S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor a beszélgetésekkel + vásárlással sem kell tölteni az idõt 😊
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
http://games.internode.on.net/filelist.php?filedetails=10927
Innen letölthetõ gyorsan a patch 😊
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Regelni kell + 35 perc várakozás. Vicc...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Legalább is nekem másképp nem sikerült eljutnom még elsõre a csaposhoz!
\"Never say never!\" W Churchill
" The Goal is
- false ending
- novice difficulty
- maybe sub 20min (possible only with REALLY much luck"
\"Never say never!\" W Churchill
A 6 év fejlesztése az, ami ezt lhetõvé teszi. Az, hogy majdnem 100%-ban szabad a játék, úgy is végig tudsz rihanni rajta, hogy semmivel nem törõdsz...
Amúgy meg továbbra is azt mondom hogy ha 20 perc alatt végigvitte akkor az nem Master szinten volt és lehet hogy csak a false befejezésig jutott!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
lehet, hogy valaki megbízta vele...
Eddig még olyannal, hogy ok nélkül megtámadtak volna, nem találkozam...
mert csak úgy simán rámtámadt!
betöltöttem egy elõzõ savemat,és csak odafutodtam a cordon egyik szélébõl a másikba,lövés nélkül,assze max 1 macsekot nyírtam ki. odaérek,tök normális,adja a pénzt,elmegyek,még mindig normális,lemegyek a traderhez,néhány cuccost eladok,meg felveszem azokat a küldiket,amiket már megcsináltam úgy,hogy még nem vettem fel õket(hozzd el ezt az artifactet,ilyenek) majd vettem egy AK-t,hozzá 30 lõszert,meg egy távcsövet,és egy hangtompítót. kimegyek, wolf sehol,wtf? megfordulok,és ott guggolt mögöttem,és 1 lövéssel lelõtt.
Ha rendesen, a végsõ befejezésig viszi, legalább 2x végig kell menni majd a teljes területen, ezt meg fizikailag képtelenség 18 perc alatt...
megoldás?
Ennyit egy 6 évig fejlesztett játékról. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Most raktam fel a STALKER-t, nagyon tetszik a játék. A problémám az hogy csak dx8-ban tudok játszani, minden maxon, 1280x1024-ben 70-80fps-el megy. De ha átváltok DX9-re akkor le esik 1-2fps-re még lowon is, most az 1.0001 patch van fent. Hallottam olyasmit hogy a játék valami miatt nem szereti az ATI kártyáit, ebböl mennyi igaz? az 1.0003 tol számithatok sebességi javulásra? A konfigom AMD 3200+ (2400mhz), 1,5GB DDR ram, ATI X1950pro 256mb vga (agp). Remélem tudtok valamit mondani mert szivesen játszanék dx9-ben is.
Most viszem 3x-ra de csak azért mert mostmár nem akad 😄
Next PC upgrade: 2022
Gondolok itt arra h. a jármûveknek sok értelme ugye nincs, ha 20 perc alatt gyalog el lehet jutni a végéig, úgy h. közben a szükséges cuccokat beszerzi az ember. 😊
Meg én úgy emlékszem h. egy nagy, összefüggõ terepet akartak, ehelyett több kis különálló "pályára" van osztva.
Az alig 1 perces befejezõ videkért meg nem fogom 7-8-szor végigtolni, azokat máshol is meg lehet nézni.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Köszi gyors választ😊
Körülnéztem kicsit jobban és arra kellet rájönnöm, hogy elbuktam a mentéseimet, mert amire én azt hittem (gamedata.db0, gamedata.db1 stb.) feltehetõen nem a mentéseim. Megnéztem közben hova pakolja a mentéseket (újat kezdtem és mentettem) és ezek bizony nem azok az állományok. Ettõl függetlenül köszi! Amúgy system*.ltx-et (semmilyen *system* nevû ltx-et nem látok a könyvtárban😞
Mentett állásokat honnan tudok amúgy szerezni?
köszi, üdv
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS
sajnos <#ravasz1>#ravasz1>
http://stalker.hardwired.hu/ssstalker_fegyver_xm_13402.jpg
Ezt a fegyvert keresem a játékba! Elvileg ez hivatalos fegyver benne de nem lelem 😊
az mitol lehet, hogy maszkalok mindenfele, senkinek nem koteleztem el magam, azt es egyszercsak a szolgalat emberei bezoldulnek, ugye ez a szovetsegesseg jele lenne, aztan amikor jovok ki a barbol valaki elkezd ram tuzelni,nem szolgalatos, hanem fuggetlen sztalker, viszzalovok, kinyirom, majd jon az uzenet, hogy gyilkos van a szolgalat teruleten, keressetek...ekkor meg siman kijutok, maszkalok masfele, visszamegyek, megint jon az uzi, de siman bejutok a barba...mikor kijovok meg lo ram mar mindenki szinte...nem ertem...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.