S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pubiloál
Hát azért az sem mindegy hogy annál a csávónál mit választasz... na nem mondok semmit mert hátha vannak még olyanok akik nem csinálták meg

zombeeka
Azaz,onnan még rengeteg sok rosszfiú véres holttestén kell átgázolnod,h
végre célt érj! <#violent>

Irgum-burgum :)

ahol lemész a szarkofágba annál a bejáratnál nem kell bekanyarodni és lemenni hanem menni kell tovább a folyósó végére!aztán ott fel.ott lex majd a titkos ajto meg 1 csomó cucc aztán mikor elkezded feltörni a dekoderrel az ajtó kodját teleport kapuval jön pár katona még azokkal elvagy 1 ideig míg ki nem nyílik az ajto és utána spuri be!és jön 1 töltés utána meg már csak 1 irányba lehet menni...
hagyjad már!!!<#wow1>akkor ez tiszta Matrix<#felkialtas><#hehe>azért néztem én a vidiken h hirtelen de eltûnt a zona!?nah így már azért világosabb<#smile>köszi
Nagyon szépen köszönöm! Ügyködöm akkor! A trader mod nagyon jó! MEg melléje akarom tenni a No time limit mod-ot is mert jó ha az embernek nem kell sietnie 😊

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

a gamedata\config alatt keresgélj. Ha a felrakott modok nem piszkálták a játékos adatait, lehet, hogy nincs ilyened. Bonts ki a gyári csomagból, vagy tölts le egy modot, amiben vannak...

Freeplay mod. Ebben, miután végignyomtad a játékot, vissza lehet térni a korábbi területekre, illetve az utolsó pályán lehet a földön is járkálni. Meg még sok nyalánkság...

Nem találom ezeket a fájlokat sehol!

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Ja és durván 1 hónapja azt hallottam hogy megjelenik majd valami Single Player SDK vagy valami ilyesmi néven fut! Ez arról szól hogy pálya építõ lényegében! Ebbõl mikor lesz valami?

Mi az a freeplay mod? Az milyen?

Mod leszedés: törlöd a gamedata könyvtárat.

Cipelhetõ súly módosítás: a system.ltx-ben és az actor.ltx-ben kell módosítani a megfelelõ sorokat, összhangban egymással.

Több ellenfelet ne nagyon akarj, így is túl sok lesz helyenként. Ha mégis, ott vannak a szörnyes modok, meg a freeplay...

Vistát nem igazán szereti a program, elvileg a patchek javítják ezt, gyakorlatilag még nem sikerült.

False End-ek: A Wish Granter csak ilyet ad. Nem Te döntöd el, mi a kívánságod, hanem a játékstílusod. Ha nem tetszik a vég, játsz másképp. Ellenben a WG-hez menni nagy looserség, mert a játék folyamán többen is mesélnek róla, és arról is, hogy valószínûleg valami "nagy átverés" az egész. És tényleg. Mint már régebben volt róla szó, ez a motívum köti a programot a Sztalker c. regényhez és filmhez, meg az anomáliák.

Mi folyik Csernobilban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az erõmû felrobbant 1986-ban. Majd húsz ével késõbb ismét. Ekkor kezdett kialakulni a zóna. 7 ember, tudata összeolvasztásával létrehozták a C-tudatot, aminek célja az emberiség megtisztítása a rossztól. Ehhez a Zónát akarták felhasználni.
Elõször felszámolták a robbanások által okozott károkat, és a helyére kivetítették a "Zóna" képét. Amit a játék során látsz, nem létezik, tudati kivetítés az egész. Mindenkire hat.
A C-Tudat, hogy a céljait megvalósíthassa, létrehozta a Monolith frakciót azokból a sztalkerekbõl, akik a "zóna nehézségeit leküzdve elég közel jutottak a központhoz. Ezek egy részét, speciális parancsokkal szétküldik a Zónában, a Death Truck-okon.
Te magad is egy ilyen sztalker vagy, csak a C-Tudat kissé "szétcsúszott" és a saját kivégzésedet kaptad meg feladatul. Ha már ilyen jól visszataláltál, felajánlják, hogy szállj be Te is a C-Tudatba.
Azt még tudni kell, hogy a cél ugyan jónak tûnik, a megvalósítással vannak godnok, úgy tûnik, a Zóna már kontrollálhatatlanul terjeszkedik, nem biztos, hogy hasznos az emberiségnek, ha továbbra is fennmarad. Ha nem szállsz be, hanem végigjátszod az egészet, a végén kiirthatod a tudatot alkotó embereket, és megszûnik a zóna kivetítése, elõtûnik mögüle a valóság...

