S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Yetihounternek volt gondja.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Namost ez alapján 1024-en nem szabadna, hogy gond legyen...
Mert ugye az 1024mB ramot a fejlesztõk írták be minimumnak, úgyhogy mennie kéne annyival is....
Namost ha ezzel gond van, akkor csak a warezzal lehet, mert az eredetinek ennyivel is mûködnie kéne rendessen....
Az illetõnek, akinek válaszoltál...az a baj, hogy nem 1G ram van a gépében, hanem minimum 2G ram és azért nem jó...
Mert a lapozófájl a rendszermemóriától függ...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
A lapozó filet állitsd 2 gb ra.
mi a rákot jelent? patchekkel próbálkoztam, nem segítettek
Régebben sokat játszottam vele, jobban mondva egy-két hétig éjjel nappal fenn lógtam cod2-õn, de már rég nem játszottam, találtam jobbat multira. Mért kérded?
Enemy infantry spotted!
Irgum-burgum :)
Esetleg egy screenshot a bejáratáról?
Enemy infantry spotted!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A bárban felvettem azt a küldetést, hogy annak a részeg embernek visszavidjem a csuzliját, amit elhagyott egy ütközetben, mert túl bátor volt magával hozni. Azt a fegyvert hol találom pontosan? Ott vagyok ahol a jel van, ott van egy gödör, meg félkész épületek, de fegyver nincs. <#zavart2>#zavart2>
Enemy infantry spotted!
Akkor meg van mert egyszer ott babráltam és valószínû, h akkor az lessz a baj.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Heloka!!
Szeretnék kérni egy kis segítséget a játékhoz mert csunyán elakadtam.<#confused>#confused>
Már a bár részen vagyok és elégé szép cuccokat szedtem össze. Csak az a baj, h a csávókám valamiért folyton éhes és hiába hamiztatom meg pár lépés után újra éhes lessz. És ez sajnos kaja nélkül a játék végét jelenti. Na most erre szeretnék segítséget kérni, h mit csináljak, h rendbe jöjjön a faszikám. Lehetséges, h attól van kiakadva, h folyton tul van terhelve??? Kérem segitsetek. Elõre is köszönöm.<#worship>#worship>
Sziasztok!!
madmanic: Statikus fényeknél nekem is csíkot húztak, de DX9-el már sárga az égbolt, mi mindenre enm jó ez a DX9. <#vigyor2>#vigyor2>
Enemy infantry spotted!
Nekem elõször a madarak meg a kopterek húztak csíkot az égen, de egy driver frissítés megoldotta.
Fõleg a sárga égbolt hihetetlen számomra, meg ez az ablakban játszás...
Van egy olyan problémám, hogy sárga az égbolt, tudom kapcsoljam ki a teljes képernyõs nézetet, de ablakban játszani élvezhetetlen. Nincs valami megoldás, hogy teljes képernyõn se legyen sárga az az égbolt?
Úgy hallottam az 1.0003 patchben javítottak az NPC-k spawnolásán, ez mennyire használható? Már nem zavaró, hogy a kiírtott gyár hirtelen megtellik újra egy rakat ellenséggel?
Enemy infantry spotted!
nemrég újrakezdtem a gamét és találkoztam egy oleg nevû bottal képet sajna nemcsináltam de visszatöltöm a mentésemet és megint megkeresem
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM