S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Hát még én legalább 3. végigjátszásra megértem mi miért volt.

Next PC upgrade: 2022

manutdzoli
Nemsoká itt a magyarítás!!Már alig várom!!!<#mf1>

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

PhantomAss
ja 😮) hihetetlen de igaz....csak azért írtam mert a játékban az alapfegyver a makarov pisztoly (ha jól emlékszem) na az van kb ilyen szinten
persze ez a mai pisztolyokra már nem igaz

GOOBY, pls

Mégis szerinted egy ilyen pisztolynak mi a feladata és milyen körülmények között használják a valódi életben?

Önvédelemre használják közelrõl és NEM sniperkedésre...

Már megint egy. Minen más nap megkérdezi valaki..Elképesztõ.

Olvass vissza, már többen leírták: "vegyél IQ-t a faszitól, utána már menni fog..." <#lama>

Pedig van! A PA , vagy Makarow az kb ilyen pontatlan volt,a szocializmus idején a magyar rendörségnek is ilyen volt,sött aszthiszem csak a 90-es években cserélték csak le ,énis löttem ilyennel és tényleg igy "csufolták":

"alig lehet a céltáblát eltalálni vele, egyszerûbb ha megdobod"

Atisz
"...10 méterrõl alig lehet a céltáblát eltalálni vele, egyszerûbb ha megdobod..."

Ne nevettesd már ki magad. Megnézném én azt a 20. századi, nagyüzemileg legyártott lõfegyvert ami ilyen paraméterekkel bír...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

<#lama>

Atisz
Na ezért nincs még nekem ilyen monitorom: ezektõl a hybrid felbontásoktól égnek áll a hajam...arról nem is beszélve hogy mennyire eszik ezek is a naftát.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

5 kereskedõ van. 1 a starthelyen, 1 a bárban, 1 prof, illetve 1-1 a Freedom és a Duty frakcióknál.

Fegyvert fejleszteni nem tudsz. Vannak bizonyos fegyvertípusok, amikre feltehetsz hozzájuk illõ távcsövet és/vagy gránátvetõt, netán hangtompítót, de ennyi.

Fegyvert majd idõvel lehet venni, ahogy nõ a hírneved és elõre haladsz a történetben lesz más is mint sima stukker. Plusz a legtöbb és legjobb fegyvereket úgyis találod majd (hulláknál, rejtekhelyeken, stb.).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

tomas10
én se tudom habár az utobbi idöbe nem játszotam velem mart ez a játék angolul egy nagy nulla nem lehet érteni semmit csak magyarosítással és azt várom

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Hali volna 1-2 kérdésem, igaz nem játszottam még végig, de...
Csak 1 kereskedõ van a játékban? Az aki elindít a játék elején, mert szeretnék már venni pár cuccot, de csak pisztolyt meg sörényest tudok venni. Fegyvert hogy tudok tovább fejleszteni? A helpet köszönöm
tomas10
olvas visza

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Béla9248
Hali! Az elején mit kell csinálni mert nemtok menni sehova sem csak a palival beszélni meg venni pár motyót?!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

én elkezdtem játszani, tudok is angolul, tetszik is a játék és érdekel, de annyi rizsa van benne hogy többet ültem a gép elõtt olvasással és feldolgozással, mint amit a harctéren töltöttem, ennek köszönhetõen a hangoktól, a sötét helyektõl, a csatornában a rémségtõl amelyikre rázoomol a kamera és csúnya hangokat ad, annyira kikészítettek idegileg, hogy félreraktam, megvárom vele a magyarítást, és akkor majd oda tudok figyelni, nem szarok be egy egy hirtelen jött effekttõl...
uh én nagyon várom már hogy kinn legyen 😊
oneal1
áááh addig már nem bírom😄
megfogadtam hogy magyar verzióval kezdem el már csak😛😄

!Forza Ferrari!

Raptor 2
Dehogy is. 1-2 np, ha minden igaz.

