34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
emixa #28853 nincs mit. nézd át a freeplay readme-jét, hátha lelsz valami utalást a gondodra. de reggelre annyi tanácsot kapsz a free-playerektől, hogy csak győzd olvasni -
barmi #28852 Nálam ez van fent és no fagyi :
Stalker emudvd változat, 1.4 pecs, 1.4 törés, stalkerhun14 Honosítás (ennél az átvezető videók nincsenek feliratozva!), Stalker Faiakes mod v14. Ez igy nálam faxa. Viszont lehet hogy váltok erre a bizonyos free play modra mert kiváncsi vagyok az erőmű körüli területre.
ui.: Thx emixa az infót! ;) -
#28851 Van már olyan patch + magyarítás kombo ami nem okoz fagyást???
Mert átvezető videóknál fagy a magyarítás végett.1.0004-el néztem anno azt uninstaláltam mert nekem ne fagyogasson semmi. -
emixa #28850 működik 1.0004-gyel, aszongyák, magyarítással is. de hogy az erőműnél tudsz-e tekeregni, csak azok tudják, akik ezt a modot nyomják. (sokan vannak itt ilyenek). vagy addig használj csalást -
barmi #28849 Stalker szakértők segítsetek!! Találtam egy ilyen modot hogy: S.T.A.L.K.E.R. - Free Play Story mod by dez0wave Ez vajon működik 1.4-el? Miben változik meg a játékmenet? Több ellenség lesz? Nekem csak az lenne a lényeg hogy ha az agyperzselőtöl átmegyek az erőmű területére tudjak a földön is bóklászni és akár vissza is tudjak jönni onnan. Körbe szeretném járni teljesen mert először mikor végigtoltam nem volt rá lehetőségem de most már úgy hallottam meg lehet oldani. Remélem a játékmeneten nem változtat sokat ez a mod és hogy elindul 1.4-el is.
-
skygt90 #28848 hehe hát az elég érdekes lehet :D -
daneelolivaw #28847 srácok,volt már valakivel olyan, hogy bemountolta a stalkert,és a sajátgépben a radioaktív jel helyett egy dobókocka jelent meg? :D -
pheaton #28846 Ezzel egyetértek. Nekem az egész játék hangulatához jobban illik a static light nyijtotta látvány.Valahogy nem illik hozzá ez a fényes ragyogás, ellenben a szürke, matt , kopottas világgal. -
barmi #28845 © emixa : ...hogy a hsz-ed egy kissé lentebb kerül, nem lesz annyira szem előtt, biztos, hogy valaki pont erre fog rákérdezni... Igy szokott ez lenni tudom én :) De valaki hátha veszi a fáradtságot és megkeresi :)
© gyuri00 : Próbáltam még az 1.0 idején egy überbefosás grafika elnevezésü modot vagy mit amit a faq-ban is megtalálsz de nekem valahogy nem tetszett. Világított minden mitha egyfolytában sütné a nap pedig nap még a közelben sem volt meg hasonlók. Nem jött be nekem. De egy próbát megér hátha neked bejön és megtartod. Üdv -
gyuri00 #28844 leszedtem a magyarosítás a linkről és a párbeszédek nincsenek lefordítva??? vagy aszt valahol be kell kapcsolni?? én nem találtam:S -
gyuri00 #28843 köszi szépen a segítséget akkor lehet nem is teszek fel pach-t
übergarfika modot próbáltad már????? -
emixa #28842 példaértékű lehetne a jószándékod, ha a népek vennék a fáradságot, hogy megoldást keressenek a problémájukra. ahogy a hsz-ed egy kissé lentebb kerül, nem lesz annyira szem előtt, biztos, hogy valaki pont erre fog rákérdezni. na de ne legyen igazam, és sokan vegyék hasznát a tapasztaltaknak. -
barmi #28841 © daneelolivaw : még nem próbáltam joystickal tolni a gamát szoval sajnos nem tudom hogy lehetséges e.
