S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy felraknád e amivel be lehet ülni jármûvekbe
köcce!!!!!!
Megvettem eredetibe a gammát... feltettem, patcheltem, magyarítást felraktam, meg egy mod-ot is, amivel be lehet ülni a jármûvekbe. De! nem megy a Multiplayer.. azt írja hogy csatlakozási hiba-rossz verzió. mit tegyek?
demo viszonylag szépen futott, de a teljes verzió nem nagyon :S eljött az idõ, hogy gépet bõvítsek, csak hát egy dolog kéne összesen: pénz :S
(...és legközelebb akkor vállalj házigazdaságot, ha nem csak elméleti szinten foglalkozol a játékkal...és nem fog elmenni a kedved a topik karbantartásától sem...)
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Nekem X1600XT van és nem igazán vagyok vele megelégedve.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

S.T.A.L.K.E.R. - SHADOW OF CHERNOBYL
Játék közben nyomd meg a ~ billentyût és a konzol ablakba írd be:
help - összes konzolparancs kilistázása
g_always_run 1 - folyamatos futás bekapcsolása
g_always_run 0 - folyamatos futás kikapcsolása
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024
nekem 0.75-re van állítva,ami így néz ki futás közben:
http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/futas_kozben1176920300.jpg
ja! és az XR_3DA.exe cél-t is egy kicsit át kell írni.eképpen:
http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/stalkersf41176921039.jpg
ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024
2.:az összeset át kell irni eng\rõl hun\ ra
3.:passz..
4.:nekem sem müködtek!
5.:énekm ugy sikerül tálcára raknom ha fut a háttérben valami más..pl:total commander..vagy 1 internetes böngészö
Lenne pár gondom.
1. Miért szaggat enyie a játék? (aláirásomban a komfigom) 800*600 on közepes grafikával játszok.
2. Átirtam a fájlban az eng-et hun ra és mégis angolul ir ki sok mindent. Miért van ez?
3. Most hogy felvan téva magyaritás+ patsch kidob vmi hiba végett néha a játék, és a kilépés is elég hibás. mit lehet ezel csinálni?
4. Müködik valakinek a tranier? Mert nekem egyikse megy. (igen kell, mert kénytelen vagyok félkézzel játszani a gipsz végett)
5. Miért nem lehet letenni tálcára a játékot? Sehogysem lehet letenni.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Állítólag nincs még jó driver Vista alá, ami kiaknázná a 8as Gef széria minden elõnyét.Félek én egy kicsit erre a Vistára történõ átállástól.Én személy Szerint Ati párti vagyok, de alant olvastam hogy vmi ott sem kerek Vistán.Szóval mikorr érik a DX10 ???Csak Vista Gondolom meg 8as gef meg R600.Dilemmám igazából az lenne : Érdemes manapság Asus 7950GT-t vásárolni?vagy spóroljak egy dx10es karira??? TI ezt hogy látjátok ?
A kisgépemen meg megy rendesen XP alatt egy 7900gt vel .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Nemtudja valaki hogy vista alá mien ati drivert érdemes felrakni hogy menjenek a játékok?Kinek ment vistán a stalker tökéletesen és az mien drivert használt?
márint amit ha mebásolok a gamedata mappába akkor megy is magyarositás 😊
Gratula a magyarító csapatnak, ezzel párhuzamosan készül a Stalker másik magyarítása is, úgyhogy hamarosan válogatni is lehet majd közülük. <#integet2>#integet2>
Vagy átírod mindet egyenként <#nevetes1>#nevetes1>
Hogy kell lecserélni hunra
gamedata\config\text\hun\string_table_includes.xml fájlban az eng\ szövegrészt?
Köcce!