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

wantonly
Azé' olyan sok nemhiszem. 😛
Biztos lesz pár hét míg letesztelik!!! 😞 😞
AntiHero
Hát évekig is tesztelhetik<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

még pár nap teszt, nem?😊

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

báttyó02
:\

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

AntiHero
<#worship>Szupi!<#taps>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

stalker magyarítás 100%!!!!oh yeah<#taps>
..és te mindent elhiszel amit a dobozra írnak..? Ha mondjuk 800wos lenne rajta akkor futás a boltba? Az 1950pro-hoz kéretik a 450w-os tápot; na ez röhej.
Ajánlom a következõket tanulmányozni(mondjuk itt sem kell mindent elhinni, csak alaposan megfontolandó-megjegyzem nálam a 300wos tapasztalati alapon van):
hogyan válasszunk tápot

De csak fps fanoknak!
öööö... sztem ez a játék el lett ba**va. Találtak egy jó story-t, gyönyörüen megcsinálták a tájakat, az eligazodást a térképen, meg egy csomó mást. De nem hiszem el h tudták így elbaszni a harcokat. ez alatt tüzelés, szóródást, azt h menyire könyen vesznek észre, az egész csata dolgokat értem. mint vmi 10 éves játékban. 100km-röl kiszur szemböl de ha rohansz mögötte azt nem veszi észre. egy isten ilyen játékot ezzel elk*rni... ezen a téren a játék elég gyenge lett. bár összeségében így is a legjobbak közt van.
hykao
Ez esetben sajnos nem.

Ha a kodekes dolgot nekem írtad, akkor: a játékban fasza minden, videók és hangok is. Csak ha játékon kívül akarom lejátszani a videókat és hangokat, akkor olyan furák.
hykao
Ja, megtaláltam pl. az intró lájtosabb változatát, legalábbis a combot zabáló kereskedõ babaarcúbb benne, mint a véglegesben, ami lejátszásra kerül a játék elején. 😊
Vagy kodek probléma vagy pedig alaplapi a hang és az baszakszik, esetleg egy hangkártya driver segít.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Nincs is veled semmi baj, vszont mi azért vagyunk itt mert szeretjük ezt a gémet, és az ilyen hozzászólásokat inkább nem ide kéne hanem a programozóknak küldeni.Valahol mi is leszarjuk hogy te leszarod, csak hát errefelé is van egy-két agresszor.Õk anniyra szeretik ezt hogy bármi áron megvédnék.Ezzel sincsen semmi baj.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

TSL16b
"A hangok és az átvezetõ videók szabványos .ogg/.ogm formátumúak? Mert nálam elég furán akadozva mennek a videók, és a hangfájlok is valahogy furán érnek véget. (elharapódnak a szavak) Valami kodek probléma lehet nálam vagy mindenkinél ilyen? Ki, mivel játsza le ezeket a formátumokat?"

Én feltettem az OGG kodeket, ffdshow is van fenn, majd eldöntik egymással, hogy a Media Playert melyikük szolgálja ki. WinAMP-hoz is van OGG plugin, a játéknak ugyanazt a jópár hangját nem hajlandó lejátszani, mint a Media Player. Van a fájlok közt némi szemét, ami arra utal, hogy Sound Forge-dzsal menthették a hangokat, utolsó mentsvárként azt is ki lehetne próbálni, ha valakinek megvan.

A videókat (már amelyiket próbáltam) az mplayer szépen lejátszotta, azok között is van szemét (fel nem használt videó) rendesen.

Elnézést az elõzõ kirohanásomért, de most megint nemfogok enni vagy 2 hónapig hogy vegyek egy Core2-t lappal meg vga val 😊

És mi van akkor ha Ati esetében a driverben állítasz ? Az felülübereli a game beállításait nem ???

Ban pls.

