S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kijött a játék, egész jól futott patch nélkül kb közepes grafikán. Lehet hogy a windows van tele szeméttel vagy nem tudom,Van valami ötletetek?(konfigom:AMD 2400+,1 GB,9600 PRO 128 M😎
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
istenem.... ennyi idõ és 3 javítás után is majdnem játszhatatlan..
szánalom...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
De pls mondjatok egy addont amivel tobb sulyt (+20-30 kg legalabb) lehet cipelni, ha tudtok.
(Lehetoleg mukodjon persze a legujabb patch-el).
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
találtam tegnap német save gameket!!!
129db savegame 😄 ha kell írjatok
csak német a játékos neve meg a térképen visszamenõleg a kék tippeket vagy miket németül írja de ha új jelenik meg azmár magyar
Amikor a játék megjelent, akkor jó gyorsan végigvittem sajnos és a "gazdag akarok lenni" kívánsággal fejezõdött be. Jó ideges is lettem rá!
Most amit csak tudtam küldetést megcsináltam, meg persze amit értelmesnek találtam. A 2x-ra v 3x-ra újra kiadott küldiket hanyagoltam...
A fõküldit sikeresen csináltam, így a végén nem annál a köcsög kívánságkõnél voltam, hanem tudtam rendesen darálni a népet Csernobilban a teleportos részen. Annyira jó játék ez, hogy hihetetlen. Így másodszorra még jobb volt!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
A stalker ruha szinte majdnem mindenben jobb, csak a berill öt 10%al robbanásállób, és 15%al golyóállóbb.
Nos 6000el drágább, de az még nem gond, hanem csak az, hogy 2kgal több, ami már komolyabb probléma.
De télleg, má van olyan stalker kereskedõ akit már vagy 3szor kinyírtam 😄. Meg azis, hogy ad nekem egy küldit amit még megcsináltam, azt nem megyek sehova, amiután elvállaltam, hanem beszélek vele, mondom, h a munka miatt jöttem, azt egybõl kiírja, h sikerült.
Meg azt a kutyafarkat már vagy 5öt szereztem, de valamiért nem akarja nekem elfogadni az s betüs csávó. Vagyis ez a küldetés, h szerezzek, szerzek, de semmi nem történik 😊.
Ja amúgy még annyit, ha a clear sky 1 évvel a katasztrófa elõtt történik, akko abba nem lesznek ilyen mutánsok??? Az jó lenne. Nem kéne ilyen zombi stalkereket ölni.
Most a teljes méret az lehet, hogy a memóm? 1,5 gb...
Most nem tudom, hogy ez játékhiba vagy ez az 1,5 gb ram is kevés, de mindig amikor megyek megjelenik idõnként a jobb alsó sarokban az a rohadt floppy, elkezd villogni és akkor elkezd így laggolni a játék vagy mi.
Vannak részek amikor jobban fut, azt eccer csak úgy rákezd.
Ha lejjebb veszem a grafikát, akkor se szûnik meg teljesen, talán csak valamivel ritkábban csinálja. Szal ez a játék miatt van, vagy mégtöbb ram köllene?
próbáltam már ahogy írtad, pda-ban is info, mind1, kösz még1x
Next PC upgrade: 2022
Ezt a verziót még nem próbáltam...
Ha külsõ nézetre váltasz, lesz dynamic-on is...
Hallottam egy bizonyos REDUX VERSION -ról, tudja vki, hogy ez mit tartalmaz, milyen a játékélmény, honnan tölthetõ le, mûködik-e más modokkal együtt?
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
bocsi
hogy lehet?
köszi,
xmacx