34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#26005 Fenn van! Vmi elkerülte a figyelmemet???
Közben olvasgattam és látom van legalább 7 befejezés!
Asszem akkor visszatöltöm Pripaty-ból és visszafordulok,h minden küldetést végigfuttassak! -
#26004 Tedd fel a magyaritást... -
#26003 Eddig 3 befejezést éltem át! Megvolt a monolitos fejemreomlós,
a "C"-tudathoz csatlakozós és a zöld fűben nyugodtan elterülős! Az a kérdés,h van-e több is? Tud vki erre választ?
Merthogy bár az a küldetésem,h kinyírjam a Sterlock-ot,de se híre se hamva!
Mondjuk nagyon frankó lett volna ha a végén vmi nagy tömeggyilkolászás után egy utolsó nagy harcban kinyiffantani a csókát! Hehe!
-
#26002 Elég felületesen vitted végig akkor a játékot,mert a befejezés amit a végén tapasztaltál a lehető legszarabb!
Ugyanis vannak más befejefései is! Attól függ,h rendesen végrehajtottad a feladatokat!!! -
#26001 Aha szal ne foglalkozzak vele ,ugyis kiraly a game!! :))) -
#26000 Én nem tettem fel semmit.... csak az 1.003 as patch et + magyarítást
Nekem bejött... -
#25999 Ezért kár volt fáradnod, ezt a játékot nem neked készitették. 20 óra alatt végeztél, részvétem a barátnődnek..... tudod ezt hivják korai magömlésnek... -
#25998 Hi!!
Most kezdenem el gamet,de elotte jo alaposan szetnezek,hogy fullosan nyomjam vegig,ha mar idaig vartam! Ebbol erdemes feltenni vmit?
A STALKER Realism MOD keményre veszi az eredeti, vattacukor világot. Sebződés, kereskedelmi forgalomban lévő cuccok, lövési pontosság és hasonló részletek kezdenek hasonlítani a valós életbeli körülményekhez. A kereskedőknél több hasznos áru van. Anomáliák láthatatlanok. Sugárfertőzés sokkal lassabban gyógyul és hamar megéhezünk. A vérzés súlyosabb, sebeink gyengébben regenerálódnak, kötöző pólyák kevesebbet gyógyítanak, de könnyebbek is lettek.
STALKER Magyar MOD: Stephanos elkészítette a saját modját. "Végre érdemes használni a csavarokat, valahogy visszajön kicsit a könyv+film hangulata." Következzenek a finom részletek
?
THX -
Bihus #25997 Hihi, a poén kedvéért végigcsináltam az arénás harcokat, és ezzel egyből az első helyre kerültem a ranking top 20-ban, pedig még sehol sem járok, army warehouses-ban még nem is voltam -
#25996 Szerintem ezzel a véleményeddel egyedül vagy...
Ha nem tetszett miért játszottad végig? (majdnem végig)
Mondjuk vannak olyan emberek, akiknek soha semmi sem felel meg... -
jani73 #25995 felmerült egy probléma...a föld alatti laborban megoldottam a feladatot, kinyírtam a mutánsokat, és amikor felmennék a lépcsőn ahol lejöttem ott áll egy katona .Leszedem, és az ajtó be van zárva... csak rángatózik amikor nyomo kifelé... mintha kivülről tartanák...:-) Na ilyenkor mi van ?...bug? -
#25994 Tény hogy tele van bugokkal, de azért szerintem a szánalmastól elég messze van. Sztem jó kis játék volt, igaz nagyobb volt a füstje mint a lángja... -
Bihus #25993 Talán vissza kellett volna venned a nehézségi fokozatot, ha ilyen sok gondod volt.
Én legnehezebben játszottam és játszom, de többnyire elég könnyűnek találom. -
Bihus #25992 Én úgy kaptam a vakság befejezést, hogy volt elrontott feladatom, nem is egy. A reputációm volt magas, és jóban voltam mindkét bandával.
Igazából persze a "rich" befejezés jött be először, dehát kinek nem? :) Aztán elköltöttem a pénzem, végül pedig megcsináltam a két "true ending"-et. -
#25991 Végigvittem.
Hát elég szánalmas egy játék
De ha már feltettem,akkor végig vittem...
Még az eleje csak-csak elmegy,még jó is volt kb. a Bárig,de aztán teljesen szar az egész.Bugok tömkelege...
Meg érdekes,hogy az elején belelőttem kb. 5-10 golyót,meghalt az ellenfél,utána a végefelé,Csernobilban 2 tár is kevés volt 1 mről xD
Meg sokkal jobb ruhám volt,páncél,+artifactok,volt olyan is ami +5% páncélt biztosít,de nem gond,elég volt nekik 3 lövés,és még sokat is mondtam,és meghaltam.
Főleg a végénél,mikor ahhoz a Kivánságteljesítőhöz kell menni. Be vannak oda zsúfolva kb. 10en,és csak 1-et lőnek,meghalok,a sugárzásról nem is beszélve,semmit se ér a ruha+artifactok. Nagyon el lett rontva az egész.