Biztos fáj 1eseknek hogy most be kell invesztálni hardware-be." Xar " ezt a legkönnyebb mondani.És biztos olyan ember mondja aki még arra is spórolja a pénzt hogy vegyen egy kést és felvágja az ereit.
Veszek én nektek csak fogyjon...😊

" Ebben az országban rengeteg férfi ruhába bújt kislány rohangál "

Hagyjad már...a srác megálmodta 2 évvel a hír felröppenése elõtt. 😊

ssdd
Mivel annyira nem érek rá, hogy minden nekem "címzett" HSZ.-re válaszoljak, ezért rövid leszek. Aki leszólt azt leszarom, mer attól még, hogy engem bénának meg hülyének tartanak -azért mert leírtam a vélemény?!->nem értem(bár azt se tudom mit gondolnak magukról az ilyen emberek... na mind1)- a játék nem lesz jobb, továbbra is ócska marad. Viszont úgy láttam többen értettek egyet velem, tehát nemcsak én, hanem az emberkék kb. 60% többet várt ettõl a gametõl. Továbbra se értem, min dolgoztak ennyi ideig a Stalkeres programozók, azt meg végképp nem, mi kerül rajt 10000Ft-ba, mer én még az egy DVD árát is sajnálom, amire ki lett írva.<#bee1>

hykao
Dinamikus fényeffektnél szerintem láthatóan van HDR, csak szerencsére nincs túlzásba víve. Statikus fényeffektnél nálam van élsimítás.
Broafka
az a baj, hogy nekem max cska egyszer jelenik meg, amikor a Dutykat kéne kicsinálni, de miután kicsináljuk a Dutykat, azután nem történik semmi! így utána már meg se találom, meg beszélni se hajlandó velem :-/ (már ha ugyanarról a Maxról beszélünk 😊 )

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

6 évet vártál rá csak úgy ferlvilágosításképpen (2001-ben röppent fel a hír h. egy csapat egy x-ray nevû csúcs grafikát produkáló motorral játékot készít)

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Hát ez nagyon elsüllyedt játék lett. Ezért kár volt 8 évet várnom. 😞
valószínû
wantonly
Hja, engem is idegesített, amikor már nemtudom hányadszorra adta be a tisztícccsam meg a banditáktól a tábort, valahányszor beléptem a Garbage-ba..
Titeket nem zavert a játék elején az,hogy mindig vissza kellett menni a cordonhoz a traderhez?Mert engem nagyon tud dühiteni...Most is még vissza kellene rohannom a bar-tol,mert még egy csomo come back to the reward küldi van a pdamban...!De már a f***omnak van kedve visszakinlodni magamat...!

Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W

Kívülrõl is járd körbe a falut.

HDR nekem sincs. hykao nem tudom honnan vette. Full dinamikus fényezés van, ami elsõsorban az árnyékrendszert befolyásolja. HDR hatást nem is tapasztaltam a játékban. Ha még az is lenne benne, akkor aztán nem lenne az a gép, ami megbírkózna vele. Amúgy nekem statikus fényeknél sincs AA.

Felraktam a legújabb Catalystot azzal a b*zi control centerével, mivel a barmok már a sima driverbe nem teszik bele, hogy lehessen állítani a 3D-re vonatkozó vackokat. A control center meg egy lassú gépígényes szar, de ez kell a népnek. Na ennyi off elég is, a lényeg viszont az, hogy itt az AAt maxra húztam és így sincs AA a játékban. Fasza...

Jah ráadásul van egy olyan beállítási lehetõség, hogy Adaptive AA. Nagyon örültem is neki. A lényege, hogy azokon a testeken is megy az AA, ahol eddig nem ment, mert igazából nem is testekrõl, hanem textúrákról beszélünk, mint pl. a fák lombjai. Ezeknek a leveleknek a peremei nem a test szélei, hanem egy maszk textúra alfásítja õket és így a textúra felbontásán múlik, hogy milyen a levél széle. Adaptive AA pedig ezt keni el és így már nem lesz a lombozat olyan vibráló, mikor mozogsz. Na hát sajna ez sem mûködik stalker alatt valamiért. 😞
Fegyver kézbe, jobb klikk a távcsövön és lehet is rábökni a felszerelésre. Már ha az adott fegyvertípusra felrakható a kérdéses távcsõtípus. Ugyanígy megy a gránátvetõ és a hangtomppító felrakása és levétele is.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL