S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mindenkire headshot, úgy kevés lõszer fogy egybõl megmurdelolnak, szal kezdek belejönni😄
más kérdés:
nézegettem pda-t, láttam hogy vlt bene egy térkép meg info hogy éjjel kevesen vannak ott, ahoz képest én szinte délbe mentem😄
a lényeg, elolvasom mindent benne, zöld helyett fehér lett, aztán, elmentem megyek tovább. ha uj pályára lépek, vagy betöltök, újra zöld lesz minden és mintha még nem olvastam volna😞
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
egyessével nyirjad ki, két emberenként F6.
ne rohanj be egyböl az épületbe, osonjál akkor õk sem vesznek észre.
¥ xfire: kistekila
És mehetne is a mészárlás egy kis célzási képességgel, meg jószerencsével megáldva.
Ha már itt kifingottál, akkor vedd vissza a nehézégi szintet, mert a szarkofág környékén sztem nem sok esélyed lesz, hacsak nem áll melléd Chuck-i bácsi! <#nyes>#nyes><#vigyor0>#vigyor0><#hehe>#hehe>
Ha elkezdesz kint lövöldözni, akkor kijön az õr.
Na meg a többiek... <#ravasz1>#ravasz1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Azt szeretném megtudni - többszöri végigjátszás után - , hogy a bárban be lehet e jutni abba a helyiségbe ahol egy õr áll hátra tett kézzel. Valamit teljesíteni kell hozzá, vagy rangban kell elérni egy bizonyos szintet?
Köszönöm a válaszokat
Üdv.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Az árnyékok felbontását, és a fény távolságát lehuzhatod a közepéig, a füvet is a negyedéig is elég, sztem. (csak ötlet)
Én is lassan akarok jobb gépet venni, de megvárom a 8700Gt, vagy mit, ultrát, õsszel, vagy tavasszal legkésöbb kijön, addig gyüjtök még, most még drága a 8800, a tudásához képest.
De tettél fel Forceware-t??? A legújabbat?
Ne amit adtak hozzá, az naon szar!!!!
A dobozán meg ez áll:
Intel Pentium 4
Processor 631+
3Ghz
800 Mhz FSB
2MB L2 Cache
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
-- a Float32 régebbi verziói, (de nemtom pontosan hogy az ujabb igen e NEM támogatják az ATI kártyákat /vagyis csak az ATI-kon futó árnyékolási technikát/ ezt ugy tudod megoldani, hogy az árnyékokat hagyod a régi alap értékeken.
Ezt a GameStar oldalon visszaolvashatod.
De tudodmit?!
Itt az idézet( a régi másolós float):
I. Kicsomagolod a zip-et egy külön könyvtárba
II. Bemásolod a zip-en belüli gamedata könyvtárból a Shaders mappát, ahová a S.T.A.L.K.E.R.-t telepítetted, pl. C:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\gamedata alá
III. a) Biztonsági másolatot készítesz a játék mappájában lévõ fsgame.ltx-rõl, majd az eredeti file-t megnyitod mondjuk a WordPaddal, és a második sort ilyenre kell változtatnod:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata
(tehát ami false volt, azt true-ra írod, mást nem kell módosítani)
III. b) (kiegészítõ pont, CSAK ATI kártyákhoz) A játék mappájában a S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\gamedata\Shaders\r2 könyvtárban megkeresed a shadow.h file-t, és tetszõleges névre átnevezed
IV. Elinditod a játékot
--A konzol kikapcsolásához a parancs: rs_stats off
(vagy megkeresed az user.ltx file-t és megkeresed, majd átírod az rs_stats on -t off-ra!!!
És láss csodát eltünt a console.
Ha egyéb mást módosítasz a float32-ben, tehát ami nem a játék beállításain belül van, akkor NEM mûködik az egész!!!
(persze szükséges a FullDinamicLighting, AA és AF nem szükséges)
Sztem az ujabb float32 már nem szenved az ATI kártyákkal.
Innen leszedhetitek: Float32 és magától telepiti, meg beállít mindent.
--Azt hogy miért vág ki, azt nemtom. (ritkán 100-2* ki dobott már engem is)
--Alapból átállíthatod, nyugodtan a virtuális memória méretét min. 2048-ra!!! (még ha 1Gb Ram-od van is, és benyomhatod hogy használja a virtuális memóriát, ez a tuti biztos)
Ennyit tudtam leírni, segíteni, én így használom, és tökéletesen müxik!
(jah és Pentium hogy lehet --->> 3000+ ???<#vigyor0>#vigyor0>
Sok sikert!!! <#nyes>#nyes><#smile>#smile><#banplz>#banplz>
gép:
Intel Pentium 3000+
1024MB (Ddr2-667Mhz Kingston)
His Iceq Ati Radeon x1650 Turbo (256M😎
Pls help<#confused>#confused>
gép:
DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267)
1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
ASUS X1600 Series Secondary (256 M😎
Találtam valami fejre szerelhetõ rádiót, meg egy gitárt is már azon a pályán, de azt a fegyot még nem, most fogok bemenni a bázisukra aratni, arra már nem volt idegem, akkor megpróbálom ott majd megkeresni)
De itt is visszaolvashatod:
GameStar
Ez még a kezdet volt, azóta csak jobb lett, de a patch meg <#levele>#levele> <#banplz>#banplz>, háát nemtom, sztem csak belassítja, még a betöltést is.
/200%-al szebb graf-ot ígér, és 20%-al gyorsabb játékot/
Kb lehet tudni mikorra készül el?
Next PC upgrade: 2022
http://9gag.com/gag/5135249
De nekem mondja má el vki, hogy hol a Szabadsági fegyvere a sötét völgyben!!!!!!!???????
3200+ AMD,2*512ddr400,Club3D 6600Gt 128, és Float32-vel, 1024-ben, no patch, a hozzá adott user-al, kikapcsolva a stats (mert ezt sokan nem tudták <#nyes>#nyes> kikapcsolni, és lazán megy 30-40 fps-t <#mf1>#mf1>), és nem közepes beállításokon. Most nem gizdulok a fos gépemmel, hanem csak mondom, hogy a Float32 MIRE képes!!!
Elötte közepesen alig ment 20-30 fps-t, és még a grafika is szebb lett, a fények, árnyékok....