S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Van ertelme a no time limit modot feltenni vagy ti csak egyszerre 1-et vallaltok el?

Üdv mindenkinek! Ismét felraktam a játékot és teljesen ledöbbentem amikor betöltöttem az elsõ pályát. Egyszerûen amikor kimentem a természetbe nagyon durván szaggatott a game, és ezt mind a legújabb patchel tette. Utána egybõl teljesen levettem a grafikát és úgy is ugyanaz a helyzet. Semmi sem változott. Na mondom ez biztos az új patch hibája az én gépemen. Felraktam ismét és patch nélkül próbáltam. Teljesen ugyan az holott amikor
kijött a játék, egész jól futott patch nélkül kb közepes grafikán. Lehet hogy a windows van tele szeméttel vagy nem tudom,Van valami ötletetek?(konfigom:AMD 2400+,1 GB,9600 PRO 128 M😎
bodesz
írtam 1et magamnak 😮 😊

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Army warehouse nál is fagy.... Felmegyek a toronyba, belenézek a vintar távcsövébe és kifagy.. ha zoom nélkül lövöldözök, megy...

istenem.... ennyi idõ és 3 javítás után is majdnem játszhatatlan..

szánalom...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bodesz
nekem olyan mod kéne h a lõszerek után ne számoljon mert semmim sincs a tatyómban csak 4fegyó meg 100kg lõszer xD

sevendoor
endurance, 150 kg. enged

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Smithwarden
Regebbi patch-hez 2 honapja kb felraktam egy suly-addont de, de tul sok mindent atalakitott a gameban (fegyver kinezetek, tulajdonsagok, ellensegek szama, stb), es be is kavart itt-ott.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
Nekem nincs semmi bajom a gameval, kisebb bugjait is elviselem.

De pls mondjatok egy addont amivel tobb sulyt (+20-30 kg legalabb) lehet cipelni, ha tudtok.

(Lehetoleg mukodjon persze a legujabb patch-el).

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

bodesz
1.save pack
2.save pack

nekem megy és elvileg 1.0004em van...

bodesz
megy azzal!!!!!!!

The Protector
És maradok.Seggfejek

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

<#banplz>

The Protector
ez meg már megint itt van

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ombika
Toroltettem az idiota gyerek HSZ-eit,remelem orok Bannt kapott!!!

Ombika
Inkabb elkezdem ujra 1.00004 patchel!! 😊

bodesz
C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\stalker-shoc\

találtam tegnap német save gameket!!!
129db savegame 😄 ha kell írjatok
csak német a játékos neve meg a térképen visszamenõleg a kék tippeket vagy miket németül írja de ha új jelenik meg azmár magyar

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
na ez engem is érdekel.én stalkerben vagyok most 😮

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Ombika
A game hova menti a jatek menteseket,mert ha nem a konyvtaraba,akkor beszoptam es ideges leszek!!?? 😞

riddick,gtfo

lolll

grebber
Fos ez az 1.0004 több a hibája mint amiket javít 😞

Next PC upgrade: 2022

The Protector
köszi a segítséget.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

jaja, nekem meg az elején, magától ujraindul, ahogy kimegyek a szabadba, bár eddig a video driverre gyanakodtam :S

grebber
1.0004 valahogy nem koser mert az átvezetõk bejátszásánál fagy a gép 😞

czky
Tegnap este vittem végig 2x-ra a játékot.
Amikor a játék megjelent, akkor jó gyorsan végigvittem sajnos és a "gazdag akarok lenni" kívánsággal fejezõdött be. Jó ideges is lettem rá!
Most amit csak tudtam küldetést megcsináltam, meg persze amit értelmesnek találtam. A 2x-ra v 3x-ra újra kiadott küldiket hanyagoltam...
A fõküldit sikeresen csináltam, így a végén nem annál a köcsög kívánságkõnél voltam, hanem tudtam rendesen darálni a népet Csernobilban a teleportos részen. Annyira jó játék ez, hogy hihetetlen. Így másodszorra még jobb volt!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Még vmi lefekvés elõtt 😊. Szntetek stalker ruhát, vagy betill-5 páncélozott ruhát érdemesebb venni.
A stalker ruha szinte majdnem mindenben jobb, csak a berill öt 10%al robbanásállób, és 15%al golyóállóbb.

Nos 6000el drágább, de az még nem gond, hanem csak az, hogy 2kgal több, ami már komolyabb probléma.

Hajj. Igazán kijavíthatnák már azt a hibát, hogy az az s betüs csávó, aki a gamma legelején adja a küldiket, ne adja má ugyanazokat a mellékküldiket nekem többször.

De télleg, má van olyan stalker kereskedõ akit már vagy 3szor kinyírtam 😄. Meg azis, hogy ad nekem egy küldit amit még megcsináltam, azt nem megyek sehova, amiután elvállaltam, hanem beszélek vele, mondom, h a munka miatt jöttem, azt egybõl kiírja, h sikerült.

