34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
SaGa Jr #26125 Azon a kijáraton kell kijönni, amelyik az alsó katonai bázisra vezet. Nem azon amelyiken lementél.
Onnan tudni hogy jó felé mész, hogy a kijárathoz vezető folyosón majd megtámad egy contoller (ronda egy mutáns, aki az agyadat cibálja és dobálgat mindenfelé).
Amiről te beszélsz, a láthatatlan lényről, az egy bloodsucker. -
#26124 Az ami lathatatlanna tudja tenni magat,mert azt mar reg kinyirtam a kutatobazis alatt,miutan megszereztem dokumentumot!! -
netsike #26123 Nekem akkor lett kipipálva a küldetés, amikor ott jöttem fel, ahol van egy "controller" mutáns egy hosszú alagútban. -
#26122 MAr megvan mind2 kuldetesi resz csak az utsonak irja ki,hogy keressem meg a kijaratot,de mar a fold alol feljottem 2/3 helyen es nemtudom mitevo legyek?! :( -
netsike #26121 Előbb meg kell keresni a búvóhelyet és csak utána utána tudod azt a küldetést teljesíteni, hogy keresd meg a kijáratot. -
#26120 VAn 1 kuldetes amit istennek se tok megcsinalni, keresd meg strelok buvohelyet ,majd utso resz benen keresd meg a kijaratot a fold alatt,de mar 3 kijaraton kijottem ,de meg mindig semmi?! :(( -
#26119 Nekem egy ati radeon 9600xt-m volt, elég sokat szívtam vele, mindig drivereket kellett cserélgetni, a bf2 nél is mindíg szarakodtak a textúrák, és hát ugye azt is inkább a nvidiákra optimalizálták...
Most egy GF7600Gt m van, ezzel eddig semmi gondom nincs... -
#26118 Jaja, van pár quest amit annyiszor kiad ahányszor belépsz az adott térképre... -
SaGa #26117 Pedig az ati és az nvidia kártyák között van egy piciny különbség: a shader implementációja. Ez a stalker esetén inkább az nvidiást támogatja, mint az atist. Mióta ezt a funkciót belepakolják a zsugákba, minfódig vannak kissebb-nagyobb eltérések a programok és a kártyák viszonyában... -
netsike #26116 Én csak ezt nem értem, hogy egy 6 évig fejlesztett játék hogy lehet ennyire bugos? Pl. nekem 5x kiírta küldetésként a táborvédelmet, vagy pl egyes pályákon nem lehet menteni, csak ha szerencsém van. Ezt még az új patch sem oldja meg. Amúgy meg nagyon jó játék lenne... -
DeviloftheHell #26115 4 giga memoriával sem megy jobban plus 2 magos procival ugyanugy ati kártyán bár érdekes hogy azok a játékok joval gyengébben mennek ati kártyán amin ott virit az nvidia logo annak idején néztem nagyot mikor egy 6600 son a doom 3 60 fps fölött muzsikált -
#26114 Saga: Ilyet még sehol nem hallottam/olvastam, hogy csak azért muzsikálna gyengébben a game, mert Ati kártyán fut. Sztem ez így valszeg nem igaz. Sokkal inkább az lehet, hogy elsősorban a 2GB rendszermemóriára éhes a drága, és ha ez nincs meg, akkor jön a sorozatos vinyó reszelés meg a zéró felé hajló FPS-ek. A PC Guru-s tesztben sem említettek semmi ilyesmit, hogy bármelyik Ati-n sz@rabbul futna, mint egy hasonló kategóriás Geforce-on. Pedig nem hiszem, hogy életükben először tesztelnének a fiúk. Ne hallgassuk el viszont azt a tényt, hogy a játék elején bejelentkező logók között ott virít az nVidia is. -
#26113 vegyél olyan billentyűzetet, amin lehet vezérelnia lejátszást és kész. -
#26112 Hát csak nincs egy vadállat gépem, mikor megunom azokat a zenéket az alt-tab kissé 20-30 perc lenne szerintem -
#26111 Minek erre mod? Indítsd el a Winampot.... -
#26110 Nincs ebbe egy MP3 mod, mert néha a síri csend igen csak nyomasztó.
Kéne ebbe Kreálni egy ilyen modot. :) -
#26109 örülök
-
madmanic #26108 köszi igazad volt
driver frissítés után jó -
SaGa #26107 Az, amire te gondolsz, valóban a játék része: a pszi sugárzás mellékhatása. Ott az egész látvány sárgás lesz, mint a régi fotók...
Amiről én írtam az egy driver vagy program hiba, csak az ég lesz sárga, de csúnyán. textúra probléma... -
Silence78 #26106 Hoppá! Én azt hittem, hogy az a "sárga monokromizálódás" csak egy effekt a magas sugárzásnál. Nekem csak 2x jött elő a játékban, ráadásul jó para helyeken (pl. az X 16 előtt). Tökre be is jött, paráztatatott rendesen! -
SaGa #26105 Passz... Driver hibára gyanakszom. Milyen kártya, melyik driver, illetve milyen oprendszer? -
madmanic #26104 arra gondolok. hogy a horizonton felül ha fordulok, millió példányt csinál a hegyekből égből, stb. Meg a madarak is hosszú fekete csíkot húznak... -
SaGa #26103 Bocs, vissza az egész, az előző az X3 topikban lett volna értelmes, itt nem...
