S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Akkor rakd a lapozófájlt 1024-re a kisebb értéket, és 2048-ra a max-ot....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Kérdezd meg a nyüglõdösöket, hogy hányan nyomják eredetibe...?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Marhaság...

Hkmmm, ez érdekes, most meg van.... :-/

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Az mitõl lehet hogy nincs egérkurzor nekem az invertoryban? 😞

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

1 gb. de nekem megy tökéletesen.

Yetihounternek volt gondja.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

DarkSector
Mennyi ram van a gépedben?

Próbáltam lefordítani a hibaüzit.

DarkSector
Warez...

Szabad, nem szabad, van... Sokan jelezték már: 2G alatt nyüglõdik a játék, 2G-val nem...

DarkSector
Igen, de feltelepítésnél minimum 1024 kell neki!
Namost ez alapján 1024-en nem szabadna, hogy gond legyen...
Mert ugye az 1024mB ramot a fejlesztõk írták be minimumnak, úgyhogy mennie kéne annyival is....
Namost ha ezzel gond van, akkor csak a warezzal lehet, mert az eredetinek ennyivel is mûködnie kéne rendessen....

Az illetõnek, akinek válaszoltál...az a baj, hogy nem 1G ram van a gépében, hanem minimum 2G ram és azért nem jó...
Mert a lapozófájl a rendszermemóriától függ...

Ha van 2G RAM-od. Ha nincs, akkor kell a 2G swap, mert véletlenszerû kilépésekkel vagy fagyásokkal jutalmazza a spórolást..

Az a fegyver a Storming Obokan. Vagy annál a banditánál van, akitõl a kulcsot kell megszerezned (Borov?), vagy valamelyik haverjánál...

DarkSector
1024mb lapozófájl bõven elég!!!

Alwares
Talán de olyan szinte rosszul fog menni hogy azt nem lehet játéknak nevezni...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

a3a
szeintetek mûködik a stalker gefirce 5600-as kártyán?

illetve állítsa be a rendszert... seissegal... a német nem az erõsségem...

A játék futtatásához legalább 2 gb lapozófile méretre van szükség. Kérem ellenõrizze a rendszer beállításait, mielõtt újra elindítja a játékot.

A lapozó filet állitsd 2 gb ra.

üdv, amikor indítani akarom a játékot ezt írja ki: die page-datei ist deaktiviert oder die dateigröbe reicht aus. Um zu funktionieren braucht das spiel eine pade-datei von mindestens 2GB. Bitte die systemkonfiguration anpassen, bevor das spiel erneut gestartet wird.
mi a rákot jelent? patchekkel próbálkoztam, nem segítettek
Hali mindenkinek!!Nekem egy olyan problémám lenne a VGA-mal,hogy amikor betöltöm a stalkert akkor tiszta kricc-kracc az egész játék sad.gif .össze-vissza villognak a textúrák.csíkok össze-vissza. mindig ezt csinálja de csak ezzel az egy játékkal.a tiberium wars-nál csak 1x csinálta de amikor restartoltam a gamet akkor már jó volt.a tomb raider-nél sose jött elõ.Az UT-nél sem.A drivert most raktam fel ATI catalyst 7.6-ost.A kártyát pedig most vettem 2-3 hete Sapphire x1950GT.tudom hogy a karival van a gond csak nem tudom hogy mi.Remélem nem Fizikai fájdalom.A többi játéknál nem volt ilyen gondolm vele.Windowst akkor telepítettem amikor a karit raktama gépbe.Tehát az sem régi.Nem húztam fel az órajelét.hozzá sem nyúltam.a gépem többi adatai. P4 2,8GHZ ABIT IC7 alaplap, 4x256ddr 400mhz.120as vinyó,remélem van valakinek valami jó ötlete hogy mi lehet a probléma...elõre is köszönöm.
Vasút? Lehet rosszul magyaráztam és félre értettétek, én a szolgálatos fegyverére gondolok, amit a sötét völgyben hagyott, ahonna a kulcsot kell megszereznem és az eggyik gyereket kiszabadítanom.

Régebben sokat játszottam vele, jobban mondva egy-két hétig éjjel nappal fenn lógtam cod2-õn, de már rég nem játszottam, találtam jobbat multira. Mért kérded?

Enemy infantry spotted!

zombeeka
Te Szaby,nem szoktál te COD2-servereken játszani???

