S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nekem pl...igen

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Valakinek sikerült bekapcsolni az élsimitást?

Next PC upgrade: 2022

Azt mondja: ne ácsorogj itt, hanem menj be...

PrisonMan
De! Mivel én ma olvastam róla itt az SG-n...
Bocsánat, ha csak én nem vagyok jártas, áá én kérek elnézést...

Konzolokról van hír?

zombeeka
Asszongya a faszi,h ne állj ott hanem ülj le bent,azaz szívélyesen beinvitál! Szóval ennyi,és nincs semmi több funkciója...kivéve ha esetleg bekerülsz a szabadság csoportba,mert akkor már nem mond semmit...csak beterít ólommal! hehehe!<#crazya>

Irgum-burgum :)

DarkSector
Már egy hónapja reklámozzák...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nem mondod? -.-

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

PrisonMan
Jööön a folytatás! <#vigyor><#vigyor>
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky lesz a neve!
http://www.sg.hu/cikkek/54163/s_t_a_l_k_e_r_clear_sky

Azt lehet tudni, hogy a Shadow of Chernocyl kijön valamelyik konzolra? Nekem Xbox 360 lenne a jó <#kacsint>
Van valami hír róla?

grebber
Azért nemtudod azt kinyitni mert valoszinû hogy oda nemislehet bemenni ennyi és nem több.

erieskrisz
sziasztok nekem volna egy ojan kerdesem hogy ha lemegyek a kocsmaroshoz akkor a lepcso aljan van egy katona akki gagyog valamit angolul (nem vagom az englist xD) es van egy vas racs amit nem birok kinyitni hiaba nyomom az f gombot tehat a kerdesem az volna hogy a csako mit akkar mondani es miert nem birom az ajtot kinyitni <#conf><#csodalk><#ijedt> a valasszokat ellore is kosszike jah es mar 2x ra kezdtem ell a jatekot de most nem a fo kuldik erdekelnek megprobalok mindent megcsinalni xDDD

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Bil Ur Sag
szép estét mindenkinek!
Feszülve várom már az új patch-et...
Valami info van már róla?
Addig húzzák-halasszák amíg egy szinte teljes egész játékot nem kapunk a képében...bár így volna 😊
Na legyetek jók!

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Hassan B
nem azt írja véletlen, hogy not found?
mert akkor be kell másolni a játék konyvtárába...
egyébként meg ne csíteljj!

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

kifli
letöltöttem egy trainert stalker trainer v3 a faq-ban találtam de az az igazság hogy nem igazán látom hogy mûködik.Elindítom kiírja hogy xr_3da.exe found elindítom a játékot nyomogatom a gombokat de nem csinálsemit nem lesz se több pénzem és sprintelni se tudok végtelenig. Mit kell csináli hogy mûködjön?
az enyém nem exe-vel mûködik <#awink>. a gamedata mappa tartalmát bemásolod az installált játék gamedata mappájába, az user.ltx file-t pedig a C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC-ba. aztán gyia.
sevendoor
Ha jól tévedek az egy sima exe file, rákatintasz 2x és ollé!

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

bocsi, hogy megint kérdezek, ha lenne olyan kérdés itt, amire válaszolni tudok, válaszolnék rögvest, higgyétek el 😊 :

szóval ezt a float32-t hogy kell feltenni? mert olvastam a leírást angolul, de nem akarok elrontani semmit.

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

értem,köszi a segítséget.... majd akkor felteszem, ha kiakasztottam, mert nem szívesen kezdeném elölrõl... már mindjárt elérek csernobilba! 😄

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Hassan B
Ugyan úgy, mint akinek eredeti van... csak ha krekkelted, akkor vagy visszateszed az originál ekszét, vagy újratelepíted a játékot...

megtaláltam, bocsi, h feleslegesen kérdeztem,legközelebb majd jobban figyelek 😊

viszont lenne még egy kérdésem: a nem eredeti játékkal rendelkezõk hogy tudják feltelepíteni a patch-et?

zombeeka
Ahol volt a Ghost hullája ott van egy lyuk az egyik "medencében" és ott le a csövekbe majd átgázolva egy halom zombin és nagyfejû dögön át kijuthatsz a szabadba! Aztán tetszés szerint bóklászás és vásárolgatás a trottyostól vagy iszkiri vissza a bárba,de közben több tucat ellenséges érzelemmel fûtött katonával kell nem kevésbé diplomatikusan,mint a zombikkal megküzdened! <#crazya> yesss!

ott énis sokat kinlódtam de végül megtaláltam, menny a szellemhöz és ott jobbra ahonnan a szellem kijött ott van eggy kis szûk lejárat és ott menny le
Hassan B
Gratulálok... ezután a bevétel után fizet adót, igaz? Na húzzál innen a jó ...

JackDaniels
Vissza kéne olvasni. Nem kell sokat.

