S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
uccso három szó forditva 😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
lol
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
megvan a megoldás...!
amugy bocsika a sok sok kérdésért..:<#rolleyes>#rolleyes><#rolleyes>#rolleyes><#rolleyes>#rolleyes>
Amúgy ez egy patch-el orvosolható lenne, viszont engem annyira nem foglalkoztat a dolog. A játék hangulatilag és játékmenet szempontjából igen jól sikerült, innentõl kezdve nem törõdök ilyen aprósággal.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
miért nem irtál vissza privin??mind1<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
szoval hogy néz ki a Dekóder?
és hol lehet szerezni és invertory-ban található??
tudom olvasni kell vissza de 200 oldal nem lapozok..
A sörétesekbõl van az alap duplacsövû vacak. Van kétféle pumpás shoti meg van a hosszúcsövû stukker, ami az agyaggalamb lövészeten használt stukkerre hasonlít. Na ezekhez a 3 féle lõszer a shot, a slug és a dart.
A Desertre hasonlító stukker (Big Ben a fejlesztett és a Black Kite az alap változata) normál .45 ACp lõszert prüszköl vagy .45 Hydro-shock lõszert. A fejlesztett majd dupla akkora sebzést produkál, de egy kicsit még pontatlanabb mint az alap verzió, pedig az is a legpontatlanabb stukkerek között indul a játékban.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
mindig az jut eszembe, amikor lejött egy 4 fõs, egyenként 100 kilós, huszonéves kemény legény a lõtérre, mindenféle nagykaliberû fegyvert béreltek, és nem szaroztak, kitették a célt 5 méterre, és a 15 lõszert 5 másodperc alatt ráeregették a célra.. aztán csodálkoztak, hogy egy sem talált..
néhány hozzászólást olvasva ez ugrott be, csak a tiédre reagáltam, nem személyeskedés akart lenni.
a lényeg, a fegyver nem játék, és sztem egyáltalán nem túlzás, ha azt mondom, hogy egy kezdõ 5 méterrõl sem találja el a célt, de ez leginkább akkor igaz, ha az illetõ hozzáértõnek képzeli magát, és videójátékokból meríti a "tapasztalatait"
lehet, hogy igazad van, és egy vak is el tud találni bárkit 5 méterrõl, de szerintem elõbb történik baj, ha olyan ember fog fegyvert a kezébe, aki csak azt hiszi, hogy ért hozzá!
más: keveset játszottam a játékkal, de egyvalamire nem jöttem rá! hogyan lehet a lõszert kicserélni a fegyverben egy másfajta, erõsebb félére? persze úgy, hogy mindkettõ ott van az invertoryban!
Olyan fegyvert nem találtam ami annyira leromlott lett volna hogy lõni sem lehetett vele.
Minek pisztollyal mászkálni ha mehetsz puskával is? <#nezze>#nezze>
Én egy pár éve negyedévenként járok "lövöldözni"
Álltalam probált fegyverek
H&K USP (VERY BEST) nálam.
Glock 17 (na ezt a fegyvert nagyon nem kedvelem )
PA ezzel is lövöldöztük , nekem ez sem tetszett bár jobban ment mint glock 17.el.
A lötéren lövöldöztük sport ak47es el 70 m rõl . ott minden 2-4 lövés talált ha álva löttük, fekve azért ez is pontosabb .
Viszon löttük 120m röl M24 sniper puskával springfield távcsõvel álványról. ott minden lövésem talált a céltáblába😊😊 bár ez a távolság ennek a fegyvernek meg sem kottyan. ( a távcsövet nem mi hanem a lötér mestre álitotta be )
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Tudod mit? Próbáld ki hogy 5 méterrõl melyikkel tudsz fejbelõni vele vkit...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A fegyver amit emlegetsz egy Vintar. A baromi lassú és nehéz lövedéke miatt megy ennyire szép ívben a lövés vele. :-)
Találni több helyen is lehet belõle a játék során (elég sok rejtekhelyen találtam már ilyen fegyvert, csak legyen aki megjelöli a helyet és akkor ott is lesz a csúzli), de lõszer igazán csak a játék második felében lesz hozzá.
Bár nem voltam katona, lehetõségem nyílt egy Remington 870-es sörétes kipróbálására. Kb. a 3. lövés után már ki bírtam támasztani és tudtam vele normálisan lõni. Hogy mi köze van ennek a pisztolyokhoz?
Csak annyi, hogy csuklórángás ide vagy oda, a "plafon vagy padló" teóriáddal max. csak tizenéveseket tudsz megtéveszteni (bár sztem már õket sem) és hidd el 5 méterrõl egy vak is el tud találni egy emberméretû célt (nyílvánvaló túlzás de ide stimmel).
Célom nem a flame, csak a realitás talaján való maradás.
PhantomAss: A játékban ez egy prototípus pisztoly (egy orosz katonatisztnél volt) és ennek ellenére nem lehet vele 10 m-rõl biztos fejest lõni vele. Szó nem volt semmi 20-30 éves pisztoly típusról (ráadásul ez a játék a jövõben játszódik, tehát elvileg fejlettebb technika van jelen, vagy mi)
én személyszerint nagyon szívtam míg egy Nato-s fegyver akezem közé nem került, ezzel már jobban megy a headshot 😄
A game király, bár elõször nagyon fapadosnak tûnik az inventory rendszer, a quest log+pda katasztrófa. Nembaj, a hangulat és a látvány kárpótol mindenért, a fegyverhangok is nagyon tetszenek, bár fingom sincs mennyire reálisak 😛 Az atmo gorky17 feelinget "sugároz".
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
csak attól függ ki lõ vele, ha mondjuk én, akkor 25 méterrõl is eltalálom a célt, ha mondjuk egy olyan kemény csávó aki még életében nem lõtt de "kurvára ért hozzá", annak max a csuklója rándul meg és elõször a plafont, másodszor a padlót találja el...
és ez nem azért van mert én nagy király vagyok, hanem azért mert én gyakoroltam! az más kérdés hogy elõtte sem volt nagy szám és téves elképzeléseim a fegyverekrõl, és végképp nem hangoztattam hülyeségeket 😊
púúúúú
és ez igaz akármelyik ultrahipermodern lõfegyverre, teljesen mindegy hogy Glock van ráírva, vagy PA... sõt, kezdõknek talán még könnyebb is egy 20 éves PAval lõni mint egy Glockkal, hiszen nehezebb,kisebb a visszarúgás, más az elsütõbillentyû útja és ellenállása, stb...
de aki még nem lõtt fegyverrel az sztem ne is próbáljon meg semmiféle véleményt alkotni, sem a fegyverekrõl, sem az ingame életszerûségrõl