S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Jezusom ezt sose tudtam,hogy ilyenre jo a csavar!! <#worship>

Az aluljáróban nem cak te gyulladsz meg, hanem akik át akarnak jönni, azok is. Ne pazarold a lõszert...

A csavar (6-os gomb) arra való, hogy eldobd, bele az anomáliákba és ezzel kijelöld magadnak az utat, hol nem fogsz megégni...

Ombika
HAtul ellopoztam,de mindenhol katona,majd bevittem dokksit a barba es ott kuldott az x-16osert epp azt csinalom!! De k...t nehez,mikor mar hid alatt mennek at es minden felgyullad!!Annyian vannak,hogy nincs is ennyi loszer,ha tehetem kerulom oket ezerrel!!

Prince23
Na letöltöttewm hozzá a magyaritást, így már sokkal jobb! XD

Ha majd az uolsó katonát is elintézted, akkor fogja jelezni, hogy kész. Vagy amikor átmész a hídon? Már nem emlékszem pontosan, de biztos, hogy kicsit késõbb. Elõbb utóbb megjön Szidorovics üzenete, hogy merre fele menj vissza...

Bil Ur Sag
Köszi 😉 megnézem.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Szét kell lõni, felrobban...
De azt hiszem a falra szerelt darabot...

Bil Ur Sag
Elképzelhetõ. A PDA-ban sincsen teljesítve? Szal nem jelölte be a mellette lévõ kört? Mert ha nem akkor nem veszi teljesítettnek. Elvileg miuán felvetted a doksikat, bejött egy video majd az öreg Sidorovich beszólt neked a PDA-an hogy a déli kijárat felé amely a Cordon-ra nyílik hagyd el a sötét-völgyet.Ha ezek bejönnek akkor szerintem teljesítetted.

Bil Ur Sag
Tényleg ez a kulcs ki kell robbantani azt a falrészt. Mert mindig odamegy a faszi. Már csak egy gond van mivel 😄 A Dinamitot látom a földön de semmit nem tudok csinálni vele. A TRS-embe raktak 4 raksit. Semmi... Talán a Bulldog lenne a titok nyitja? De azt meg leadtam Voronin-nak.

Ombika
Felidegesit,felveszem a dokksit,majd mikor felmegyek felszinre,vagy kitudja mikor es megenzem kuldeteseket,kiirja,hogy szerezzem meg dokumentumot,szetbax ideg!! Ez is bug?

Bil Ur Sag
Tyû pajti sajnos nekem nem voltak ilyen problmáim szal ezért nem tudok neked tanácsot adni benne. Nálam anno az agrompromnál volt egykétszer hogy pályarészre lépéskor kimentésnél egy-két alkalommal hibaüzenet nélkül kilépett. Akkor fogtam leszedtem és újraraktam. Utána nem csinálta. De nem hiszem hogy nálad is ez lenne a hiba. De egy próbát megér.

Ombika
<#worship>

artschiatwork
Exkluzív filmfelvételeket, zenét, képeket, és infókat.

a bonus dvd mit tartalmaz?

Nos senkinek nincs ötlete, hogy miért lép ki?

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

én ott ugy jutottam ki hogy gránátoztam meg pisztojgyránátoztam az ajtót és kinyilt
Bil Ur Sag
Ohh köszi. Valóban ott posztol a jóember. Ahol a duty-s küldetés alkalmával a falat kellett volna berobbantani. Na teszek egy próbát. Köszi !

Bil Ur Sag
Van ott a teremben egy ilyen sárgás röpködõ labdaszerû valami azt lõjjed. Egy idõ után "meghal" és szabad az út kifelé.

Ombika
Megtalaltam az x18 dokumentumait,de az ajtot vki,vagy vmi tartja es ilyen tuzlangok robbannak folyamatosan ,de ez meg nem is baj csakhogy az ajton nemtudok kimenni?

Azt hiszem, az a baja, hogy nem tud visszamenni a raktár területére. Vagy nem tudott kijönni onnan. A lényeg: robbantsd fel a falat, amit a Duty-sok akartak berobbantani, akkor meg tudja tenni a maga kis körsétáját és elfogadja a küldetést...

Bil Ur Sag
Lenne egy kérdésem srácok. A Freedom fõnöke Lukash megbízott egy melóval. Destroy The Duty Camp. Addig megy is a dolog amíg Max-val kell beszélni, majd lerohanjuk a pirosfeketéket, de utána a küldetés még sincsen teljesítve. Pedig már egy élõ Duty tag sincsen a környéken. Jól megszmoltam elõtte. 7-en voltak. Mind a hét halott. De bárhányszor akarok beszélni Max-vel, mindig azt mondja hogy majd beszélünk ha elintéztük a Duty seggfejeket. Van valami tippje valakinek?

