S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Háát full-on nem csoda, hogy nem megy 1G-val...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nekem addig fagyott, amíg "csak" 1 GB RAM-mal nyomultam full dynamic módban. 2 gigával már királyul megy.
Raptor 2
Bocsi a nagy képekért <#rolleyes>

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
Végülis nem teljesen off, gondoltam beteszem ezeket a képeket, hisz én azért nem gondoltam volna, hogy Oleg Yavorsky egy Ukrán metal bandában figyel gitárosként<#idiota>:

Elég fura 😊 De ami számuk hallható a Stalkerben, pl a Bar-nál, az nekem nagyon bejün 😊

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

erieskrisz
ajajajajajajajajajaj hehe ha a jatek vegen meghalok az miert jo ezt nem ertem <#wow1><#confused><#conf><#duhos2><#violent>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Tinman
Én csak azt tudom, hogy FULL u.a. a konfogigon egy Prescott 3.2 GHz-es procival max beállítások mellett egy 8800 GTS vga társaságában, terepen 26-32 FPS, arénában !14-18 FPS!, míg egy Core 2 Duo procival, terepen 41-58 FPS, arénában 32-38 FPS.

Mindenki azt mondja nem számít a Stalker esetében a Core 2... látom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mayday
Tudom, hogy nem megynugtato, amit irni fogok, de nekem is allandoan fagyott, ugyhogy uninstallaltam, majd kisebb gepfejlesztes/csere volt, a lap, memoria es proci lettek cserelve. Az uj konfigon tokeletesen futott, SOHA ki nem fagyott, szoftverek ugyanazok, tehat ugyanugy 1.003 peccs, ugyanaz a videokartya driver, teljesen ugyanaz az oprendszer xp sp2.

tehat nem tudom, letezik-e, de lehet, hogy egyes konfigokat, vagy hardverelemeket nem kedvelne?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hassan B
Új játékot kezdtem, és szid-en kívül senki nincsen 1ik pályán se... -.-

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hi!

Van már megoldás a kifagyásokra? Régebben több ember köztük én is azzal szenvedett hogy bármit bárhogy állított a játék véletlenszerúen 10-15 percenként lefagyott. Ez a patchek után sem válztozott, aztóta nem is próbálkoztam. Van már rá valami megoldás?
Ombika
HA a jatekot 1 magra irtak,akkor varhatod bar en meg soha nem neztem meg,h ez kihasznalja e!!

Sziasztok. Nem tudjátok mitol lehet hogy Core 2 Duo procival stalker alatt csak az egyik magot használja? :S
DarkSector
Jól tudod...#26853...ezzel 1000T súlyt cipelhetsz

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zombeeka
Korábban itt olvasottakból tudom,h ahhoz,h nagyobb súlyt tudj cipelni
"kereskedõ"-modra kell válltani! Az külön mod!
de ha nem így van akkor bocsi!
De valójában minek 100kg? Én vígan elbocorgok azzal a 60kg-val!<#nevetes1>

Irgum-burgum :)

DarkSector

Izé... Nem fognak feltámadni...

Ha olyan mentésed van, amiben nincs élõ ember, nem fonka feltámadni...

Hassan B
hmmm... így se jó... ahogy az elõbb is írtam, a súly korlát az jó, de nincsenek emberek, mindenki meghalt...

Hassan B
Ohh, köszi, én is tudtam hogy ebben a kettõben kell, de én mind2ben csak 1 dolgot moddoltam, és ugy nem olt jó. 😊
Még 1x köszi!

A súlyhatár átírásához 2 fájlban is módosítani kell az értékeket, összehangoltan.
Az egyik a config\creatures\actor.ltx, a másik a config\system.ltx.

A system.ltx-ben a max_weihgt és a max_ruck (ez utóbbi a hátizsák max tömege, az elõzõ az összesen cipelt cucc (fegyver, övre rakott cuccok és a hátizsák).
Az actor.ltx-ben a max_item_mass és a max_walk_weight értékeket.
Az második azt az értéket adja meg, amivel már nem tudsz mozdulni...

