S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Raptor 2
EZ BÁRMIBE IS KERÜL VESZEK EGYET!!!!

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

http://stalker.hardwired.hu/
Itt a letöltések->videóknál megvan szinte az összes STALKER videó, a múltkor végignéztem mindet, azt hiszem az is közöttük van amit írtál de nemtom melyik az. Valahol a régiek között van. Ja, a videók fentrõl lefelé idõben csökkenõ sorrendben vannak. Úgyhogy vége-közepe felé lesz...

n3whous3
3 giga ram tök felesleges, hacsak nem vistát használsz. De késõbb jól jöhet, mert nem mindig tud az ember pénzt "szakítani" egy-egy újításra...

púúúúú

Kamehame
oops bocs, 4ghz, na én meek a "Warezolás itt: MP/Off/Spam Topik" topicba keresek valami letöltést, amit ha leszedek megy is 😄

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Egy: elfut rajta mindent minimumra véve.
Kettõ: 4 mhz???? Az kicsit kevés. <#nevetes1>
Amúgy meg egy ilyen gépen valószínûleg egy jó darabig minden fut .

Hello
Akkor leirná valaki magyarul hogy kell megcsinálni hogy menjen
az autó vezetõ mód

Kamehame
csá all

béna/rossz beállitásokkal elmegy ezen a configon?
128mb VGA
512 RAM
1,75 ghz
30 gb szabadhely 😄
videó kari: Gforce FX 5600

(nemsoká veszek 1 jobb gépet és ez lesz a configja legalább
512mb VGA
2-3 gb ram
4 mhz ezen hogy fog menni?
videó karit nemtom
tom hogy ez nagyon drága, de ráérek gyûjteni 😄 )

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Raptor 2
Segítsetek! Régen láttam egy bemutató videót a Stalkerrõl, amiben a fizikáról volt sszó. Arra emléxem, hogy lõttek egy szekrényt, meg hullát mutatták, ahogy ráesik a kocsi motorháztetõjére, és az gyönyörûen megleng.... Valaki emléxik ré? Hol találom? (én asszem egy gamestar melékleten láttam, de azt a lemezt már nem találom..)

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

_Atti_
a kocsis mod amugy milyen? illuzioromboló csalás szagu vagy jol megvan csinálva? milyen autókat lehet vezetni csak ugy szét vannak hagyva? más npck mit szolnak hozzá? le tudnak lõni benne pl?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Atisz
Ja-ja, a játékbeli katonáknak golyóálló a fejük...lehet hgy Putyin megfenyegette a fejlesztõket <#guluszem1>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Azért kellet ez a "könnyítés" mert mint te is tudod,már az elsõ katonák által védett ellenõrzõponton is szinte lehetetlen átmenni,mert mindíg kinyírnak.
3fejlövést kapott a katona 5 méteren belûl és nem halt meg.
Na ezért kell a mod...meg azért mert láma vagyok.
<#idiota><#vigyor3><#wave>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

hoo bangin
õõõõ hol van ott leírva? 😄DD /me vak balf*sz

nem a photoshoppolás a gond, hanem csak egy szimpla screenshot kell...
a gondom az hogy nekem nincs meg a játék, meg ha meg lenne akkor se tudnám elérni hogy modellt álljon az állat, hátha vki innen ügyesebb
nyomj egy visszát és ott felhasználói programok/photoshop munkák esetleg ott tudnak segíteni......

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

tudna nekem valaki egy apró szívességet tenni?
ugyanis egy jó screenshotról lenne szükségem az evolvált házimalacról (flesh) valahogy oldalról hogy jól látszódjon szemléletesen

kb mint ez a kép:
n3whous3
De akkor ne pazarold a drága háttértárat a beírásoddal. Mert az ilyen alap-google feladatokat nem fogja mindenki elvégezni neked és csak az ahhoz hasonló válaszokat fogod kapni.

