34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#28773 Readmeben ennyit írnak:
You can enter the vehicles with "F" button
If you enter any vehicle first time, open console and add "bind turn_engine kb"
...and from now you can start the engines with button "b"
If you enter the BTR with "F" button, press the "L" button to open the windows
You can add TPS camera view by adding these lines to the console:
"bind cam_1 kf1"
"bind cam_2 kf2"
"bind cam_3 kf3"
(without quotes)
Most akkor hova kell beírnom bind turn_engine kb-t? És mire való a B és L betű? -
#28772 Azokra gondolsz ott a Wolf csapatánál ahol 3 kocsi van. Vagy van még a felderítői közelében a réten is egy kocsi, meg az aluljáróban egy telepjáró is. Próbálok beszállni F-fel, de ezekbe egyikbe se lehet -
simonl #28771 Amint kijössz Sidorovich tól, jobbra parkol egy UAZ....... -
#28770 ghost rider: Te hol tudsz először beszállni a kocsiba? -
#28769 nem hagyhadtam ki:D
olyan jól esett kimondani:D
de gondoltam itt már elég sokan kijátszották.
de aki az egyből nem jön rá:D mondjuk elég kéne lennie :D
télleg bocsi -
#28768 Poén lelőve... -
#28767 (sterlok csak akkor hal meg ha max öngyilkos leszel. -
#28766 nekem nmem sikerült megölni sterlokot.És tudom is hogy miért:D csak nem akarom lelőni a poént:D
a console ba ezt kell beírni: bind turn_engine kb
a console a 0-val hozható elő játék közbe beírod ezt a szöveget amit az elöbb leírtam.Ha ez megvan beszállsz az f-betű lenyomásával és amikor beszálltál megnyomod a b-betűt ezáltal elindul a motor és már tudsz is menni vele.Az irányítás ugyanaz mint gyalog.Ennél részletesebben nem tudom leírni:D -
#28765 Most őszintén! Neked eddig hányszor sikerült megölnöd Strelok-ot? -
#28764 Iggen iggen ez lesz az.
Márcsak annyi, hogy a kocsikba, hogy tudok beszálni? Mert itt a Wolf csapat környékén nem tudok/nem lehet. T tudod hol leht először kocsiba beszállni? -
#28763 a freeplay MOD-ot úgy kell telepíteni hogy belelépsz a stalker könyvtárába és az ott látható gamedata mappát másolod valahova (hogy ha nem működik akkor vissza lehessen tenni)tehát amit letöltöttél ahoz van egy gamedata mappat azt kicseréled arra ami a könyvtárban található és kész.már megy is a mod persze ha van 1.0004 patch és crackelted:D
a történet nem változik csak a játékban található dolgok.Az extra az pedig a felsorolásból látható. -
emixa #28762 hát elég kemény. két vadmalac végigkergetett a kordon-pályán, wolf-ig vágtáztam és az ő emberei fingatták ki a jószágokat. hát, csít... csak ha már nagyon muszáj. -
#28761 Strelokot megölni? Valamiről lemaradtam?! -
#28760 Nah lejött a Freeplay MOD. Olvasom a readmet, csak az Install-t nem értem
Install Notes:
-------------------------------------------------------------------------------
How to install?
1. First you should edit the fsgame.ltx and at the gamedata line change both
variables to true (one of them is already true)
2. Copy the content of the package to your Stalker gamedir (if you don't have a
gamedata folder, don't worry, this mod will create it)
Akkor mit csináljak? Ha kész lesz a mod feltelepítése, simán játszhatok, ugyanúgy meg kell ölnöm majd Sterlokot, meg a további küldetéseket teljesíteni, de lesz pár extra. Ugye? -
#28759 Ugye erre gondolsz:
"Lehet menni autókkal. Ehhez el kell olvasni a Readme-t (le van írva hogyan lehet).
Rengeteg új mutáns és zombi, ráadásul gyakoribb előfordulással.
Gyakori reaktor kitörések (célszerű olyankor fedezékbe húzódni, illetve jó ruha is segít túlélni a sugárzást).
Nagyobb teherbírás.
Sokkal több képződményt lehet pakolni az övre.
Nincs jó vége a játéknak, csak a kívánságteljesítőnél (de végülis a mod lényege, hogy ne legyen vége a játéknak).
Meg a lényeg, hogy Csernobilból vissza lehet menni bárhova. Asszem ennyi.
Ja igen. Lehet csatlakozni a Duty-sokhoz (Szolgálat, Kötelességiek). Persze ezt meg ki kell érdemelni.
Kereskedőknél szinte minden megvásárolható (lőszer horror áron).
Nem megy tönkre a ruha.
