34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#25845 szégyen...
DX8?
LOL
DX9 már 3 éve alapnak számít -.-
holvan már a DX8??
ki akar abban játszani??
-
#25844 DX8-ban nem kell hozzá komoly vas.Aki meg DX9-ben akarja tolni, az kőccsön rá.:) -
#25843 egy 800x600 és medium?
azért röhely h ilyen játékhoz ilyen gép kell -.- -
#25842 Szerintünk próbáld ki.
Ha gondolod, akkor jól gondolod. -
#25841 Hali, sztetek egy ilyen gépen h futna:
Intel Core2 Duo 4300@
1 Gb ram
Ati x1650XT
gondolom nem túl jól... -
#25840 Hogy lehet betársulni a szolgálathoz vagy a szabadságharcosokhoz?
Mert az egyik emberke az mondta menjek el Voronyihoz vagy kihez, de a környéke lezárt terület(ha bemegyek lelőnek).
Előre is kösz. -
kispalika #25839 Hát ez elég szomorú. Végre sikerült több mint 1000 lőszert szereznem bele. Erre most dobjam el? Javítani nem lehet?
Ha éhes vagyok, eszem.
Ha sugárzás ért, szurit kapok.
Azért kösz.
Amúgy a kereső problémájára nem lesz megoldás. Nagyon szar ez így. -
#25838 Szerinted miért törött?
Mert rossz már a fegyód amit használsz, dobd el mert csak a gond lesz vele! Érdemes mindíg megnézni milyen állapotú fegyvereket cipelsz magaddal! -
kispalika #25837 Sajnos nem működik a kereső, így bocs, ha már volt róla szó.
Mit jelent a játék képernyőjén a törött pisztoly-jel. Jelenleg zöld színű, ott látható, ahol az éhséget, a vérzést, a radioaktivitást is jelzi.
És mit kell csinálni, hogy eltűnjön? -
SaGa #25836 Megnéztem újra a filmet (nagyon rég láttam már). Eddig is tiszteltem a játék íróinak hangulatteremtő tehetségét, de most ismét meg kell emelnem a kalapom...
Egy csomó helyszínt a filmből beépítettek a játékba. A "közös tudantak is megvan a megfelelője, a professzor, aki azért jött, hogy vagy elpusztítja az emberiséget, hogy megmentse, vagy elpusztítja a kívánságteljesítőt, hogy megmentse tőle az emberiséget...
A legnagyobb dobás egyébként maga a WishGranter. A filmbéli kívánságteljesítő szoba, ahova sokan vágynak és sokan nem mernek belépni. Azért nem, mert nem a kimondott kívánságokat teljesíti, hanem azt, ami a legbensőbb, legmélyebb kívánságod. Ami szerint élsz valójában...
-
Bihus #25835 Nem tudom, tegnap visszatöltöttem egy régebbi állást, mentettem a kutya előtt, és kinyírtam egymás után vagy tizenötször, de semmi.
Aztán újrakezdtem, elrohantam rögtön oda, lelőttem, semmi.
Egyébként mikor dől el, hogy mit "dob" a lelőtt ellenség? Eddig úgy sejtettem, akkor, mikor meghal, nincs előre eldöntve...
Legalábbis mikor stalkereket lelövök, lootolok, és később mondjuk meghalok, és visszatöltve megölöm ugyanazt még egyszer, akkor más mennyiségű lőszert ad, satöbbi. -
#25834 Nekem 20-on akárhanyadik alkalomra dobott, szóval hajrá -
Tommy dj #25833 köx az infot, amugy én pixel shaderre gyanakxok, mert a kari csak a 2-es verziot támogatja,a játék meg a 3-at igényeli full dinamic light esetén, sztem ez lehet a gond. -
ntex #25832 Dob az szinte minden második dögnél, csak mikor loot-olod kicsit nehéz észrevenni az "inventory"-jába mert tök sötét, szinte beleolvad az inv. háttérszínébe. Ott lesz az csak nézd meg jól az első rubrikáját a loot-nak -
Chipii #25831 Mert nem bírja lekezelni a kártya (ha tudná, akkor is csak kb a harmadát vinné fpsben, mint amit most tud neked). -
r4pt0r #25830 Mind1 hogy failed, mert még akkár 10x is megkaphatod. :D -
Bihus #25829 Nekem valamelyik duty-s küldetésre adták jutalmul a Vintart, szóval még elég korán, de végig kitartott. Úgysem sorozatlövő fegyver, szép nyugodtan leguggol az ember, aztán lődözget a távolba, ha beragad, akkor sincs túl nagy gond :)
Az a baj, hogy két nagy fegyvert nem lehet gombbal cserélgetni. Ha medikitet 20-at eltúrok 10 másodperc alatt, akkor ez ne akarjon már annyira realisztikus lenni. -
Bihus #25828 Sziasztok!
