S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomas10
remélem is mert már lasan elegem az egész dologból

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

baszki !!!! magyaritás 0 %-os 😄
ruffirant
Téves riadó!!Csak egy hülye poén volt aminek mi voltunk az áldozatai

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

báttyó02
"Bocs mindenkinek...tlov cciv kacs"

uccso három szó forditva 😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

tomas10
ez nem igaz nem lehat azt a sz..ar magyarosítás lemezre venni pedig már vártam

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

#23780 😄DDD

DJ Skyline
van valami lényeges dolog amirõl tudnom kell? 4 napig nem voltam itthon, pár órája értem haza! 😄 látom bekerült ide a szövegbeviteli mezõre egy sugárzás jel, jó ötlet volt, nem tudom kié volt, de jó ötlet

wantonly
Ez megin' kamu?
Beers
Ha valaki ennyire ügyes biztonsági másolatok terén!
lol

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

néztétek a stalker magyarositás topikot ? 😄D

link

Saga jr.!
megvan a megoldás...!
amugy bocsika a sok sok kérdésért..:<#rolleyes><#rolleyes><#rolleyes>
DeathJr
De csak mostanság kezdte el..leszedtem azt a sorrund patch-et vagy mit és hát elég furcsa..200m-õl hallok minden történõ eseményt ami szentem nagy hiba.

Csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy nekem egy 10eFt-os AirSoft pisztolyom pontosabban lõtt, mint a játékben található fegyók nagy többsége. Azért ez röhej. 😊

Amúgy ez egy patch-el orvosolható lenne, viszont engem annyira nem foglalkoztat a dolog. A játék hangulatilag és játékmenet szempontjából igen jól sikerült, innentõl kezdve nem törõdök ilyen aprósággal.
hang kártyahiba vagy codec hiba, vagy csak a windosw relytélye.

DeathJr
De nem az...Már végigvittem 2X...és biztos nem az..

Áhh nem hang recseg....az ami recseg sugárzás mérõ!

DeathJr
Nem tudja senkise???

Mert már válaszoltam, meg azt is elmondtam, hogy itt is le van írva elég sokszor. Használd a keresõt a lap alján és írd be hogy dekóder.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Saga Jr!
miért nem irtál vissza privin??mind1<#nemtudom><#nemtudom><#wow1><#wow1>
szoval hogy néz ki a Dekóder?
és hol lehet szerezni és invertory-ban található??
tudom olvasni kell vissza de 200 oldal nem lapozok..
DeathJr
Császtok nem tudjátok miért recseg a hang a játékban?És hol találom meg az Exoskeleton PNB-4UZ ruhát???????

Pontosítok. 9x39-est lõnek a Vintar, a VLA és a Thunder. Ezek a lõszerek a PAB-9, Sp-5 és Sp-6.

A sörétesekbõl van az alap duplacsövû vacak. Van kétféle pumpás shoti meg van a hosszúcsövû stukker, ami az agyaggalamb lövészeten használt stukkerre hasonlít. Na ezekhez a 3 féle lõszer a shot, a slug és a dart.

3 lõszertípus csak a 9x39-es lõszert prüszkölõ fegyverekhez (Vintar, VLA special, Thunder trió) és a sörétesekhez (shot, slug és dart) van. A többihez 2 lõszertípus van. Egy alap és egy AP vagy hidroshock változat (ez utóbbi a .45-ös stukikhoz).

A Desertre hasonlító stukker (Big Ben a fejlesztett és a Black Kite az alap változata) normál .45 ACp lõszert prüszköl vagy .45 Hydro-shock lõszert. A fejlesztett majd dupla akkora sebzést produkál, de egy kicsit még pontatlanabb mint az alap verzió, pedig az is a legpontatlanabb stukkerek között indul a játékban.