Feltelepítettem a v1.0004-es patch-et, töltök mindjárt cracket, és majd magyarítást is. Létezik, hogy ez a Freeplay MOD "csak" 36,6 MB? Jót töltök ugye? Erről lenne szó:
RapidShare link -
#28758 Műxik a mod, de elég gané. Ezeket a hülye zombi állatokat alig lehet lelőni. Hihetetlen pici a célkereszt. Na mind1. Csíttel jó lesz! :D -
skygt90 #28757 HI! hát nekem még mindig nem müxik a Faiakes mod 2.4-es változat....netudom miért :S akármire patchelem a játékot egyszerűen amikor indítom az új játékot és ott vagyok lent a pincében vagy miaz...nem látok semmi elvan mosódva az egész kép....légyszi segítsetek mi lehet a baj ? -
#28756 Tudnál linket adni a mod-hoz? :D
Amúgy ez a peccs van meg nekem is. -
emixa #28755 #28707, hátha bejön. -
#28754 Nekem nem indul el az Oblivion Lost mod. Rámegyek h új game és kilép. Újraraktam a gamét, 1.0004-es peccs fennvan, no magyarítás.
A mod-ot is patch-eltem, de úgy se megy. Ötlet? -
#28753 Nekem az lenne a láma kérdésem így karácsony tájékán, hogy mit jelent pontosan az, hogy szabadon engedett A-life? (Freeplay mod-ban olvastam, de hogy mit jelent?!) -
#28752 a 2. oldalon le van írva minden hogy mi van benne meg hogy honnan lehet letölteni czky leírta.Ha nem találod akkor szólj és leírom én is. -
#28751 És még ha megtudnád mondani, hogy honnan tudom letölteni azt nagyon megköszönném! -
#28750 Köszi!
Akkor szerintem letöltöm ezt a Freeplay MOD-ot, mert írták lentebb, hogy azért azzal vannak problémák.
Tudnál adni egy kis leírást, hogy hogy működik ez a MOD? Telepítés, autók indítása, fegyverek, stb..? -
szmeagoll #28749 van még egy gond: jantarban a doki istennek nem akarja azt a külit adni mikor kimegyünk sugárzást mérni...
én arra gyanakszom h nem sorban csinálom a küliket. kérdésem, hogy ez mejik küldetés után jön? először azt a tökéletesített ruhát kell kihozni? -
szmeagoll #28748 karácsonyt! -
#28747 nincs eredetim.és új krekk is kell. -
#28746 már megtaláltam a megoldást a kocsi problémára. -
#28745 Okés, már töltöm is
///Eredetid van? Ha nem, akkor ehhez a patch-hez ugye új crack is szükséges?/// -
#28744 én egyből az 1.0004-est telepítettem és működik. -
#28743 Már csak egy kérdés.
A patcheket sorba telepítsem fel? Mondjuk v1.0001, utána az összevont v1.0003 és utána a v1.0004?
Vagy úgy is jó, ha csak egyből a v1.0004-et telepítem fel? -
#28742 szerintem mind a kettő jó.
hogyan lehet azt elérni hogy elinduljon a kocsim?
tudom hogy már egyszer le van írva de már vagy fél órája keresem de nem találom.Ha valaki leírná nekem az jó lenne.előre is köszi. -
#28741 Most akkor melyik patchet rakjam fel? A Freeplayt vagy a Faiakest?
Mert mindkettőre azt mondjátok, hogy nagyon jó -
#28740 sziasztok
Megküzdöttem a stalker-rel de megcsináltam!!!felraktam az 1.0004-es patch-et és a freeplay modot.Ez a mod NAGYON JÓÓÓÓÓ.
bár újra kell kezdenem a játékot de szerintem megéri. -
#28739 1.0004-es peccs.
Freeplay vagy Faiakes mod. Ha kicsit visszaolvasol megtalálod a linkeket is hozzájuk.
A videofeliratozós magyarítás nem jó az 1.0004-es patch-hez. Ezen kívül mind jó! -
#28738 (lettek volna kifejezőbb smileyk is a dühömre, de ma a szeretet ünnepe van:)
Az a problémám, hogy játszok a v1.0005-ös patch-csel és egyszerűen újraindul a gép. És akkor ezt folyamatosan
Komolyan mondom, hogy patch nélkül kevesebb gond volt a játékkal..
Mindegy, most újratelepítem a játékot. Melyik patchet tudjátok ajánlani? És van ehhez tartozó kompatibilis magyarítás is?
(Lehet, hogy az van, hogy a v1.0005-höz nem kompatibilis a magyarítás)
És van olyan jó MOD, amit tudtok ajánlani?
Köszi! -
#28737 Kellemes ünnepeket S.T.A.L.K.E.R.-ek!! -
barmi #28736 Boldog karácsonyt STALKEREK!!! ;) -
emixa #28735 sszameg, a szöveg meg alig látszik. na mindegy, karácsonyos -
emixa #28734 hát akkor kellemes karácsonyi ünnepeket minden kedves stalkernek. jézuska küldött nektek egy képet (amit az egyik szomszéd topikból csórtam, utólag is elnézést érte), kicsit meg kellett cenzúráznom az ifjabb stalkerek erkölcseinek védelme érdekében. (egyébként is egy fickó van a képen)