34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • simonl #28653
    Szia,

Az általad leírt OBLIVION MOD működik valamelyik magyarítással?
    Köszönöm válaszod....
  • McCartman
    köszi , ezt talán majd akkor éri ha végigjátszottam egyszer..
    eddig ezeket a modokat szedegettem össze :
    -ultra graphics mod
    -armor degradation (ha halfra rakom attol még eléggé 'realisztikus' marad?:) )
    -Weather Overhaul
    -Sky4CE SkyGRAPHICS Mod (1.5)
    -Float32_1.7112b
    -quest mod -ami 10napra tolja ki
    -transport_mod_v1.0

no, majd meglátjuk .. remélem nem akad össze egyik sem a másikkal.
    amugy kiprobaltátok már ezeket? vmi tapasztalat esetleg?:)
    a másik a magyarítás kérdése..ha nem fut ezekkel akkor inkább hanyagolom az összeset.
  • emixa
    idézet:
    "S.T.A.L.K.E.R. - Oblivion Lost (by OLP Team)
    Csapattagok: Kanyhalos (Project Leader), Siro (Team Manager, skinner and GSC Moderator), Darius6 (Sound Engineer), Widra (Publishing Support Member), Outcast (FPSBanana Site Admin and Studio Owner)
    Mûszaki támogató szakértõ: NatVac (Technical Expert)Általános információk:
    Típus......................: mod a Stalker 1.0004-hez
    Op.rendszer.............: Windows XP
    A mod megjelenésérõl:
    S.T.A.L.K.E.R. OBLIVION LOST 1.0004 by Kanyhalos
    Mi is ez?
    Ez a mod szeretné minél közelebb hozni a játékot a régi, vágatlan Oblivion Lost-hoz, és a próbálja a lehetõ legjobb játékélményt nyújtani. A 3 legnagyobb mod jellemzõt tartalmazza: teljes Freeplay, szabadon engedett A-Life és valósághû fegyver sebzések és sérülések.
    HELL fokozaton ajánlott játszani!
    A mod egyelõre csak 1.0004 patch-el mûködik.
    Jellemzõk:
    - Új Oblivion Lost-os fõmenü és hátterek
    - Fekete-fehér menük és gombok
    - Összes kimaradt szörny és autó
    - Két fõellenség karakter (Burer és Koshei)
    - Új szörny a játékban a Psy Dog (attack effectorral rendelkezik)
    - Level changerek melyekkel vissza lehet menni az NPP-bõl Pripyat-ba (Total Freeplay)
    - Artifact activation
    - Random Blowout
    - Lehet kereskedni az NPC-kel is, de nagyon keveset adnak mindenért
    - Kibalanszírozott látótávolság, nappal messzebbrõl vesznek észre, mint éjszaka a sötétben
    - Felerõsített és kibalanszírozott fegyverek
    - A célkereszt már csak egy fehér pont
    - Kisebb HUD és nincs NPC counter
    - 24 órás idõjárás az összes pályán és az éjszakák sötétebbek
    - Csatlakozás a Duty-hoz
    - Atmoszférikus ég textúrák
    - Új textúrák a stalkereknek, régi textúrák a fegyvereknek a bétából
    - Hálózsák (lehet aludni bárhol, bármikor)
    - Új skin-ek a mutánsoknak és az autóknak
    - A legtöbb hang kicserélve (fegyverek, természet, stb.)
    - Módosított, szabadon engedett vad A-Life
    - Az összes párbeszéd hangja ki lett cserélve oroszra
    - Csak a szövegek maradtak angolok
    Felhasznált modok és készítõi:
    - Freeplay Mod by dez0wave (dezodor)
    - Sanex's A-Life Mod (Sanex)
    - Reality Enhancement (Tolga933)
    - AMK Sleeping Bag (AMK Team)
    További köszönet a következõ moddereknek:
    KnifeInFace, WhatPayne, russao, pseudoant, YoJimbO, Cambragol, BAC9-FLCL
    Oblivion Lost Patch 1.011 (1.0004)
    Hiba javítások:
    - Reputációs problémák javítva
    - A hangtompítós MP5 hibája kijavítva
    Új jellemzõk:
    - Módosított anomáliák (a Wirlgig láthatatlan, és a Vortex használja a Whirlgig nyugalmi állapotú effektjét. A detektor csak a Whirlgig közelében sípol, minden más anomáliát csak szemmel lehet látni)
    - Javított Blowout (nincs visszaszámlálás, nincs "Alert! Blowout!" hang, és a blowout utáni effektet kicseréltük a sugárzás effektorára)
    - Eltávolítottuk a Psy Emissiont minden pályáról a Red Forest kivételével
    - A PDA tutorial megszûnt
    Letöltés:
    http://rapidshare.com/files/73186669/OL_Patch_1.011__1.0004_.rar.html