Hassan B
Hát nekem már sikerült átírni, és a sulyhatár rendben is van, de Szidrovicson kívül egy ember sincs a pályán, csak pár hulla...
Valami ötlet? Valaki? 😊

Bil Ur Sag
Hát sajnos én nem tudom 😞 Csít-rõl tudok én is. Én meg feltettem a Realism mod-ot és érdekességképpen nem 50 hanem 40 kiló volt a felsõ súlyhatárom. Mondjuk elég volt ez is bõven bár néha azért szûkölködtem. Az erõmû tortúra volt így...

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Hassan B
Valaki hozzáértõ meg tudná mondani, hogy, hogy tudnám kitolni a cipelhetõ suly nagyságát? (nem csítel vagy programmal, hanem, hogy átírom pl 100 kg-ra...)
Én már próbáltam átírogatni, de vagy kifagy, vagy minden ember halott... 😛

Bil Ur Sag
Jaja a játékon belül én is Vintar párti vagyok. 😊 Végig használható! Szuper fegyó. Mondjuk én az 1.0003 as patch és a realism mod- al együtt tudtam venni a kereskedõknél a Dragunovhoz lõszereket. Két változatot is.
Mondjuk az életben a Sznajperszkaja Vintovka Dragunova párti vagyok. Mondom ezt úgy mintha már annyiszor lõttem volna vele. 😄 De csodálatos fegyver. Gyönyörûen néz ki. És a tulajdonságai ma is a legjobbak közé emeli.

Falco: Red Forestben lehet találni. Tornyokból lõnek rád Sniperek. Õk használják. Kapásból Red Forest elején tudsz szerezni egyet ha a lakokocsiról lekapod a manust. 😊

zombeeka
...persze brutalizálni feltétlen csak Bulldoggal lehet! Hehe! <#guluszem1>

zombeeka
...passz,nemigen használtam svd-t(kevés lõszer és nagy súly)
VINTAR BC a tuti! <#worship>

Falconer
Addig elmondhatnád az alap verzió merre van 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

zombeeka
...ha meg nem megy akkor menj vissza és mondjad le a feladatod és vállalj vmi mást! <#awink>

Szidorovics mindig ugyan arra a területre adja a "camp elimination" küldetést. Ahol az elsõ pályáról át lehet menni a villámlós alagúton a vasút alatt. Ennek a bejárata elõtt (pontosabban a bejárat és a romos malom között kb félúton) õgyeleg egy kutyafalka. Ezeket kell kiirtani...

Bil Ur Sag
jó estét.

Off: nagyon nemtok elalvadni ezért S.T.A.L.K.E.R.

On: egy kérdés. Van aki már megtalálta az isten svd dragunov-nak a unique(az a nyilas) változatát? Ha igen, megírhatná. Elvileg valahol Red Forest-ben kéne lennie...köszönöm. Jó éjt

Hassan B
Ezzel a konfiggal mit szeretnél?
STALKER biztos nem fog rajta normálisan futni....

Prince23
Igen ám... de, az iránytû megint csak Szidi felé mutat... azt se tudom, h hol van a mutáns farm... (biztos én kell megtaláljam a GPS-szel vajon?)

de most addig visszaállítottam a virt. memóriát, de a konfig:

op.rendszer:WindowsXP Professional
processzor: AMD Athlon(tm) XP 2200+, MMX, 3DNow,~1.8GHz
memória: 768MB RAM
lapozófájl: Használatban: 236MB, szabad: 871MB
DirectX 9.0c

Videokártya: RADEON 9550
Virtuális Memória: Kezdeti Méret:384MB Maximális Méret: 768MB

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

zombeeka
Amikor én arra jártam magánzóként ,velem a szolgálatosok szóba sem álltak,csak nyomultak elõre,robbantoták a falat aztán halomraölték õket..én meg komótosan beballagtam a lyukon és kizsebeltem mindenkit,aztán szóltam a górénak,h jönnek vagyis jöttek és már kaptam is a jutalmat (pedig nem csináltam semmit érte)! Na,de ezekután már lõttek viszont a függetlenségemnek,mert bekerültem a szabadságos csoportba! ennyi<#awink>

Bil Ur Sag
Köszi szépen. Akkor jobban megnézem. Egy duty-s tag tényleg ott hûsöl a fûben.Köszi mégegyszer.

