34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
SaGa #28893 Mivel mind rád, mind az ellenfélre ugyanazt a fizikát alkalmazza, ha csak külön nem növeled a saját ellenállásodat a lőszerekkel szemben, biz a sebzés növekedés rád is hat. Így van ez jól... -
#28892 hát igen, még csak az elején tartok, a legjobb fegyverem is csak egy "meztelen" AK-SU, és azért valószínűleg nem is minden lövésem talál be, mint amiről gondolom. végülis operation flashpoint-tal is toltam annak idején, hát az sem egy árkádos agyaggalamb-lövészet. -
barmi #28891 Én azt tapasztaltam hogy ha ne adj isten ügyes vagyok akkor 1 max 2 golyó és ki is osztottam a halált az ellenségnek (csak fejlövéssel lehetséges):D De ha esetleg nem sikerül elkapnom 1-2 golyóval akkor néha az is előfordul hogy 8-10 skúló után is mozgolódik a drága :)
Az a bizonyos 2-3X sebzés gondolom rád is hatással van szal te is 2x-3x könnyebben dobod fel a pacskert gondolom :D
Más!
Stalker Clear Sky állítólag márciusban érkezik a drága... de ugye az anomáliák állandóan csűrik-csavarják az idő fonalát! :)
Pic 1 Pic 2 Pic 3 Pic 4
A képekböl szeréntem látszik az a bizonyos fíling amit az előző részből már annyian megkedveltünk!
Info: Hardwired ;) -
#28890 eszméletlen hangulatos ez a játék.
valaki leírná a tapasztalatát arról, hogy mennyire játszható a 2x, 3x sebzésnövelő moddal a gamma (mármint hogy rám is érvényes lesz a sebzésnövelés)? kicsit úgy érzem, mintha tényleg túl sok lőszer kellene egy ellenfélbe, bár ha meg azt veszem, hogy majdnem mindenkin van valami védelem...
ja, és azt a float32 modot érdemes feltenni? -
SaGa #28889 A Priboi Story még nem készült el, viszont további projekt indult: teljes mretű Pripjaty és a régi Dead City visszapakolása a programba. Dezodor befejezte a Freeplay fejlesztését, pontosabban az OblivionLost projektben megy tovább a dolog... -
SaGa #28888 Többször volt róla szó lejjebb: a magyarítás néha összeakad ezzel a videóval. Vedd le, menj tovább, majd későbbi mentés után tedd vissza... -
SaGa #28887 Megint elérhető a hardwired,hu stalker fóruma. úgy látom némi ráncfelvarrás volt...
-
emixa #28886 felraktam azt a patch-et, amit a #28874-ben megadtál (OL1.22_patch). ez újabb? egyébként az agroprom föld alatti részéig klasszul megy minden, párbeszédek okék, csak ez a bajom néha:
-
Kanyhalos #28885 LOL:D Ilyet már láttam én is, egyszer Rostokban a Mercek csinálták ezt pár hete, amúgy nem szokott előfordulni.
Az új patchet mindenképp tegyétek fel, nem kell újat kezdeni miatta.
http://www.sendspace.com/file/zo1ges -
emixa #28884 oblivion lost 1.2 - petruha és barátai bagolyvadászaton
-
bszabi84 #28883 Nekem a következő a gondom:
Van egy küldetés, ahol le kell állítani valami "agyégető???" generátort. Ezt meg is oldom. De ahogy lehúzom a kart, jön egy kis videó ennek végén elsötétűl a kép és elfelejt visszatérni. Ennek így is kell lennie vagy ez csak nálam történik így?!
Segítsen valaki, mert nagyon jó játék! -
SaGa #28882 Valami nem stimmel, mert ott sok mindent láthatsz, de felhőket nem. Ugyanis ez is lent kezdődik Szidorovics föld alatti bunker boltjában... -
skygt90 #28881 HI! nekem valamiéért nem működik az Oblivion Lost mod :S elindul a játék tö jó a menű meg minden de amikor kezdődik a játék csak az eget látom semmi mást :S mi lehet a baj ? :S kajakra csak felhőket látok :D -
IFOR #28880 Jo az OL mod is:-)))) csak senki nem tud semmit a Priboy modról..nagyon várom én is.....Dezodort hogy lehet elérni?? -
SaGa #28879 Fogalmam sincs. Kb pont annyi lehetőségem van megtudni, mint bárki másnak...
Karácsony körül eltűnt az oldal, azóta semmit sem tudok róla. Igzából úgy tűnik, csak az index.html vagy php veszett oda, de barmi mást próbálok elérni, csak az "acces denied" fogad. A Priboi Story-t én is nagyon várom. Egy béta verzióját próbáltam, igéretes volt, bár még kiforratlan. Elvileg a két ünnep között kellett volna kijönnie...
