S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
persze ez a mai pisztolyokra már nem igaz
GOOBY, pls
Önvédelemre használják közelrõl és NEM sniperkedésre...
"alig lehet a céltáblát eltalálni vele, egyszerûbb ha megdobod"
Ne nevettesd már ki magad. Megnézném én azt a 20. századi, nagyüzemileg legyártott lõfegyvert ami ilyen paraméterekkel bír...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Fegyvert fejleszteni nem tudsz. Vannak bizonyos fegyvertípusok, amikre feltehetsz hozzájuk illõ távcsövet és/vagy gránátvetõt, netán hangtompítót, de ennyi.
Fegyvert majd idõvel lehet venni, ahogy nõ a hírneved és elõre haladsz a történetben lesz más is mint sima stukker. Plusz a legtöbb és legjobb fegyvereket úgyis találod majd (hulláknál, rejtekhelyeken, stb.).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Csak 1 kereskedõ van a játékban? Az aki elindít a játék elején, mert szeretnék már venni pár cuccot, de csak pisztolyt meg sörényest tudok venni. Fegyvert hogy tudok tovább fejleszteni? A helpet köszönöm
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
uh én nagyon várom már hogy kinn legyen 😊
megfogadtam hogy magyar verzióval kezdem el már csak😛😄
!Forza Ferrari!
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Ajánlom a következõket tanulmányozni(mondjuk itt sem kell mindent elhinni, csak alaposan megfontolandó-megjegyzem nálam a 300wos tapasztalati alapon van):
hogyan válasszunk tápot
Ha a kodekes dolgot nekem írtad, akkor: a játékban fasza minden, videók és hangok is. Csak ha játékon kívül akarom lejátszani a videókat és hangokat, akkor olyan furák.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Én feltettem az OGG kodeket, ffdshow is van fenn, majd eldöntik egymással, hogy a Media Playert melyikük szolgálja ki. WinAMP-hoz is van OGG plugin, a játéknak ugyanazt a jópár hangját nem hajlandó lejátszani, mint a Media Player. Van a fájlok közt némi szemét, ami arra utal, hogy Sound Forge-dzsal menthették a hangokat, utolsó mentsvárként azt is ki lehetne próbálni, ha valakinek megvan.
A videókat (már amelyiket próbáltam) az mplayer szépen lejátszotta, azok között is van szemét (fel nem használt videó) rendesen.
Veszek én nektek csak fogyjon...😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W
Felraktam a legújabb Catalystot azzal a b*zi control centerével, mivel a barmok már a sima driverbe nem teszik bele, hogy lehessen állítani a 3D-re vonatkozó vackokat. A control center meg egy lassú gépígényes szar, de ez kell a népnek. Na ennyi off elég is, a lényeg viszont az, hogy itt az AAt maxra húztam és így sincs AA a játékban. Fasza...
Jah ráadásul van egy olyan beállítási lehetõség, hogy Adaptive AA. Nagyon örültem is neki. A lényege, hogy azokon a testeken is megy az AA, ahol eddig nem ment, mert igazából nem is testekrõl, hanem textúrákról beszélünk, mint pl. a fák lombjai. Ezeknek a leveleknek a peremei nem a test szélei, hanem egy maszk textúra alfásítja õket és így a textúra felbontásán múlik, hogy milyen a levél széle. Adaptive AA pedig ezt keni el és így már nem lesz a lombozat olyan vibráló, mikor mozogsz. Na hát sajna ez sem mûködik stalker alatt valamiért. 😞
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL