S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt meg má nem fogom...
][ ВАЗ ][
Irgum-burgum :)
aztán újból install! Ez jó gyógymód szokott lenni!<#awink>#awink>
Olyan gondom van, hogy mikor vinnem kellene a flashdrive-ot meg a doksis tatyit a bárba, az elsõ átlépési pontnál eccerûen kivág a program(kilép a windosba)!
Ha trudnátok segíteni nagyon megköszönném!
Nekem volt 3féle: plafonfejreomlós, "C"-tudatos és a végén alegjobb amikor elheveredek a fûben! <#circling>#circling>
Egyébként akkor itt ne kérdezz többet erröl...
][ ВАЗ ][
Mert ha nincs akkor menj és vedd meg, vagy játsz szinglibe...
][ ВАЗ ][
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
\"Never say never!\" W Churchill
\"Never say never!\" W Churchill
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Next PC upgrade: 2022
Valamelyik épületbe( a bár bejátata elõtt) van 1 csávó, és azzal kell beszélni, utána mehetsz az arénába...
][ ВАЗ ][
Ha a célpontot lövöd le akkor nem fognak bántani, hiába vagy a táborba. Valószínüleg rossz emberre lõsz.
][ ВАЗ ][
Olyan gondom van hogy megszereztem a kutyafarkat a kereskedõnek, de nem tudom neki odaadni. Meg egy másik gondom az hogy mondja hogy öljem meg azt aki az õ ügynökének adja ki magát. A srác ott ül a táborban, de ha lelövöm akkor mindenki nekemugrik.
Van ezekre valami megoldás?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hát én valamit nagyon kihagytam mert 2x végigtoltam de ilyet nemláttam!
Next PC upgrade: 2022
2. Beírod hogy "bind cam_2 bF1" (idézõjelek nélkül)
3. Beírod hogy "bind cam_3 bF2"
megjegyzés: Az alsóvolna ( "_" ) az valószínûleg a Shift+Ü ha jól emléxem.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Letudná írni valaki, hogy mit kell a konzolba írni ahhoz hogy az F billentyûkkel külsõ nézetekbõl is megnézhessem a manyusomat?
köszi.
(8800GTS, c2d [email protected], 2*1gb dual, és még külön Xfi hangari is....) Lehet csak a forcware verziom nem jo.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)