S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vietcong azegy xar...Még mindig nem hiszitek el hogy CoD2 és Cs:Source
Nagyban ver minden FPS-t lövésfizikában persze....

1Xûen nem tudom megérteni mit szertnek emberek a vietcongon.
Még a Soldier of Fortune 2 is jobb annál...lövésben meg aztán tényleg.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

A 2GB virtuális memória meg van a gépen ?
ja meg valami: a x18 labbol felfele elajulok, latok sok nagyranott patkenymutanst futni es azokat lovomegy ak-val. Ez mit jelent krúdy álmoskönyve szerint?
😊

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

amikor kijovok a x18 labbol, a kijovetelnel bemondja a radio, hogy a sereg megtisztitja a bazist a banditaktol es menjek del fele. El is mentem, kilukadtam a cordonban, elmentem az elso kereskedohoz es az elvette a katonai doksikat, igane am, de ez a barkeepernek kellene odaadnom.
Mit tegyek, jo ez igy?
Mas: van nalam egy pendrive, de nem emlekszem ki kerte, hogy szerezzem meg es senkinek nem kell😊Kinek kell azt odaadni? (a terkep mogott volt a fal melyedeseben)

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

hykao
Pár technikai kérdés:
A hangok és az átvezetõ videók szabványos .ogg/.ogm formátumúak? Mert nálam elég furán akadozva mennek a videók, és a hangfájlok is valahogy furán érnek véget. (elharapódnak a szavak) Valami kodek probléma lehet nálam vagy mindenkinél ilyen? Ki, mivel játsza le ezeket a formátumokat?
A másik kérdés: a renderelt intro/átvezetõ/befejezés videók jó részét megtaláltam, de nem mindegyiket! Tudja valaki mely mappákban vannak ezek? Pl. azt az átvezetõ videót sehol sem találom, amikor a doki mellett ott egy fura kutyaféleség, és a doki azt kérdezi tõlünk, hogy hová készülünk, mi meg csak annyit mondunk, hogy "északra".
ruffirant
szerintem a HL2 és a stalker ugyanolyan jok.de sztem a két játék lényege teljesen más vagyis hülyeség összehasonlítani a két játékot.akinek ez tetszik játszon ezzel akinek a hl2 az azzal .ennyi

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

wantonly
Mert jó játék ez is csak a HL2 olyan magasra tette a lécet, hogy nem szégyen, ha hasonlítgatjuk. 😊
Az egyik unokatesóm gépén állandóan kilép a játék, mielõtt betölti.... Ilyenkor mi a teendõ? Én új drivert javasoltam, sztetek jó megoldás?
morphologu
#23593 erre túd valaki segiteni?

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

morphologu
Pontossan orüljetek, hogy megjelent!

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Voltan
Annyian sírnak, hogy így szar meg úgy szar a S.T.A.L.K.E.R. Akkor mi a francért játszanak vele?

Hogy jobb lenne, mint a HL2? Nem mondanám. Nagyon király volt az is, egy korrekt FPS, de engem nem tudott egynél többször lekötni. És akárhogy is nézzük, azért mégis egy csõ FPS volt, a STALKERrel ellentétben.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

FlyHigh
HL2 szerintem is jobb, de ez is egy kiemelkedõ alkotás.
Feketén fehéren ott van a readme-ben hogy mi kell neki, ez van, static lightal elég jó sebességet lehet elérni gyengébb gépeken is. max pompában csak box-on fogom majd látni😄

Thrash \'Till Death

morphologu
Sziasztok az x-16 labornál mikor vissza kell vinni a papirt Sakharovnak , akkor a kis bunker bejáratnál áll és ö bemenne az ajtó meg kinyilna de nem túd mert oda szorúlt és nem mozdul. Már probáltam újra kezdeni a pályát hátha rosszul töltötte be de úgyan az a baj. Ilyenkor mit lehet tenni?<#falbav>

