S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
pff... jolvan most nem kell sirni mert leirtam

http://9gag.com/gag/5135249

Ombika
Ha nem tetszik menj a sarokba,attol hogy ezt lattam meg leirhatom ellenben a te semmitmondo folos HSZ-ed ....!!

Yoda001
na nemár ez a topik is átváltozik chatté?

?

Ombika
<#taps><#nyes>

😄

Ombika
2 percnel a felho olyan,mintha 1 ember feje lenne,miutan elbujt a helikopter elol!! 😊))

http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=3156&news

sevendoor
Nekem bejött az új patch, hetek óta nem tudtam játszani, mert Pripaytban ua. a helyen mindig kidobott akármit csináltam. A patch felrakása után tökéletes, már a erõmûvet járom.. 😊

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

highlander15
És nekem sikerült megtalálnom Marked One személyében...:-)

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

highlander15
Majd ha a jó befejezését csinálod meg a játéknak akkor rájössz hogy ki is az a Strelok...

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

grayfox
1.0004 + float32 megy együtt? mert anno úgy hallottam, float32-t tartalmazza majda patch.
thx

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

OMG!!!!4444

Sziasztok

Ti tudjátok hol van Strelok? Vagy Õt nem lehet megtalálni? Csak mert meg kéne ölni s nem tudom hol van. Valakinek sikerült megtalálnia?
Sziasztok!

Ezt a Gamestar fórumán olvastam a Float32-rõl:
"Fontos! Ehhez kell az 1.0003-as patch, valamint Full Dynamic Lightning módban kell futtatni a játékot, és nem árt hozzá egy min. 128 MB-os Shader 3.0-ás kártya sem (GeForce 6200, Radeon X1300 vagy jobb), különben nem fog mûködni."

Tehát akkor ezek szerint egy ócska FX5200-ason nem is tudok sebességnövekedést elérni?

zombeeka
...hiba lehet!

Irgum-burgum :)

ja megvan.
kösz

lehet hogy felraktál valamit ami viszont gyengíti mondjuk 30 cal 😊

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

miért kapok sugárfertõzést a BÁR -ban, miután átrendezgettem az artifactjeimet és 15%-os a sugárvédettségem??

köszi,
üdv:
Mac

highlander15
Menni fog a játék nálad is minden bizonnyal.Alacsony beállítások mellett a leggyengébb gépen is szaggatás nélkül futni fog a S.T.A.L.K.E.R.

highlander15

zyppy
ja, zöldfülût nyomtam. bocs

zyppy
a játék elején, felveszem a küldetést és nem tudok kimenni. azt írja ki door locked vagy mi. most mivan?<#oooo>

Yoda001
nekem is válaszolnál pls? 😄 többen több választ adtak :l amd 3200+ 1 giga ddr2 ram és egy radeon X800XT

highlander15
Simán menni fog,1024x768-as felbontás mellett,DirectX 8-ban,nálam minden grafikai beállítás maxra an tolva és akadás nélkül megy!

ohh köszi, ez nagyon jó hír...kül nekem is 9600-am van de nem pro...csak natur...+amd 2000+, meg 1gb ddr333... szerintetek ezzel hogy fog menni nekem a játék?
highlander15
Megy.Egyenlõre még nekem is Shader Model 2.0-ás ATI Radeon 9600 Pro-m van,de másfél hét múlva lesz egy GeForce 7800 GT-m.

MerlinW

[merlinw.org]

uff....köszi, viszont akkor még egy kérdés: Shader model 2.0-val megy a játék?
highlander15
Nincs neki demója.

csáó! valaki meg tudná nekem mondani hogy honnan tudnám leszedni a S.T.A.L.K.E.R. Single Player demoját?
elõre is köszi
MerlinW
magfüggetlen😊

[merlinw.org]

Ja és ezzel a Float32-vel kapcsolatban egy nagyon fontos kérdés:
Ezzel az 1 magos gépeken is lehet sebesség növekedést elérni, vagy csak a 2 magosokon?

És tuladjdonképpen ez mit csinál a játékkal? Ez is egyfajta Tweak progi, ahól jobban tudom skálázni a játékot, vagy mondjuk optimalizál a sebességen meg az erõforrásigényen?

MerlinW

[merlinw.org]

Sziasztok!

Egy 1 magos procin mennyit javít az új Patch sebesség terén? Ás úgy összességében az eddig megjelent Patchek mennyit javítottak a játék sebességén, egy 1 magos procin?