Irgum-burgum :)

zombeeka
A vasúti pályaudvaron ahol a lezuhant helikopter van, ott mellette kell lemenni az alagútba! Tele van elektromos anomáliával a roncsokon urgálva tudod megközelíteni és tényleg ott van egy konténerben, sima lefûrészelt,duplacsövû! Keresgéljed csak kitartóan!<#awink>

Még nem tudom hol kell lennie, arra fele találtam egy tûzes anomáliás helyet, valamelyik épület alatt, de az nem az volt, meg a csatornában sincs. Nem tudom, hogy hol van az az alagút.

Esetleg egy screenshot a bejáratáról?

Enemy infantry spotted!

wedge31
Van ott egy alagut tele anomáliákal ott lesz egy konténerben.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Üdv!

A bárban felvettem azt a küldetést, hogy annak a részeg embernek visszavidjem a csuzliját, amit elhagyott egy ütközetben, mert túl bátor volt magával hozni. Azt a fegyvert hol találom pontosan? Ott vagyok ahol a jel van, ott van egy gödör, meg félkész épületek, de fegyver nincs. <#zavart2>

Enemy infantry spotted!

Halo!!

Akkor meg van mert egyszer ott babráltam és valószínû, h akkor az lessz a baj.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

Heloka!!
zombeeka
..na ez nekem új,h az idõt is gyorsíthatod! Akkor a nappal és éjszaka is pörög,mint állat???<#crazya>hehe

A "*" billentyûre definiáltá valamit, az begyorsítja az idõt és éhen halsz. Ez egyébként azt is jelenti, hogy nem raktad fel az 1.0003 patchet...

Prince23
Vagy dekkolj le vele, aludj el szépem kis STALKER😄D

Hassan B
Felgyorsítottad az idõt...<#nezze>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

passz... bélpoklos...

Helosztok!!

Szeretnék kérni egy kis segítséget a játékhoz mert csunyán elakadtam.<#confused>
Már a bár részen vagyok és elégé szép cuccokat szedtem össze. Csak az a baj, h a csávókám valamiért folyton éhes és hiába hamiztatom meg pár lépés után újra éhes lessz. És ez sajnos kaja nélkül a játék végét jelenti. Na most erre szeretnék segítséget kérni, h mit csináljak, h rendbe jöjjön a faszikám. Lehetséges, h attól van kiakadva, h folyton tul van terhelve??? Kérem segitsetek. Elõre is köszönöm.<#worship>

Sziasztok!!
zombeeka
<#wow1> aztán csak ámuldozhatsz!

Ombika
Sokkal szebb lesz! <#worship>

<#wilting>

DarkSector
Ja én inkább a szobámban játszok, ott kényelmesebb....

Full dynamic Light módban gyorsít és stabilizál némileg a futáson, meg valamivel szebb is lesz...

Ok köszi. A float32 mod mit változtat? Milyen kihatásai lesznek a játékra?

madmanic: Statikus fényeknél nekem is csíkot húztak, de DX9-el már sárga az égbolt, mi mindenre enm jó ez a DX9. <#vigyor2>

Enemy infantry spotted!

zombeeka
...ablakban játszás elég komolyan hangzik!<#crazya> hehe

Ismert driver hiba. Frissítsd a videokártyád driverét és tedd fel a float32 mod-ot (thefloatingpoint.org)...

Hogy sárga? És Hol?

Nekem elõször a madarak meg a kopterek húztak csíkot az égen, de egy driver frissítés megoldotta.

DarkSector
Én ilyennekkel nem is találkoztam....
Fõleg a sárga égbolt hihetetlen számomra, meg ez az ablakban játszás...

Üdv!

Van egy olyan problémám, hogy sárga az égbolt, tudom kapcsoljam ki a teljes képernyõs nézetet, de ablakban játszani élvezhetetlen. Nincs valami megoldás, hogy teljes képernyõn se legyen sárga az az égbolt?

Úgy hallottam az 1.0003 patchben javítottak az NPC-k spawnolásán, ez mennyire használható? Már nem zavaró, hogy a kiírtott gyár hirtelen megtellik újra egy rakat ellenséggel?

Enemy infantry spotted!

Szerelem elsõ látásra....,és mindíg ismételhetõ szerelem...<#hehe>
zombeeka
...Igen és mi volt benne ami ennyire megfogott,h találkozni akarsz vele újból??? <#circling>

artschiatwork
hát hajrá 😄

Hassan B
És? 😊

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

sziasztok
nemrég újrakezdtem a gamét és találkoztam egy oleg nevû bottal képet sajna nemcsináltam de visszatöltöm a mentésemet és megint megkeresem

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

zombeeka
...na ja én is úgy állok a dologgal,h vannak fontosabbak amire költenem kellene!