\"Never say never!\" W Churchill

üdv mindenkinek!
az lenne a problémám, hogy amikor jövök kifelé az x16-os bázisról (miután leállítottam azt a nagy izét, és elvettem ghost-tól a cuccokat, akkor a labor végén a létra, amin jöttem, annak az alja le van szakadva, és nem tudok kjijutni. tud valaki segíteni?

bajgunar
Öld meg azt a láthatalna izét, lövöldözz mindefelé, és mikor látod hogy eltaláltad, adj neki 1000el, és ha sikerült kinyilik az ajtó, és még ráadásul egy kis filmet is láthatsz, néhány ellenfél fog várni a tárva nyitott ajtó mögött, akik 2 perc alatt bespaw-noltak mögéd. 😄 😄
Sziasztok! Ezt az oldalt ajánlom mindenkinek akinek van weboldala mert le tölthetsz egy olyan könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz hogy hogy lehet egy weboldalból pénzt csinálni szerintem nagyon jó ajánlom mindenkinek kb 5percet kell mindössze rászáni és sok trükköt megtudhatsz!

http://www.onlinevallalkozas.hu/52699
Sziasztok! Ezt az oldalt ajánlom mindenkinek akinek van weboldala mert le tölthetsz egy olyan könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz hogy hogy lehet egy weboldalból pénzt csinálni szerintem nagyon jó ajánlom mindenkinek kb 5percet kell mindössze rászáni és sok trükköt megtudhatsz!

http://www.onlinevallalkozas.hu/52699
grebber
Elvileg a frissitett magyarítás a videókat is feliratozza legalábbis azt mondták!

én odalökdöstem egy hordót az ajtóba, és nem tudot bezáródni <#vigyor>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

A pda ban el tudod olvasni

Pontosítok az x16-os laborban megszerzett dokumentumokat vinném vissza a pultosnak,de mivel rámzárták az ajtót nem találom a kijáratot és mindenféle tûzcsóvák cikáznak körülöttem.(Elõre is köszi a segítséget)
Én magyarosítással játszottam, de a videok nem voltak magyarok. :S
Hassan B
Az a videókat nem feliratozza... (vagy igen?)

Sokkal élvezhetõbb, ha gyenge az angolod. mint nekem <#nyes>

töltsd le a magyarítást a gaméhez...

egy laborban vagyok de nem tudok ki menni.Akijárat kellene
Hello! Valaki tudna segíteni a befejezések terén? 2 befejezést láttam, szétlovik a zold tárolókat, meg belép valami osszeeskuvésbe. Na most nagyon nem értettem angolul mit dumálnak. Valaki légyszíves el tudná magyarázni mi tortént? Esetleg egy link is segítség lenne, hogy milyen befejezések vannak. Kossz a segítséget!
xotyi
1 haver sincs az elején,mert a bunker körül csak zombik meg snorkok vannak, amint beérsz a bunkerba ott nincs a kezedben fegyver ugyhogy lövésem sincs, de ha visszatöltök eggy régebbi állást akkorrmeg márt amikor megérkezem yantar-ba ott márt a tojásfej halottan fekszik a bunkerban és a prof ígysem beszél velem<#idiota> lassan márt hiszek az összeesküvés elméletekben xD

Trance&Friends nothing more..

lehet hogy véletlenül rálõttél egy haverra... olyankor picit morcosak <#zavart1>

xotyi
Hát nemtom,de elég idegesítõ.. meert elöször minden rendben volt,csak kinyírták a zombik<#zavart1> rendben, mentés visszatölt, aztán eggy kicsit felmásztam a bunker tetejére vadászgatni zobikra meg snorkokra kinyirtam a környéken mindenkit akit láttam,bementem a küldiért és akkor látom h a tojásfej márt ellenségként ismer fel és márt a bunkeren belül lövöldözik rám.. viszonzásból szétszurkáltam a fazont<#idiota>,korábbi mentés visszatölt és ugyanez a szitu, ráadásul utánna a prof se áll velem szóba<#wilting>

Trance&Friends nothing more..

kifelejtettem egy ?-t. szal "vissza kellesz még majd menni a legelsõ kereskedõhöz?"

most tartok ott, hogy elhoztam a katonai dokumentumokat a kutatóintézetbõl, és elvittem a bar-ba. vissza kellesz még majd menni a legelsõ kereskedõhöz, mert az a kedvenc helyem 😊

berczely
Lehet újradobom a vista-t hátha jó lesz...

zombeeka
...lehet,h már a "szabadság" csoporthoz tartozol és a doki meg a "szolgálatosokhoz" tartozik ezért akarnak kinyírni! <#vigyor2>

zombeeka
Na ennyire alapos nem voltam,h megnézzem az adatlapját,de amúgy iagazad van! <#worship>

Falconer
szerintem a videokarinál nem stimmel valami, vagy az egész gépben. (másik topikbol veszem az infot) Ilyeneket nem kéne szabad csinálnia. Meg írtad grafikai hibák is vannak más játékoknál, stb.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

berczely
Patcheltem,korábbi mentést is bróbáltam,swapfile-t magasabra vettem ugyan úgy kilép!Miután elviszem az X16-os laborból szerzett dokumentumot a csaposnak és megyek tovább átmegyek egy töltés ponton utána lelõnek három stalkert vagy kit megyek tovább ott megkérnek hogy segítcsek megvédeni a határt ok beleegyezem de már ott gyanus mert érdekesen akadozik...jó megyek a határpontoh piff kilép vagy néha még elõtte is csak megáll és kilép<#szomoru1><#shakehead>nem tom mi lehet a baja!

grebber
Élsímitást belehet kapcsolni valahogy??

Ismert programhiba. Patch, korábbi mentés, nagyobb swapfile... Valamelyik segít...

Nem ott kell kimenni. Mássz visszaoda, ahol Ghost hulláját megtaláltad. Jobbra, az utolsó rekeszben a kis "medence" alja lyukas, ott kell leugrani...