S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
hülyeségeket nekérdezz 😉😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

oneal1
hali!

érdemes megvenni a tradernél azt a zsoldo ruhát amit árul?
24000 ért adja...😊
de gondolom jobb mint az a bandita dzseki amit hordok per pill..
lehet valahol találni valami jobbat vagy vegyem ezt meg?

köszi!

!Forza Ferrari!

Broafka
kell a dekóder! 😊
amit Pytiap (vagy mi a neve) - ban találod meg a Motelban! 😊
ha nincs meg, akkor haggyad, mert anélkül sose nyitod ki! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Okés aztán ahol a sárga lámpa villog fel lehet menni egy szintet és van egy muki akit kinyírtam. Találtam egy király ruhát meg egy ajtót ami zárva bellülrõl egy kóddal. Ott van a bejárat?

Hogy jutok be mert nekem nem nyílik ki <#duma><#duma>

Amig a Katonai Bázisról el nem hozod a cuccot a Kocsmárosnak addig nem engednek be. a Bár területre.
AntiHero
Mivel még nincs Angol vizsgám csak tanultam a suliból ezért elnézést a félrefordításokért!

-Installation-

Unzip the contents into your STALKER installation folder (for me D:\Games\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl).

-Using-

Open console and write "bind turn_engine kT" (without quotes). You can replace T with whatever key you want.

OR

Go to Shared Documents\STALKER-SHOC and open user.ltx. Write the same "bind turn_engine k~" in it (without

quotes),(~ - desired key).

------------------------------------------------------------------------

-Installation-

Tömörisd ki a .ZIP filét a stalker fõkönyvtárába.(for me D:\Games\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl).

-Using-

Nyisd meg a játékba a consolet, írd bele:"bind turn_engine kT" (gondolatjel nélkûl). A "T" betû helyet mást is

írhatsz, a lényeg hogy azzal indítod be a motort amire állítod.

vagy

Meny a Documents\STALKER-SHOC mappába és ott nyisd meg a "user.ltx" filét. ird bele ezt: bind turn_engine k~
(~ <---Ennek a helyére beírod a teccõleges betüt amivel a motort akarod indítani.)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Alwares
Szép-szép! Most néztem meg ezt az oldalt: http://stalkerfansite.extra.hu lopják a híreket mint a fene, bár engem csak a saját hírem miatt érdekel de legalább forrást linkeltek volna! Nem ilyen pofátlanul odairják:
Irta: Jim.... Nagyon szép...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Broafka
Volt egy olyan rész amikor lépcsõn (nem létrán) mentél fel, és volt egy bejárat, ahol egy csomó katona volt, ott ha balra fordulsz bemész a szarkofághoz, ha meg jobbra, akkor a laborhoz!

de ha visszafelé nézzük, akkor menjél addig vissza ameddig nem jön egy hosszú lépcsõsor lefelé! 😊
szal ugyanaz!

Hali, nem találom a titkos labort a végén. NEm tudna valaki segíteni hol kell a legvégén a titkos labort megtalálni. A reaktor gyomrába be kell menni és fel kell menni a nagy létrán vagy még az elött van a labor ,,,<#gonosz2><#gonosz2>

Meg kell találnom, mert még akarok <#violent><#violent><#violent>

Csuhai G
Valaki el tudná mondani, hogy hogyan kell felrakni a jármûves módot? Visszaolvastam, kerestem, olvastam FAQ-ot, de sehol sem találtam magyar leírást hozzá.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

lol 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

AntiHero
Két szerény kérdésem lenne:
- meik modokat érdemes felrakni?
- meik kocsis mod a legjobb 2db találtam eddig meik legmegbizhatób?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

grebber
Magyarítás frankó lett. Ezer köszönet érte!

A videók feliratozása kb mikor lesz elkezdve?