MerlinW
Ti sem tudtok 10003-4-hez passzoló Travel (Vehicle) mod-ról?

[merlinw.org]

báttyó02
<#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

grebber
Majd ha végigvittem csinálok frapsal egy frametesztet ahol elindulok alapon patch nélkül az meg méri a minimum ,max és átlag fps majd ugyanezt a távot ugyanugy de már az 1.0004-el azt megsasoljuk van-e +fps.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Nekem nem esik szét sehol!

visszább kellett vennem a grafikát, akkor ne hullott atomjaira a kép.

1.0003 mal simán ment

grebber
Nemtudom ott még nem tartok de majd mondom nekem is ezvan-e ha odaértem!
Eddig semmi rendellenességet nem tapasztaltam!

affenét... tele van hibákkal most is... az alagútban mikor a végén megtámad az a pszichogeci, szédeleg a csávó össze vissza, kinyírom, felmegyek a következõ pályára és ugyanúgy szédeleg.... gratulálok a készítõknek... majd a kétszázadik patch után talán játszható lesz

grebber
Hát én azt vettem észre hogy jobban fut!

báttyó02
gépigény tényleg kisebb lett? érdemes e felrakni

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

highlander15
Lehet hogy nem a játékkal van gond hanem a gépeddel.

felraktam.. rosszabb mint valaha.... szétesik a kép villámlásnál...

grebber
Nekem is crackelve van mégis felment rá az 1.0004

-= 1.0004 =-

Saved games.
Saved games from 1.0003 version will work with 1.0004 version.

Connectivity.
Connecting to the server will be possible only if the host's version of the game is the same as yours.

Patch 1.0004 changes and fixes:

Optimization:

1. Calculating detailed objects was moved to the second CPU stream.
2. Engine optimization, which resulted in FPS 10-15% gain.
3. Shaders optimization.

MP features:

1. Implemented the standalone dedicated server.
2. Retail version now works correctly with the standalone dedicated server.
3. Added remote control for the dedicated server.
4. Max ping disconnect option implemented.
5. Self-correcting network packets wrapper was implemented. This resulted in better ping values and traffic reduction by 50-100%.
6. Artifacts counter is not shown in the statistics.
7. Checking available maps without disconnecting the current game is now possible.
8. The list of the players is not dropped to the beginning upon the attempt to scroll it. Now it became easier to put the players on ban voting.
9. Fixed some bugs with defining the cause of death.
10. The exploded grenade does not continue lying on the ground after the detonation.
11. Fixed the artifact activation and the spawned anomalous zone functioning algorithm.

MP crash fix:

Fixed all known crashes.

SP fixes:

1. Fixed the bug with shooting from the grenade launcher. The grenade is fired with the first shot now.
2. Fixed the disappearing weapons when crouching for a long time.
3. Fixed the game crash on Pripyat location, when the player approached any of the monolithians' camps.
4. Fixed Voronin's tasks to eliminate the bandit Poker.
5. Fixed the random quests at the Wild Territory.
6. Fixed the random task to destroy the bandits' camp at the Cordon.
7. Fixed the random Barkeep's task to clear the snorks lair at the Dark Valley.
8. Fixed the bug with the automatic task to defend the camp when switching location or saving/loading the game.
9. Fixed the random quest to destroy the mutants lair when pseudo dogs are nearby.
10. Fixed the task to destroy the mutants lair.
11. Fixed the random tasks with the raids of characters' camps.
12. Fixed the choice of goods at Barkeep and Petrenko after completing the random tasks.
13. The wounded do not run away from the grenade now.
14. The zombies at Yantar do not run from the grenade now.
15. Fixed the crash caused by the patrol route at Yantar.
16. Fixed the crash caused by the patrol route at Agroprom Research Institute.
17. Fixed the task with getting rid of the Duty group in the village at the Military Warehouses level.
18. Fixed the bug with repeating the scene of the Duty group ambush at the beginning of the Military Warehouses level.
19. Fixed the bug with camera fly-through on the stadium at Pripyat.
20. Fixed the bug with Bes character, when the latter couldn't be healed.

Ezeket javítja aki még nem tudná!

Yoda001
inkább menjél az offtopikba

valaki eltudná küldeni az eredeti XR_3DA-t mer hanodvd crackolva van akkor sehogy sem tudom lepatchelni.Gameburnworld.com-on is letöltöttem 2 cracket de nemvolt jó <#merges2><#ticking>