© gyuri00 : Pecsek terén ha jól tudom az 1.5-nél tart a játék jelen pillanatban, a modokrol meg annyit hogy a Freeplay mod elég jóra sikerült állítólag én még nem próbáltam. Most speciel a faiakes modot használom 1.4-es peccsel és 1.4-es krekkel és tökéletesen megy! A faiakes modnak az a lényege hogy az első kereskedőnél minden fegyót ruhát kiegészítőt meg tudsz venni ami a játékban található persze csak ha van elég pénzed!Ja és van benne pár darab más színű fegyver ha jól tudom amik kinézetre eltérnek az alap változatoktól de hatékonyságra nem vettem észre külömbséget. Az 1.4-es pecs hátránya pedig az lenne ami nekem szembetűnő volt az 1.0 után hogy iszonyatosan romlanak a holmik a ruhák fegyverek sajnos :( ja és minden qrvadrága! -
gyuri00 #28840 hali
a játékhoz hány pach van eddig???
vannak hozzá olyan modok amiket érdemes lenne feltenni???
és a a "csúcsgarfika mod" tényleg sokat javít?
,ost lett új gépem és úgy gondoltam megint el kezdek vele játszani
-
daneelolivaw #28839 üdv! nem akarom feleslegesen feltenni a játékot,ezért előre megkérdem: joystickkal működik? -
barmi #28838 Érdekes dolgot tapasztaltam a játékkal kapcsolatban a minap :)
Volt a gépemben 1 giga 800MHz kingston dual channel cl5 ram amikor összeraktuk haverral de valamiért a stalker pár perc játék után örökké megállt olyan szinten hogy sehova tovább 10-ből tízszer ezt csinálta bármilyen videobállítást alkalmaztam.
Múlt héten beszereztem még egy giga 800MHz-es ramot és láss csodát a teljes megállás eltűnt mintha sosem lett volna. Tegnap pl 7 órán keresztül toltam mint az idióta és semmi megállás vagy hasonló marhaság de még csak pillanatnyi megtorpanás is alig volt magas garfikai beállítások mellett! Nem tudom mire vélni a dolgot de örülök hogy megszűnt ez az idegesítő problémám. Gondoltam megosztom veletek hátha valaki hasonló cipőben jár és nem tudja mit is tegyen valójában :)
A configom a hozzászólás alján olvasható. -
emixa #28837 pár napja én sem lelem. rákerestem a priboi-ra (google!), de csak ezt leltem -
IFOR #28836 Sziasztok..
hova lett a hardwired stalker fórum oldala??? Honnan lehet leszedni a Priboy story modot??? -
emixa #28835 hát, a menüvel kapcsolatban fingom sincs, hogy mi lehet a gyík (a driver csak egy ötlet, viszont egy próbát megér), viszont a ramod vészesen kevés, a videókártyákhoz ismét nem értek, de azzal is lehet probléma. (a határtalan segítőkészségem mellett sajnos eltörpül a szakmai tudásom) a szaggatásra (menü/beállítások híján) esetleg megoldás lehet a faq-ban lelhető "überfosás grafika" fedőnevű téma. bár nagy reményeket nem fűznék hozzá. komolyabb szerkezetet kellene kerítened. ha belehúzol, még utólérheted a jézuskát, aztán hajrá... -
kerek07 #28834 drivert?melyiket?hülye kérdés gondolom a legújjabbat...a gém meg megy...hm.inkább csak megyeget.vagy inkább akadozgat.800x600low-on. -
#28833 Én ha elakadok ezt olvasom el: PC Guru - S.T.A.L.K.E.R. végigjátszás
Nagyon jó leírás, mindig segít -
emixa #28832 végigjátszás, kéremszépen, a faq-ban is akad, meg a google is találhat párat. -
emixa #28831 neked is drivert kéne nézni. és maga a játék hogyan megy? minden működik faszentosan, csak nincs menü? -
#28830 Hello
Ott tartok hogy megszereztem az X18-as dokumentumot!
De nemtudok kimenni abbol a helyiségből,mert zárva van minden ajtó!Hogy kell kijutni? -
kerek07 #28829 sziasztok.hogy lehet orvosolni azt a problémát h miután lemennek a készítő logo videók ,jönne a menü-ugye-.gondolom.nem tudom mert menü helyett csak nagy feketeséget látni.néhány enyter uán persze betölt a gém,de azért az mégiscsak szar h nem tudok semmit sem állítani meg h egyáltalán nics semmiféle menü.(intelceleron 2,6 d330,512ram,atireadon9100igp/128ram.ez egy acer travelmate 2200 notebook.bővített!:) -
barmi #28828 Azt meg tudnád mondani hogy innen pontosabban melyik szedi ki a páncélok kopását?? És ezek működnek 1.4-el? -
#28827 Én pedig azzal a fegyverrel és abban a ruhában játszottam végig 7x-re a játékot. Ilyenkor má mi a franc okozna izgalmat elárulod? Szinte minden ellenségről lehet tuni pontosan, hogy hol van.