Next PC upgrade: 2022

Utánnanéztem,a szemétlerakó az ahol elakadtam,annak a legészakibb része ahol át lehetne menni a bárhoz.A köteleség frakciótol állnak ott õrök a kapuban akik nem engednek át,beszéltem mindegyikkel de semmi.Nem mehetek át pedig az egyik küldit a bárnál kell leadni. 😞
Broafka
kössz az infókat! 😊

és hol akadok rá erre a bizonyos ruhára?
és ez tulajdonképpen, meddig tart ki? (ha nem nézzük azt hogy tönkre megy a sérülésektõl) szóval röviden: milyenek a statjai?

Blinkye
NAgggyon nagy köszönet a magyarításért!!!! Újrakezdtem magyarul és kiba jó,h értem fullra a szöveget 😊 Eddig többet olvastam,mint játszottam,de nagyon állat. thx all

3Ds MAX :)

A kereskedés alak megvan? A párbeszédnél, a képernyõ alján van egy olyan gomb hogy TRADE, arra kattintasz és tudsz üzletelni. Ha ez megvan, akkor nemtudom mit nem értesz.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

gabo91
Ja és valaki legyen olyan rendes árulja el, hogy hol tudok lõszereket venni, illetve hogyan tudok.
(olvastam leirásban társaktol is meg boltbol is, de se fegyvert se lõszert nemtudok venni)
légyszi segitsetek.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
viszább álitottam a fû részleteségét eléggé és z árnyékot is a legkisebbre vettem igy már csak a betöltés után egy percig szaggat aztán utána jo...
viszont van egy gondom a monitor érdekes villanás félék vannak nemjelenit megrendesen dolgokat, hosszu szines háromszögfélékhasitanak a képbe (nem a nona dolgok )
ez mitöl lehet a monitorom szar (nemkizárt) vagy videjokarim, vagy csak beálitás és driver gond lehet?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Nem a duty-sonra gondolsz a városban? Csak beszélni kell ott a fejessel (a középsõ), és beenged.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

tomas10
kemény

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Valószínüleg én vagyok béna,de egyik küldetés után azt írta ki hogy a bárhoz menjek el a jutalomér,de amikor elindultam egy tábornál a kapu elõtt 3 õr állt és nem akartak átengedni pedig csak abba az irányba tudok menni,remélem valaki érti hol akadtam el 😞 Nem tudom mit kell csinálni hogy átengedjenek,ha valaki tudja kérem segítsen,elõre is köszi
A freedomos bázison szinte állandóan árultak 1-2 exot. (Másik mapról visszatérve érdemes újra benézni, ha esetleg valamikor nem lenne). Részemrõl jobban preferáltam a zöld biosuit ruhát, mert exoban se futni nem tudtam, meg a nightvison-je is gáz (meg radioaktivitás ellen se sokat véd😊
Találsz majd ilyen cuccot elég sokat. Csak nézz körül alaposan. Lesz ilyesmi rejtekhelyeken de simán ledobva is a földre. Van Stone Flower artifact legalább 4 db az elsõ területen is ahol kezdesz.

Pseudodog farkincát meg akkor találhatsz ha legyilkolsz egy ilyen dögöt. Akkor van rá esély (nem sok) hogy a holttestbõl eltávolíthatod a farkat (gyakorlatilag hullarablás során). Pseudodog az a bevert pofájú, púposnak tûnõ kutyaféle.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

A játék elején is rá lehet akadni olyan páncélra (tourist armor) amelyik növeli a teherbírásodat 20 Kg-al. Ez egy módosított Stalker páncél.

Exos suitot viszont valóban csak az utolsó szakaszban találsz, illetve ha iszonyat mázlid van, akkor mielõtt elmennél Pripyat városába a Red Forest végigvitele után, akkor a bárban talán vehetsz a tulajtól. De ez marha ritkán fordul elõ.

A stukker amirõl beszélsz 5.56-os lõszert köpköd és annyira nem jó mint ahogy a statjai mutatják. :-) Ezt tényleg csak Csernobilban és környékén találsz.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Raptor 2
A stalkerhez KÜLÖN OPTIMIZÁLVA VAN! És jár hozzá eredeti Stalker, (noha igaz, az már van nekem) és természetesen jól néz ki!