Szerintem meg akinek nem tetszik az vagy játsszon tovább angolul, vagy álljon neki saját maga lefordítani.
Senkinek semmiféle alapja nincsen tõlük egy olyan dolgot számonkérni, amit a saját szabadidejükben, és mindenféle ellenszolgáltatás nélkül csinálnak.
Bármi, ezer és egy dolog közbejöhetett nekik, olyan dolgok is, amik nem biztos hogy a fórum nagyközönsége elé valók(Tegyük hozzá, hogy természetesen fogalmam sincs az okokról), ezt azt hiszem mindenki megértheti, és várjon türelemmel amíg nem lesz teljesen kész.
Ron Ragm
Tekintve hogy minden második ellenségnél lesz legalább egy kaja kettõbél több kenyér sosem volt nálam és egyszer sem éheztem.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Atisz
Hát ja, Half Life 2-t meg sem közelíti (pedig hasonló a poszt-apokaliptikus hangulat). A fegyverek enyhén szólva is érdekesen céloznak, az hogy egy pisztollyal 10 m-rõl mellé lövök, abszurd. Célzás tekintetében eddig Vietkong az etalon nálam.
A folyamatos étkezés (Arx Fatalis után szabadon) jó ötlet, bár az igencsak szûkös hátizsák kapacitással kombinálva ez akár szivatásnak is nevezhetõ.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

nolátod a fireballt elfelejtettem, meg a vodkát is. köcce
Atisz
Hmm, kösz. Még egy kérdés. Mi számít "jó" befejezésnek?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

berlinboy6329
Igyá' vodkát/lõdd magad antisugárzós szurival/Tegyél fel pár olyan piros fireball artifactot.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Voltan
"Én úgy is elvagyok a gammában, hogy szinte nem csinálok semmit, csak figyelem az 'életet'. "

Jaja, ezzel én is így vagyok.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kéne egy kis segítség!

mit csináltaot a vörös erdõnél? az a baj, h akkor a sugárzás, h mire odaérek a "bázishoz" szinte felezi az életemet, és ha ilyenkor még bekapok egy golyót is, akkor mapec. idegõlõ h állandóan "loading" van! 😞

hol kell lekapcsolni azt a vackot h ne legyen sugárzás? ti hogy éltétek túl azt a heves sugárzást? (rajtam van a zöld suv, "vidoq" ruha) 😄
lécci tippet, ha van vkinek! köcce
ha nem eredeti a gammád, akkor nem tudsz vele játszani. vedd meg és az eredeti kulcsal játszhatsz!
berlinboy6329
De akkor neked is egy lövés,ugye?Én biztos nem játszanék úgy.Egy lövés kicsit kevés.Azért a páncél csak ott van.Meg sokat loadolni sem lenne célszerû.Fõleg,ha olyan helyen mented el,ahol épp szarban vagy,és lõnek,mint atom a golyó meg bármikor eltalálhat.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Ha kiírom a Kép fájlt DVD-re,és onnan mountolom be Alcohollal,és nem a géprõl,attól függetlenül menni fog?(Kell hozzá egyáltalán a DVD?)

Sõt, fegyversebzés moddolva 😉 Abakan, AK 1 lövés torzóra s annyi...(+ gránátok alap 20helyett ~80 repeszt szórnak ~5m-en belül)
Így az élethû.

svédcsepp
mikor elkezdtem a gammát elsõ pár szakaszig én is egyhangú "erdõ ,rét, erdõ rét ,néha ház"nak találtam.De ,aztán mikor nagyobb helyekre is eljútottam megtetszett a játék.Meg valóban az is nagyon "szorakoztató" tud lenni,ha az ember csak megy és figyeli az eseményeket,mindenféle beavatkozás nélkül.A HL2 is nagy kedvencem jó pár× végigtoltam.Szerintem ez a játék is "évente elõveszem"kategoria..szvsz...

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

oneal1
valaki help...

!Forza Ferrari!

azért sztem jó játék,de abban egyetértek veled hogy a HL2 jobb.

én már nélkule jáccotam ,..nehéz de élvezetes
Ron Ragm
Amúgy rajtam kívül játszik valaki úgy hogy a célkeresztet kikapcsolja?

mi a fenérõl irsz??<#idiota><#idiota><#idiota>
ssdd-nek irom
Az elsõ 2 órában én is így éreztem, leszámítva a grafikai fikázásodat. A graf. szerintem odabax, maximális beállításnál. Ha jó a megjelenítõd; vizuális orgazmus (lcd-tv-n különösen). Ha kicsit tovább játszottál volna sztem megváltozik a véleményed. A célzás realisztikus-az A.I-life pedig csúcs. Én úgy is elvagyok a gammában, hogy szinte nem csinálok semmit, csak figyelem az 'életet'.