Ez a részen a mentés is vicces,elmentem,meghalok,visszatöltöm,és 2 katona áll velem szembe :D De h hogyan kerültek oda,az rejtély...
Arról nem is beszélve,h az ellenséget nem veszélyezteti a sugárzás... mert ők nagyon tudnak vmit.
Befejezés mégjobb,azt kivánja gazdag legyen,utána meghal egy csavarral a kezében :DDDDDD Azthittem padlót fogok. Vicces játék,valósághoz annyi köze van,mint a Tom és Jerrynek :D
Tudom h 7 vagy 8 befejezése van,de akkor is.
Megérte több mint 20 órát vele játszani,már bánom,h kiírtam. Nem értem,mit fejlesztettek ezen több éve.
Meg még az,h mennyi jó videó volt megjelenése előtt,pl. játék során egérrel nem is találkoztam... Pedig jó sok küldit megcsináltaM,mellékküldetés,stb... Egy jó rész volt,az is a x-18as labor,több nem.
Huh,Rémálmomba jöjjön elő ez a játék.
-
#25990 visszajött a legelső. -
#25989 királyos, kaptam egy másik hibát:
XR_3DA.exe - Belépési pont nem található
Az eljárás belépési pontja (?_initialize@xrDebug@@QAEXAB_N@Z) nem található a DLL-ben (xrCore.dll).
-
#25988 Már 3GB-on van de még mindig ugyanaz. -
SaGa Jr #25987 Ez nem így van. Ezt a befejezést akkor kapod, ha a Duty és a Freedom frakcióval is jóban vagy, nem rontottál el feladatokat és nincs túl sok pénzed mikor a wishgranterhez érsz és aktiválod azt.
Semmi köze a játékidőhöz. Egyik befejezésnek sincs köze ahhoz, hogy mennyit játszottál.
A pénz befolyásolja, a reputáció, hogy kivel szövetkeztél, kiket nyírtál ki, mennyi embert nyírtál ki. Persze csak ha mindenáron a rossz befejezéseket akarod kapni (azaz a wishgranterhez mész ahelyett, hogy a jó irányba mennél). De játékidő az nem. -
#25986 Állítsd a virtuális memória méretét minimum 2GB-ra. -
#25985 Ezt a hibaüzenetet kapom:
Fehler
Die Page-Datei ist deaktiviert oder die Dateigröß reicht nicht aus.
Um zu funktionieren braucht das Spiel eine Page-Datei von mindestens 2GB.
Bitte die Systemkonfiguration anpassen, bevor das Spiel erneut gestartet wird.
Mi a hiba??? -
#25984 Én is most játszom vele,sajátvélemény,szóval fent van nekem is az 1.003as patch,és volt h a Bár-nál egyik katona belegyalogolt a tábortűzbe,s mindenki kereste,h "ki a gyilkos" xD Ott szaladgáltak.
Szóval nem javították.
Magyarítás meg jó ezzel a patchel is. -
horthy #25983 Az 1.003-as patch kijavitja azokat a bugokat hoy a stalkerek belegyalogolnak a tábortűzbe ?? Vagy ez még nincs kész ?? Mi az amiben jobb a 1.001-nél ! Magyarositás nem kavar be ?? -
#25982 Sziasztok. Nekem az a problémám, hogy a vakság befejezést kaptam de miért. Úgy túdom ez tiz óra játék idő alatt kapom de túti, hogy többet játszotam. Akkor miért kaptam ezt? -
Bihus #25981 Újra és újra lehetetlen feladat elé állítja a játék az embert :)
Körülbelül az ötvenedik pseudodog végre dobott egy farkincát, erre most ezt a Poker nevű illetőt nem találom. A küldi aszondja, Dark valleyben van, oda vissza is mentem, kipucoltam mindent még egyszer, megkaptam a bloodsuckeres küldit is, de Poker sehol. Sebaj, a nyíl nem ide mutat, hanem az Agropom felé, csak mivel átérve eltűnik, először Dark valleyben próbáltam megkeresni.
Mindegy, másodjára átmegyek az Agropomhoz, egy darabig kószálok, a nyíl most az underground lejárata felett van... Lemegyek, van is egy jelzés, de ott nincsen senki...
Ehh. Szerintem ezek a questek ilyenkor bugosak lehetnek, mint a lentebb említett storming obokan. -
Bihus #25980 Hümm. Most szereztem meg a SEVA-suitokat a titkos helyről wild territoryban, hát érdekes.
1.0000-ban meg mernék esküdni rá, hogy ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezett, mint az SSP-99M, csak utóbbi könnyebb volt pár kilóval.
