S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"ime egy végigjátszás ami kizárolag a fövonalat követi aq mellék küldikre nem tér ki.ámde sok kezdönek hasznos lehet ugyhogy use it
http://logout.hu/serpenyo/1501/stalker_shadow_of_chernobyl_vegigjatszas.html
ps.:a többi rész linkje megtalálhato a leírás alatt"
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
kösszi a helpet.
Ott le van írva, hogy a banditák az összes stalkert megtámadják, zsákmány reményében.
A katonák szintén lõnek mindenre ami mozog. Én ergó szeretem õket, mert elég jó fegyókat és hozzá való skulót lehet szerezni tõlük (a rohamosztagos mondjuk szivatás, mivel plaxi rostélyos sisakja, tehát fejlövés = 0, no de ugye ott vannak az AP golyók <#vigyor3>#vigyor3>)...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
A tûzcsóva ami sebez azt õk csinálják.
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
amúgy nem tudom, egy cimbim mesélte, hogy neki is volt ilyen, de aztan vagy vart egy kicsit vagy betoltotte az elozo menteset, nem emlekszem mar. Nekem nem volt ilyen tuzes hely
Bazz most valami föld alati alagút rendszerbe nyomulok de fogalmam sincs mere vagyok<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Mercedes CLK 270
Mert ha az, fordulj meg, menj ki a szobabol, le a lepcson es ott tudsz kimenni, ahol bejottel.
De fent lesznek kemeny legenyek(3 heccsatosok)
Még1x ez csak tipp, itt még nem jártam, ha vki tudja segítsen neki.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
Egyébként egy puskát keresek egy csávónak a bárból, és bár ott vagyok a helyszínen amit a PDA mutat, a fegyver sehol nincs (van 3 szekrény és 1 doboz, de mind üres -.-)
ebben az esetben a minusz statok miatt tényleg nem olyan figyelemreméltó..
Ja azé kösz a segítséget.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Elég jól véd a lövedékek ill. a sugárzással szemben.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
A sima kutyánál általában minden harmadiknál van, csak ugye nem az kell 😉
Azt észrevettétek már, hogy amikor valkit keményebben meglõsz és "beszédül" kicsit (kb 2-3másodpercig nem támad)és ha ebbena 2-3 másodpercben fejbe lövöd akkor az mintha nem is hatna rá!
Észrevettétek már, vagy csak én bénázok? 😊
üdv:
Mac
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Szerintem nem éri meg, egy idõ után úszni fogsz a sok healthpack-ban és harc szal ha arra kell várnod hogy regenerálódj az már régen rossz 😊
miután kiirtottam az elsõ küldiben a kutyákat, rewardként ezt kaptam, 400% élet és -10% 3 dologra, olyan mint a "vérkõ", csak kétszerannyi HP..
(bah minek kellett ezeket lefordítani magyarra, sokkal nehezebb így beszélgetni róluk)
a kérdés: érdemes a cuccot megtartani, és nyomulni vele, vagy érdemes leadni a barban inkább?