34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • SaGa
    Az egyik legjobb cucc, ha zöld (SEVA Suit). Ha narancssárga, akkor add el nyugodtan, bár a sugárzás védelme nagyon jó...
  • Roger6
    Hát aszzem hajítom tovább az egyik kereskedőnek, az lesz a tuti.
  • persil
    Persze! Két féle van, (a pcgameshun-osat felejtsd el, mert szánalmas) az 1.11 és az 1.00. Az 1.00 mindegyik verzióval megy, sehol nem fagyaszt, az 1.11 annyiban más, hogy a videók is felíratosak, állítólag 1.0003as verzióig ez sem okoz problémát.(ezt viszont nem próbáltam, mert nekem 1.0004 van fent)

Roger6: vedd fel, nézd meg melyik hány %ot véd és a szarabbikat dobd el, ennyire egyszerű:) Tök mindegy milyen blahblah van a description-be írva, ha 20%-al rosszabb minden ellenállása mint a másiknak, érted :)
  • Roger6
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Segítettem egy tudósnak, hogy visszajusson az X16-os (?) labora, cserébe kaptam egy ruhát, ami véd mindenféle anomáliától, meg minden. Nem harcra lett kifejlesztve, ahhoz meg túl sokat nyom, hogy mindig magamnál cipeljem. Ti ezt használjátok valamire?
  • grebber
    Most akkor tulajdonképpen van olyan magyarítás ami nem okoz fagyást egyszer sem?
  • ghost rider
    hát a spider man is hülyeség mégis jó én nem mondtam hogy nincs értelme csupán azt hogy nem reális.de szerintem a vitát most zárjuk is le.
  • Zóanagyvarázsló
    De nem hihetőbbek úgy a mutánsok is, ha egy reálisabb alapokon álló, valósnak tűnő világban vannak elhelyezve? A logikádat követve a Spiderman játékok ugyanannyira valóságosnak hatnak, mint a STALKER vagy a CoD - végülis ki tudja, nem próbáltam őket.
  • ghost rider
    azért hoztam fel hogy miért lenne valótlan a 150kg-os teherbírás mikor az is valótlan hogy vérszopó szörnyek meg zombik meg mit tom én mik mászkálnak benne.Láttam kétfejű malacot:D
    de amikor ezt írtam nem is gondoltam ilyesmire csak azt akartam mondani hogy ugyanolyan valótlan az hogy zombik vannak meg szörnyek benne mint az hogy 150 kg os teherbírás.(vagy gondolkozz úgy hogy fekete lacival mész a zónában és ő cipeli a táskát.) :)
    amúgy meg értem a játék mondanivalóját de ha pl kimész csernobilba nem fognak zombik rádugrani.
  • persil
    Egy percet sem kell futkározással tölteni, egyszerűen nem kell minden 5 rubeles szart magaddal vinni, így is bőven több, mint elég pénz van.

Ghost rider, látom nem érted sem azt amit mondtam, sem a játék mondanivalóját, de semmi gond, kicsi vagy még :)
    Nem hiszek a szörnyekben és tudom én is, hogy nem léteznek, de ha elolvasod az in game tudástárat, meg utánajársz, hogy mik azok... Persze ennek semmi köze ahhoz, amit én írtam, nem tudom miért hoztad fel... xD

/Biztos láttál anno fókuszban vagy frei dossziéban kétfejű állatokat, meg hasonló baromságokat. Nos, ami megtörténhet "normál" körülmények közt, az nem eshetNE meg egy erősen sugárfertőzött területen is?
    1986-ban volt a baleset, nem sokkal ezután mindhárom blokkot újraindították és csak 2000-ben (!!!) állították le az erőművet. Nem fordulhatott volna elő újabb baleset...?/

:)
  • ghost rider
    pont én is most mentem végig azon a részén a játéknak.Szó szerint x18 labor ugyebár:D
    csak ne szarj be amikor rátalálsz a nagy monstára.(amúgy egyáltalán nem félelmetes az a része csak egy nagyon kicsit a nagy szörnyről pedig annyit hogy elég nyomin néz ki.)
    ja és még valami:bene van amúgy ha nem is olvasod el a végigjátszást benne van a PDA ban amikor rátalálsz a holttestre a megfejtés.
  • dbdadi
    kösz
  • emixa
    ötlet: visszaolvasni egy kicsit
    kód: elolvasni a végigjátszást, hátha benne lesz. (benne lesz) hasonló jellegű problémáknál bátran használd a google-t.
  • dbdadi
    hy annál a résznél vagyok mikor egy pincében kell vmit csinálni és van egy ajtó amihez kód kell vagyis a nyil és a gps is oda mutat hogy ott kell vmit csinálni.vaki megmondaná a kódót
    ja amugy azon a részen van egy sárga ruhás halott ember,megy 1 körbe-körbe köröző lángoló vami.
    KÓD v. ötlet????
  • Nekros
    Én sosem használtam lámpát A 3. kiakasztásnál jöttem rá h van éjjellátó. Amúgy Én csak azt sajnálom h az exskaletont csak a legvégén találod meg. Pedig sztem menő
  • TSL16b
    Felmegy a v1.0004-esre is, de a videók feliratozása (a magyarítás 1.11-es változata tartalmaz ilyet) nem működik rajta, videóknál néha megfagy, de ha nem, akkor sem jelenik meg a felirat. Ha v1.0004-es játékra kell, akkor a v1.00-ás magyarítást javaslom, ha viszont kell a videófeliratozás, akkor csak v1.0003-asig frissítsd a játékot, azzal még megy.
  • Roger6
    A lámpa fényét látják más Stalkerek is, így én éjjellátót használok inkább, de egyébként meg lámpa.

