S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy észrevétel a magyarítással kapcsolatban:
gamedata\config\text\hun\string_table_includes.xml fájlban az eng\ szövegrészt le kell cserélni hun\ -re, akkor magyar nyelvû lesz a PDA
Remélem segítettem.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Köszi a válaszokat!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
HELP 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Utána még egyszer kell (vagy lehet) vele beszélni sztem és ad valami ratyi artifact-ot jutalmul, meg a mellék-küldiktõl is elesel, mondjuk ez utóbbi annyira nem lényeg. 😊
Én a bázist csak akkor mentem legyakni, amikor már erõsebb voltam és nem is támadták meg a falut. 😊
szval gáz?
!Forza Ferrari!
milyen elõnyei vannak ha él?😊
Azon kívül hogy levegõzik...😄
!Forza Ferrari!
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
Mondjuk az jó lenne, ha a fordítók megadnának egy emilt és oda lehetne küldeni a hibákat/észrevételeket.
Ez egy égi jel. <#vigyor3>#vigyor3>
Nagy köszönet a forsító csapatnak!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
THX
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Miért nem tudok belépni a pcgameshuns.hu-ra valaki elmagyarázná.
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Tudta, hogy ma kijön a stalker magyarítás. <#idiota>#idiota>
Épp aludni akartam, de mondom még benézek, most muszáj lesz kipróbálni. :XD
Köszönöm a munkátokat! <#worship>#worship>
(Hónap mekkora örömködés lesz itt 😛)
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Stalker magyarítás
Aki nem vágja a letöltös oldalt, annak:
1. Katt a FREE-re
2. Ellenõrzõszámot beír!
3. És katt a downloadra!
4. És mán' jön is!
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
a végigjátszást hol találom???
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a múlt héten igen nagy port kavart pár a S.T.A.L.K.E.R.-al kapcsolatosan felrebbent hír, miszerint számos textúrát jogtalanul használtak fel a játékban. Még az érintettek hivatalos reakciója elõtt a The Inquirer utánajárt részletesebben a dolgoknak, és kiderítette, hogy a Half-Life 2-ben használt víz textúra például a Marlin Studios-tól ered, akik "említésre méltó" vevõi közé sorolta mind a Valve-t, mind a THQ-t. A másik leginkább gyanús elem a lights_impflash névre keresztelt anyag volt, a gondolat mentén, miszerint az imp, a Doom 3-ban felbukkanó dög végett kapta a nevet, azonban ez a feltételezés is buktának bizonyult: valójában a impact flash texture-t takarja, ami korántsem egyedi darab."
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
már nagyon várom
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM