34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • czky
    Ja igen. Lehet csatlakozni a Duty-sokhoz (Szolgálat, Kötelességiek). Persze ezt meg ki kell érdemelni.
    Kereskedőknél szinte minden megvásárolható (lőszer horror áron).
    Nem megy tönkre a ruha.
  • czky
    Lehet menni autókkal. Ehhez el kell olvasni a Readme-t (le van írva hogyan lehet).
    Rengeteg új mutáns és zombi, ráadásul gyakoribb előfordulással.
    Gyakori reaktor kitörések (célszerű olyankor fedezékbe húzódni, illetve jó ruha is segít túlélni a sugárzást).
    Nagyobb teherbírás.
    Sokkal több képződményt lehet pakolni az övre.
    Nincs jó vége a játéknak, csak a kívánságteljesítőnél (de végülis a mod lényege, hogy ne legyen vége a játéknak).
    Meg a lényeg, hogy Csernobilból vissza lehet menni bárhova.
    Asszem ennyi.
  • czky
    Freeplay mod!
    Itt van minden, amire szükséged van. 1.0004-es peccs és hozzá a krekk...
  • Doom 4
    valaki elmondaná azt is hogy melyik patch kell a freepalyhoz és 1 linket róla mármint a patchról és a freeplayról+crackokat is de elég csak megmondani melyik kell mert beszerzem de örülnék a linkeknek is
  • ghost rider
    én inkább nem próbálkozok ilyenekkel:P
    gyorsan kijátszom és kezdem előről freeplay moddal.
    amúgy az alváson kívül mi változik meg benne?
    valaki részletesebben leírná?
  • czky
    Lehet igazad van. Én amikor először kipróbáltam már Csernobilban voltam. Sajnos úgy nem működött...
  • Roger6
    Én úgy tudtam, hogy a Freeplay mod akkor is működik, mielőtt Pripyat-ba mennél... Lehet, hogy tévedek... Viszon akkor nekem is elölről kell kezdenem?! Uhh... Nem baj.
  • czky
    Az nem baj. Ez a Freeplay mod hihetetlen játékélményt nyújt. Nem fogod megbánni!
  • Gfreiter
    Akkor kezdthetem előlről (megint) :(
  • PrisonMan
    Közben megoldódott a probléma. /crack kellett a v1.0005-höz/
    Külömben a magyarítás tökéletesen működik ehhez a verzíóhoz!
  • PrisonMan
    Hello! Írtam régebben, hogy telepítem a patcheket. Miután feltelepítettem a v.10004-et és a v1.0005-öt lefagy szinte 5 percenként a játék

Mi lehet a probléma?
  • czky
    Van ott több trainer is az 1.0-ás verzióhoz. Próbálj ki másikat!

A #28591-es hozzászólásban van a video, hogy hogyan kell kinyitni dekódoló nélkül az ajtót. Miután láttam ezt a videót, utánna próbáltam ki én is, és működött a dolog.
  • Doom 4
    melyik alapján ?
  • Doom 4
    kösz letöltöttem a +12 eset az 1.0v hez mert az van de nem reagál ill. az f1 re kidobta f2 re meg nem csinált semmit de a fileokat nem tom átirni ?
  • czky
    Nem.
    Csak Freeplay moddal lehet és csak akkor, ha ezzel a moddal is kezdted a játékot.
  • Gfreiter
    1000 thx, hazamegyek kipróbálom! És szerintetek onnan ki lehet jutni úgy, hogy vissza tudok majd menni pl a legelső kereskedőhöz, vagy a Bárba, vagy akárhova?
  • persil
    2es nincs is, csak orosz verzióhoz, de igazából nem értem, akkor már miért nem egyből a 4est tetted fel.

(ha videófelíratos magyarítást használsz, akkor értem...)
  • persil
    Krugovnak hívják szegényt :)

Az van, hogy nálam is meghalt vagy kétszer, de én maximalista vagyok, szóval kifigyeltem mi történik.
    Amikor felébredtem a buszban és kimentem akkor a busz mögött haldoklott de szinte azonnal meghalt.
    Na, erre azt csináltam, hogy miközben mér, odamentem a busz hátsó részéhez (de nem túl közel a buszhoz, mert akkor tuti a buszban kelsz fel) és kivártam azt a robbanásfélét.
    Így nem a buszban, hanem mögötte ért az ájulás, ekkor rögtön odasiettem Krugihoz, és adtam neki egy elsősegély csomagot:)

De hozzáteszem, "nem baj" ha meghal, viszont Szaharov nem örül neki, és pontos mérések hiányában a szerkezet sem lesz teljesértékű, nem véd annyira.
  • czky

Ez alapján csináltam meg én is. :)
  • czky
    Válogass!
  • Doom 4
    emberek naon kéne az a god mode
  • PrisonMan
    Eddig feltelepítettem a v1.0001-et és a v1.0003-mat. 2-est nem találtam, csak egy összevont 1-3 patchet.
    Eltaláltad nem eredetivel játszok, nincsen rá kes.. Majd talán jövőre Érdekes, hogy mostmár a v1.0003 van fennt és még mindig azzal a crack-kel indul a játék, ami az eredeti nem patchelt változat volt
  • Louis Cyphre
    Itt a videó róla:

S.T.A.L.K.E.R.: How to open the secret door without decoder!
  • czky
    Dekódoló nélkül is ki lehet nyitni az ajtót. Odaállsz az ajtó jobb széléhez. Elöveszel egy nagy puskát (sniper a legjobb) és G betüvel úgy dobod el, hogy bemenjen a puska az ajtó és a fal közé. Na ez szépen kifeszíti és már lehet is tovább menni. :D
    Elég vicces, de működik! :DD
  • ghost rider
    Sziasztok újra itt vagyok:P
    az lenne a problemám hogy Kurgov proff mindig kifut a zombik közé mikor megyünk mérniutána meg meghal.
    ez direkt így van?vagy patchel meglehet csinálni hogy mögöttem maradjon?
  • Doom 4
    vagy ezt inkább a spam ba kérdezzem ?
  • Doom 4
    igen ok köszi még annyit még régebben fejlesztett 1 saját god mofot most azóta ujra huztuk a gépet most akarom megint felrakni a gamet de jó lenne asszem olyan volt hogy 1 millioó kilót birtam el god és sok pénz volt alapból
  • Gfreiter
    Szevasztok!

Leírás nélkül toltam a game-t, és most a Wish Granter-nél vagyok. Itt ugye két lehetőség van: kívánok valamit, és megdöglök, vagy van egy ajtó kicsit odébb, amihez kell egy decoder, melyet valahol korábban kellett összeszedni, amit én nem tettem meg. A kérdésem az, hogy ki lehet valahogy jutni a szarkofágból valahogy az előző pályára? Mert visszafelé nem tudok kimenni, mert le van szakadva a lépcső. Mentésem ugye nincs, mert autosave a pálya elején, quicksave meg játék közben, saveslotokat meg nem raktak be az ruszki professzorok...
    Előre is köszi a segítséget!
  • persil
    Ez egy H&K G36os rohamkarabély, de a játékban G37 a neve.

Több helyen is lehet venni, de (szerintem) egy bizonyos időnek el kell telnie mielőtt megveheted. A bárban biztos lehet kapni, meg a Duty bázison, Petrenkó ezredes is árulja.
  • persil
    Saját tapasztalat?
    Melyik magyarítás van fent neked?
  • Doom 4
    http://img369.imageshack.us/img369/5177/stalker3yc7.jpg itt is van róla kép
  • Doom 4
    nem is kell annyi kell hogy ennek mi a neve (fegyver) és hol találom : http://img.gamespot.com/gamespot/images/2006/165/reviews/540331_20060615_screen001.jpg
  • Doom 4
    valaki tudna 1 listát+ képeket berakni a játékban található fegyverek ről de elég a a gépfegyverekről
  • dbdadi
    van valmi kiegészitése a játéknek?És ha van mi a neve.
    én ugy tudom nincs!
  • báttyó02
    magyaritás megy faszán 1.005el is
  • bajgunar
    Simán feltelepited!!!
    Ha meg sajnos nem eredeti verziód van, akkor CRACK-eled a megfelelő crack-el!! (OFF Topic) (double click it *.exe)
    Magyaritás meg, sztem 1.0002 ig joo volt, a többi patch-el akadnak gondok! (own opinion)!
  • PrisonMan
    És ha még lehet, kérlek írjátok le, hogy a magyarítást hogy kell a játékba betenni. Köszike!!
  • PrisonMan
    Hello! Tegnap feltelepítettem a gamet, gondolom még nincsen rajta patch. Így Low grafikán elmegy, de lefagyogat néha. Lenne egy lamer kérdésem:
    Ha letöltöttem a javítópatcheket, hogyan telepítsem fel?
    És esetleg azt is megtudjátok mondani, hogy a legutóbbi patch-hez (v1.0005) jó-e a magyarítás?

Előre is köszi! Good hunting Stalker
  • emixa
    ezt nézzétek meg. vannak benne ismerős helyek.
  • ghost rider
    Érdekes hogy nekem nem sétál senki se tűzbe meg anomáliákba csak a kutyák...
    pedig nincs semmilyen patch.
    nekem a Duty-sok szolgálatiak és a semelyik szervezetbe sem tartozók pedig magánzók.