Sziasztok! Ha felteszek egy MOD-ot azt hogytudom eltávolítani?
Azért kérdem mert én feltennék egy mod-ot (trader mod) de ha tesom pl az original játékkal akar játszani akkor elakarom távolítani?
Ja és melyik fájlokat kell megpiszkálnom hogy a weight-et átírjam?

Nincs olyan mod vagy akármi amitõl még több ellenfél lesz a játékba? Tehát több generálódik! 😊

Hali!
Az 1.0003-as patch felrakásakor is ugranak az 1.0001-es mentések, vagy ezt már megoldották?

Köszi,
üdv:
Mac

a kívánságteljesítõnél titkos kívánságot kértem.de az a hologramos micsoda hol van???nem találom. elõre is köszi
berczely
Lehetséges hogy a játék nem csípi a vista-t?Mert 1.003-ig patch-elve van és állandóan kidobál kiírja középre hogy "please wait..." fehér kis kockában azt kész kidob a winfosba!Néha csak így megyek azt kidob, valamikor mentenék és kidob!Így nem nagyon lehet játszani!

próbáld meg a legújabb daemonnal. ha ez nem segít, akkor passz, nekem ilyet nem csinált <#crazya>
berczely
Menny a másik warezos topikba ott kérdezõsködj ien problémával!

Gyerekek Valaki Segítsen már Rajtam,mer' megõrülök.Leszedtem a Stalkert,de minden Telepítés Elõtt Elõugrik Starforce És nem engedi,
Hogy játszak.Egyszerûen keresi a Cdt,de nem találja,pedig Daemonnal bootoltam.
Ha nem próbálhatom ki,éhségsztrájkba kezdek.
Nagyon Megköszönném!
Chiao!<#help>
berczely
Én úgy gondolom újrakezdem az egészet és sokkal több embernek fogok segíteni a mellékküldetéseket is igyekszem mind megcsinálni és közben haladok a fõszálon végig!A ranglétrán is!

nekem volt 1 mentésem a kívánság teljesítõ elõtt.és nem mentem be oda hanem mentem tovább megkeresni a titkos bejáratot a felsõ szinten.akk találtam meg a hologrammos embert:ott 2 féle képpen lehet befejezni:ha csatlakozol hozzá v ha nem(de a kívánság teljesítõt mindenképp elpusztítod).ha nem akk ki kerülsz az erõmû külsõrészére és ott ilyen teleport kapukon át kell eljutni a végére ahol jön 1 másik video és ott szétlövi a csávesz azokat az izéket amikrõl a hologrammos ember beszélt de fogalmam sincs h mik azok csak h emberek vannak benne és ha csatlakozol akk te is 1 ilyenbe kerülsz!a maradék befejezések azok a kívánság teljesítõnél vannak!v 4 féle...és így 6 biztos összejön...de a lényegét akk sem értem a játéknak h igazábol mi is folyik csernobilban<#confused>
berczely
Meg olyan rossz idõ volt ott Pripjaty-ban is megnéztem volna azért a várost nyugodtabb körülmények között is egy kis naplementében pl!

grebber
Ezek a fos kivános küldik. A normális vég akkor van (a hologrammos) ha rendesen csinálod a fõküldetéseket!

Next PC upgrade: 2022

berczely
Olvastam valahol hogy 7 féle befejezése van!<#wow1>De azt meg hogy csináljam hogy ne ez a befejezése legyen?

berczely
Am én olyan hologramemberrel nem találkoztam!

meg azt se értem h pl nálad azt kívánta h vakuljon meg vagyis tûnjön ez a zona,nálam meg azt h "romlott emberiség"...ez mitõl függ?nem lehet választani!odamész és megnyomod az F-t és ami jön...nekem továbbra is homály...nem teccik a vége:S
berczely
Sikerült tovább mennem!Végigvittem!Kívántam hogy tûnyön el a zóna el is tûnt de a csávónak nem volt szeme vagyis vak volt ien fehér volt a szeme <#wow1><#fejvakaras>Ez most jó vége?

berczely

Levettem teljesen alapra a grafikát már majdnem betöltötte a pályát amikor ezt írta ki!

berczely
Olyen mentése van valakinek ahol a határvédés után átlépek a határponton?Az a pálya aminek az elején lelõnek 3 stalkert ien fekete cuccos mukik.Nagyon fontos lenne!Sztem a határpont után a pliplaty vagy meik város jön <#zavart2>

na sikerült olyan tárgy volt nálam amitõl sugárzás volt, a másik dolog nem lehet valahogy megcsinálni ha felrakom a patchet mûködjenek a mentések?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Hello