Atisz
z gomb

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Van egy lõszerváltó gomb, nem emlékszem hogy alapból melyik szal nézd meg az optionsban

igazából nem neked szólt, hanem belefutottam itt a topikban pár elég vicces hozzászólásba, és a tiédbõl a ne nevettesd ki magad rész miatt írtam hozzá a dologhoz.
mindig az jut eszembe, amikor lejött egy 4 fõs, egyenként 100 kilós, huszonéves kemény legény a lõtérre, mindenféle nagykaliberû fegyvert béreltek, és nem szaroztak, kitették a célt 5 méterre, és a 15 lõszert 5 másodperc alatt ráeregették a célra.. aztán csodálkoztak, hogy egy sem talált..
néhány hozzászólást olvasva ez ugrott be, csak a tiédre reagáltam, nem személyeskedés akart lenni.
a lényeg, a fegyver nem játék, és sztem egyáltalán nem túlzás, ha azt mondom, hogy egy kezdõ 5 méterrõl sem találja el a célt, de ez leginkább akkor igaz, ha az illetõ hozzáértõnek képzeli magát, és videójátékokból meríti a "tapasztalatait"
lehet, hogy igazad van, és egy vak is el tud találni bárkit 5 méterrõl, de szerintem elõbb történik baj, ha olyan ember fog fegyvert a kezébe, aki csak azt hiszi, hogy ért hozzá!

más: keveset játszottam a játékkal, de egyvalamire nem jöttem rá! hogyan lehet a lõszert kicserélni a fegyverben egy másfajta, erõsebb félére? persze úgy, hogy mindkettõ ott van az invertoryban!
Poénból kipróbáltam egy teljesen leharcolt AK-t amit találtam, full automatán ellõttem egy tárat és csak egyszer szorult be.

Olyan fegyvert nem találtam ami annyira leromlott lett volna hogy lõni sem lehetett vele.

Egyiket sem 😄

Minek pisztollyal mászkálni ha mehetsz puskával is? <#nezze>

Hát nem is nekem vannak extrém elvárásaim egy hulladék konstrukciótól...

Pedig az osztrákok fegyvergyártásban jobbak mint a németek.Én személyszerint szeretem a Glock 17et pofás kis stuki.A cybergun.hu-n is vannak rohadt jó Glock szériák
HAF Rigel
Csak igazat tudok adni az elöttem szolónak. Más igazi fegyverrel lõni , mint a játékban .
Én egy pár éve negyedévenként járok "lövöldözni"
Álltalam probált fegyverek
H&K USP (VERY BEST) nálam.
Glock 17 (na ezt a fegyvert nagyon nem kedvelem )
PA ezzel is lövöldöztük , nekem ez sem tetszett bár jobban ment mint glock 17.el.

A lötéren lövöldöztük sport ak47es el 70 m rõl . ott minden 2-4 lövés talált ha álva löttük, fekve azért ez is pontosabb .

Viszon löttük 120m röl M24 sniper puskával springfield távcsõvel álványról. ott minden lövésem talált a céltáblába😊😊 bár ez a távolság ennek a fegyvernek meg sem kottyan. ( a távcsövet nem mi hanem a lötér mestre álitotta be )

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Ha nem tévedek ehhez a fegyverhez 3 fajta lõszer van.Van a Fekete csíkos löszer a sárgacsíkos meg a sima barna dobozos melyiket celszerû használni ehhez a piztolyhoz.
Atisz
A logika azt sugalja hogy a fejlesztettet <#wink>
Tudod mit? Próbáld ki hogy 5 méterrõl melyikkel tudsz fejbelõni vele vkit...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ja tudom az nem a legjobb stuki szerintem .45 bõl az USP a legjobb.
báttyó02
:|:ASF:FS:ASF

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Én egyszer találtam egy alagútban egy rendes nevén Desert Eagle .50 de kettõ is volt ott egy felfejlesztett meg egy alap melyiket érdemesebb használn?
Valószínüleg a Big Bertha lesz a kérdéses fegyver. Bazinagy stukker, iszonyat tûzerõvel, de nevettségesen szar pontossággal. .45-ös skulót prüszköl ha emlékezetem nem csal.

Atisz
Õõõ...PhantomAss egy fórumozó, akinek a hsz-om 2. része szól. Nem akartam dp-olni, de ha jön még pár ilyen kérdés akkor elgondolkodom rajta <#nevetes1>

És ez a Phantom ass milyen kaliberû?
Nem javíthatóak sem a ruhák sem a fegyverek. Folyamatos lövöldözéstõl a fegyverek elhasználódnak, a rucik meg lekopnak a Stalkerünkrõl.
A fegyver amit emlegetsz egy Vintar. A baromi lassú és nehéz lövedéke miatt megy ennyire szép ívben a lövés vele. :-)

Találni több helyen is lehet belõle a játék során (elég sok rejtekhelyen találtam már ilyen fegyvert, csak legyen aki megjelöli a helyet és akkor ott is lesz a csúzli), de lõszer igazán csak a játék második felében lesz hozzá.

