34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#28373 Valaki segítsen légyszi!!:-( Több mint fél év után felraktam újra a játékot. Akkor nem jó befejezést kaptam(megőrített a pénz hatalma). Most magyarul nyomom és követem a legjobb befejezéshez vezető szállat. Viszont megszívatott ez a rohadt játék!! Van az a rész ahol ki kell kapcsolni az Agyperzselőnek nevezett gépet. Na most amikor kikapcsolom és ugye jön a demó, a demó befejezése után egyszerűen elsötétül a monitor és semmi nem történik. Pedig akkor magamhoz kellene térni és vissza kijutni a felszínre. Szóval ha valakinek lenne egy itteni mentése hát nagyon megköszönném. Nem tudom mi a szar történt, legutóbb még nem csinált ilyet:-(( -
#28372 Pedig ott van. Ezek szerint nem túl ismerős neked ez a gamecopyworld. Sebaj majd belejössz!
Amit belinkeltem ott vannak, hogy "Game Fixes:".
Ez: "S.T.A.L.K.E.R. v1.0005 [MULTI4] No-DVD/Fixed EXE" az első.
Erre ráklikkelsz, akkor legörgeti az oldalt a megfelelő helyre.
Látni kéne egy kék színű floppy ikont, ami után ez van írva: "File Archive [558 KB]". Na arra ráklikkelsz (a floppy ikonra), ekkor megnyit egy új ablakot, ami tele van MIRROR-al. Ezek közül választasz egyet, és már töltheted is a krekket.
Fontos!!! NE HASZNÁLJ letöltésvezérlőt!!!
Így már meg kell, hogy találd! :D -
jamaspeciál #28371 hát kedves "czky" ott csak 1.0005 pach-ot találtam ,krekk nem volt:(
Bocs h ilyen béna vok de ez van :D
hali
-
superbayern #28370 sziasztok! tud valaki adni nekem egy kimentést? mert sajnos az enyémet letöröltem de nagyon megbántam!olyan kimentés kéne, ami a játék közepénél tart, vagy előrébb!!! aki tud nekem küldeni, írjon légyszi priviben! köszi! -
#28369 1.0005-ös patchről van valakinek tapasztalata? -
jamaspeciál #28368 juppi :D
Thank's
-
#28367 Itt található az 1.0005-ös crack! -
jamaspeciál #28366 Ha valaki tud 1.0005 höz crackot akkor Please help!!! hol találom?
-
#28365 Nem jatszok a neten .... nekem csak arra kell , hogy tudjam feltelepiteni a gepre. Amugy meg talaltam egy csomot ingye..ugy hogy jo biznisz is -
#28364 Az nagyon baráti ár! -
#28363 Peppino en oda adom 3000 kemeny forintert.
Deal or no deal ???? -
#28362 Jó lenne ha felfognád: SEHOL A VILÁGON SENKI NEM FOGJA ODAADNI NEKED AZ EREDETI CD-KULCSÁT!!!!!!!4444négy
Nem csak ennél a játéknál, hanem egyiknél sem. Amit akarsz az kb. olyan, mintha azt mondanád: Adjatok már nekem 1GB ramot, mert különben nem indulnak el a játékok. Ha te ezt nem tudod felfogni, akkor az a te problémád!
Menjél máshova kunyerálni!
Esetleg kérj az ősöktől zsét a játékra!
Jól hitted amúgy, szoktunk segíteni egymásnak... -
peppino3 #28361 nejátszatok aszhitem it segitenek -
emixa #28360 itt egy kulcs. de most már csend legyen -
#28359 Nekem semmi, mivel nincs meg eredetiben, így nem is jáccok vele a neten...
De ha te esetleg megvennéd a gamét, akkor odaadhatnád a kulcsot, hogy én is tudjak vele nyomni a neten! -
peppino3 #28358 jaj nelegyél ijen most mibajodlene hogy megadod hogy multin tudjak jácani -
#28357 Nem mondod komolyan?
Bemész a boltba és megveszed a játékot!
Vagy esetleg arra gondoltál, hogy aki korábban kiadott érte nem kevés pénzt, az majd ingyen átadja neked a cd kulcsot? -
peppino3 #28356 hy van egy problémám kéne a stalker cd kulcs mert nemtok jácani neten -
emixa #28355 szorítok neked, minden gúny nélkül. ilyenről még nem is hallottam. (ti se mókázzatok egy kezdő stalkerrel, így kezdtük mindannyian). -
jamaspeciál #28354 oksa megpróbálom
Köszönöm
-
#28353 De igen.
Próbáld esetleg elkezdeni előlről, vagy tegyél fel peccset. Már az új 1.0005-öshöz is van krekk. -
jamaspeciál #28352 de amikor oda mégy az árushoz akkor is f-et kell nyomni ,hogy megkapd a feladtatot nem?
-
jamaspeciál #28351 Lehet hibás a játék????
-
#28350 Alapból F. Sőt írja is, ha odamegy az ajtóhoz... -
jamaspeciál #28349 Köszöm előre is h próbáltok segíteni,de az az ajtó zárva van akkor is :(
Pedig van kettő feladatom is...
-
madmanic #28348 a használ gombbal nyílik az ajtó, ha megkaptad a feladatot.
nézd meg, hogy a beállításokban melyik gomb -
#28347 Aha! :D
Dragunovval lett kifeszítve az ajtó, átmentem, visszavettem a puskát az ajtó réséből stb.
Ja és belülről használtam a dekódolót! :D -
#28346 Ehh! :((
Feladatot kér!
Megfordul!
Odamegy az ajtóhoz!
Megnyomja az F gombot!
Kimegy jáccani! -
jamaspeciál #28345 nem érted??? nem tudok ki menni a 4-fal közül :(((
-
#28344 szerintem menj a katonák felé, hogy ide lőjetek, ha megvolt kapcsold ki a gépet, és nézd meg a Győzikét.
mi az hogy semmi, csináld azt amivel megbiztak, keresd meg Farkast, takaritsd ki a telepet, kersd meg rókát, ect, ect. -
jamaspeciál #28343 Már kaptam feladatot is de semmi :(
mit kell utánna csinálni?
De azért köszi
-
madmanic #28342 kérj tőle feladatot, vagy marhára fogod unni a stalkert... -
#28341 :DDDDDDD -
jamaspeciál #28340 Gyerekek nekem már az elején gondjaim vannak a stalker-rel,csak biznicelni tudok a palival és utánna nem történik semmi ,minden ajtó zárva......
HELP
köszi előre is!
-
#28339 ezek szerint működött :D -
#28338 Az előbb kipróbáltam Csernobilban a dekódoló nélkül kinyitni az ajtót és sikerült. Akkora LOL, hogy az hihetetlen... xD -
#28337 wikipedia info:"Released Q1 2008"
Ezek szerint még nincs pontos megjelenési dátum... -
daneelolivaw #28336 üdv!
clear sky-ról van valami új hír? azon a pár videón meg infón kívül, amit nyáron kaptunk. tartják a jövő év eleji határidőt vagy bejelentették a csúszást? -
#28335 A #28158-tól kitárgyaltuk ezt a dolgot...olvass vissza -
madmanic #28334 tölts vissza egy régebbi mentést, bugos sajnos