S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
végre célt érj! <#violent>#violent>
Irgum-burgum :)
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Freeplay mod. Ebben, miután végignyomtad a játékot, vissza lehet térni a korábbi területekre, illetve az utolsó pályán lehet a földön is járkálni. Meg még sok nyalánkság...
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Cipelhetõ súly módosítás: a system.ltx-ben és az actor.ltx-ben kell módosítani a megfelelõ sorokat, összhangban egymással.
Több ellenfelet ne nagyon akarj, így is túl sok lesz helyenként. Ha mégis, ott vannak a szörnyes modok, meg a freeplay...
False End-ek: A Wish Granter csak ilyet ad. Nem Te döntöd el, mi a kívánságod, hanem a játékstílusod. Ha nem tetszik a vég, játsz másképp. Ellenben a WG-hez menni nagy looserség, mert a játék folyamán többen is mesélnek róla, és arról is, hogy valószínûleg valami "nagy átverés" az egész. És tényleg. Mint már régebben volt róla szó, ez a motívum köti a programot a Sztalker c. regényhez és filmhez, meg az anomáliák.
Mi folyik Csernobilban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az erõmû felrobbant 1986-ban. Majd húsz ével késõbb ismét. Ekkor kezdett kialakulni a zóna. 7 ember, tudata összeolvasztásával létrehozták a C-tudatot, aminek célja az emberiség megtisztítása a rossztól. Ehhez a Zónát akarták felhasználni.
Elõször felszámolták a robbanások által okozott károkat, és a helyére kivetítették a "Zóna" képét. Amit a játék során látsz, nem létezik, tudati kivetítés az egész. Mindenkire hat.
A C-Tudat, hogy a céljait megvalósíthassa, létrehozta a Monolith frakciót azokból a sztalkerekbõl, akik a "zóna nehézségeit leküzdve elég közel jutottak a központhoz. Ezek egy részét, speciális parancsokkal szétküldik a Zónában, a Death Truck-okon.
Te magad is egy ilyen sztalker vagy, csak a C-Tudat kissé "szétcsúszott" és a saját kivégzésedet kaptad meg feladatul. Ha már ilyen jól visszataláltál, felajánlják, hogy szállj be Te is a C-Tudatba.
Azt még tudni kell, hogy a cél ugyan jónak tûnik, a megvalósítással vannak godnok, úgy tûnik, a Zóna már kontrollálhatatlanul terjeszkedik, nem biztos, hogy hasznos az emberiségnek, ha továbbra is fennmarad. Ha nem szállsz be, hanem végigjátszod az egészet, a végén kiirthatod a tudatot alkotó embereket, és megszûnik a zóna kivetítése, elõtûnik mögüle a valóság...
Azért kérdem mert én feltennék egy mod-ot (trader mod) de ha tesom pl az original játékkal akar játszani akkor elakarom távolítani?
Ja és melyik fájlokat kell megpiszkálnom hogy a weight-et átírjam?
Nincs olyan mod vagy akármi amitõl még több ellenfél lesz a játékba? Tehát több generálódik! 😊
Az 1.0003-as patch felrakásakor is ugranak az 1.0001-es mentések, vagy ezt már megoldották?
Köszi,
üdv:
Mac
Hogy játszak.Egyszerûen keresi a Cdt,de nem találja,pedig Daemonnal bootoltam.
Ha nem próbálhatom ki,éhségsztrájkba kezdek.
Nagyon Megköszönném!
Chiao!<#help>#help>
Next PC upgrade: 2022
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Én az elején vagyok a szeméttelep környékén és rengeteg a rádioaktív rész ezeket hogy lehet kikerülni?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
a hologramos csávó elmagyarázza pedig..
tegyél fel egy magyarítást
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
sikerült kiakasztanom a játékot mindenféle modon ahogy tudtam de mégse értem a lényegét...<#szomoru1>#szomoru1>azt olvastam h én vok igazábol lövész...erre már az elején is rálehetett jönni kis gondolkodás után...de mi van a zonával??meg a hologrammos tag az kicsoda?és milyen projektrõl beszél?szal az lenne a problémám h kivégeztem a gamet de nem lettem okosabb semmivel se...
vki röviden és tömören lebírná nekem írni h mirõl is van szó?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
az lenne a kérdésem h:van 1 ilyen gépem:AMD AThlon 64 2800+,GeForce 6600 128 MB,1 GB RAM.nos a különbözõ grafikai modok segítségével h tudnám azt elérni h a játék a lehetõ legszebb grafikán fusson jo teljesítményen????nem kell orbítálisan xép csak lássak vmi különséget...
elõre is köszi
Irgum-burgum :)
De ha ennek ellenére sem, akkor nem tudok úgysem mit tenni..
Max az Nvidia vezérlõben tedd fel az élsimítást 8x-re...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"