Pedig ott kéne lennie. Ha elõször a duty csapathoz mész, elmesélik, hogy a haverjuk már odament a falhoz, fel is rakta a robbanószert, csak a sniper lelõtte (ott fekszik a fal elõtt), így nem volt ideje robbantani...
Én kilõttem és a fal bedõlt...

Hassan B
Game reinstall, 1 perc, aztán peccselheted is...
(csak szólok, hogy a patch után a régi mentések nem mûködnek....)

MrXL
Sry!
Ha esetleg nincs eredeti exe akkor nagy segítség lenne egy mentés is. Az agymanipuláló generátort kikapcsoltam majd a video után lefagy. Egy olyan mentés kéne amiben már kimenekültem a konszernbõl.
Thx.

GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"

MrXL
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy original exe-t. Kérem aki tud segítsen mert egy ponton kifagy a játék amin csak a patch segítene. Patch-elni meg csak az eredeti exe-t lehet viszont nekem az elkallódott.
Elõre is köszönöm a segítségeteket, ha tudtok linket vagy feltöltenétek valahová.<#help>

GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"

Bil Ur Sag
Milyen konfigon nyomod?

Sajnos még mindig nem indul nálam a játék, a problémát nem oldotta az se meg, hogy a virtuális memóriát min 2100-max 2200 mb-ra állítottam.
lefagy a játék, amikor a hardverösszetevõket írja ki az elején a betöltõképernyõn, egyszer sem sikerült még elindítani, még a játék menüjébe sem lépett be

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

Beszélni kell a kinti katona stalkerral és utána mehet az írtás.😄

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Prince23
Kezdjek újat? vagy ez egy bug lehet? Nektek is így van amúgy?
Megnyomom a TAB-ot, azt visszaküld a föld alatti bunkerba sidihez, h a küldivel kapcs... õ aztán pedig a kinti katona satlkerhez küld...

Prince23
MIÉRT van az, ha egy küldetést elválalok Siditõl vagy a stalkertõl (a legelején) mindig vissza küldenek Sidihez.
Mennék írtani a mutánsokat, de erre az iránytûm sidrovich fel mutat... szal távolodok a célponttól...????
Erre varjatok gombot.

Már felraktam mégegyszer, de patchet is raktam.😞

Holnap kap mégegy esélyt.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Bil Ur Sag
Hááát én lõttem ott mindent de semmi. Falra szerelve nem látok diamitot 😊 De sebaj. Majd legközelebb. Lehet az a baj hogy nem csináltam meg anno Skull küldijét, amikor be kell hatolni a Freedom bázisra. Meg külömben is mit keresek még itt Pripyat városa után? 😄 istenem addiktív a game 😉 De köszi a válaszod.

Bil Ur Sag
A remény veszik el utoljára. Azt mondtad játszottál már vele elõtte és nem volt semmi baj. Tedd fel csak simán a gémet mindenféle magyarítás nélkül és patch, Mod!!! nélkül. Majd próbálj egy mentést betölteni. Ha van régebbi akkor egy régebbit. De ne tegyél fel semmit. Ha akkor is kilép, akkor nemtom. De ha nem akkor ments egyet, a steril beállításokkal szal no patch no magyarítás, és ha engedi majd és menni fog akkor rakd fel õket utána.

Hát nem segített ahogy rámegyek a mentésre már ki is lép, ezt a gémet se kell már végig vinnem.😞

Azért megpróbálom leszedem azt magyarosítást addig nem rakom fel hátha az a gond mert elvileg csak az 1.001-es patchel mûködik rendesen.

Ombika
Latom mar fejuket kel... Sorry

Ombika
Utana az elohalottakat mar ki se tudom nyirni? 😞