Addigis ott a kanyhalos féle OL mod. Az se rossz... -
IFOR #28878 Saga
mi van a hardwired oldallal?? priboi stori megjelent? honnan lehet letölteni???
-
SaGa #28877 Minden olyan mod, ami új eszközöket vagy szörnyeket rak a játékba, csak akkor működik, ha újra kezded az egészet. Egyébként meg érdeme egyszer az alappal végig menni, majd ez után belerakni a spéci modokat, mert legalább a terep valamennyire ismerős marad, jobban fel tudsz készülni a keményebb dögökre... -
#28876 aludjál -
emixa #28875 új év, új szokások, új oblivion lost mod. aki ezek után sem kap kedvet hozzá, annak a sims2 való. -
Kanyhalos #28874 Sziasztok!
Először is boldog újévet kívánok mindenkinek!
Én nem szoktám járni erre, talán ez az első hsz-em itt.:)
Olvastam hogy beszélgetettek az Oblivion Lost Modról, és most elmondok pár dolgot vele kapcsolatban, ami fontos.
Először is a legfontosabb dolgok amiket tud a mod:
- Freeplay; ugyanúgy mint a Freeplay Mod by dez0wave-ben, csak itt annyi a különbség, hogy nincs utolsó teleport, le kell ugrani az udvarba, ott nincs már a deadzone-nak nevezett nagy sugárzás, és a nagy kéménynél fog várni a főellenség, egy Controller, akit csak speciális metódussal lehet kinyírni.
Van még egy főellenség X18-ban, egy dwarf. Őt se a szokásos módon kell megölni, de most nem akarok spoilereket lelőni.
- Reality; ezt egy alternatív Redux-ként képzeljétek el, kb minden benne van ami a Reduxban, nagyon hasonló, realisztikus sebzésű fegyverek, az NPC-k véreznek, a vér nem áll el magától, a kaja nem gyógyít, stb.
- A-Life; az alife is szét van moddolva, Sanex A-Life modját használtam fel, így nincsenek annyira bekorlátozva az NPC-k és a szörnyek, mindenki sokkal szabadabban mozog, és sokkal véletlenszerűbb minden, kb akármi előfordulhat. Természetesen a quest NPC-ket nem bántottam, olyanokat mint pl Wolf, Fox, Mole, stb., ők maradnak a helyükön, bár nem biztos hogy mindig mindenki ugyanott lesz, de problémák nem lehetnek a végigjátszással, eddig senki sem panaszkodott.
- Sneaking; eddig ilyen nem volt egyik modban se, próbálkozások voltak, de azok elég gyengére sikerültek. Ez azt takarja, hogy sötétben sokkal nehezebben vesznek észre, és az is nagyban befolyásolja, hogy fel van-e kapcsolva a lámpád vagy nincs, valamint hogy mennyire vagy hangos.
Gondolom a blowoutokat is mindenki ismeri, azt nem kell bemutatni, az összes kimaradt szörny benne van, de ez se úgy mint más modokban, itt egy fajta szörnyből legalább 2-3 féle van hogy változatosabb legyen, pl a macskából van 5 fajta. És az összes vezethető autó benne van.
Van a modban nap és hold, de csak úgy működik ha előtte indítani kell multiplayert. Csinálsz egy LAN szervert az megvan pár másodperc alatt, és ha utána indítod a mentésedet vagy újat kezdesz, akkor van nap és hold. Ezen még dolgozunk hogy ne kelljen hozzá multit indítani.
Tud még sokminden mást is a mod, majd olvassátok el a readme-t.
Az összes angol beszéd ki lett véve, mindenki oroszul beszél, persze a szövegek azok angolok maradtak.
Hangsúlyozom hogy a magyarosítás NEM megy ezzel a moddal, mert sokmindent megváltoztattam a párbeszédek felépítésével, a magyarosítás kb mindent tönkretesz benne, szerintem el se indulna.
Bár szerintem elég régóta játszotok a stalkerrel hogy tudjátok hogy mit kell csinálni.
Mindenkit arra kérek, aki játszani szeretne a moddal, az az 1.2-es verziót használja és az 1.0005 patchet!
Innen letölthető az Oblivion Lost 1.2 (1.0005):
http://www.sendspace.com/file/c2k275
Innen pedig a patch amivel kijavítottam pár apróságot:
http://www.sendspace.com/file/uvfpg7
Ez pedig az 1.0005 patch ha valaki nem találná a linkjét:
http://stalker.filefront.com/file/STALKER_World_Wide_Patch;84305
Üdvözlettel,
Kanyhalos
PS: Egy moderátor lécci törölje már az első hsz-emet:) -
Kanyhalos #28873 Bocs a tördelt formátum miatt.:) -
Kanyhalos #28872 Sziasztok!
Először is boldog újévet kívánok mindenkinek!
Én nem szoktám járni erre, talán ez az első hsz-em itt.:)
Olvastam hogy beszélgetettek az Oblivion Lost Modról, és most elmondok
pár dolgot vele kapcsolatban, ami fontos.
Először is a legfontosabb dolgok amiket tud a mod:
- Freeplay; ugyanúgy mint a Freeplay Mod by dez0wave-ben, csak itt annyi
a különbség, hogy nincs utolsó teleport, le kell ugrani az udvarba, ott
nincs már a deadzone-nak nevezett nagy sugárzás, és a nagy kéménynél fog
várni a főellenség, egy Controller, akit csak speciális metódussal lehet
kinyírni.
Van még egy főellenség X18-ban, egy dwarf. Őt se a szokásos módon kell
megölni, de most nem akarok spoilereket lelőni.
- Reality; ezt egy alternatív Redux-ként képzeljétek el, kb minden benne
van ami a Reduxban, nagyon hasonló, realisztikus sebzésű fegyverek, az
NPC-k véreznek, a vér nem áll el magától, a kaja nem gyógyít, stb.
- A-Life; az alife is szét van moddolva, Sanex A-Life modját használtam
fel, így nincsenek annyira bekorlátozva az NPC-k és a szörnyek, mindenki
sokkal szabadabban mozog, és sokkal véletlenszerűbb minden, kb akármi
előfordulhat. Természetesen a quest NPC-ket nem bántottam, olyanokat
mint pl Wolf, Fox, Mole, stb., ők maradnak a helyükön, bár nem biztos
hogy mindig mindenki ugyanott lesz, de problémák nem lehetnek a
végigjátszással, eddig senki sem panaszkodott.
- Sneaking; eddig ilyen nem volt egyik modban se, próbálkozások voltak,
de azok elég gyengére sikerültek. Ez azt takarja, hogy sötétben sokkal
nehezebben vesznek észre, és az is nagyban befolyásolja, hogy fel van-e
kapcsolva a lámpád vagy nincs, valamint hogy mennyire vagy hangos.
Gondolom a blowoutokat is mindenki ismeri, azt nem kell bemutatni, az
összes kimaradt szörny benne van, de ez se úgy mint más modokban, itt
egy fajta szörnyből legalább 2-3 féle van hogy változatosabb legyen, pl
a macskából van 5 fajta. És az összes vezethető autó benne van.
Van a modban nap és hold, de csak úgy működik ha előtte indítani kell
multiplayert. Csinálsz egy LAN szervert az megvan pár másodperc alatt,
és ha utána indítod a mentésedet vagy újat kezdesz, akkor van nap és
hold. Ezen még dolgozunk hogy ne kelljen hozzá multit indítani.
Tud még sokminden mást is a mod, majd olvassátok el a readme-t.
Az összes angol beszéd ki lett véve, mindenki oroszul beszél, persze a
szövegek azok angolok maradtak.
Hangsúlyozom hogy a magyarosítás NEM megy ezzel a moddal, mert
sokmindent megváltoztattam a párbeszédek felépítésével, a magyarosítás
kb mindent tönkretesz benne, szerintem el se indulna.
Bár szerintem elég régóta játszotok a stalkerrel hogy tudjátok hogy mit
kell csinálni.
Mindenkit arra kérek, aki játszani szeretne a moddal, az az 1.2-es
verziót használja és az 1.0005 patchet!
Innen letölthető az Oblivion Lost 1.2 (1.0005):
http://www.sendspace.com/file/c2k275
Innen pedig a patch amivel kijavítottam pár apróságot:
http://www.sendspace.com/file/uvfpg7
Ez pedig az 1.0005 patch ha valaki nem találná a linkjét:
http://stalker.filefront.com/file/STALKER_World_Wide_Patch;84305
Üdvözlettel,
Kanyhalos
-
Louis Cyphre #28871 Ezek az artifaktok:
Artifacts
A zöld érték jó hatással van emberünkre, a piros érték pedig rossz nekünk. -
#28870 Ezek a "micsodák" mire valók, amik a kép bal sarkában vannak. Pl betettem az egyiket -a nevére sajnos nem emlékszem- az élethez valami +400at írt, és közben még szinte jobban sérültem. Melyik mire való, mire érdemes öket használni?