Hülye vagy.

ssdd
Üdv! Szerintem harmatgyenge lett a game. Ennél a Half Life 2 100x jobb. A grafika játszható sebességgel kb cod1 szintû (pedig nem olyan szar a gépem), a játékélmény az kimaradt belõle (kb. 2 órát bírtam játszani vele azt kész), célozni alig lehet benne, közelítésnél nem oda lõ, ahova célzok, ... s még sorolhatnám. Az egyetlen pozitívuma a történet lett volna, de mivel játszthatatlanul kaki lett a játék, ezért azt sem tom meg, mi lesz a vége. Hogy tudták ennyire elszarni ezt a gammát?. Pedig az ötlet jó volt. Még ha kiadták volna 2 évvel ezelõtt, még lehet akkor is jobban jártunk volna. Na mind1; ez a saját véleményem róla, ennyi voltam. Bye!

Hali. Valaki irja meg, hogy ha felrakom a javitást akkor miben változik a game? köszike..............
wantonly
Én a fordítók helyében nem adtam volna meg idõpontot és a fórumba sem írtam volna, hogy mostmár kész lesz 1-2 napon belül (stb). Mondjuk én türelmes vagyok és nem is sûrgetem õket, de sokan ezen akadtak ki, hogy nem tartották be az ígéreteket. Nem kell ígérni semmit, majd kész valamikor és ennyi... Mivel nem lehet sok dologgal elõre számolni, így nehéz elkerülni a csúszást gondolom.

Egyébként minden tiszteletem a fordítóké, de legközelebb okosabban ígérgetni. <#wink>
en azt nem ertem hogy x-fire-be hogy lehet beallitani hogy erre is keresen szervereket

Hali!Valaki probálta már a multit?Szerintem tiszta gáz az egész!Valaki irja már le mi folyik a multiba........vagy cheat kodoznak?
Bil Ur Sag
Ez így van. Jómagam is várom, de ahogy említed a hiszti nem old meg semmit.És ez pontosan így is van. Jó munkához pedig idõ kell.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

oneal1
hali!!

valaki lécci írja le vagy írja be a FAQ-ba hogy hogyan lehet multiban játszani a játékkal!

köszi!

!Forza Ferrari!

svédcsepp
Teljesen igaz.Egyes emberek sajnos elfelejtik,hogy a magyarítás nem egy kötelezõ ,hanem egy lehetséges plusz.És sokan azt gondolják,hogy hipp hopp megkeressük a nyelvi fájlokat ,átírjuk oszt' jónapot.De utána ,ha valami hiba van akkor dakfe megint megy az anyázás.Miért nem fordítottatok rá több idõt,miért nem néztétek át jobban stb stb.Persze nyílván én is tûkön ülök és baromira várom,hogy magyarúl tolhassam a gammát,de ,ha hisztizek nem oldok meg semmit.Én is csak azt tudom mondani,hogy nagyon várom és csak így tovább <#wink>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Kandurex
nyah, nuke 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

😄 magyaritás 99%
nem kell vissza menni a liftaknához.
ahol felvetted a dokumentumot ott kell le menni a föld alá.
lesz egy járat a holttest mellett valahol.
Törölt felhasználó
Ez egy korrekt vélemény és hozzászólás<#taps>!!!!!
DjDano
Ron Ragm
A hét féle vég azon múlik, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mennyi pénzed van, mennyi a reputationod, megölted-e a duty és a freedom klán vezéreit, és hogy megkerested-e a dekódert és nem foglalkozol a kívánságkõvel hanem továbbmész.

Atisz
7 befejezés van? Gondolom fõként attól függ milyen küldetéseket vállalsz el...
Befejezések szempontjából nálam eddig Silent Hill (ott is a 2. rész) volt az etalon.

Tud már valaki tanácsokat adni a különbözõ befejezésekhez? Gamespot-on talán már fenn van...

morphologu
Sziasztok. Az X-16 laborban mikor felvettem a documentumot, akkor vissza kell menni a lift aknához? ha igen akkor, hogy lehet felmenni a létrán. Mert gondolom akkor arra kell menni, nem? segitsetek légyszí.

PhantomAss
ja így van
kitartás
lesz amikó lesz
nem mátéééé
<#felkialtas>

GOOBY, pls