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Kõvirág nevû tárgyat melyik zónában vagy hol találok ? Meg Pseudodog farkát ! A játék elején vagyok , kereskedõnek kell !
Broafka
nah, sikerült megtalálnom a tikos laborta játék végén! 😊
csak az az egyetlen ruha (amit a labor leõtt lehet találni) ami képes megnövelni a teherbírást?

vagy a játék folyamán lehet még találni?

Jah és van egy olyan puska amibe ilyen fehér töltényke kellenek, és van rajta egy ilyen rásimuló távcsõ, és minden statja nagyon jó, szóval egyész jó kis puska, és olyat megint csak a végén találtam, ne mtom mi a neve, de olyat lehet találni a játék folyamán, vagy azt is csak a legvégén?

Pedig most akartalak lebaszni,hogy nem olvasol vissza.
😊))))

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

rvn
Köszi már megvan bocs

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

rvn
Üdv! Nem tudna felvenni msn re akinek megvan a magyarítsá? mert sehol nme találom...címem: [email protected]

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

aham .. ez valami ojjasmi mintha vennél egy rolls-royce-t és rávan írva a motorjára hogy ki rakta össze ... végülis ha plusz pénzbe nem kerül egésségedre 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

nem baj :p
akkor is benne lenne 😄D és ez a tudat vigasztalna 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

aha 😊
és ha beraktad a gépedbe valszeg a kép pont lefelé fog nézni?! esetleg pont mellette lesz a hangkártyád szal nemsok láccik majd belõle <#nemtudom>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

IvanovicsTech
Köcke!!

Mercedes CLK 270

ha itt tovabbmesz es a dutykhoz lyukadsz ki,megkernek hogy lodd le a snipert. Aztan ha lelotted, beigerik, hogy olyan elbanasban reszesulsz, ahol mindent megkaphatsz, amit csak akarsz,de ehhez veluk kell menni a Army warehouse-ba. Na ott mindneki lelep, egyedul maradsz az allandoan ujratermo ellensegekkel. Gondolom, ha ezt megcsinalod es megoldo Lukasht, akkor beveszenek a csapatba.
De nem biztos, en legyaktam az egesz laktanyat, es most kimentem a verszivok falujaba, majd mindjart visszamegyek a duty fonokhoz, hatha ertekeli a faradozasaimat

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

rvn
Hy! Hol lehet letölteni a mygarítást mert nekem nem jön be az oladal

grebber
Semmire lehetne micimackós is ez csak egy diszités semmi több.

Next PC upgrade: 2022

jaa 😄
hát szvsz jól néz ki...jól mutatna a gépben 😄

nem úgy értem .. tom hogy egy ez ma az egyik legjobb vkártya .. hanem mire jó az hogy stalkeres?????

ja...
elvileg egy ilyen karinak már simán kell vinnie 😊

IvanovicsTech
Szevasztok.Az lenne a problémám hogy elválaltam a kereskedõnél az üzletkötõ megölését,de õ a bárban van (vagy hol) és a duty-k nem engednek átt a kordonon csak ha a fõnök höz megyek.Tehát hogyan tovább?

Mercedes CLK 270

Kamehame
szal ha egy ilyen van a gépembe akkor a S.T.A.L.K.E.R. a legjobb beállitásokkal megy??

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

ez az új 8600GTS
az új középkategóriás videókártyák egyike

#24062: amikor megláttam én is rögtön arra gondoltam hogy ez kell nekem 😄

és ez amúgy mire jó?<#nemtudom>

Raptor 2
Ahhh! mikor megláttam, elélveztem XD

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

szerintem nincs olyan hogy fölösleges ram.
Amikor én gépet vettem volt a gépembe 512. A leg több game csak 256-ot használt akkoriban.
Ma meg már ép hogy eldöcög 512 mbramon a Stalker.

ebböl nem sokat látunk de gondolom erre gondoltál 😄

Kamehame
ez mi? S.T.A.L.K.E.R. hez videó kártya? akármi is LOL

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\