S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyban ver minden FPS-t lövésfizikában persze....
1Xûen nem tudom megérteni mit szertnek emberek a vietcongon.
Még a Soldier of Fortune 2 is jobb annál...lövésben meg aztán tényleg.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
😊
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Mit tegyek, jo ez igy?
Mas: van nalam egy pendrive, de nem emlekszem ki kerte, hogy szerezzem meg es senkinek nem kell😊Kinek kell azt odaadni? (a terkep mogott volt a fal melyedeseben)
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
A hangok és az átvezetõ videók szabványos .ogg/.ogm formátumúak? Mert nálam elég furán akadozva mennek a videók, és a hangfájlok is valahogy furán érnek véget. (elharapódnak a szavak) Valami kodek probléma lehet nálam vagy mindenkinél ilyen? Ki, mivel játsza le ezeket a formátumokat?
A másik kérdés: a renderelt intro/átvezetõ/befejezés videók jó részét megtaláltam, de nem mindegyiket! Tudja valaki mely mappákban vannak ezek? Pl. azt az átvezetõ videót sehol sem találom, amikor a doki mellett ott egy fura kutyaféleség, és a doki azt kérdezi tõlünk, hogy hová készülünk, mi meg csak annyit mondunk, hogy "északra".
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Hogy jobb lenne, mint a HL2? Nem mondanám. Nagyon király volt az is, egy korrekt FPS, de engem nem tudott egynél többször lekötni. És akárhogy is nézzük, azért mégis egy csõ FPS volt, a STALKERrel ellentétben.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Feketén fehéren ott van a readme-ben hogy mi kell neki, ez van, static lightal elég jó sebességet lehet elérni gyengébb gépeken is. max pompában csak box-on fogom majd látni😄
Thrash \'Till Death
Senkinek semmiféle alapja nincsen tõlük egy olyan dolgot számonkérni, amit a saját szabadidejükben, és mindenféle ellenszolgáltatás nélkül csinálnak.
Bármi, ezer és egy dolog közbejöhetett nekik, olyan dolgok is, amik nem biztos hogy a fórum nagyközönsége elé valók(Tegyük hozzá, hogy természetesen fogalmam sincs az okokról), ezt azt hiszem mindenki megértheti, és várjon türelemmel amíg nem lesz teljesen kész.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A folyamatos étkezés (Arx Fatalis után szabadon) jó ötlet, bár az igencsak szûkös hátizsák kapacitással kombinálva ez akár szivatásnak is nevezhetõ.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Jaja, ezzel én is így vagyok.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
mit csináltaot a vörös erdõnél? az a baj, h akkor a sugárzás, h mire odaérek a "bázishoz" szinte felezi az életemet, és ha ilyenkor még bekapok egy golyót is, akkor mapec. idegõlõ h állandóan "loading" van! 😞
hol kell lekapcsolni azt a vackot h ne legyen sugárzás? ti hogy éltétek túl azt a heves sugárzást? (rajtam van a zöld suv, "vidoq" ruha) 😄
lécci tippet, ha van vkinek! köcce
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Így az élethû.
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
ssdd-nek irom
Egyébként minden tiszteletem a fordítóké, de legközelebb okosabban ígérgetni. <#wink>#wink>
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
valaki lécci írja le vagy írja be a FAQ-ba hogy hogyan lehet multiban játszani a játékkal!
köszi!
!Forza Ferrari!
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
ahol felvetted a dokumentumot ott kell le menni a föld alá.
lesz egy járat a holttest mellett valahol.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Befejezések szempontjából nálam eddig Silent Hill (ott is a 2. rész) volt az etalon.
Tud már valaki tanácsokat adni a különbözõ befejezésekhez? Gamespot-on talán már fenn van...