Ezt a pseudodogos küldit megcsinálta már valaki egyáltalán?
Most kezdtem másodszorra a játékot, de még mindig semmi. Egyes képek szerint a perfected suit-nál lévő fekete kutya az, de most sem dobott semmit :(
Hogy van ez? Ne legyen már másodszorra is failed :) -
SaGa Jr #25827 Mármint sniper akad bőven aki rád fog lődözni. :-) Ez így ebben a formában igaz Pripyat-ra. Háztetőkről railgun-nal rád lődöző mesterlövészek tényleg lesznek, meg talán pár más fegyverzetű sniper is, de azok kismiskák a railgun fegyveresekhez képest... -
#25826 Monolithosoknál és freedomosoknál elég sokat találni. Jó kis fegyver valóban, egyetlen hátránya a kis tárkapacitás. -
Tommy dj #25825 hy, valaki megtudná mondani ,h miért nemtudom dinamic lightre állitani a grafot 1 radeon 9600-ason???? -
#25824 köszi, bár nem hiszem, hogy visszamegyek - Yantarban a Snorkoktól kiver a víz - majd jobban kutakodok. Most Pripjaty elejénél vagyok, itt meg úgy olvastam, van sniperes dögivel, ha fogom bírni szuflával, utána nézek.. -
SaGa Jr #25823 Én több rejtekhelyen is találtam már. A legelsőt Dark Valley-ban mikor mentem befelé a laborba az egyik épületben volt egy megjelölt rejtekhely és ott árválkodott egy ilyen puska.
A másik Yantarban a következő labornál volt. Mikor mentem lefelé a liftaknában, az első szinten, közvetlenül a lift alatt a létrával szemközt van egy kapcsolódoboz. Na az is jelzett hogy ott van valami. Itt is egy Vintar várt, lőszer persze nuku. Azt később találtam bentebb és akkor már volt nagy öröm nekem.
Akad tehát, de nehéz ráakadni. Az kell, hogy egy lelőtt delikvens felfedje a rejtekhelyek valamelyikén ezt a jó kis puskát. -
#25822 Rég jártam erre.
Van már valami hír az átvezető videók feliratozásáról? -
#25821 Köszi, meló után meglátjuk... -
SaGa #25820 Itt gyakorlatilag egyet tehetsz: rohansz, és csak arra lősz, aki eléd áll.
Először a kapu felöl a bal oldali fal mellett rongyolj előre. Egy ponton kirobban, mikor közel érsz, ott átbújsz, rohansz a korábbi irányba meg kcsit balra, egész az épület faláig. Amellett futás tovább az eddigi irányhoz képest balra. Tényleg futni kell, így előtte lehet, hogy érdemes a felesleges cuccot kidobálni.
Sugárzás ellen zöld kotonruha, vagy megfelelő artefaktok...
összesen talán 3-4 olyan ellenfél van, akit tényleg ki kell iktatni, a többit inkább kerüld ki. Ha a fal mellett futsz, van esélyed a tetőkről sniperkedők és a helikopterek elöl takarásban maradni, a vasutikocsik miatt... -
SaGa #25819 Beljebb is lesz még, egy két monolitos olyat fog elejteni. Páran meg a rohampuska verzót (VAL). Szintén hangtompítós, csak 20-as a tára és nincs távcsöve. Nem is lehet rá tenni...
