34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#28453 emixa thx annyira nem vagyok oda a horror játékokért.azért játszok a stalkerral mert jó kis lövöldözős játék és mert érdekel csernobil.A játék jó csak egy kicsit parás a labor... na mind1 annyira azért nem vagyok félős -
#28452 hát mondasz valamit:-) -
emixa #28451 no, belelkesítettél, feltornáztam magam 1.0003-ig, és nekikezdtem a faiakes-modnak (ameddig bírom, aztán talán freeplay, meg redux, meg odugen...)
superbayern: krekk-gyíkod van, olyankor ír ilyet.
ghost rider: próbáld ki a condemned-criminal origins c. játékot (a vége elég gyenge, de ott aztán lehetett rettegni, természetesen éjjel és fülhallgatóval) -
#28450 Lehet nem jó a krekk!
Itt van több. Próbáld ki valamelyiket!
A legnagyobb gond viszont az, hogy az alapjáték mentései nem működnek, ha fel van peccselve a játék. Szal még ha el is indul a game, előről kéne kezdened az egészet... -
superbayern #28449 a javítást nem engedte felrakni!!! na uninstalláltam a játékot, majd felraktam megint! ilyenkor már engedte, először felraktam az 1-es javítást, (mert ugye az kell hogy a 3-ast is felrakjam...) utána pedig felraktam a 3-ast! Majd crackeltem a játékot! és ez az üzenet fogadott indításkor!:
-
#28448 én adnék de nincs ott kimentésem -
#28447 Tedd fel valamelyik javítást, a videók már a v1.0001-esben is stabilabban játszódnak, de ha feliratozást is szeretnél a videókra, akkor legfeljebb v1.0003-asig menj. -
superbayern #28446 na.. én feladom... mindent megpróbáltam, amit írtatok... mindent jól csináltam többször is... de nekem fekete marad a képernyő sajnos...
attól tartok, hogy ezzel a stalkeremnek vége..... hiába kértem kimentést, senki nem küldött. de azért köszi a segítséget..... -
#28445 Közben megoldódott a problémám, ráadásul nem is a miatt volt, hogy orosz verzió...:D -
#28444 catacom szerintem super nem veszi az infót.
úgy tűnik kifogytam a kérdésekből :D
majd még jövök ha átmentem az egyik laboron.majd beszámolok részletesen mi történt -
#28443 #28375!!! Működnie kell!! -
superbayern #28442 na szóval... senki sem tud küldeni kimentést, a patkányos bejátszás utánról???? felraktam a másik magyarítást és ígysem jó... írjatok privit aki tud küldeni! köszi! -
#28441 Nem vagyok benne 100%ig biztos, de szerintem azért nem működik nekem az a mod amit mondtam, mert nekem nem nemzetközi verzió van, hanem orosz. Viszont tudom, hogy lehet átírni/kivenni az időlimitet, tehát elég, ha szerzek egy olyan fájlt, amit valahogy az orosz verzióból szedtek ki.
peppino patch vagy mod...? Nem mindegy, patch-el nem szokott szarozni a játék, mert fel sem engedi tenni azt ami nem jó a te verziódhoz.
De uninstall, reinstall, aztán hivatalosról letöltöd a patch-eket, felteszed értelmes sorrendben és mennie kell. -
#28440 veedd ki a patch-et -
peppino3 #28439 segitséd felraktap egí patch-t és amikor odeamek a kereskedőhőz dumálni ako kilép a játék -
#28438 persil azért kell orosz nyelvű fájl mert oroszul játszol vele? vagy mi? -
#28437 Erről beszélek...
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, szerintem nem félelmetes a játék, sokkal inkább nyomasztó. A sok rozsdás roncs, kutyák stb, olyan jól lett összehozva, tényleg olyan mintha ott lennék, szinte érezni a "nyomást" a levegőben. És ezen a téren egyúttal jeles jár a fejlesztőknek.
/még mindíg szeretném a lentebb említett fájlt, ha valaki tudna segíteni.../ -
#28436 Jól van, most sorolhatnám az éjszakásokat is meg stb nah :D
De, hogy kerek legyen a lényeg, kénytelen voltam szélsőséges példával élni. -
#28435 én mindjárt 15 leszek és én is parázom mert most kell mennem a laborba xD
asszem az x18.
amelyik nagy szörny ott van azt nehéz a másvilágra küldeni?vagy van több is egyen kívül? -
#28434 Én 30 felett vagyok, de a laborok nekem elég parás volt. Értelmes embernek tartom magam, sajnos a gyerekektől meg az asszonytól csak éjszaka férek a géphez :( De nem haragszol ugye........... -
#28433 Ezek a "körülmények" körülbelül egy 13 éves gyereknek lehetnek borzasztó félelmetesek, értelmes ember akkor játszik este ha majd megvakul a fénytől ami nappal van. És az éjfél sem tudom mi olyan speciális, tök mindegy, hogy 23:00kor vagy 00:15kor játszol... -.-" -
#28432 Haló mindenki!
