S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elég fura 😊 De ami számuk hallható a Stalkerben, pl a Bar-nál, az nekem nagyon bejün 😊
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Mindenki azt mondja nem számít a Stalker esetében a Core 2... látom.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
tehat nem tudom, letezik-e, de lehet, hogy egyes konfigokat, vagy hardverelemeket nem kedvelne?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
][ ВАЗ ][
Van már megoldás a kifagyásokra? Régebben több ember köztük én is azzal szenvedett hogy bármit bárhogy állított a játék véletlenszerúen 10-15 percenként lefagyott. Ez a patchek után sem válztozott, aztóta nem is próbálkoztam. Van már rá valami megoldás?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"kereskedõ"-modra kell válltani! Az külön mod!
de ha nem így van akkor bocsi!
De valójában minek 100kg? Én vígan elbocorgok azzal a 60kg-val!<#nevetes1>#nevetes1>
Irgum-burgum :)
][ ВАЗ ][
Még 1x köszi!
][ ВАЗ ][
Az egyik a config\creatures\actor.ltx, a másik a config\system.ltx.
A system.ltx-ben a max_weihgt és a max_ruck (ez utóbbi a hátizsák max tömege, az elõzõ az összesen cipelt cucc (fegyver, övre rakott cuccok és a hátizsák).
Az actor.ltx-ben a max_item_mass és a max_walk_weight értékeket.
Az második azt az értéket adja meg, amivel már nem tudsz mozdulni...
Valami ötlet? Valaki? 😊
][ ВАЗ ][
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Én már próbáltam átírogatni, de vagy kifagy, vagy minden ember halott... 😛
][ ВАЗ ][
Mondjuk az életben a Sznajperszkaja Vintovka Dragunova párti vagyok. Mondom ezt úgy mintha már annyiszor lõttem volna vele. 😄 De csodálatos fegyver. Gyönyörûen néz ki. És a tulajdonságai ma is a legjobbak közé emeli.
Falco: Red Forestben lehet találni. Tornyokból lõnek rád Sniperek. Õk használják. Kapásból Red Forest elején tudsz szerezni egyet ha a lakokocsiról lekapod a manust. 😊
VINTAR BC a tuti! <#worship>#worship>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Off: nagyon nemtok elalvadni ezért S.T.A.L.K.E.R.
On: egy kérdés. Van aki már megtalálta az isten svd dragunov-nak a unique(az a nyilas) változatát? Ha igen, megírhatná. Elvileg valahol Red Forest-ben kéne lennie...köszönöm. Jó éjt
STALKER biztos nem fog rajta normálisan futni....
][ ВАЗ ][
op.rendszer:WindowsXP Professional
processzor: AMD Athlon(tm) XP 2200+, MMX, 3DNow,~1.8GHz
memória: 768MB RAM
lapozófájl: Használatban: 236MB, szabad: 871MB
DirectX 9.0c
Videokártya: RADEON 9550
Virtuális Memória: Kezdeti Méret:384MB Maximális Méret: 768MB
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
Én kilõttem és a fal bedõlt...
(csak szólok, hogy a patch után a régi mentések nem mûködnek....)
][ ВАЗ ][
Ha esetleg nincs eredeti exe akkor nagy segítség lenne egy mentés is. Az agymanipuláló generátort kikapcsoltam majd a video után lefagy. Egy olyan mentés kéne amiben már kimenekültem a konszernbõl.
Thx.
GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"
Szeretnék kérni egy original exe-t. Kérem aki tud segítsen mert egy ponton kifagy a játék amin csak a patch segítene. Patch-elni meg csak az eredeti exe-t lehet viszont nekem az elkallódott.
Elõre is köszönöm a segítségeteket, ha tudtok linket vagy feltöltenétek valahová.<#help>#help>
GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"
lefagy a játék, amikor a hardverösszetevõket írja ki az elején a betöltõképernyõn, egyszer sem sikerült még elindítani, még a játék menüjébe sem lépett be
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Megnyomom a TAB-ot, azt visszaküld a föld alatti bunkerba sidihez, h a küldivel kapcs... õ aztán pedig a kinti katona satlkerhez küld...
Mennék írtani a mutánsokat, de erre az iránytûm sidrovich fel mutat... szal távolodok a célponttól...????
Erre varjatok gombot.
Holnap kap mégegy esélyt.
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|