Szóval: mit jelent az, hogy "keni az eget"?
Az ég besárgulása ismert hibajelenség ati. Vedd ki a full xcreen elöl a jelet. Csak a tálca fog látszani a kép alján, ha azonos méretűre teszed a felbontást a ténylegessel, de megszünik a hiba. Cserébe pár fps-sel esik a teljesítmény. Olyat is láttam, hogy nagy szürkés háromszögek jelennek meg az eső és a szél fútta ködpászmák helyett, ezen az újraindítás szokott javítani. Mindenesetre első körben a patchek felrakása és a float32 mod javíthat a dolgon, ha a videokártyád tudja a shader 3.0-t. Ha nem, akkor a float32 mod nem ér semmit...
-
SaGa #26102 Ez mit jelent? Lehet, hogy ki kellene kapcsolnod a blurt, az indító splash screenből nyíló beállító menüben...
Az XTM felrakása óta a csillagok eltünnek, ha gyorsan fordulok. Nem baj, mert úgysem sok értelme van olyankor, ráadásul a folyamatos kirajzolásuk rengeteget lassítana, csak nem emléksuem, hogy előtte is így volt-e...
Az biztos, hogy az Argon Prime-i csatában kb 60 hajó repkedett és nem szaggatott be közben egyáltalán... -
madmanic #26101 Üdv All!
Segítsen valaki pliz! Felraktam a gamet, és furcsán "keni" az eget bármerre megyek.
Van valami megoldás rá, vagy csak a vidkari nem bírja?
Előre is kösz!
madmanic -
madmanic #26100 Üdv All!
Segítsen valaki pliz! Felraktam a gamet, és furcsán "keni" az eget bármerre megyek.
Van valami megoldás rá, vagy csak a vidkari nem bírja?
Előre is kösz!
madmanic -
SaGa #26099 Szedd le a legfrissebb Float32 modot (www.thefloatingpoint.org), már az ati kártyákra is találtak megoldást, hogy valamelyest gyorsabb és szebb legyen. Megjegyezném: a stalkerhez az ati kértya kifejezetten rossz választás, a 7600GT meg jó. Nálam 6600GT-vel megy, float32-val full dinamic light, és Sun shadow-val megfelelő tempóban. Nincsenek fps hegyek, de nem is szaggat és swapel (igaz, 2G RAM-mal).
-
SaGa #26098 Jópofák ezek a mod gyüjtemények, kár, hogy az összerakójuk bele se néz abba, amit begyüjt. A felsorolt modok 3/4-e be van építve a sagerstalk modbba, ami szintén ott van a csomagban... -
#26097 COD2, GTA SA, 6600GTvel is ment maxon.... -
#26096 Akkor valszeg ez a 7.4-es lesz. Próbálj egyet-egyet lefelé lépkedni, hátha segít... -
#26095 a "legújabbat": áprilisi CCC.
nem tom miért nincsen májusi...
Bár mostmár holnaptól június lesz. -
#26094 Hmmm, pár éve még király kártyának számított. Ezt nem lehet győzni pénzzel, komolyan mondom. Amúgy tavaly szeptemberig nekem is egy Ati 9600XT-m volt ;) Melyik driver-t használod? Elképzelhető, hogy vmelyik másikkal jobban müxik. -
#26093 ATi 9800 :D
még egy gyenge gépem volt.
Amúgy Doom3 nekem 1280x1024ben Highon, mindennel bírja 60 fpssel(ultra grafikát csak 512es VGA-val használd)
Stalker, most is lefagyott.
Annyiszor fagy, hogy játszhatatlan. -
#26092 Akkor végülis remélem nem volt rossz vétel, igaz a Stalker miatt "nem kicsit, nagyon" csalódott vok. Most jutott eszembe, a Condemned lesz a következő tesztalany. Ha ebben, és a DOOM3-ban is jól teljesít, akkor befogadom. Egyébként milyen vkarid volt előtte? -
#26091 Igen, már biztos vagyok benne, hogy ebben a Guruban van/volt. -
#26090 3 hete vettem új gépet, ezzel a karival.
Eddig minden játékkal megbírkózott (COD2, GTA SA,Quake4,Doom3,Test Drive unlimited,NFS carbon, ezek mind maxon mentek) -
#26089 Mikor vetted a karit? Jól nyomja egyébként? A DOOM3-ban mindenképp le akarom tesztelni. -
#26088 Most nincs nálam, de azt hiszem ebben. -
#26087 ebben ugye?
Ja és szerintetek én milyen graffra tegyem?
Nekem fontos az 1280x1024-es felbontás mert 19es LCD-m van. -
#26086 meg tudnád mondani melyik PC Guru számban vol ez a STALKER teszt?