34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Nekros #28493 mész be a Freedom bázisra-át a hídon- balra- be az épületbe-matracra fekszik -
#28492 a freemaodban lehet aludni? -
Nekros #28491 Hello!
Nemtudom felétek mennyire divatos de felénk van ajtó
Amúgy legelöször Én is azt kaptam h Rámzuhant a ház de semmi gáz :D Nekem felsem tűntek a mellék küldetések atz első pár kiakasztásban :D -
megjelölt #28490 Szevasztok!
Tegnap én is sikeresen végére értem a játéknak, egyszerűen brutális! Még mindig a hatása alatt vagyok. Először én is a kőhöz mentem és a pénzzel együtt rám szakadt a plafon is :)! Aztán itt olvastam hogy kell az anyavalyás dekóder hogy happy end legyen. Meg is szereztem de nagyon nehezen. Megtalálni megtaláltam, de nem teljesítettem a dokis küldetést és nem tudtam bemenni a szobába. Tehát bementem a 26-os szoba mellett levőbe és kimásztam a tetőre, hogy majd az ablakon keresztül bemegyek a 26-os ba a dekóderért, csakhogy ám az ablakon rács volt - jött egy irgalmataln káromkodás - aztán nekiálltam variálni, mert csak a dokumentumokat tudtam kiszedni a rácstól, a kódoló beljebb volt és nemért be a kezem :( ! Aztán gránátokat dobáltam a rácson keresztül a szobába, úgy hogy a szekrényen túlra estek, és a lökéshullám közelebb vágta a dekódert az ablakhoz és így el tudtam venni! Azért egy pár gránátot behajítottam mire elérhető távolságba került a dekóder.
Gondoltam megosztom ezt veletek hátha valakinek a segítségére lesz!
Amúgy be lehet menni a szobába valahogy? -
emixa #28489 itt leltem, nézd meg a képeket. -
#28488 :D
csak azélrt mert nekem az a nuclearos megvolt egyszer...kb feléig kivittem vele a gémet,de szét**szta a szemem az a világító fehérség mindenhol S::D -
emixa #28487 a devla tudja, még nem próbáltam. szerintem karácsonyfák lesznek mindenhol, meg hóemberek. és a banditák hógolyóval dobálnak meg. (de ez nem biztos.) -
#28486 őő azt értem én,csak ugy tudom hogxy CSAK 1.004el megy...nekem meg 1.005 van :) -
#28485 1.4-el is megy -
#28484 amugy ez a freeplay mod 1.005ös peccsel megy? mert nekem addig van feltéve,meg pár innen onnan összeszedett fegyver meg trader modok -
simonl #28483 köszi a linket, kipróbálom:)
-
#28482 az a winter az a nuclear snow mod? -
emixa #28481 na jó, hülyeséget beszéltem. a faiakes v2.3 zippelve 165,6 mega, kicsomagolva 503. létezik hozzá patch. sok sikert, bár annyira nem győzött meg engem ez a mod. na de kinek a freeplay, kinek a faiakes. -
emixa #28480 nekem valami öszvér faiakes-em van, 503 mega (faiakes_v23). utánanéztem a google segítségével (ajánlom mindenki figyelmébe), nem jöttem rá, hogy egyáltalán van-e alap faiakes, amire a patch-eket kell ráereszteni. szedd le a 2.3-t innen, aztán hajrá. nekem (az öszvér modommal) bejött. aki karácsonyi hangulatot szeretne, annak winter mod. -
#28479 Fú,ez a freeplay mod kurva jó,végre kell aludni,van értelme a pénznek,stb..
+ vagy én voltam eddig vak,de mintha jópár új teremtmény is lenne.
Nagyon tetszik,pedig az alapot már 2x végigvittem. -
simonl #28478 Sziasztok,
Sokat hallottam ár a FAIAKES módról, most szeretném a saját gépre is telepíteni, de úgy látom már ehhez is adtak ki patcheket különböző számozással.
Tudna vki segíteni melyik az alap FAIAKES és az utána kiadott pathch-ket milyen sorrendben kell telepíteni?
Előre is köszi ha linket kapok:)
Szép napot mindenkinek -
SaGa #28477 Tegnapelőtt az egyik tv csatornán (Discovery agy NatGeo) volt egy műsor, ami Pripjatyban és környékén készült. Egy kis stáb elment megnézni a területet. Ahogy mászkáltak a városban, vártam, mikor ugrik elő egy kutya vagy vaddisznó. És a disznók megjöttek. Ott kóbászolnak fel-le a terepen, nem félnek senkitől. Egy apóka bringával ment arra(az út teljes szélességén), amiről egy majd 2 méteres nyelű fejsze lógott ki hátul. Megállították, elmesélte, hogy azért kellett ekkora nyelet csinálnia, mert a vaddisznókat nem tudja másképp távol tartani magától...
Egyébként vagy 300-an visszaköltöztek a környékre, ott élnek a lezárt területen belül. Van, aki már 20 éve és nincs semmi baja...
A város lakóinak úgy 15 km-re a lezárt övezettől építettek egy másik várost, ott élnek. Az erőműben dolgoznak: szedik széjjel, sugármentesítenek, stb... Élik a maguk életét. Szerintük a vodka kimossa a szennyezést a szervezetből. Állítólag sokan vannak, akik szeretnének ott dolgozni.