1.0003-ban viszont a SEVA jobb. Mindegy, mivel most már hamar lebontják rólam, nem baj, hogy a jobb páncélt meg is tudom venni :) -
farad66 #25979 ...vagy azzal a betűvel amit a parancssorban megadtál! -
#25978 Mert el kell indítani... Ha mindenet szabályszerűen csinálltál, akkor a B-betűvel. -
Alexej82 #25977 Sziasztok valaki segítsen rajtam nem tudok járművet vezetni a stalkerban! Felraktam az 1001 és1003patchet + a trainer modot crackestől mindenestől cakompakk ahogy kell vannak autók tankok kamz meg minden. Beleül a csávó bármibe aztán ennyi nem tudok menni vele semerre lövöldöz az autóból meg minden de ennyi az autó állapot csíkja is megjelenik de semmit nem csinál vki help THX előre is! -
Neofita666 #25976 én jól elb*sztam ezt a sztorit, mert nem találtam meg a rejtekhelyet, utanna meg nem irta meg, hogy keresd meg guide-ot meg a dokot. a végül az volt a legszebb hogy csernobilban nem nyilt ki a dekódolót rejtő szoba. szóval szívtam. mind1 a monolith-ops befejezést igy is végig lehetett játszani. egyébként ez a másik baki a játékban, hogy hiába a 8 befejezés, attól függ melyik befejezést kapod, hogy minden küldit megcsináltál-e. igazan megcsinálhatták volna azt hogy már a játék elejétől megtett dolgaidat osztályozza és ugy kapsz befejezést. -
Dorel0 #25975 lehetséges, hogy akkor az ami a "bejárattal" szemben, a bázis másik oldalán van. onnan jött pár ellen, most meg néhány semleges emberke álldogál ott. fura, mert próbáltam beszélgetni veluk, ezek szerint lehet, kihagytam valakit? hmm, megnézem akkor este. KÖSZÖNÖM A GYORS SEGÍTSÉGET! -
#25974 Az elöttem szóló utasításai jók!
Dumálj a faszival aztán irány lefelé a csatornába!
Ott aztán óvatosan araszolj,mert nyüzsögnek az ellenek!
Miután teljesen leértél és kiirtottál minden mozgó lényt akkor a 2 folyosó közül a belsőben van baloldalt egy felfelé vezető cső a falban...ott van a rejtekhely ahol van pár hasznos holmi(pendrive..stb)!
Ha kimásztál onnan akkor folytathatod a hentelést! -
SaGa #25973 Igen. 3 feladatot kaptál: 1: szállj be a hirigbe, 2: nyird ki az összes katonát, 3: védd meg Mole-t.
A lejárat egyébként a fallal körülvett területen kívül van. Egy ponton (a kapuval átellenes oldalon) ki van dőlve a fal. Ott kimész, a második fa tövében van a lejárat. Meg lehet, hogy Mole is azóta ott vár. Ha ácsorog ott egy nem ellenslges fazon, beszélgess vele. Ha ellenséges, lődd le (egy idő után megszállják a területet a banditák). -
Dorel0 #25972 az agroprom researchben vagyok. de már másodszor megyek vissza. itt meg kellett védeni pár stalkert, ami megvolt, és már korábban is benne volt a pda ban, hogy find sterlok's stash, meg a kézzel rajzolt térkép. Ez a mole figura merre van? ott az egyik stalker? -
SaGa #25971 Juteszembe: ha csak a leírásból tudod, akkor nem is biztos, hogy le kéne menned még. Mole mondja el, hogy le kell menni és meg is jelöli a pda-d térképén. Addig, míg vele nem beszéltél (vagy a holttestét át nem vizsgáltad), nem biztos hogy érdemes lemenni... -
SaGa #25970 A katonai bázis, vagy az Agroprom Research Institut felöl jösz?
A játék menete szerint a második a logikus. Itt meg kell védened egy Mole nevű tagot, ő megmutatja a lejárót.
Ha a laktanya felől, akkor ott a lejárat a két félköríves tetetjű raktárbarakk mögött... -
Dorel0 #25969 elakadtam... a sterlok's stasht kéne megtalálnom, és már a teljes bázis feltúrtam, de nem találom hogy hol kéne lemenni valamilyen alagútba vagy csatornába. Legalábbis a leírásból valami ilyesmit vettem ki. Tudna vki segíteni, hogy merre is keressem ezt a folyosót? -
SaGa #25968 A system.ltx első sorában szerepel, hogy melyik könyvtárat használja az ilyen fájlok tárolására. Hozz létre valahol egy másikat, ékezet és space nélkül, másold át oda a fájlokat és kömyvtárakat, meg írd át a system.ltx-ben a megfelelőre... -
selmeczi2 #25967 Én is ékezetes vagyok, nálam nincs ilyen gond (mondjuk én eleve 1.0001-es patchel kezdtem és raktam rá az 1.0003-ast). -
elnofx #25966 hali, van egy egetrengető problémám! Tehát a dokumentumokba ahová a játék a mentéseket rakja egy gond van hogy ékezetes, tehát a játék ha meghalok nem tud visszatölteni semmit, ki kell lépni és visszalépve jó csak. Namost ez nagyon idegesítő, nem tudtok vmi megoldást? Az xp felhasználó nevet már átrtam ékezet nélkülire, de nem segit.