S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
Olyan helyen tartok a játékban hogy egy határt kell megvédeni nem tom hol és ott állandóan lefagy a játék!!!<#szomoru1>mért??

azazhogy nem, mert most nézem, hogy mivel nem eredeti a játékom, nem tudok patchelni...

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

lehet az is is, hogy egy bug. akkor inkább letöltöm a patchet+ betöltök egy korábbi mentést

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Igen, pl. azt is 😊

Fogalmam sincs, honnan szereztél be a legelején annyi sugárzást, fõleg, hogy azt mondod, gyógyszerezed magad, plusz kiszedted a köveket (nekem talán ha egy darab volt az elsõ küldetés után? de valószínûbb, hogy egy sem 😊 )

Rejtélyes dolog ez.
mármint ami bal oldalon van? mert ott most egy radioaktivitás jel van, pedig a táborban vagyok, ahol elvileg nem kellene sugárzásnak lennie

"Kis" piros piktogramokat szoktad nézni esetleg? A villa alakút, a csepp alakút?
heló mindenkinek!
tudna valaki segíteni? még a legelején tartok, most szereztem meg a pda-t nimble-tõl, és megyek vissza a kereskedõhöz, és valamiért az ép-m folyamatosan csökken. nem tudok ellene semmit se tenni, vbeszek be gyógyszereket, kivettem a köveket, hátha azok a bajai... de semmi változás, folyamatosan csökken az életerõm.

Raptor 2
Úgy hogy "kabbe vaze" szmájlit kültél a csajszinak<#buck> De zárjuk le, csak szemet szúrt h. az adatlapján "Nõ" szerepel.... Nem tehetek róla, csajok nélkül nem tudnék létezni<#hehe>

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

grebber
Asszem ez a játék hibája .Ha rosszul tudom javítsatok ki!

Next PC upgrade: 2022

berczely
Sztálker sztem <#buck>Kérdésem: Minden maxon van 1024x768 de az élsimítás még sem látszik mintha be sem lenne kapcsolva mért van ez?

Prince23
Hi!
Valakivel van egy kis kiejtés eltérésünk.
Na szal: hogy kell kimondani a címet?
Sztólkör vagy stalker
Én sztem az angolosítottat....

Ajj ajj ajjj Segítsetek hogy jutok ki ebböl a lélekveszõbõl már vissaz felé megyek de a lift-létra amin lejöttem mint ha ott sem lenne. Már odatoltam egy bobozt is de arról sem sikerült felugranom rá. pedig meglenne bõven. Hogy jutok ki?

xotyi
Nekem csak annyi a gondom h az a tojásfejû tudós akit megmentettem az amint bemegyek a yantar meletti bázisukra ott márt ellenség ként ismer engem fel, a feladatot ugyanugy megkapom öle, elis indul velem de aint kijön a bunkerbõl a zombik helyett engem lõ.. az vmi bug?

Trance&Friends nothing more..

zombeeka
<#awink>

Irgum-burgum :)

JackDaniels
ússerossz.😊)))))

\"Never say never!\" W Churchill

zombeeka
...szedj...<#crazya>

zombeeka
Na szóval nem a csajokat fikáztam! De nem is tudom a cheater-fikám,hogy manifesztálódott át csaj témába???<#wow3><#crazya>

JackDaniels
Nah szóval csatlakozom az elõttem szólóhoz.😊 Szeggy össze mindent, ami nem kell úgyis eladod.😊)<#worship>

zombeeka
Anomáliákat keress pajti, azok csökkentik éppen megfelelõen a sugárzást és ilyenek!

zombeeka
Elvileg a hulláktól ha olyan a fegyvered a lõszert felszedheted!
Csak biztosra lõjj és headshot a tuti akkor nem pazarolod fölöslegesen a skulót!<#violent>

JackDaniels
Úgy átlagosan béna vagy.😊))))

Kösz! lenn emég 1 kérdésem még nagyon elöl járok. A kutatónak dolgozom és a Pinyóban kell kikapcsolgatni valamilyen gépeket. A lõszerhiány az itt átlagos vagy én vagyok béna?

berczely
Sziasztok!

Hol tudok szerezni különbözõ védõruhákat sugárzás meg ienek ellen?

xotyi
Akitöl kapod az arénabeli feladatot,jobra melette van egy láda, abban vannak a cuccaid!

Raptor 2
Jóvanna, csak vodka volt bennem, meg oroszul láttam a végét XD Nekem kb ez jött le belõle<#buck>

Sziasztok!