Én ilyenkor inkább az ilyen extrém hülyeségeket tartom jónak... -
#28826 http://stalker.filefront.com/files/Stalker/Mods;3785
Ez kimaradt:) -
#28825 Innen szedjél le egy modot, ami kiszedi a páncélok kopását, ennyi.
Fegyver nem gond, minden sarkon találsz 37ezer darabot... a "spéci" fegyverek meg igazából alig jobbak, mint a sima, egyáltalán nem éri meg azon görcsölni, hogy már 4 mm hiányzik a durability-jéből.
Ezek az 50 rubeles szupercsodák meg olyan szinten szánalmasak, annyira ötlettelennek és fantáziátlannak tartom az ilyen modokat, hogy nem igaz.
Ha ennyire nem kell az akció meg az a kis izgalom, akkor inkább játszon az ember valamelyik herri póter játékkal... -
barmi #28824 okéjj! 50 rúbeles fegyo elég szar lehet az árára összpontosítva :D
Nem beszélve a ruháról. :) a vége felé járok ezért kell a jól védő felszerelés a nagy sugárzás miatt + kismillió ellenséges katona amit szeréntem egy 49 rúbelos ruci nem nagyon bír ki.Vagyis nem az a baj hogy nem bírja ki mert hát nem romlik csak nem véd meg kellő képpen és ezért elhalálozok hamar :)
már másodjára játszom ki a gamát de az első végigjátszásom 1.0-val történt és akkor még nem romlottak a tárgyak egyáltalán egy kicsit se. Ezzel az újnak mondható (1.4) peccsel kezte el ezt a romlás dolgot ami szeréntem nem túl jó 5let pláne így hogy lóvé meg alig van minden arany áron van a kereskedőknél (az marha jó a faiakes módnak köszönhetően hogy mindent tudsz venni nade nincsen rá kessed sajnos ja és ráadásul még tönkre is mennek a méregdrága holmik pikk-pakk. :( -
#28823 Ne!
Van egy ruha, ami 49 rúbel v mennyi, azt vedd meg!
Illetve van a GP 37-es puska 50 rúbeles változata.
Mindkettő rohadtjó és nem kopnak.
Próbáld ki őket! -
barmi #28822 akkor mit is kell tennem? Faiakes mod eldob (gondolom egyszerüen csak kiveszem a könytárat a stalker mappábol amit betettem nemrég), freeplay mod berak és repair mod berak ha jól értem. 1.4-el mennek ezek?
Ja, és ez a freeplay mod nagyon más mint a faiakes? Kell aludni is meg ilyen idiotizmusok?? (remélem nem) -
#28821 Ahhoz külön mod kell (repair mod), de asszem az csak a Freeplay-el megy együtt. -
barmi #28820 Hogyan tudom megjavítatni a cuccaimat?? 96000 volt egy zöld vegyvédelmi ruha a tudósnál ami eléggé le van már gyepálva meg a jófajta spéci fegyvereim is kezdenek tönkremenni Fent van a faiakes mod de nem nagyon van lehetőség javíttatni a tárgyaimat. Mi kell hozzá hogy meg tudjam reperáltatni a cumómat??? -
#28819 Én meg ha ennyire nem értenék hozzá és apuci megvenné a burzsuj videókártyát, akkor elásnám magam... xDDD -
emixa #28818 ha nekem ilyen burzsuj videókártyám lenne, megpróbálnék egy régebbi drivert. esetleg még régebbit. (na de hát nekem nincs ilyen burzsuj videókártyám ) -
skygt90 #28817 Hali! 32 bit-es Vista-hoz és 8800 GTS-hez meik Drivert érdemes használni ami normálisan viszi a Stalkert ? mert nekem a legújjabb Driver nem jól viszi , elvan mosódva a tér sszinte semmit se látok :S -
#28816 de neki moddolva van :D -
#28815 Az alap játékban is jelen lévő autókat a moddal sem lehet vezetni. Ezek előre rendereltek. A mod új járgányokat rak le, ezek viszont értelemszerüen az alpban nincsenek benne.......... -
#28814 Szeirntem bírja, mert eddig is ment full grafon 1200x1024-ben akadásmentesen. Majd kipróbálom, köszi a válaszokat.