De, ha nem vetted volna észre, én már írtam is megoldást...

púúúúú

Jogom van lámának lenni. Nem? <#idiota>

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

n3whous3
Én pedig felraktam egy olyan modot, hogy "alap játék mod". Felinstallálod a Stalkert és alapból ez jár hozzá. ÉS, ha ügyes vagy, a játék közepe fele találsz olyan puskát, amivel egy lövéssel lõhetsz le mindenkit (HEADSHOT!! MUHAHAHAHAA).

Nem tudom minek ez a sok könnyítés. A játék közepe fele tényleg le tudsz gyûrni mindenkit akár 1-2 lövéssel ha ügyes vagy, az elején meg már ne legyen olyan pontos a lövés, ha maguk az ellenfelek meg könnyûek, nem???

púúúúú

n3whous3
ITT egy mod, amivel lehet kocsikázni. Ez asszem nem egyezik a lent leírt Vehicle moddal, ezt mások csinálták. Angol az oldal, úgy már remélem értesz...

púúúúú

Nagyon jó a magyarosítás,legalább már értem mirõl is szól a dolog.
Felraktam egy modot amitõl az ellenség(és én is)3X jobban sebzõdik,így elég 1-2 jól irányzott lövés és fekszik az ellen(még a katonák is).

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

és oannal hogy kell letölteni?? mert ez valami német izé és atomra nem tok németül

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Nekem 2G ramom van, a vidkarim: Asus 256Mb ATI X850. Az én tapasztalataim szerint mindegy /na jó, majdnem mindegy/ hogy full dyn. lig., vagy object dis. lig.-ra van állítva. Jelentõs teljesítménybeli különbséget csak akkor tapasztaltam ha stat. lig.-ra állítottam. Full dyn.l.ra állítva is elment, nem volt játszhatatlan, de azért jóval kevesebb fps-el futott. Egyébként csak harc közben volt ez zavaró, fõleg amikor sok ellenfél volt a pályán, mert a kevesebb fps miatt nehezebb volt célra tartani. Szóval a +1G ram nem fog minden problémádat megoldani, legalábbis a Stalker esetében. Ettõl függetlenül vegyél ha van rá pénzed, mert megéri, ennél a játéknál is azért. Ja a procim Intel P4 3Ghz 2Mb cache, csak az összehasonlítás végett. Ja, és asszem valaki írt már ide a fórumra, akinek egy kisebb erõmûje volt, asszem 2magos proci 2G 800Mhz ram, de a vidkarija egy dx10-es, az elérhetõ legdurvább ATI ami most létezik /a típusa most nem ugrik be/, egy jobb 8800-al kb egy teljesítményû asszem, és õ mondta hogy full dyn. l.-ra állítva nála is ugyanúgy szaggat néha....
n3whous3
Bár, ha belegondolok, az árnyékok is odatesznek... Most játszom végig másodjára és most, hogy felment a patch is, (idáig miért nem vettem észre -> ) feraktam full dynamic lightingra a grafikát és azóta van a több beakadás.

púúúúú

n3whous3
Sztem nem az árnyékolással lesz a gond. Csakis a memória miatt lehet a beszaggatás.

Talán a látótáv csökkentés (object distance leginkább) kevesebb szaggatást "tesz lehetõvé" 😊

Errõl jut eszembe. Mikor elõször indítottam el, elég ramatyul ment (a beszaggatások), majd alig észrevehetõ módon levettem a látótávot (talán csak egy egységgel), majd miután visszaléptem a gémbe, nem csinálta tovább.

púúúúú

gabo91
nálam is ez a gond szaggat csomot
hazamentem akkor árnyékolást viszaveszem hátha jobb lessz
meg lehet beruházok még egy 1giga ramra

