S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csavar (6-os gomb) arra való, hogy eldobd, bele az anomáliákba és ezzel kijelöld magadnak az utat, hol nem fogsz megégni...
De azt hiszem a falra szerelt darabot...
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
Szidorovics olyan küldetéseket ad, hogy öld meg a kereskedelmi képviselõt. Olyat nem, hogy mûködj vele együtt...
Olyan van, hogy keresd meg Fox-ot és beszélj vele, de azt rádión kapod, amikor elõször mész át a vasút túloldalára. Nem haszontalan, he életben találod (õt támadják a kutyák), de ha elkéstél, csak át kell vizsgálni a cuccait és mgtalálod a szükséges infót. Elvinni hullát soha, sehova nem kell...
Egy kerdesem lenne: a jatekban fellelheto ladakba erdemes-e pakolni, kesobb meglesznek-e a targyak, amiket beleteszek? Tehat hasznalhatom-e egyfajta "raktarkent" ezeket a ladakat?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Irgum-burgum :)
][ ВАЗ ][
yeeeeeeeeeeeaaaahhhh
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD