S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az az x16 lab, ahol ki kell kapcsolni egy pszi sugrzó masinát. Elsõre én is kevés lõszerrel szaladtam neki, pontosabban elpazaroltam fent.

Ha már lent vagy (lemásztál a liftaknán, ezután már csak elõre mehetsz, visszamászni nem lehet), ki kell nyírni 2 snorkot, meg két zombit, majd jön 4 zombi és újabb 2 snork. Ha ott, ahol a ládák mögül törtek ki a zombik, körülnézel, találsz egy halom lõszert, dobozokban. Nem lesz túl sok, de beosztással elég. Amikor kikapcsoltad a gépet, menj vissza a lelõtt zombikhoz és szedd össze amit találsz. A kijárat alagútjába leugrás elõtt lesz még sok lõszer, de gyanítom sem VAL, sem Vintar puskád nincs, ezek meg ahhoz lennének jók, bár pár doboznyi AK skuló is van közte, ha jól emlékszem...
Mindenestre a fegyvereket állítsd egyes lövésre, és osonj (shift, vagy ctrl és shift), próbálkozz a fejlövésekkel. A zombik azt nem bírják.

Snorkok ellen jobb a gránát, mint a lövöldözés...

akyyy
szvsz ez változó, itt barcika területén tele van hasonló épületekkel, borsodchem, illetve a másik oldala XDDDDD

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
most valami x38 laborba vagyok vagy miben nemtom pontosan a lényeg:

egy csomó zombi, meg ilyen négykézláb mászkálós kötsög, nekem meg elfogyott a munícióm a összes fegyverembeSmiley

ilyenkor mi a teendõ? menjek vissza valahova és tárazzak fel? csak nemtom olyankor nem e csinál olyat a játék hogy az eddig kinyírt zombikat feltámasztja....

de amugyis a proftol vettem egy töltényfajbáól annyit amennyi volt nála de kevés volt:\

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

bcsirke
Hát én rettenetesen calódtam a játékban... Szerintem a harcok/ellenségek tragikusan vannak optimalizálva, a realitás csask néhány téren kiemelkedõ, ott viszont el van túlozva rendesen (pl. csask társakkal vagy képes átjutni vhol, ja azokra viszont háromnegyed órát kell várni...). a grafika rendben van, a hangok már kevésbé, meg amúgy is, iszonyúan üres az egész, egyszerûen nics semmi hangulata, nem egyesülünk a fõhõssel, nem akarunk továbbjutni, nincs miért... Nah mielõtt nekem esnétek, ez részben szubjektív!

Yoda001
aham 😄 thx.... csak gondoltam minnél többe felteszem többen válaszolnak

http://9gag.com/gag/5135249

Ombika
Dehogy regi,tegnap vettem nagykerbe es raktam be 1 tagnak tokeletesen mukodik! A regi jelszot mar vagy 3 evvel ezelotti vga-ra ertettem innovision terén!! Magyarul vedd meg es netedd fel 22 topicban eszt a kerdest es zarjuk le vegre ezt a temat! 😊

Yoda001
tudod, ez a 7600GT kellene... 😄 ez most a "régebbiekhez" tartozik? remélem hogy nem... amugy nem is kell sok biszbasz 😄 csak legyen meg a kari és kész... ami kell hozzá az max egy driver, nem? amit innne netröl simán leszedek😄

Ombika
Szia!!

Regebben x@r volt,de manapsag referencianyakos kartyakat keszit es minden gond nelkul tokeltesen,2 ev garival! Azert adjak altalaban olcsobban a tobbi tarsaihoz kepest,mert kevesebb hozza a tartozek a sok lim-lom(kabel+leirasok+stb...)!!

Yoda001
valaki megmondaná hogy az innovision milyen márka vidkarik terén? esetleg a hütések milyenek, stb... nem akarok egy olyan kárytát venni ami sz@r, ha egyszer veszek akkor jo legyen 😊

7900 GT, 2 gb memória, minden maxon, semmi akadás, semmi swappolás (biztonságból 4 Gb-ra állítottam a virtuális memóriát). Nagyon rákattantam most a STALKERRA 😊 Multizni valaki szeretne majd hétvégén? Összehozhatnánk egy biztonsági másolat szervert.

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Ja: ha nem akarod, hogy neked ugorjanak egy gyilkosságért a területen, akkor lökdöss egy robbanós (pirosas) hordót az áldozat közelébe és azt lõdd szét. Akkor nem te, hanem a robbanás (baleset) végez vele. A jutalmat így is megkapod...