Van itt egy olyan mod, ami kiveszi(egy másik meghosszabbítja) a mellékküldik időlimitjét. Szerintem baromi zavaró, mikor már kész és a jutalomért robogok vissza mire lejár az időm :D
A problémám az, hogy az én verziómmal ez nem megy :S
Ha valaki tudna nekem adni, egy MÓDOSÍTATLAN (tehát eredeti) task_manager.ltx fájlt, méghozzá orosz (nem vicc :D ) nyelvű verzióból, azt nagyon megköszönném:) -
#28431 Én kipróbáltam, de semmit nem vettem észre, hogy akármi is változott volna... -
simonl #28430 Sziasztok,
Én is megkérdezném, hogy az 1.0005 patch mit változtat a játékban?
Optimalizál pár dolgot vagy vannak + extrák is?:)
Köszi -
#28429 szerintem érdemes pecselni, nekem legalább is bejött, de csak 1,4-ig tettem fel, mert most freeplayal megyek az meg csak azzal van kész.
Ha már 1x végigvitted érdemes modokat felraknod, szinesitik a játékot. -
#28428 Hát csak úgy van ha betöltesz egy mentést előbbről:-) De érdemes mert tök jó még utána:-) -
#28427 Freeplay moddal van! -
Lenard91 #28426 jóóó, de én már az erőmű területén vaygok, és assszem onnnan már nincs visszaút Pripaitybe, vagy van? -
emixa #28425 ma éjjel uninstall a stalkernek, annyira ragály az egész vincseszterem. utána érdemes egypontsok-ig peccselni magam? mit tud az 1.0005? végigcsináltam mindent, ami érdekel, már csak a céltalan kujtorgás miatt kedvelem a stalkert. mit javasoltok? (peccseljek, ne peccseljek, modoljak, ne modoljak?) -
#28424 1. én találtam ruhát egyébként ott van a rom épület földszintjén dark valleybe ahol van egy rácsos ajtóval lezárt szoba és még van ott minden jó mi stalkernak és fegyverének ingere -
#28423 5. igen nem mondja meg csak azt mondja hogy nagyon hálás és hogy ő akart venni az árustól egy fegyót... de rendes:D még jó hogy megengedi ahoz képest hogy megmentettem egy monstától és adtam neki medipack-ot
-
#28422 OK akkor megpróbálok válaszolni:-)
1-Nem találtam ott
2-A térképen egy nyil is jelzi hol van illetve merre haladj
3-Akkor mehetsz a laborba ha megjelenik az aktív küldetéseid között a feladat
4-Az árust is úgy találod meg ha benne van a feladatok között. Kétszer rákattintasz a szövegre és akkor arra fog mutatni a nyil. Egyébként Dél az iránytű piros nyila:-)
5- Ha jól emlékszem ő nem mondja meg -
#28421 Nem kell újra kezdened!!:-)Ha Pripajtyban a hotelszobádból összeszedted a dekódolót akkor nem kell újrakezdened:-) Akkor egyszerűen csak ne a monolitot keresd hanem egy létrát ami a titkos ajtóhoz vezet amit nyit a dekódolód. És ott találsz egy szobát 6 kék valamivel a közepén. Ha azokat szétlövöd jön egy demó. Ademó végén elutasítod amit mond és akkor folytatódik a játék a jó befejezés felé:-)) -
#28420 nekem még ilyen szar helyeken is bejelez mint pl szeméttelep:D
amúgy már ott tartok ahol benn vannak a banditák egy romos (nem tom hány szintes de elég sok)épületben és ott tartják fogva az egyik szolgálatost.(duty-s):D (dark valley)
és ott találtam egy szolgálatos ruhát:D és az jobb mint amit a csapos adott:D
kérédsek:
1. valaki talált ott szolgálatos ruhát?
2. hol van az elrabolt szolgálatos? :-)
3. ha kinyírtam ott minden banditát mehetek egyenest a laborba?
4. hol van az az árus aki dél felé van? (mert nem tom merre van dél akárhogy is nézem lehet hogy hülye kérdés de ezt nézzétek el nekem:D)
5. a bandita bázis melletti épületben három stalker van, két halott és egy fetreng a földön haldokolva és ha adok neki elsősegély csomagot akkor megmondja azt hogy merre van a fegyveres csájó (délre) akkor őt meg kell mentenem ahoz hogy ott legyen az árus ahol kéne lennie?mert amúgy egy vérszívó van bent vagy mi annak a neve -
Lenard91 #28419 na jó most láttam meg, kössz az infókat -
Lenard91 #28418 Végigtoltam a játékot... sajna rossz vége lett(megvakúltam vagy mi..) újra kéne kezdjem, csak azt nem tudom, hogy hogy csináljam, hogy jó legyen a befejezés??? -
#28417 Nem tudom, ki hogy van vele de az a bizonyos exokszleton ruha engem csak akadályozott a szarkofágban:-) Akárhogy is variáltam az övemre akasztható dolgokkal azt nem tudtam elérni hogy megálljon a sugárveszély. Jobban leköttött a sugárzás mint a katonák. Viszont az a seva ruha vagy mi a fene az tökéletes volt:-) Egyetlen egyszer sem jelzett be a sugárveszély -
#28416 #28375:-) -
superbayern #28415 felraktam a másik magyarosítást és így sem jó...... mást nem tudok csinálni.... -
#28414 Láttam, köszi! Az viszont újdonság, hogy a patkányos után is fagy, azon van felirat is (már ha fenn van a v1.11-es magyarítás, de ez nem derült ki).