34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#26205 Ez mehetne a FAQ-ba!! -
SaGa #26204 A 9600XT-t nemismerem. Ha van benne HDR, akkor megér egy próbát. Ha nincs (nem lehet a dinamikus fényhatásokat bekapcsolni), akkor mindegy... -
#26203 Na felraktam ezt a modot. Hat latvanyban azert erezheto a kulonbseg, pedig igy is minden maxon... Na mindegy, legalabb gyorsabb lett egy kicsit. -
#26202 Még jó, hogy én el se kezdtem eddig. -
#26201 Na akkor nekiugrok megint végre!! -
#26200 Hat nekem minden maxon van kiveve az AA meg AF, de van, hogy nagyon fenyes reszeknel ahol gondolom a dynamic lighting van frames. Elegge zavaro. Meg nem is ertem pl hogy ha van egy konténer meg benne egy olvasólámpa akkor miért van olyan fényár az egeszben mint amikor a mennyországot ábrázolják. (8800GTS, 2GB dual, E6300@6700, stb) -
Dorel0 #26199 pl 9600xt? mert az kicsit alatta van :) -
#26198 Miféle lények vannak ebbe a játékba??beszarás vagy olyan HL2 stilusú? -
#26197 Elkészült a frissités igy már a videók is magyarok a stalkerbe -
SaGa #26196 http://thefloatingpoint.org
egy mod, ami a játék eredeti shader rutinjait cseréli le egy jobban optimalizáltra. Olyan gépeken is megy tőle jól és főleg Full dynamic light módon a stalker, amik az eredetivel kicsit alatta vannak az ehhez szükséges minimumnak...
-
#26195 De ha nagyon kíváncsi valaki, külön is megnézheti őket az új videolejátszó menüpontban. (Tudom, hogy tudod, de hátha valaki nem.) -
#26194 Float 32 az mi? -
#26193 Jahhh ,de volt en marha azt hittem azon kivul vmi masra gondoltok!! :) -
SaGa #26192 Az elején nem volt egy viharban száguldó zil? Csak új játék indításánál lesz. A későbbiek még odébb vannak... -
#26191 En semmit se,feltelepit legujabb patch majd nodvd crack es kesz!! -
SaGa #26190 Nem adtad meg véletlenül a -nointro paramétert az indítóikonban a programnak? Mert azzal valóban nem lesz video az elején... -
#26189 Nalam nem ertem miert nem!! :(( -
SaGa #26188 Video bug. Újraindtás, videokártya beállítás módosítás (a control panelen, a 3D-hez tartozó beállításoknál), float32 mod felrakás... -
#26187 Pedig az első pont 0%-nál érkezik... :) -
#26186 MAr vagy 20%ot vittem,de videoval meg nemtalalkoztam! :( -
#26185 A magyarítást kiegészítettük a videók feliratozásával, a Portálról tölthető. -
#26184 Helló!
Lehet nem érdekel senkit, de bővítettem a memóriát 1GB-ról 2GB-ra, és láss csodát, mintha kicserélték volna a játékot! 1 Gigával Object Light-on (1024*768 max. részletesség mellett) tképpen játszhatatlan, 2 Gigával símán viszi.
Konklúzió: Nem az a kérdés, hogy Ati vagy nVidia, hanem az, hogy 1 vagy 2GB rendszermemória. Ennyi. -
Elmör #26183 Arra a patchre én is kíváncsi lennék.
Nekem ugyanis vihar közben furcsa villódzó dolgok jelennek meg, amik talán villámok, de nem jó helyen vannak, mert a talaj és embermagasság között és irtó idegesítő. Csak a szabadban és csak viharkor!
A gépem az aláírásomban van, 159.18 driver van fent Win XP SP2-vel. Valaki tapasztalt már ilyet? -
horthy #26182 Az 1.003 az utolso patch ?? Régen olvastam a stalker forúmot ! Jőtt-e már ki komolyabb javitás ?? Bugokra gondoltam ! Tábortüzbe gyaloglo stalkerek stb ! -
#26181 Jó kérdés valahol Pripaty-ban akadtam egy jó kondícióban lévő távcsöves Vintarra!!! Már bóklászom mindenfelé és megcsinálok a lehető legtöbb melót!
Mondjuk egy idő után bekerülnek uazok a küldetések! Más befejezésre hajtok! Már 3megvolt és mindig ha újat akarok csak Csernobil elött visszafordulok és tolom a gémet!
Mondjuk ahhoz,h mindig elölről kezdjem nem lenne idegzetem!
Aztán persze zet is csak megunom egyszer vmikor! -
ati711 #26180 Hahó valaki segítsen rajtam!!! -
ati711 #26179 Valaki nem tud nekem segíteni?
Van egy játék a neve (Kabus 22) török nyelvű, az a kérésem lenne hozzá hogy nem tudja valaki hogy honnan lehet beszerezni hozzá végigjátszást, vagy angol nyelvű feliratot legalább? Bármilyen link is jó lesz.
[COLOR=RED]JA ÉS BOCS HOGY NEM IDE ILLIK, HA VALAKI VÁLASZOL UTÁNA TÖRÖLHETITEK IS.[/COLOR] -
#26178 Vagyis pontatlan. -
#26177 Kösz. Közben talaltam egy skeletonos stalkernel egy könnyitett IL86ot. Szintén távcsöves, irtó jó cucc. -
madmanic #26176 +van... -
madmanic #26175 Hi!
A swap file méretét hol tudom állítani?
kösz
*lusta keresgélni* -
SaGa #26174 Külön mod nélkül a Military Warehouse pálya egyik épületében van egy Vintar az ablak alatt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A főbejáraton bemész, át a hídon. ettől balra van egy épület, amellett is elmész, majd balra fordulsz az úton. Van egy kidőlt fa keresztben, annak az ágai között egy ajtó be az épületbe (asszem ez az első épület és akkor a túlvégén is be lehet menni, de nem biztos). Ott bent van a Vintar a földön.
A trader mod-dal meg megvehető már az első boltban is, csak jó ára van... -
SaGa #26173 Biztos igazad van. Én felvettem, megnéztem a statjait és el is dobtam rögtön. Bivaly erős, de iszonyat pontatlan... -
#26172 Ja, azt hol szerezted? En csak most juottam el a barhoz nemreg. -
#26171 sima pisztollyal is megy nekem. Csak fejbe kell loni barkit. -
#26170 Távcsöves Vintar a tuti! -
#26169 Már annyiszor jártam a Bár területén,h szinte teljesen kiírtottam a népet ott!
Már csak pár csórikám lézeng ott! -
#26168 Mar megvan -
#26167 Azt hol lehet valtani hogy az AK most a panceltoro vagy a sima loszert hasznalja eppen?
(sry a lama kerdesert, de nem talaltam visszaolvasva sem) -
Bihus #26166 "A BIG Ben-be .45-ös lőszer kell nem?"
Nem, PAB kell bele. 45-ös a sima black kite-ba kell. Igen, PAB megy a Vintarba meg a Tunderbe is.
Ja, és Big Benre rámegy a hangtompító!