@ghost: Az legyen a legnagyobb problémád jövőre Már alig várom, hogy kijátszhassam és utána megint belelendülhessek -
#28869 Sziasztok!
Boldog új évet minden S.T.A.L.K.E.R.-nek.
Csak nekem nem nagyon boldok mert újra kell kezdenem a stalkert(elromlott a windows) -
Louis Cyphre #28868 Hát nem cuki ez a Poltergeist? Így néz ki a dög teste valójában:
-
#28867 S.T.A.L.K.E.R.-ben és Clear Sky-ban gazdag B.oldog Ú.j É.vet K.ívánok minden Stalkernek!
-
#28866 Hy! Most tartok az X18-nál. Kijöttem és mászkáltam egy kicsit, de van egy furcsa dolog:
Néha a háttér elhomályosodik, mintha a karatkter bandzsítana, vagy nem tudom én.
Csináltam azt, hogy megittam egy energiaitalt, és akkor jó lett. De mostmár ez sem használ
Mi lehet ez, és mi az "orvosság" ellene? -
#28865 eljutottam ahhoz a küldetéshez, amikor egy bes nevű fazonnak kell segíteni visszaverni a banditákat (még elég az eleje a játéknak). nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a banditák után még beszélgetek vele, mikor megint megtámadnak, és ez a szerencsétlen megsebesül. próbálnék neki segíteni, de nem ajánl fel olyan opciót a párbeszédnél, hogy adjak neki medkitet vagy bármi mást, mint más sebesült stalkereknél. ilyenkor lehet valahogy segíteni, vagy ennyi, ott fog nyöszörögni órákig? -
emixa #28864 indulunk orgiázni, később nem tudok írni (talán beszélni sem), úgyhogy clear sky-ban bővelkedő boldog új évet mindenkinek! -
#28863 Tehát ha akar fagy mindig :(
Kár pedig az átvezetőkben van a lényeg :(
-
#28862 Sokadszorra írom be (lassan be kell tenni cron-ba, hogy hetente posztoljon egyet): a v1.0004-es patch (valószínűleg VC7-re való átállás miatt) elrontotta a videók feliratozására addig működő módszert. Tehát a ·f·i· csoport v1.11-es magyarítása csak a játék 1.0003-as változatáig működik, afölött fagyhat a videók végén, és a felirat sem jelenik meg. A v1.0004-essel és az újabbakkal a PCGamesHun és a ·f·i· csoport v1.00-ás magyarításai továbbra is működnek, vagy legalábbis kellene nekik.
grebber: Sajnos nem találtam módot a felirat megjelenítésére v1.0004-esen, és nem is várható, csak ha visszaállnak VC6-ra a fejlesztők, vagy megint hozzányúlnak a tutorialok lejátszásához, és lehetővé teszik egyszerre több példány elindítását. A v1.0005-öst még nem próbáltam, de kicsi az esély. -
Japper #28861 Köszönöm!
-
barmi #28860 Szeréntem innen: Honosítás 14 Az átvezető videók ha jól tudom ebben nincsenek feliratozva! -
Japper #28859 Hali!
Vki meg tudná mondani honnan töltsek le az 1.0004 verzióhoz megfelelő honosítást?!
Kössz -
#28858 Pedig pont az átvezetőkben van a lényeg hogy értsem a történetet! -
#28857 :D
Köszi a helpet, de értek hozzá. :)
S okosan 1.0005-re peccseltem, amivel tényleg lehet egy kis gubanc, nem nagyon modolható. :S -
barmi #28856 Találtam kimondottan 1.0004-hez free play modot ( S.T.A.L.K.E.R._-_Free_Play_1.0004_Finalv03_by_dez0wavede) sajnos ez csak akkor működik ha újrakezdem a gamát ha jól olvastam ezért sajnos nem tudom használni mert már az agyperzselő antennáknál vagyok és semmi kedvem most elölröl kezdeni. Majd legközelebb azzal kezdem el és kipróbálom de egyelőre semmi kedvem újra kezdeni. -
#28855 Sziasztok.
Kis help kéne! Meik modokat érdemes leszedni? Az értelmesebbekre gondolok. Nincs valami magyar oldal ahol össze vannak szedve a modok?
Tudom gugli :D. -
#28854 A freeplay moddal kapcsolatos dolgokat leírtam nem is egyszer. Most már semmi kedvem hozzá. Picit olvass vissza, és megtalálod amiket írtam. Annyit elárulok, hogy jobb, mint a Faiakes mod.