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Nemtudom mért zavar téged ha valaki trainer hez nyul, mindenki ugy játszik ahogy akar. másik pedig az, hogy csuklom törött alkarom gipszbe balkézel irányitom egeret, jobbkézzel meg ahogy tudok ugy irányitom bilentyüzetet, és nemvalami egyszerû igy a dolog.
amig igyvan addig kénytelen vagyok trainerhez nyulni

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

jól van, elhallgatott😊)
http://www.shooter-szene.de/CmodsDownload-index-req-viewsingledownload-lid-2432-ttitle-S.T.A.L.K.E.R._Vehicle_Mod_v1.01_Fixed.phtml
Mi ez a zene?😊)
STALKER: MOD Lavina

Sogun, 13:20 - PC - Játék: FPS - ADATLAP - (34 komment)

(HW Insider) Megjelent végre a STALKER Vehicle MOD alfa "v1.01 Fixed" verziója, melyhez szükséges a hivatalos v1.0001 patch. F-gombra beszállunk, B gombbal indítjuk a motort. Egyelõre a szembe száguldó ellenfelekkel nem sokat lehet kezdeni.
A STALKER Realism MOD keményre veszi az eredeti, vattacukor világot. Sebzõdés, kereskedelmi forgalomban lévõ cuccok, lövési pontosság és hasonló részletek kezdenek hasonlítani a valós életbeli körülményekhez. A kereskedõknél több hasznos áru van. Anomáliák láthatatlanok. Sugárfertõzés sokkal lassabban gyógyul és hamar megéhezünk. A vérzés súlyosabb, sebeink gyengébben regenerálódnak, kötözõ pólyák kevesebbet gyógyítanak, de könnyebbek is lettek
Anno jöttek olyan képsorok,hogy jármûvekben ûlnek az ürgék.
hiftu
Igen, ezzel egyetértek. <#boxer>
Szóval Google: stalker mod
És mi jön szembe az elsõ oldalon?
Hardwired

Emberek, ne legyetek már lámák...

köszi a linket

én sem tudtam a kocsikat elöhozni...lehet hogy csak kamu

Lenne egy kérésem. Valaki rakna egy linket arról a MOD-ról amivel kocsikba lehet beszállni? Tudom én vagyok a hülye, de nem találom. <#szomoru1>

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

http://www.megagames.com/trainers.html
és honnal tölcsem le?

Tõltsél le Trainert,ez a legújabb:"STALKER<1>.SOC.V1.0001.PLUS11TRN.CALIBER"
Valoszínûleg felraktad a "Realism Mod"vmelyik verzióját,ezért nem tudsz online játszani.Uninstalláld vissza és már menni is fog.<#taps>
n3whous3
Valószínûleg nem a grafikai beállításokkal lesz a gond. Nekem 3000+, 7600GT, 1GB RAM kombóval tökéletes(en menne, ha több lenne a memória, de most úgy berángat a töltögetések miatt az elsõ negyed órában, hogy kéééész. Fõleg azon a pályán, ahol a Freesek vannak. Vagy 4 perci ülök, aztán full totál szaggatás. Pár quickload, meg még negyed óra után majdnem tökéletesen fut.)

púúúúú

http://stalker.filefront.com/files/Stalker/Utilities;3806
amugy ha nem hiszed hogy van

LOL a KOCSIS

ööbocsi reggel van a KOCSOIS modról beszéltem..<#nyes><#nyes>

Hali!Valaki aki tényleg ért hozzá az irjamár le légyszi pontosan hogy kell ezt a modot beinditani!!Thnx

<#help><#help>

doncarlos
ahha.. köszi. akkor mod le, és megy... már mûködik is.. köszi

Hali! Azért irja ki mert ahová akarsz csatlakozni ott nincs fennt a jármû mód és ezért irja ki ezt.
hogy mikre nem képes az ember (lebeg a levegõben)...

és hogy müködöik ez a mod
én bemásoltam fõkönyvtárba
de nem csinál semmit

Yan
14 löszerrel...
ehhh

&#165; xfire: kistekila