A stáb elment a polgármesterrel gombászni az erdőbe. Évek óta szedi a gonmbát. Mintát vettek, megvizsgálták, 8-szoros sugárzást mértek benne a megengedetthez képest. de nem érdekli. Ha eddig nem ártott, már nem fog. A piacon ott a detektor, még az első 4-5 évben használták, azót csak a kósza külföldiek esnek be az ajtón néha...
-
#28476 az jó lehet ha mindenki halott -
emixa #28475 örülök, hogy ekkora sikert arattam a családi életemmel. váltsunk témát, a konfiguráció beszerzése dugába dőlt, a mézesmadzagként beharangozott hardverelemek mellett sajnos (amint az egy rövid telefonálás után kiderült) integrált videókártya rejtőzött, illetve teljes elzárkózás attól, hogy szervizileg megtuningoljuk a dolgot, úgyhogy gyűjtök tovább, aztán összerakatok egy erőművet. (asszony lebeszélve, a dohányzásról kell(ene) leszoknom, és minden oké. haha) de hogy legyen stalkerről is szó, aki kedveli a meglepetéseket, annak csak ajánlani tudom a faiakes-t. ahogy kijöttem szidorovicstól, wolf már halott volt, elballagtam megszerezni a pendrive-ot, de az a manusz is megtért a teremtőjéhez, úgyhogy ez a mod nem is igényli a magyarítást, úgysem tudunk beszélni a népekkel. próbáljátok ki. -
#28474 ja
bár elég egyértelmü a név alapján...:D -
#28473 a bloodsucker az a vérszopó nem?mert én magyarba játszok és nem tom nagyon angolul a neveket. -
#28472 Szívesen! Ez a freeplay mod egy isten. Ha a transport mod leírásából használod a járművekre vonatkozót, akkor rengeteg autóval is tudsz menni. Szinte minden pályarészen.
Ja én még csak 6x vittem végig. -
Nekros #28471 nagyon kösz
Amúgy Én a S.T.A.L.K.E.R.-t már vagy 10 szer végignyomtam :D és mind a 10x tetszett :D -
#28470 FREEPLAY MOD
Kell hozzá az 1.0004-es patch! -
Nekros #28469 Hello all
Nem tud valaki küldeni Nekem egy freeplay mod-ot ? vagy egy linket ahonnan letölthetem ? eddig 2 helyről tötltöttem le és mind2 hibás volt és kicsomagolni sem tudtam. -
madmanic #28468 hát nekem volt olyan átmulatott éjszakám, hogy a bloodsucker mellett ébredtem reggel...
-
#28467 jó hogy stalker-ból átmentünk asszony témára -
madmanic #28466 az asszonyt bármikor meg lehet verni!
ő úgyis tudja miért kapta -
emixa #28465 ghost rider: na, annyira azért nem vészes a helyzet.
madmanic: a vista csak példa volt. szerintem addig marad az xp, míg meg nem jelenik a vista sp2. (lehet, hogy én vagyok az erősebb, de megfelelő indoklás hiányában egy jó darabig azt kellene hallgatnom, hogy ) -
#28464 emixát veri az asszony -
madmanic #28463 ha ugyanott rakatod bele a ramot ahol vetted a gépet, akkor nem.
nem. külön veszed jó pénzért. de NE VISTÁT AZ ISTEN ÁLDJON MEG!!!
te vagy az erősebb... -
emixa #28462 amennyire én tudom, a freeplay-ban van lehetőség autót vezetni (de hogy csak autós mod van-e, nem tudom).
tanácsot kérnék, merthogy vennem kellene egy teljesen új konfigurációt (a mostani a stalker minimumkövetelmény legalsó széle). ha utólag benyomok egy plusz ramot, az a garancia elvesztését jelenti? teljes konfigot operációs rendszerrel együtt árulnak? ha igen, kapok mondjuk vista-lemezt, vagy csak installálva vagyon a vincseszteren? (és hogyan győzzem meg az asszonyt, hogy ez most nekünk életbevágóan fontos?) -
#28461 jah télleg ha pl auto modot rakok be akkor csak abban változik meg a játék hogy lehet autózni?semmi másban? -
#28460 hol találok normális autó mod-ot?. hoy lehessen autokba beülni? -
madmanic #28459 ahol kinyírod azt az agybasztató szörnyet, mögötte balra a sarokban le tudsz ugrani -
emixa #28458 ne veszítsd el. végigjátszás innen letölthető. -
#28457 haliho
Tudom hogy FAQ stb. de nem talalom azt amit keresek. Alagut .... egy liftaknabol kellene kimasznom ( megvan a document , mindenki halott ) de aztan rajottem mivel hiaba ugraltam 2 teljes napon at , hogy egy rejtek alagutat kellene megtalalnom , na ez volt a masik 2 nap.
Szoval hol van ez a rejtek ut ??? Mert mar kezdem elveszteni a hitem .... -
sas13 #28456 kösz az infot -
#28455 A betonkerítés mellett érdemes menni a végéig ahol aztán a heli robbant egy nyílást. Ott bemész és ha nincs kedved harcolni rohanj a sín mentén egyenesen csak legyen nálad eü csomag:-) Ha már elindult a visszaszámlálás akkor is csak menj a sín mellett. ha már közeledsz akkor ott lesz a zöld jel a térképen. Be a nagy ajtón -előre a sötétbe-és lesz egy járat lefelé!! -
sas13 #28454 valaki nem tudja hogy kell átkenni a lopakodj be a szakkofágba küldetést
nem jelez semmit a pda-n?thx