Flesh Eye (husi szem) bárhol található, ahol a házidisznó mutáns. Csak véletlen szerûen van, ahogy minden egyéb szörnyalkatrész (pseudodg tail, snork leg, stb...)
Vadássz szorgalmasan, elõbb-utóbb találsz. A Cordon pálya farmján mindig cselleng 2-3 flesh, elõbb utóbb lesz valamelyiknek szeme is...

Az, hogy milyen stílusban játszol, csak a "false end"-eket vezérli. A jó befejezésbõl csak egy van, és mindegy, hogy mennyire voltál jó vagy gonosz közben.
A bár területén (a településen) minden ölés azonnal ellenséggé teszi a teljes Duty-t. Akkor is, ha téget támadtak meg, csak védekeztél. Rendszeres, hogy egy ponton egy-két katona betéved és megtámad. Csak elfutni lehet értelmesen, és kivárni, hogy a többiek elvégezzék a takarítást. Ez akkor is igaz,has beléptél (csak moddal lehet) a duty-hoz. Megjegyezném: meglehetõsen macerás úgy játszani, hogy belépsz hozzájuk, mert a Freedom automatikusan ellenséges lesz, így a Military Warehouse és a Pripjaty pálya plusz ellenfelekkel lesz teli. Most épp ezzel küzdök...

minden olyan mondat, aminek a végén kérdõjel (?) van.<#awink>
erieskrisz
hu bazzzz ennyien ne vallaszoljatok me nem birom elolvasni xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erieskrisz
nem vagom a kerdesed mi a lenyeg azt ird le plz<#conf><#conf><#conf>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Ombika
Nem 1 kategoria a ketto!! 😊)

Yoda001
de télleg, most nagyon megéri 😄 csak 25k.

Yoda001
7600GT lazán jo és mégolcsobb 😊)

Ombika
7900 GTX lazan jo es mar kib...tt olcso!!

Mr_no_NaMe
Tud valaki egy olyan modot ami tényleg megduplázza vagy megtriplázza a sebzést? Mert nálam van egy ilyen telepítgetõs (Damage Increase By Niodyne) amiben van dupla és tripla is, de ezeknek a hatását nem láttam. Ugyan úgy 5-6 golyó kell egy emberbe ami pedig sok :S
akyyy, az mp-n már válaszoltak neked 😊
hanem az én problémám a következõ: a hírnevem "szörnyû" (valószínûleg azért, mert a vasúti híd alatt kinyírtam a honvédséget, a sötét völgyben átb@sztak az akciós puskavásárlással, úgyhogy azoknak is el kellett kennem a száját, illetve a mellékküldetésekben elõszeretettel csinálom azokat, amik úgy kezdõdnek, hogy "öld meg a sztalkert"). namármost ezt jóvá lehet tenni valahogy? mennyire befolyásolhatja a befejezést, ha "szörnyû" vagyok? végigjátszottam már vagy ötször, de ezen még nem tanakodtam.
a másik gondom a következõ: a bár-pályán ki kell nyírnom egy veréb nevû f@szit (ennyit a jó útra térésrõl). ki is nyírom, nem látja senki, el is takarítom a hulláját, és mégis nekem ugrik pár gonosz srác. honnan tudják, hogy kinyírtam? sikerült ez valakinek?
akyyy
husi szemét hol lelek?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Mr_no_NaMe
Tisztában vagyok vele, hogy szar az ati. 1 hete van meg de minnyár rakom fel amúgy apróra. Eddig ment dx9ben csak azért mondtam...
Hassan B
én 7900Gt-vel tudok fullra váltani, csak nem bírja... -.-

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Ezek szerint másnak is van ilyen gondja. A megoldást nem tudja senki?

az ati jó. az enyém már 2 és fél(vagy több) éve dolgozik reggeltél estig,majd estétõl reggelig, de még nem ment tönkre. a bátyám 6600GT-je 2 év után tönkrement

Ombika
VEgyel sz@r ATI helyett Nvidiat!! 😊))

Segítség! Már átolvastam szinte az egész forumot de nem találtam meg az egyik kérdésre a választ, ezért én is megkérdezem. Miért nem indul a játék? Amikor elkezdi betölteni ezt írja ki: -LoadingDLL:xrGamespy.dll- és nem megy tovább. Ha valaki tudja mi a baj akkor az segítsen plz.Elõre is köszi.
Yoda001
nemcsodálom ha olyan kárytád van... X1950GT.. atyaég<#taps>

Mr_no_NaMe
Én se tudok valamiért átállni objects vagy full dynamic lightningra x1950 GT-vel...
Ombika
Es meg csodalkozol ezen ilyen vga-nal?! 😊))

Hecker007
nekem ugyanez a gondom 9800pro-val 😞

Hali,

Nem tudom a renderelést dinamic light-ra állítani, csak a static light elérhetõ. Ez miért lehet? Radeon 9600Pro-m van. Úgy tudom, hogy ez DirectX 9-es kártya.