Opcionális Freeplay Patch
    Ezt a patchet azok számára hoztuk létre, akik már unják a Strelok storyt végigvinni, és egybõl a kezdéskor Freeplayt szeretnének.
    Jellemzõk:
    - Nyitva van a Duty Outpost Kapu a Garbage-n
    - Nyitva van X18 ajtaja
    - Nyitva van a dekóderes ajtó a szarkofágban
    - A Barkeep-tõl lehet venni psy fülvédõt
    FONTOS:
    - Ezzel a patchel is szintén úgy kell Pripyatot végigvinni, hogy elsõ alkalommal a fõkapun kell bemenni a stadionba!
    - A Brain Scorchert le kell kapcsolni, ha Pripyatba akarsz menni
    - Csak úgy mûködik, ha a patch felrakás után új játékot indítasz
    Letöltés:
    http://rapidshare.com/files/73238484/OL_Optional_Freeplay_patch.rar.html"
    az idézet innen származik.
  • McCartman
    köszönöm a tippeket, segítséget..
    még egy: mit tud ez az oblivion lost mod?
    ''sam-site-nak''
  • ghost rider
    jah :D én is meglepődtem hogy ilyen hosszú lett.
  • Doom 4
    ja bár én is igy tudnám irni a matekot holnap
  • ghost rider
    nem sértődök vérig.a hsz köszönöm mind a kettőtöknek
    Én rendesen válaszoltam volna ahogy te is szóltál csak nem kéne lenézni azért mert tippet kérek.(az amúgy elég poénos volt hogy amikor késelni kezdtem akkor nem is esett semmi baja engem meg simán kinyírt.Pedig az ormányosok simán meghalnak a késtől akkor ez a kicsivel nagyobb szörny miért nem??:D .De gondolom úgyis ez lenne erre a kérdésre a válasz hogy mert a fejlesztők így akarták ,hogy ha nincs lőszered akkor ne érjen semmit se a kés, ezellen a szörny ellen...)de télleg nem sértődök meg.Amúgy az elég érdekes volt hogy egy másik topicban képet akartam belinkelni de a honlap nem enged új regisztrálókat 30 napig linkelni vagy weblapcímet írni.És mondtam hogy nem tudok képet berakni mert nem engedi a honlap.Erre a sok ész lelámáz.Amikor nem is én tehetek róla hogy nem megy hanem nem lehetséges.

írtam egy regényt.
  • emixa
    nehogy vérig sértődj már. szerintem meglehetősen visszafogott voltam. te mit válaszoltál volna a saját kérdésedre?
  • Doom 4
    én nem lámázo kés teljesen jogos attól mert nem ért valamit nem kell hülyének bézni pl én holnap matek tz irok és qrvára de nem értek semmit még se vagyok hülye
  • Doom 4
    na én vistán nem tok játszani most rakom xp re is bár most gondolkodo minek mert lassan ujra húzzuk azt is ugy is de mind egy na de a freeplay 1.4+ crack megvan már
  • ghost rider
    xD kössz.
    most jutott eszembe egy sokkal egyszerűbb megoldás.pl megajándékozom egy gránáttal.
    Ha nem akartok látni akár el is mehetek.Vagy akkor többször átgondolom mit írok úri személyeteknek.Amúgy nem tudom miért kell lámázni meg hogy fárasztó vagyok jó lehet néha kicsit hülyéket kérdek de azért mert nem úgy jöttem ki anyámból hogy mindent tudok ezért nem kéne lámázni...
  • emixa
    tipp 1: nagyon gyorsan és nagyon sokszor megszurkálod a késeddel.
    tipp 2: betöltesz egy korábbi mentést, és úgy próbálsz eljutni a problémás helyre, hogy tele vagy lőszerrel.
    néha tényleg fárasztó kérdéseid vannak.
  • ghost rider
    azzal tudnék valamit csinálni amikor az x16 ból megyek ki egy titkos alagúton keresztül és rámtámad egy b@szottnagy szörny és csak egy késem van?mert ezek a nyomi ormányosokba annyi golyó kell...
    tipp?:D
  • persil
    Hát ha nem vagy annyira modolós, akkor először nyomd végig csak úgy a la nature. De (szerintem) mindenképpen kell egy-két apró mod, ami azért jeletősen feldobja a játékot.

-egy jó fajta este mod, mert a játékban az éjfél olyan mintha déli 12 lenne, ez kicsit gyenge, van pár mod, ami frankó rettegős éjszakát csinál, amikor lámpával is csak 5 métert látsz:)
    -páncél kopás ellen sem rossz beszerezni valamit, talán ez az egyetlen dolog, ami ugyan reális, de a játék rovására megy
    -mellékküldetések idő limitje 1 nap.. pff :D Hát ez katasztrófa, van 1 mod ami teljesen kiveszi az időlimitet, de ez hibás, és van egy ami 10 napra növeli, ez utóbbi nagyon fasza, mert javít jópár küldit.

Ha meg szeretnéd még első végigjátszás előtt rongyosra modolni a játékot, akkor van jópár igényesebb, nagyobb terjedelmű mod, free play és társai. Ezek már majdhogynem total conversion-ök, mert rengeteg apróságot változtat.

