S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgyhogy hajrá fiúk, lányok, remélem mihamarabb kiadjátok!<#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Freedomosok területén van egy 8-10 házból álló kis falu. Annak egyik pincéjében van bulldog 6.
Most kaptam meg a duty fõnöktõl azt a küldit, hogy szerezzek neki a freedomtól bulldog 6-os grenade launchert. Ezzel az a gond hogy én a freedom bázist már teljesen kiírtottam, és még a chefet is megöltem. Így nem tudom hogy hol van a bulldog 6. Már átkutattam az egész bázist, de nem találtam... Valaki megtudná nekem mondani hogy hol van a bulldog 6???? Köszi szépen!!!!!
][ ВАЗ ][
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
parancsot probáld
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Pénzt azt lehet elvenni halott stalker-ektõl?
mind1 hogy hol tart kb. közepe felé legyen 😊
nagyon hálás lennék. <#smile>#smile>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Megtaláltam nagy soká, hogy hova is kéne menni, (ugye térképen így nem jelöli) de a szobába nem enged be. Bár az ajtónyítás hangot azt beadja. <#vigyor>#vigyor>
Szomszéd szobából kimásztam ablakon, hátha be tudok menni ablakon ahova kell. De szomorúan konstatáltam, hogy rács van rajt. De a dokumentumot azt ki tudtam venni rácson keresztûl is. <#vigyor>#vigyor> Csak az a rohadt detektor szoba túloldalán van polcon. <#boxer>#boxer>
Tényleg, nincs Stalkerhez, valami falon átjárás cheat? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Hamachi szerver: Stalker hamachi
jeszó: stalker
És lanon keressétek utána
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Aztán elkezdtem sprintelni izomból és kinyirtam mindenkit még fennt a dombon is mert onnan jönnek az löheti le messzirõl mert miután ledaráltam mindenkit a doki tuléli.
Next PC upgrade: 2022
Lehet, hogy én nem értem de hol van a végigjátszás?