S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a letöltések->videóknál megvan szinte az összes STALKER videó, a múltkor végignéztem mindet, azt hiszem az is közöttük van amit írtál de nemtom melyik az. Valahol a régiek között van. Ja, a videók fentrõl lefelé idõben csökkenõ sorrendben vannak. Úgyhogy vége-közepe felé lesz...
púúúúú
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
Kettõ: 4 mhz???? Az kicsit kevés. <#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy meg egy ilyen gépen valószínûleg egy jó darabig minden fut .
Akkor leirná valaki magyarul hogy kell megcsinálni hogy menjen
az autó vezetõ mód
béna/rossz beállitásokkal elmegy ezen a configon?
128mb VGA
512 RAM
1,75 ghz
30 gb szabadhely 😄
videó kari: Gforce FX 5600
(nemsoká veszek 1 jobb gépet és ez lesz a configja legalább
512mb VGA
2-3 gb ram
4 mhz ezen hogy fog menni?
videó karit nemtom
tom hogy ez nagyon drága, de ráérek gyûjteni 😄 )
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
3fejlövést kapott a katona 5 méteren belûl és nem halt meg.
Na ezért kell a mod...meg azért mert láma vagyok.
<#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3><#wave>#wave>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
a gondom az hogy nekem nincs meg a játék, meg ha meg lenne akkor se tudnám elérni hogy modellt álljon az állat, hátha vki innen ügyesebb
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
ugyanis egy jó screenshotról lenne szükségem az evolvált házimalacról (flesh) valahogy oldalról hogy jól látszódjon szemléletesen
kb mint ez a kép:

De, ha nem vetted volna észre, én már írtam is megoldást...
púúúúú
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Nem tudom minek ez a sok könnyítés. A játék közepe fele tényleg le tudsz gyûrni mindenkit akár 1-2 lövéssel ha ügyes vagy, az elején meg már ne legyen olyan pontos a lövés, ha maguk az ellenfelek meg könnyûek, nem???
púúúúú
púúúúú
Felraktam egy modot amitõl az ellenség(és én is)3X jobban sebzõdik,így elég 1-2 jól irányzott lövés és fekszik az ellen(még a katonák is).
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
púúúúú
Talán a látótáv csökkentés (object distance leginkább) kevesebb szaggatást "tesz lehetõvé" 😊
Errõl jut eszembe. Mikor elõször indítottam el, elég ramatyul ment (a beszaggatások), majd alig észrevehetõ módon levettem a látótávot (talán csak egy egységgel), majd miután visszaléptem a gémbe, nem csinálta tovább.
púúúúú
hazamentem akkor árnyékolást viszaveszem hátha jobb lessz
meg lehet beruházok még egy 1giga ramra
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
amig igyvan addig kénytelen vagyok trainerhez nyulni
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Sogun, 13:20 - PC - Játék: FPS - ADATLAP - (34 komment)
(HW Insider) Megjelent végre a STALKER Vehicle MOD alfa "v1.01 Fixed" verziója, melyhez szükséges a hivatalos v1.0001 patch. F-gombra beszállunk, B gombbal indítjuk a motort. Egyelõre a szembe száguldó ellenfelekkel nem sokat lehet kezdeni.
A STALKER Realism MOD keményre veszi az eredeti, vattacukor világot. Sebzõdés, kereskedelmi forgalomban lévõ cuccok, lövési pontosság és hasonló részletek kezdenek hasonlítani a valós életbeli körülményekhez. A kereskedõknél több hasznos áru van. Anomáliák láthatatlanok. Sugárfertõzés sokkal lassabban gyógyul és hamar megéhezünk. A vérzés súlyosabb, sebeink gyengébben regenerálódnak, kötözõ pólyák kevesebbet gyógyítanak, de könnyebbek is lettek
Szóval Google: stalker mod
És mi jön szembe az elsõ oldalon?
Hardwired
Emberek, ne legyetek már lámák...
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
púúúúú
amugy ha nem hiszed hogy van