kutya póza?

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Atisz
Én segítettem annak a dokinak kijutni, de nem vettem fel a küldit, csak épp a Wild Zone-ban jártam és küldött egy rádióüzenetet.
Egyébként egy puskát keresek egy csávónak a bárból, és bár ott vagyok a helyszínen amit a PDA mutat, a fegyver sehol nincs (van 3 szekrény és 1 doboz, de mind üres -.-)

jó tudni, köszi 😊
ebben az esetben a minusz statok miatt tényleg nem olyan figyelemreméltó..
Jaja láttam csak nem jött be. Mert két linket találtam összesen ahol fenn van az egyik amit adtál a német amit nem tok letölteni mer fingom nincs a németrõl, a másik egy angol oldal egy más által készített mod, ami meg nem jött le. 😞((
Ja azé kösz a segítséget.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Nekem most egy Kötelesség ruhám van.Találtam.
Elég jól véd a lövedékek ill. a sugárzással szemben.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Vagy csak nem vetted észre. Baromi sötét ám az a farkinca és könnyû nem észrevenni. De az is tény, hogy nagyon ritkán találni belõle.

Atisz
a pseudodog-os küldit nyugodtan dobhatod. Már több mint 20-at leöltem...egynél sem volt farok -.-
A sima kutyánál általában minden harmadiknál van, csak ugye nem az kell 😉

Atisz
Jaja, egyértelmû bug. Jár a pont <#eljen>

Nekem nem volt ilyesmi, pont hogy szerettem ha már szédelegnek mert akkor könnyebb eltalálni õket 😊

Sziasztok! Az miért van,hogy miután feltettem a patch-et,és ujra kezdtem a játékot,mintha szebb lenne a grafika,és a fõszereplõ járása nem sima,hanem olyan realisztikusabbnak tûnik,ugy billeg,persze nem vodkásan😊
A 2valakiknél" általában csak kaja szokot lenni de a kereskedõknél sokkal több fajta cucc van pl a srácnál a legelején a bunkerben a rács mögött

Nálam is ez volt de ez csak idõleges (nem tudom miért van, valszeg bug) de a végén majd vissza fog váltani kivállóba szal semmi pánik! <#hehe>

Nem, nálam is pont ez van, fõleg a játék végén lehet látni ahol már mindenkinek két fejlövés kell, az eslõ lövés után szédelegni kezd és meg kell várni hogy újra kiegyenesedjen mert a szédelgéses animáció közben furcsamód nem sebzõdik <#nemtudom>

hiftu
Azt a nevezetes videokártyák letesztelték és ahhoz képest, hogy milyen drága egyáltalán nem mutat semmit mai játékokon.

hiftu
Nektek is átvált a népszerûség kiválóból rettentõ rosszba, ha beszéltek Kruglovval?? Ki lehet ezt védeni valahogy? (Még az X18 bázis elött mentem arra.)

Hali!

Azt észrevettétek már, hogy amikor valkit keményebben meglõsz és "beszédül" kicsit (kb 2-3másodpercig nem támad)és ha ebbena 2-3 másodpercben fejbe lövöd akkor az mintha nem is hatna rá!
Észrevettétek már, vagy csak én bénázok? 😊
üdv:
Mac

gabo91
Hát mondjuk még edig egy küldetést csináltam meg két melékküldetést, odmegyek hogy beszéljek valakivel alul van hogy kereskedés és ugy ottvannak a dolgai ami általában kenyér meg vodka mást nemláttam náluk a kereskedönél sem volt.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

sevendoor
És olyan a hangja mint egy Geiger-Müller számláló. 😊

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Yan
lesz abbol 600-as is 😉

&#165; xfire: kistekila

A 400% élet nem azt jelenti hogy ennyivel több lesz az életed hanem azt, hogy 400%-al gyorsul a természetes regenerációd.

Szerintem nem éri meg, egy idõ után úszni fogsz a sok healthpack-ban és harc szal ha arra kell várnod hogy regenerálódj az már régen rossz 😊

Mennyi pénzed van? Persze szinte biztos hogy találni is fogsz olyan - vagy hasonló szintû ill. még jobb ruhát, de ez olyan dolog, hogy lehet hogy már a következõ sarkon belebotlasz egybe, de lehet hogy csak sokkal késõbb... /ugye ez nem "csõ" fps (bár nem is Oblivion<#worship>)/ Szóval ha van rá pénzed vedd meg, mert elmondásod szerint amit most használsz annál 100X többet ér, a lóvét meg /szerintem, én ezt tapasztaltam/ úgyse tudod hasznosabb dologra elkölteni, /én *szinte minden jobb cuccot úgy találtam ill. küldetés végrehajtásáért kaptam/ szóval ne spórolj, ha valami jobb dolgot megvehetsz és van is mibõl akkor ne várj addig míg találsz egy olyat vagy hasonlót, mert csak annyit érsz vele, hogy bentmarad egy rakás lóvéd, mert késõbb meg úgysem tudod mire elkölteni, mert lásd *. Ja, és például hol vagy most a játékban? A Prof.-al találkoztál már? Lake Yantarban van egy mobil bázis, ott találod Prof. Sakharov-ot. Ad egy küldetést /el kell kísérni az emberét, Dr. Kruglovot egy nem messze esõ helyre, ahol a Dokinak méréseket kell elvégeznie, utána visszakísérni a Lake Yantar-i mobil bázisba/, a fizetséged egy SEVA Suit...
az történt, hogy kaptam a barban egy küldetést, miszerint hozzam el a "húscafat" nevû artifactot
miután kiirtottam az elsõ küldiben a kutyákat, rewardként ezt kaptam, 400% élet és -10% 3 dologra, olyan mint a "vérkõ", csak kétszerannyi HP..
(bah minek kellett ezeket lefordítani magyarra, sokkal nehezebb így beszélgetni róluk)
a kérdés: érdemes a cuccot megtartani, és nyomulni vele, vagy érdemes leadni a barban inkább?
oneal1
hádemé?😄

az lényeg hogy érdemes e elherdálni ennyi pénzt rá vagy pedig lehet találni valahol?😊

!Forza Ferrari!