Én az elején vagyok a szeméttelep környékén és rengeteg a rádioaktív rész ezeket hogy lehet kikerülni?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

A pda ban sem tudod elolvasni..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

az a poén benne h fel van rakva...csak nincs feliratozva a hollogrammos réx csak a kérdéseim de sztem ez nem csak nálam van így hanem alapbol ilyen,arrol meg nem tehetek...meg 3 féle modon kiakasztottam és mivel nem tok angolul nem értek belõle semmit...teljesen homály<#szomoru1>
zombeeka
Az meglehet!

berczely
Nekem egy helyen állandóan kidob...volt újratelepítés,patch-eltem is régebbi mentés volt minden és még mindíg kidob lehet hogy rosz verzió van meg?

nem végezted ki teljesen 😊

a hologramos csávó elmagyarázza pedig..

tegyél fel egy magyarítást

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

hali!
sikerült kiakasztanom a játékot mindenféle modon ahogy tudtam de mégse értem a lényegét...<#szomoru1>azt olvastam h én vok igazábol lövész...erre már az elején is rálehetett jönni kis gondolkodás után...de mi van a zonával??meg a hologrammos tag az kicsoda?és milyen projektrõl beszél?szal az lenne a problémám h kivégeztem a gamet de nem lettem okosabb semmivel se...
vki röviden és tömören lebírná nekem írni h mirõl is van szó?
Falconer
Sehogy. Irto gyenge föleg a videokártyád. Próbálkozzál hogy mikor van az amikor még éppen nem szaggat. Static lighting az alap, meg az 1024*768is, látotáv mondjuk felesre, árnyékok minösége gyengére, HDRki, és akkor a texturakkal szórakozhatsz.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Asszem F-fel dumalj vele, és akkor ott van vmi olyan, hogy a barkeep küldött. Nem emlékszem már pontosan.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

www.pohsoftware.extra.hu
hali!
az lenne a kérdésem h:van 1 ilyen gépem:AMD AThlon 64 2800+,GeForce 6600 128 MB,1 GB RAM.nos a különbözõ grafikai modok segítségével h tudnám azt elérni h a játék a lehetõ legszebb grafikán fusson jo teljesítményen????nem kell orbítálisan xép csak lássak vmi különséget...
elõre is köszi
kifli
Ez egy egész jó oldal (bocsi hogy belerondítok ezzel ebbe a csodálatos fórumba 😛 )
zombeeka
Azám,de ,hogyan tudsz kimaradni ha egyszercsak az egyik csoport tagjaként vagy számontartva?! na meg a tuti páncélt hol tudod beszerezni,mert én csak amolyan fekete-sisakkal ellátott,golyóállós-sugárzásvédõs szerelést tudtam szerválni!?

Az arénába neked kell lenni a bajnoknak ! Plusz még meg kell csinálnod egy pár missziót , hogy felfigyeljen rád a Duty fõnök ( Hires legyél ! ) !! Egyébként a szerintem Duty vs Freedom háborúba szerintem nem érdemes beavatkozni azért hogy vagy az egyik vagy a másik csapathoz csatlakozzon az ember , mert lesznek olyan missziók amelyiknél mindkét bázison keresztül kell menni , vagy az egyik vagy a másik fog rád lõni ! Ha a BAR-ba mész az DUTY territory , ha a Monolit ellen az meg Freedom Border-en ( határ )keresztül kell menni ! Respawn miatt örökké lövöldöznöd kell ! Ha a FREEDOM felvesz megkapod 200000-ér a legjobb páncélt ( igaz csak gyalogolni lehet benne ) , ha a DUTY tagja leszel akkor annyi gránátvetõ lõszert vehetsz amennyit akarsz ! Meg talán a legjobb befejezéshez is az kell hogy kimaradjon ebböl a viszályból az ember , nemtudom valahol irták !
DarkSector
Jah az meglehet, mert én úgy vagyok ezzel, hogy ha elfogadja, akkor gondolom mûkszik is...
De ha ennek ellenére sem, akkor nem tudok úgysem mit tenni..
Max az Nvidia vezérlõben tedd fel az élsimítást 8x-re...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nvidia control panelben próbáltad beállitani?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grebber
Nekem is megjegyzi azzal nincs gond, de a játékban továbbra is recések az élek mintha be sem lenne állítva pedig bevan!

DarkSector
Felállítottam az összes csúszkát a maximumra, majd mindjárt újraindítottam a játékot, és nekem megjegyezte a beállításokat...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Dinamikus teljesre van állítva nekem mert a static az úgy nem dx 9.

Milyen mód (static/dinamic)? Valamelyikben nem mûködik...

grebber
Hogyan mert nekem nem veszi be sehogyse?