Emixa: köszi az info-t!
  • emixa
    jó esetben egy readme.txt van a mod mellé biggyesztve, ami felsorolja, hogy mit tud, és mit nem. illetve a telepítés mikéntjét részletezi.
  • ghost rider
    ti a sötétebb helyeken lámpával vagy éjjellátóval mentek?esetleg mind a kettő egyszerre?
  • Roger6
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdzeni, hogy a modok leírását merre találom? Pl. mi a free play mod? Meg a Faiakes (vagy micsoda...)?
  • Anotino
    nem az a jatek lenyege hogy minden xart elvigyel a kereskedohoz ;)
    boven van eleg zseton anelkul, hogy beallnal kukasnak.
  • czky
    Ha szerzel állóképességnövelő képződményeket, akkor nem fog fáradni annyira, vagy hamar feltöltődik. Kékesfehér színben világítanak, és az elektromos anomáliák közelében vannak.
    Amúgy ha tudnám honnan lehet letölteni, belinkelném...
  • sas13
    valaki be tudná linkelni honnan lehet a teherbírási modot letöltenni
    elég idegölő hogy a tag midig kifárad
    thx
  • sevendoor
    Mi teszi jobban tönkre a játékélményt hogy tudsz 150kg vinni, vagy 3 óra játékból 1-t futkározással töltesz a kereskedőhöz?
    Én az elsőt választottam.
    Sőt a trader modot is feltettem, hogy minél több fegyvert mi9nél előbb kiprobálhassak.
  • ghost rider
    az jó mert ha nem látnál itt mindenkinek van stalker-e

amúgy végre átmentem az x18 laboron.Nem olyan félelmetes.Én éjjellátóval mentem
  • vibo
    stalker eladó pcre!
  • ghost rider
    persil az se nagyon reális hogy szörnyek ellen harcolsz mert ugyebár szörnyek nincsenek.vagy te hiszel bennük?
  • czky
    Akkor a freeplay mod tuti nem neked való. Alapban 80 kiló teherbírás, képződményekkel 150 kilóig nincs semmi probléma! :D
  • persil
    Teherbírásról annyit, hogy már 50 kiló is elég irreális.

Kolbászolsz egy sugárfertőzött övezetben, kezedben egy kb 5-6 kilós rohampuska, bármikor megfutatthat egy falka vaddisznó, vagy rádlőhet egy csapat bandita, hátizsákban legyen elég élelem, lőszer és persze kötszer, távcső, némi gránát és nem árt ha néha még sprintelsz is...

Túl jó a játék atmoszférája, hogy ezzel tönkretegyem a nagyon is magas realitását a játéknak :)

• sevendoor
    nem fogod elhinni: moddal :)
    asszem endurancemod a neve.
  • ghost rider
    és még egy kérdés:D
    hogy lehet megnövelni a teherbírást?mert elég hamar megtelik az az 50 kiló
  • ghost rider
    az én gépemben ilyen cuccok vannak:
    -Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz
    -Physical Memory : 1536 MB (3 x 512 DDR2-SDRAM )
    -Video Card : Nvidia Corp Nvidia Corp
    -Hard Disk : Maxtor (82 GB)

kb ezekde olykor ezen is beszaggat.mondjuk annyira nem csak néha
  • sevendoor
    itt leelenőrizheted.
  • sevendoor
    sztem nem, vagy csak diavetités... :(
  • hulcsigerg
    lécci segitsetek!!!
  • sevendoor
    Nekem pl. elég gyorsan tele lett a tököm az állandó túlterheltséggel, én súlyhatárt már az első alkalommal megemeltem.
  • hulcsigerg
    sziasztok!!!
    sztetek elindul a játék a gépemen:
    -768 mbram
    -radeon 9250 128 mb
    -caleron 2,66 Ghz
  • ghost rider
    érdemesebb úgy megcsinálni hogy először kijátszom simában és utána modokkal?
  • simonl #28496
    Sziasztok,

Most teszem fel a játékot újra, 1.0004 ig turbózom, lehetséges, hogy ezért nem megy fel a magyarítás?? (fi csoport féle).
  • czky
    Nem csak lehet, hanem kell is! :)
  • czky
    Dekódoló nélkül is ki lehet nyitni az ajtót. Odaállsz az ajtó jobb széléhez. Elöveszel egy nagy puskát (sniper a legjobb) és G betüvel úgy dobod el, hogy bemenjen a puska az ajtó és a fal közé. Na ez szépen kifeszíti és már lehet is tovább menni. :D
    Elég vicces, de működik! :DD