Mr_no_NaMe
Ez a Faiakes mod meg elég nagy átvágás. Össze van állítva 20 kis modból köztük olyanokkal, hogy már az elsõ kereskedõnél a fellelhetõ cuccok közül az ÖSSZESET meg lehet venni még az armorokat is :S
Ez inkább cheat mint játék mod...
Sziasztok,

Kipróbõltam ma a Faiakes Mod -ot. Nem rossz, játszhatóbb mint a Redux, és mindenkinek ajánlom aki több fegyverrel szeret játszani, taktikázni.

Pár kérdésem volna ha valaki már végigjátszotta ezzel a mod -al.
Amiket be lehet szerezni tárgyak pl. dinamit, benzines ill. gázpalack, stb, ezeket hogyan és praktikusan hol lehet használni?
Továbbá azt hiszem ebben a modban autót is lehet vezetni de nem jöttem rá hogyan lehet beindítani.

köszi a válaszokat...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Mr_no_NaMe
ehh nemrég járt le a vipem sry -.-
Yoda001

Mr_no_NaMe
Mellesleg nem lehet ezzel a moddal dx9-ben futtatni a játékot. Beállítom, de lefossa. Ilyenkor mi van? :S
Mr_no_NaMe
Ez az egész rohadtul nagyonszupernek hangzik. Mennyire nemszereti a magyarítást? :S
Remélem nem úgy, hogy vagy magyarítás, vagy realizmus..
TSL16b
Write only? <#crazya>

A #27630-ban válaszoltam.

Vogel
A detektor az övre csatolva (mint az artifactokat) érzékel a megszokott csipogással. Az elsõ verziós 5 méteren belül jelez. BAR-ban már kapható 2dik generációs, 10 méteres sugárral (itt tartok).

Szép jó reggelt,

Azt tudja valaki, hogy a FAIAKES mod, bírja e a magyarítást és az 1.0003 patch -t?

Köszi

Köszi, teljes siker.....

Valóban keményebb a játék, tetszik, de most újra kell tanulni a fegyvereket és a hozzá való lõszereket stb. Sok új dolgot láttam😊

Pl. lehet az elején venni egy anomália detektort amit az övre lehet tenni, az a továbbiakban hogyan üzemel?

erieskrisz
sziasztok volna egy ojan kerdesem hogy az 1003 as patchel mukszik a video feliratozas <#wow1><#conf><#integet2>

Vogel
-Letöltöd (google kidobja elsõnek)
-felrakod a szûz játékot, modmentesen.
-1.0003-ig upgrade
-letöltött modból a gamedata mappát beteszed a játék fõkönyvtárába.
-jegyzettömbbel megnyitod a fsgame.ltx fájlt és a $game_data$ sort igy módosítod:

$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\

vagyis a false-t truera irod át.

A zipelt modban vagy egy másik mappa, azzal nem kell törõdni.

Más modot nem tûr, és magyarosítást sem támogat.

Szia,

Még annyit megtennél, hogy azt a bizonyos "egyszerû fájlmódosítást" lépésenként leírod a nagyközönségnek?😊

sevendoor
Ezzel nem nagyon tudunk mit kezdeni. Javaslom probáld állítgatni a csúszkákat. Elöszõr a felbontást vedd lejjebb aztán az szûrõket és az árnyékminõséget.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

sziasztok ma vettem egy ati x1950 et és az lenne a problémám hogy nagyon szagat a játék 2 giga ramom van és PIV 2800mhz.

PS3 ID: hdcsaba

-NPCs now slump realistically when they are shot, instead of being thrown by the force of the bullet
Az NPC-k realisztikusan reagálnak a becsapódó lövedékekre, nem fognak egyetlen alacsony erejû lövéstõl elrepülni a Zóna másik felére.

-iron sights now sway to reflect human condition
Az Iron sight mostantól ingadozik, visszatükrözve az állapotot. (gyakorlatilag, ha arconlõnek, akkor a célzófény nem lesz egy helyben, himbálózni fog)

-wound scales have been revamped, particularly for vital areas
A sebzésskálát újraalakították, különös tekintettel a nemes szervekre.