Atisz
AK 74/2 van benne. Az pl. már elég hatékony, szépen megy vele a fejes.

Atisz
Amennyiben gunyoros megjegyzéseddel rám céloztál, akkor el kell hogy szomorítsalak, mester.
Bár nem voltam katona, lehetõségem nyílt egy Remington 870-es sörétes kipróbálására. Kb. a 3. lövés után már ki bírtam támasztani és tudtam vele normálisan lõni. Hogy mi köze van ennek a pisztolyokhoz?
Csak annyi, hogy csuklórángás ide vagy oda, a "plafon vagy padló" teóriáddal max. csak tizenéveseket tudsz megtéveszteni (bár sztem már õket sem) és hidd el 5 méterrõl egy vak is el tud találni egy emberméretû célt (nyílvánvaló túlzás de ide stimmel).
Célom nem a flame, csak a realitás talaján való maradás.

Ja meg Ak47es nincs is benne?Csak mert még eddig nem találkoztam véle sehol sem.
Hi én csak azt szeretném tudni, hogy hol lehet hangtompítót felvenni?És mire Gépfegyverre vagy pisztolya.Már kétszer toltam végig a gammát és összesen két hangtompítós fegyver van egy 9mm es meg egy 5.52 es és ennyi.
Atisz
Hát ha neked 10 m "sniperkedés"-nek számít, akkor gratulálok.

PhantomAss: A játékban ez egy prototípus pisztoly (egy orosz katonatisztnél volt) és ennek ellenére nem lehet vele 10 m-rõl biztos fejest lõni vele. Szó nem volt semmi 20-30 éves pisztoly típusról (ráadásul ez a játék a jövõben játszódik, tehát elvileg fejlettebb technika van jelen, vagy mi)

grayfox
látom megy a fegyvervita 😊
én személyszerint nagyon szívtam míg egy Nato-s fegyver akezem közé nem került, ezzel már jobban megy a headshot 😄

A game király, bár elõször nagyon fapadosnak tûnik az inventory rendszer, a quest log+pda katasztrófa. Nembaj, a hangulat és a látvány kárpótol mindenért, a fegyverhangok is nagyon tetszenek, bár fingom sincs mennyire reálisak 😛 Az atmo gorky17 feelinget "sugároz".

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

hehe <#eljen>

egyébként erre válaszoltam

csak attól függ ki lõ vele, ha mondjuk én, akkor 25 méterrõl is eltalálom a célt, ha mondjuk egy olyan kemény csávó aki még életében nem lõtt de "kurvára ért hozzá", annak max a csuklója rándul meg és elõször a plafont, másodszor a padlót találja el...
és ez nem azért van mert én nagy király vagyok, hanem azért mert én gyakoroltam! az más kérdés hogy elõtte sem volt nagy szám és téves elképzeléseim a fegyverekrõl, és végképp nem hangoztattam hülyeségeket 😊
n3whous3
Mármint íjjal...

púúúúú

n3whous3
A ruházat és a fegyverek javítása, karbantartása valahogy megoldható lenne? Ugyanis most van egy rohadt király fegyverem, de az elõzõ végigjátszásból tudom, hogy nehéz hozzájutni, szóval késõbb biztos tönkre megy ( a nevét nem tudom, csak azt, hogy távcsöves, 9.39-es golyó megy bele és hangtompítós, a lövedék pedig úgy hord belõle, mintha egy nyíllal lövöldöznék...)

púúúúú

minden fegyverre igaz, hogyha olyan ember kezébe kerül aki nem ért hozzá, az nemhogy 10, de 5 méterrõl sem talál el egy emberbagyságú célt...
és ez igaz akármelyik ultrahipermodern lõfegyverre, teljesen mindegy hogy Glock van ráírva, vagy PA... sõt, kezdõknek talán még könnyebb is egy 20 éves PAval lõni mint egy Glockkal, hiszen nehezebb,kisebb a visszarúgás, más az elsütõbillentyû útja és ellenállása, stb...

de aki még nem lõtt fegyverrel az sztem ne is próbáljon meg semmiféle véleményt alkotni, sem a fegyverekrõl, sem az ingame életszerûségrõl