S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
érdemes megvenni a tradernél azt a zsoldo ruhát amit árul?
24000 ért adja...😊
de gondolom jobb mint az a bandita dzseki amit hordok per pill..
lehet valahol találni valami jobbat vagy vegyem ezt meg?
köszi!
!Forza Ferrari!
amit Pytiap (vagy mi a neve) - ban találod meg a Motelban! 😊
ha nincs meg, akkor haggyad, mert anélkül sose nyitod ki! 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Hogy jutok be mert nekem nem nyílik ki <#duma>#duma><#duma>#duma>
-Installation-
Unzip the contents into your STALKER installation folder (for me D:\Games\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl).
-Using-
Open console and write "bind turn_engine kT" (without quotes). You can replace T with whatever key you want.
OR
Go to Shared Documents\STALKER-SHOC and open user.ltx. Write the same "bind turn_engine k~" in it (without
quotes),(~ - desired key).
------------------------------------------------------------------------
-Installation-
Tömörisd ki a .ZIP filét a stalker fõkönyvtárába.(for me D:\Games\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl).
-Using-
Nyisd meg a játékba a consolet, írd bele:"bind turn_engine kT" (gondolatjel nélkûl). A "T" betû helyet mást is
írhatsz, a lényeg hogy azzal indítod be a motort amire állítod.
vagy
Meny a Documents\STALKER-SHOC mappába és ott nyisd meg a "user.ltx" filét. ird bele ezt: bind turn_engine k~
(~ <---Ennek a helyére beírod a teccõleges betüt amivel a motort akarod indítani.)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Irta: Jim.... Nagyon szép...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
de ha visszafelé nézzük, akkor menjél addig vissza ameddig nem jön egy hosszú lépcsõsor lefelé! 😊
szal ugyanaz!
Meg kell találnom, mert még akarok <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
- meik modokat érdemes felrakni?
- meik kocsis mod a legjobb 2db találtam eddig meik legmegbizhatób?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A videók feliratozása kb mikor lesz elkezdve?
Next PC upgrade: 2022
és hol akadok rá erre a bizonyos ruhára?
és ez tulajdonképpen, meddig tart ki? (ha nem nézzük azt hogy tönkre megy a sérülésektõl) szóval röviden: milyenek a statjai?
3Ds MAX :)
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
(olvastam leirásban társaktol is meg boltbol is, de se fegyvert se lõszert nemtudok venni)
légyszi segitsetek.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
viszont van egy gondom a monitor érdekes villanás félék vannak nemjelenit megrendesen dolgokat, hosszu szines háromszögfélékhasitanak a képbe (nem a nona dolgok )
ez mitöl lehet a monitorom szar (nemkizárt) vagy videjokarim, vagy csak beálitás és driver gond lehet?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Pseudodog farkincát meg akkor találhatsz ha legyilkolsz egy ilyen dögöt. Akkor van rá esély (nem sok) hogy a holttestbõl eltávolíthatod a farkat (gyakorlatilag hullarablás során). Pseudodog az a bevert pofájú, púposnak tûnõ kutyaféle.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Exos suitot viszont valóban csak az utolsó szakaszban találsz, illetve ha iszonyat mázlid van, akkor mielõtt elmennél Pripyat városába a Red Forest végigvitele után, akkor a bárban talán vehetsz a tulajtól. De ez marha ritkán fordul elõ.
A stukker amirõl beszélsz 5.56-os lõszert köpköd és annyira nem jó mint ahogy a statjai mutatják. :-) Ezt tényleg csak Csernobilban és környékén találsz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
csak az az egyetlen ruha (amit a labor leõtt lehet találni) ami képes megnövelni a teherbírást?
vagy a játék folyamán lehet még találni?
Jah és van egy olyan puska amibe ilyen fehér töltényke kellenek, és van rajta egy ilyen rásimuló távcsõ, és minden statja nagyon jó, szóval egyész jó kis puska, és olyat megint csak a végén találtam, ne mtom mi a neve, de olyat lehet találni a játék folyamán, vagy azt is csak a legvégén?
😊))))
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
akkor is benne lenne 😄D és ez a tudat vigasztalna 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
és ha beraktad a gépedbe valszeg a kép pont lefelé fog nézni?! esetleg pont mellette lesz a hangkártyád szal nemsok láccik majd belõle <#nemtudom>#nemtudom>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
De nem biztos, en legyaktam az egesz laktanyat, es most kimentem a verszivok falujaba, majd mindjart visszamegyek a duty fonokhoz, hatha ertekeli a faradozasaimat
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
hát szvsz jól néz ki...jól mutatna a gépben 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
elvileg egy ilyen karinak már simán kell vinnie 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Mercedes CLK 270
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
az új középkategóriás videókártyák egyike
#24062: amikor megláttam én is rögtön arra gondoltam hogy ez kell nekem 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Amikor én gépet vettem volt a gépembe 512. A leg több game csak 256-ot használt akkoriban.
Ma meg már ép hogy eldöcög 512 mbramon a Stalker.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