Valakitől (vagy a duty, vagy a freedom fegyverkovácstól) venni is lehet néha, de ritka és drága... -
SaGa #25818 A hangtompítós azért jó, mert nem riasztja fel az ellenfelet, így esélyes közel kerülni a következőhöz is. 4-5 méterről meg egy fejlövés mindenkivel végez. A sisakosokkal is, legföljebb megvárod, míg szembefordul... -
#25817 RPG-s akarom mondani... -
#25816 Be a kapun át a sok RPS és állig felfegyverzett mókuson,rohanj ahogy csak bírsz a sínek mentén és ott lesz a végén jobbra egy bejárat és a hangár végén balra egy cső amibe le,de siess,mert az egészre van 5perced vagy különben ropogósra sülsz! -
#25815 Erőmű. Hol a bejárat? Hogy jutok oda? -
#25814 Hát, aki szereti a közelharcot, annak biztos bejön. Speciel, én amikor lehet, nem engedem közel magamhoz a fattyakat, monsztákat.. - úútálom, ha a nyakamba ugrik valami. Távolra meg nem valami biztos a pisztoly. -
#25813 Kérdésem van, elakadtam. Hogyan (hol) lehet az erőműbe bejutni?
A jobboldali nagy hosszú épület mentén próbálok a nyíl irányába haladni, de a sugárzás és az anomáliák kinyírnak. Tehát nyílván nem arra kellene mennem... A többi irányt is próbáltam, minden ellenfelet kilőttem, szecskavágók se köröznek már, és az idő is szépen fogy... De bejáratot, vagy egyáltalán valami járható utat nem találtam. HELP! -
#25812 Tényleg, Vintart a katonai raktáraknál, 1db-ot találtam eddig, de sem kereskedőnél sem embereknél nem találtam még. Az egész játékban ez az 1 db van? Mert így amikor csak lehet kímélem, pedig a géppityut is kiválóan helyettesíthetné. Igen kiváló, mert hangtompítós és egy fegyverként gyakorlatilag mindenre jó. Páncéltörő lövedékkel eddig mindent leszedtem vele. Csak annyi a hátrránya, hogy 10 db-os a tár hozzá. -
#25811 .45, az vált be legjobban nekem. Fejre kell vele célozni, és olyan csókák is elesnek tőle, akibe amúgy egy tárat bele lehetne nyomni AK gépkarabélyból, és attól sem borul föl... Na de aki sokat CoD-ozott már,
annak bejön ez a pisztoly. -
#25810 Van még egy unicum - a Big-Ben, valami megbütykölt, nagy kalibert használó pityu. Viszont a súlya is rendes meg a hozzávaló lőszernek is. Inkább akkor már egy alternativ géppityu, ha minden kötél szakad.. Talán tényleg a hangtompítós az ász, viszont egy komolyabb páncélt csak karcolgat. Ezért nem szeeretem a játékban a pisztolyokat, van, hogy be sem pakolok, mert némelyiknek a lőszere tekintélyes súlyt jelent. Szerintem, inkább az elején van hasznuk.. de ízlések és pofonok. -
SaGa #25809 Én az elején található hangompítóst szeretem. Azt végig viszem magammal...
kellemes, jó közel lehet menni vele mindenkihez... -
pavelcs #25808 Pisztolyból mi a favorit? Vagy azt senki sem használ? Elég kevés szó esett eddig róla :)
-
SaGa #25807 Mondtam... Az SVD csak szinezés, igazi szerepe nincs. Töbszöri nekifutásra se volt hozzá összesen tán 15-20 lőszerem, pedig egy ládában találtam egyszer tizet... -
SaGa #25806 Ha jönnek és lőnek rátok, akkor nem mozdul. Az ablakokon talán ki tudsz lőni. Ha igen, akkor szedd le a zombikat, akkor elindul. Akkor szokott "lefagyni", ha van valaki a közelben. Vagy kamikázét játszik, vagy leragad egyhelyben, hogy könnyebb legyen eltalálni...