Az miért van hogyha megyek Arena-ba utána elveszik az összes fegyveremet és felszerelésemet. Hol tudom visszaszerezni ha lehet egyáltalán.

de lenne egy kérdésem a nagyérdemûhõ'
ghost komát hol lehet megtalálni? sehol sem lelem. valahol ott kéne lennie ahol a tudós van, de nem találom. apropó, valaki tud úgy kimenni narancs ruhással, hogy azt ne lõjjék le mintavétel közben?

és 3. hogya búsba lehet jáccani onlány ha krákolt a gáme?
fõd alatt. amúgy faszán jelzi a gép ha vmi nem egy szinten van veled.
xotyi
Azért mert te játékod nem eredeti ez ojasmi védelem mint a starforce<#hehe>

DarkSector
Nem mert nekem utána kilép a fõmenübe...<#idiota><#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

xotyi
És a következõ részben márt renegád mutásként vadászunk a frakciók embereire és a többi mutánsra<#idiota><#zavart1>

DarkSector
Igen mindenkinek ez jut eszébe elõször, de....
1.nincs konkrét bizonyíték, hogy megvakul....
2.Lehet, hogy csak mutáns lesz belõle, ami folytán továbbra is lát, csak fehér szemei lesznek...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

xotyi
üdv!
a családi fegyver küldinél hol a fenében van a stukker? az istennek nem találom...

DarkSector
Jesszusom abba kéne hagynod az alkoholizálást! 😄

jó, lehet hogy nem vakul meg, de amikor kinyitja a szemeit, mintha nem lenne neki 😊

Raptor 2
SPOILER:

Az a vég nem arrol szol hogy odi azt kivánja hogy tünjön el a Zóna, és erre megvakull... aminek van is értelme, mert számára el is tûnt a Zóna, õ már nem láthatja... Vakon meg oda képzeli magát ahova akarja..pl egy rétre 😄 ?????????

DarkSector
Mi az, hogy megvakul?
Ki mondott neked ilyet?

na végre végig értem 😊
nekem az lett a vége, hogy miután kivánt a tag, kikerült valami "rétre", ahol mintha megvakult volna :S

Raptor 2
Énse szeretem, de gondolj bele, még ha csíterek is, ha nem lennének lányok, abba belepusztulnánk... Legalábbis én<#buck>

zombeeka
Bocsiiiiiiiiiiiiiiii! Csak nagyon nem szeretem az ilyen cheater-gyanús megnyilvánulásokat,mint: -"van-e örök élet...?" vazzz,na érted!?<#circling>

Falconer
DC optimization az tényleg elkéne már.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Raptor 2
Nem szép dolog lányoknak mutogatni!!!<#ejnye1>

zombeeka
..persze van, a 9 éveseknek tökéletes!<#mf1>

grebber

Next PC upgrade: 2022

Bil Ur Sag
Igen jöhetne már 😊 Szép napot mindenkinek.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

hi! van halhatatlanság cheat a játékhoz,vagy hasonló?

Ez is marhaság, bár mûködik...

A lapozófájl akkor mûködik jól, ha 1 db-ban van, másképp jól lelassítja a gépet. Emiatt két ddolgot nem szabad vele tenni. Az egyik az, hogy a Windos kezelje, a másik az, amit írtál: induláskor minimum, majd legyen nagyobb ha kell. garantált töredezés...

A lapozófájl a legjobb, ha egy adott, fix méretre van belõve, lehetõleg egy másik diszken, mint ahol a rendszer van. Ha nincs két diszked, akkor tedd külön partícióra, lehetõleg még akkor, amikor az üres, vagy épp elõtte defragmentáltad. És legyen fix a mérete...

Hassan B
A GSC már megint késik a tapasszal...
(gyengébbek kedvéért: 'a patch-el')

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

DarkSector
Jó az nem gond, csak nekem régebben egyszer mondták, hogy a legjobb az, ha a lapozófájlt úgy állítja be az ember, hogy a minimum a ram értéke legyen, és a maximum a ramok értékének a duplája....

Nekem megy, nem nekem volt gondom vele.

Lejjeb kapott az ember német nyelvû hibaüzenetet -és ha jól értettem- ez volt.

De fordítsd le te is.

"die page-datei ist deaktiviert oder die dateigröbe reicht aus. Um zu funktionieren braucht das spiel eine pade-datei von mindestens 2GB. Bitte die systemkonfiguration anpassen, bevor das spiel erneut gestartet wird."

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...