Azt mondom, gugliba beírod, hogy stalker mod, és a filefrontos linket elkezded böngészni. Van minden mi szem-szájnak (sam site-nak...háháhá...régi C&C-s hülyeség:)) ingere.
    Keresőbe kulcsszavak(weather,side quest,armor,stb,paprikáscsirkeaprólék) és kiad mindent ami arra utal.

Na, remélem kimerítő volt a válaszom xD
  • emixa
    mindig azt hittem, hogy ez az oblivion lost-mod csak valami átverés. de most, hogy szóba került, megint rákerestem, és már töltöm is. mit tud ez a mod? érdemes küzdeni vele? (ha már nekikezdtem az abc, faiakes, redux, odugen-modoknak, miért ne lenne érdemes, nem igaz?)
  • emixa
    és mod nélkül indul a játékod? nem lehetséges, hogy crack-problémád van? (ha igen, akkor #28611).
  • McCartman
    ?
  • Szpecnyaz
    rakd fel hozzá az Oblivion Lost modot
  • McCartman
    most akarom elkezdeni a gammát.. azon kibul hogy feldobom az 1.004es patchet szerintetek milyen modokat érdemes hozzá felraknom? (ha érdemes egyáltalán..)
    mer elég tanácstalan vagyok , meg ti mégis jobban otthon vagytok a témában..
    előre is köszi:
    Zoli
  • ghost rider
    nem.télleg nem tom merre van mert össze vissza van rakva minden.Már azt se tudom mit kell hova rakni:(
  • reaper4
    valld be szopatod a Czky-t. mert ilyen tényleg nincs...
  • reaper4
    :DDD nemááá. ennyire azért ne legyünk már lámák. hihetetlen. mér csináljátok ezt? direkt?
  • ghost rider
    %20No-DVD/Fixed%20EXE]krekk ez a krekk?és ez is ott van ahol a peccs?
    vagy írd már le légyszíves kicsit részletesebben mert már nem értem hogy mi hol van és merre
  • ghost rider
    amikor a flopy ikonra kattolok és ott megnyílik egy ablak azon belül pedig download?mert én arra kattintottam és winrar ablak jött ki:(
  • czky
    Először erre klikk (S.T.A.L.K.E.R. v1.0004 [MULTI4] No-DVD/Fixed EXE), aztán a floppy ikonra.
  • czky
    peccs
    krekk ráklikkelsz a kék színű floppy ikonra.
    Itt se használj letöltésvezérlőt!
  • czky
    Akkor sajna passzolom. :(
  • czky
    Ráklikkelsz alul a FREE gombra.
    Behoz egy köetkező oldalt, ahol visszaszámlálás van. Ezt megvárod.
    Beírod megfelelő helyre a kódot, amit kiír és ráklikk a download-ra.
    NE használj LETÖLTÉSVEZÉRLŐT!!!4
  • endiboy
    próbáltam de sajnos azzal se :(
  • ghost rider
    a második linknél is az a baj hogy nem tudom hogy hol kell letölteni a dolgokat...
  • ghost rider
    jah a második link az rendben van :D
  • ghost rider
    és amit másik linket adtál ott is hol kell keresni ezeket?Mert ezeken az oldalakon nem tudok kiigazodni...
  • ghost rider
    czky amit adtál linket ott hova kell kattintani hogy letöltse?
  • ghost rider
    jah ez igaz hogy az életbe is így van de amit újjonnan kapok azt is féláron veszi vissza(és közbe még bele se izzadtam)
  • czky
    Az 1.0004-es peccsel próbáltad? Mert azzal megy rendesen csak.
  • czky
    Majd meglátod az árakat. De asszem többszáz rúbel/db. Már egy tár is nagyon drága, de végülis tökmind1, hisz több mint elég, amit az ellenségektől be lehet gyűjteni.

Az meg szerintem egyértelmű, hogy amit használtál cuccot, azt olcsóbban veszik át. Kereskedők. Pont mint a valóságban. Mindenkit lehúznak a halálba. :)

Én a legkönyebb nehézségi szinten nyomtam eddig. Nekem a lényeg, hogy jól szórakozzak és ne az idegbaj kerülgessen. Az idegbajra ott van nekem a BF2142. xD

Ha van gamedata könyvtárad, azt másold ki valahova, utánna felteheted a mod-ot. Ha mégsem műxik, akkor törlöd és visszamásolod.
  • endiboy
    nem indul nálam a free play mod, a creating new game-nel kilép..probáltam alapjátékra, patch-eltre is, de semmi
    ötlet esetleg?
  • ghost rider
    és szerintetek megpróbáljam berakni a játékba?x16 ban vagyok.
  • ghost rider
    jajj azt el is felejtettem megkérdezni hogy ki milyen nehézségen játszik?
    és ha nehézséget váltok akkor mi fog változni?
  • ghost rider
    aha.Az alapban az is hülyeség hogy amit kapok ruhát 15 ezer rubelért azt visszaveszik 9526 ért vagy mennyiért (nevetséges).
    Miért kb mennyi egy tár lőszer?