Meg azt a kutyafarkat már vagy 5öt szereztem, de valamiért nem akarja nekem elfogadni az s betüs csávó. Vagyis ez a küldetés, h szerezzek, szerzek, de semmi nem történik 😊.

Ja amúgy még annyit, ha a clear sky 1 évvel a katasztrófa elõtt történik, akko abba nem lesznek ilyen mutánsok??? Az jó lenne. Nem kéne ilyen zombi stalkereket ölni.

báttyó02
😄D

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

warass
nem is a fényes zsákmány miatt, tudod csak úgy idegesít, h nem tudtam megoldani/rájönni 😞

The Protector
Hy.Én már 1szer végigvitttem a gamet.Semmi gondom nem volt vele de most uj a gépben pár cucc alaplap proci meg ilyenek.Szal ha gyorsmentést csinálok azt nem akarja beölteni.Vki tudja mi abaj és mi okozhatja?A windowson nincs sp2.

A teljes méretet megse tudom változtatni! 😞

Hát nemtom eldönteni mennyi. Mert van vmi teljes méret, ami 1536 mb, és van vmi kezdeti méret az egyéni beállításoknál az 2000 valamennyi és van vmi maximális méret, ami 3500, asszem.

Most a teljes méret az lehet, hogy a memóm? 1,5 gb...

TSL16b
DOS-os telefon-emulátorban futtatod? <#wow1><#buck>

1 megám van, nekem nem csinálja.. lapozófiled megfelelõ méretû..?

Heló. Feltoltam 1.0004et és a float32-t, pluszba vettem még ramot (mostmá 1,5 gb van), de valahogy nem akar röndesen menni a gamma.

Most nem tudom, hogy ez játékhiba vagy ez az 1,5 gb ram is kevés, de mindig amikor megyek megjelenik idõnként a jobb alsó sarokban az a rohadt floppy, elkezd villogni és akkor elkezd így laggolni a játék vagy mi.
Vannak részek amikor jobban fut, azt eccer csak úgy rákezd.

Ha lejjebb veszem a grafikát, akkor se szûnik meg teljesen, talán csak valamivel ritkábban csinálja. Szal ez a játék miatt van, vagy mégtöbb ram köllene?

Én is jártam már úgy, hogy jelezte a cuccot, és mégsem volt ott a vagonban. Egyébként általában nem valami fényes zsákmány az. Lent az álcázó háló alatti ládában töb a cucc...

warass
thx! Te legalább normálisan válaszoltál...1ébként épp ez a bajom, h úgy is
próbáltam már ahogy írtad, pda-ban is info, mind1, kösz még1x

warass
természetesen csak ez miatt néztem bele a végigjátszásba...

warass
ok pihenj

grebber
Hm nemsokára én is e tájra jutok majd azt irom nála is vannak-e ezek a gondok!

újabb hiba az 1.0004 ben... Feladat: szabadítsd ki a csávót az alagsorból. Odaérek a hátsó alagúthoz, ahol be lehet menni és kiírja, hogy feladat teljesítve.... <#csodalk> nem gond, megyek tovább, új feladat, szerezd meg a kódot Borovtól... fél perc múlva teljesítve... aztán megtaláltad a kódos ajtót, feladat teljesítve... hozzáteszem a csávó még javában rab...

lol

Abban, amelyik félig lelóg a hídról. Csak oldalról lehet beugrani, a híd korlátjáról. De csak akkor van benen, ha errõl a PDA-dban van infó.

grebber
Végigjátszás ehhez atyauristen 😞

warass
újra elkezdtem a stalkert, de még mindig nem tom a leszakadt vasúti hídnál hol van melyik vagonban a katonai cucc...végigjátszás + nem tartalmazza a mellékküldiket, pls vki<#help>

Elvileg "életszerûbb". Korábbi verziójával játszottam, keményebb. Pl nincs célkereszt, a fegyverek pontosabbak és nagyobbat ütnek, célzáskor nem "nagyít be" ha nem távcsöves, ilyesmik. Kevesebb elszórt kaja...
Ezt a verziót még nem próbáltam...

Program hiba. Ilyen..
Ha külsõ nézetre váltasz, lesz dynamic-on is...

Sziasztok,

Hallottam egy bizonyos REDUX VERSION -ról, tudja vki, hogy ez mit tartalmaz, milyen a játékélmény, honnan tölthetõ le, mûködik-e más modokkal együtt?

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

mármint nála van statikon, nálam nincs dynamicon..
bocsi

hopp, most próbáltam ki haveromnál aki statik light-on játszik és nálam van "ön" árnyék, nálam meg full dynamicon, minden maxon nincs!
hogy lehet?

köszi,
xmacx