S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Fogalmam sincs, honnan szereztél be a legelején annyi sugárzást, fõleg, hogy azt mondod, gyógyszerezed magad, plusz kiszedted a köveket (nekem talán ha egy darab volt az elsõ küldetés után? de valószínûbb, hogy egy sem 😊 )
Rejtélyes dolog ez.
tudna valaki segíteni? még a legelején tartok, most szereztem meg a pda-t nimble-tõl, és megyek vissza a kereskedõhöz, és valamiért az ép-m folyamatosan csökken. nem tudok ellene semmit se tenni, vbeszek be gyógyszereket, kivettem a köveket, hátha azok a bajai... de semmi változás, folyamatosan csökken az életerõm.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Valakivel van egy kis kiejtés eltérésünk.
Na szal: hogy kell kimondani a címet?
Sztólkör vagy stalker
Én sztem az angolosítottat....
Trance&Friends nothing more..
Irgum-burgum :)
\"Never say never!\" W Churchill
Csak biztosra lõjj és headshot a tuti akkor nem pazarolod fölöslegesen a skulót!<#violent>#violent>
Az miért van hogyha megyek Arena-ba utána elveszik az összes fegyveremet és felszerelésemet. Hol tudom visszaszerezni ha lehet egyáltalán.
ghost komát hol lehet megtalálni? sehol sem lelem. valahol ott kéne lennie ahol a tudós van, de nem találom. apropó, valaki tud úgy kimenni narancs ruhással, hogy azt ne lõjjék le mintavétel közben?
és 3. hogya búsba lehet jáccani onlány ha krákolt a gáme?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
1.nincs konkrét bizonyíték, hogy megvakul....
2.Lehet, hogy csak mutáns lesz belõle, ami folytán továbbra is lát, csak fehér szemei lesznek...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a családi fegyver küldinél hol a fenében van a stukker? az istennek nem találom...
Az a vég nem arrol szol hogy odi azt kivánja hogy tünjön el a Zóna, és erre megvakull... aminek van is értelme, mert számára el is tûnt a Zóna, õ már nem láthatja... Vakon meg oda képzeli magát ahova akarja..pl egy rétre 😄 ?????????
Ki mondott neked ilyet?
nekem az lett a vége, hogy miután kivánt a tag, kikerült valami "rétre", ahol mintha megvakult volna :S
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Next PC upgrade: 2022
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
A lapozófájl akkor mûködik jól, ha 1 db-ban van, másképp jól lelassítja a gépet. Emiatt két ddolgot nem szabad vele tenni. Az egyik az, hogy a Windos kezelje, a másik az, amit írtál: induláskor minimum, majd legyen nagyobb ha kell. garantált töredezés...
A lapozófájl a legjobb, ha egy adott, fix méretre van belõve, lehetõleg egy másik diszken, mint ahol a rendszer van. Ha nincs két diszked, akkor tedd külön partícióra, lehetõleg még akkor, amikor az üres, vagy épp elõtte defragmentáltad. És legyen fix a mérete...
(gyengébbek kedvéért: 'a patch-el')
][ ВАЗ ][
Lejjeb kapott az ember német nyelvû hibaüzenetet -és ha jól értettem- ez volt.
De fordítsd le te is.
"die page-datei ist deaktiviert oder die dateigröbe reicht aus. Um zu funktionieren braucht das spiel eine pade-datei von mindestens 2GB. Bitte die systemkonfiguration anpassen, bevor das spiel erneut gestartet wird."
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...