1.003-as patch+magyarosítás van fennt. crackolva sincs.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

DarkSector
Egyik haverom mondta, hogy nála is ez volt...Aztán a csapatot kell ilyenkor követni...Én meg nem figyeltem, hogy nálam mi volt, mert ennél a résznél én asszem a saját fejem után mentem a csapat elõtt...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

erieskrisz
hello sracok van egy ojan kuldetesem hogy jussak be a szarkofagba de ellote talalkozom egy stalker csoportal es kiirja feladat frissitve kovesd a csoportot igen am ez nem gond de a fonokot mindig kinyirjak xDDD es a pda n a nyil mindig visszafele mutat a halot faszihoz PFFFF es nem tudom merre menjek es miert kell kovetnem azt a tagot eggyaltalan ??? valaszokat ellore is kosszonom

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Bil Ur Sag
Jó estét minden kedves zónafürkésznek. 😊 A gsc S.T.A.L.K.E.R. fórumán van egy tag akinek a besorolása nem loner hanem a freedom. Ezt valami mod-al érhette el a gyerkõc? Bár azt írja hogy neki felajánlotta a játék. <#nemtudom>... na mindegy csak érdekességként jegyeztem meg.

Hassan B
Ha van fent valami mód akkor az miatt...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Elkezdtem megint a gémet, de az a gond, hogyha menteni akarok vagy másik helyre átlépni akkor kilép a játék. Idáig semmi baja nem volt, mostmeg elkezdte, eléggé swappol akadozik 2giga rammal. Nem is tudok tovább menni mert kilép, mi a gond? Vista lapozófile autómatikus.

Hassan B
De a shadow of chernobyl-tol függetlenül fog futni, nem?

Raptor 2
Hi! Nem kötekedésbõl, de elvileg az NEM a második rész, hanem csak egy kiegészítõ. Az még nem biztos hogy lesz STALKER 2, csak hogy ugyanilyen stílusú játékot csinál következõnek (a Clear Sky-n kívül) a GCS!

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Hassan B
jolvan, én DUTY-nak olvastam, mert az az eggyik frakció a játékban...

Prince23
Há mer ott van a bunkerben a föld alatt😄D

Hassan B
Az mióta DUTY-s? Sidrovitch egy független kereskedõ az ujjoncok táborában...

Várj egy pillanatra. Szerintem keversz valamit...
Szidorovics olyan küldetéseket ad, hogy öld meg a kereskedelmi képviselõt. Olyat nem, hogy mûködj vele együtt...
Olyan van, hogy keresd meg Fox-ot és beszélj vele, de azt rádión kapod, amikor elõször mész át a vasút túloldalára. Nem haszontalan, he életben találod (õt támadják a kutyák), de ha elkéstél, csak át kell vizsgálni a cuccait és mgtalálod a szükséges infót. Elvinni hullát soha, sehova nem kell...

Prince23
Miután megtisztitotam a banditás pályást (az elsõ mission)... elmentem az öregemhez (dutyis bunker fõnök) és kértem egy küldetést... vagy is választottam. És az jött le, h müködjek együtt a kereskedelemmel kapcs az emberkével. Igen ám, de mire odaértem már a kutyák szétmarták... vajon oda kell vigyem a holttestét a fõnökhöz...??

Bil Ur Sag
Ja tényleg. Utólag is köszi hogy szóltál a The Clear Sky forumról. 😉

Bil Ur Sag
Ha az az a Fejhallgató amit Shakarov prof adott, akkor az a psi-rezgések ellen véd. A mûszer meg nem tudom melyikre gondolsz. Ha megmondod hol szerezted talán én is okosabb leszek 😊Mert egy mûszer késõbb majd lessz nálad a dekóder meg asszem mégegy.

Hassan B
Igen, 99%-ban megmaradnak a dolgok...

Mayday
Sziasztok,

Egy kerdesem lenne: a jatekban fellelheto ladakba erdemes-e pakolni, kesobb meglesznek-e a targyak, amiket beleteszek? Tehat hasznalhatom-e egyfajta "raktarkent" ezeket a ladakat?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zombeeka
...semmit,nincs bekalibrálva (legalábbis nálam ezt írta ki),csak nálad van és ennyi!

Irgum-burgum :)

zombeeka
..ha jól láttam már van egy ilyen!

Irgum-burgum :)

szereztem egy fejhalgatót meg egy mûszert nemtuggyátok h mit lehet vele csinálni?
Hassan B
Bil Ur Sag
Nem lenne rossz bizony.Én megtenném de nagyon nem vágom az ilyesmit.

crazyclone
nemtudom hogy lehet uj forumtémát nyitani nem is érdekel de valaki hozzáértõ megtehetné h nyit egyet ennek : STALKER 2: Clear Sky
yeeeeeeeeeeeaaaahhhh

A lost planetba is elbirta a pali még a rakéta vetõt is....elbirhatná itt is!!!!!
A forgo neve:gatling gun.....és kell nekem is de mán!
Bil Ur Sag
Igen kivették. Szerintem nem is igazán illik a Stalker világához, játékmenetéhez.De szerintem van már mod, vagy lessz amivel be tudod majd tenni.

Akkor gondolom a végleges verzióból kivették a forgót. Arra a fegyverre gondolok amit a harci helikopterekre szerelnek. Egyik képen láttam hogy benne van a játékba ezek szerint még sincs 😞

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Bil Ur Sag
Nincsenek benne vezethetõ jármûvek. Kikerültek a végleges verzióból. Mondjuk szerintem nem is baj. De ha akarsz jármûveket bele akkor van egy wehicle mod a játékhoz amivel lehet beletenni.

hol lehet kocsit szerezni, mert én már kijáccottam és még nemtaláltam