S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://9gag.com/gag/5135249
a bioshockhoz kiadott 163.44-es Nvidia driverrel tolom 1.0004-est (8600GT a kártyám).
olyan 5 perc után elkezdenek fekete (vagy néha fehér) képhibák megjelenni (fura módon csak egy adott irányba nézve, tehát ha megfordulok akkor minden OK, de ha újra arra nézek akkor megint hibás)..
ilyenkor ha kimegyek options-be, állítgatok valamit (bármit!) akkor utána jó lesz, de 5 perc után megint jönnek a képhibák..
feltettem a float32modot, azzal megszûnt, de az meg azt csinálja hogy néha tökre elfeketedik a kép (meg is áll a játék), aztán 1-2 mp után újra megy tovább... (fõleg akkor csinálja ha nagy távolságon mászkálok)
nektek nem volt gond ezzel a driverrel, vagy valami tippetek van ezekre a nyûgökre?
http://emulehelp.uw.hu
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
De tudod mit? Leveszem a válladról a terhet, segítek:
#27224 #27276 #27320
Ezek nem a halott kisujja miatt vannak...
Egyébként nem keresem a hibákat, jönnek elõ ahogy játszom...
Azért van a fórum, hogy az ilyeneket meg tudjuk beszélni, járt -e más is így, van -e megoldás stb. Nem azért hogy arcoskodj...
Ha meg nagyon baszogatni akarsz valakit, szerintem keress mést....
1. Játékot beindítjuk.
2. Hibát észrevesszük.
3. Hibát kijavítjuk. <#hehe>#hehe>
4. Tovább játszunk.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Next PC upgrade: 2022
MerlinW:
Ti sem tudtok 10003-4-hez passzoló Travel (Vehicle) mod-ról?
az uhfs mod nemtudja ezt 1.0003al is vagy 1.0004 nézd meg sztem.
PSN ID: Lord_Mortanius
hol szerezted?
(röhögtem egy jót)

PSN ID: Lord_Mortanius
meg van köszi ^^
de ez csak az 1.1 es patchel müködik?,
ha igen honnan tudom leszedni?
elöre is köszi
a fairtrader az??
ha igen akkor hová kell azt másolni hogy müködjön
elöre is köszi
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
1 szer itt a forum be volt linkelve egy mod olyan hogy minden árus mindent árul
na azt valaki betudná nekem linkelni még 1 szer mert sehol sem találom elöre is köszi ^^
De nem foglakozok vele, mert ha kilépek a játékból, és utánna vissza, akkor betölti az autosavét meg a quicksavét is.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Nekem is van egy kérdésem, melyik mod rak be új szörnyeket? Ezt eddig még nem probáltam.
a végigjátszás segít,abban sztem le van írva,hogy hogy kell jó befejezést csinálni(bár az angol)
4. aki keres,az talál.
1:végigtoltam a játékot és nem találkoztam vezethetõ jármûvekkel...1 darabbbal sem...miért?
2:a videókban mutogattak telekinézissel megáldott csukjás törpéket..ilyet sem láttam egy darabot sem...belerakták õket a végleges verzióba?
3:a játék lehetõ legrosszabbb befejezését kaptam.. hogy tudom megszerezni a többit?
4:a fegyvereken ott volt a 40mm-es gránátvetõ de hasznáni nem tudtam mert gránátot hozzá nem kaptam...ezis miért?
lehet hogy a játék nekem kihagyott pár részletet mert szar a gépem vagy mi?(mivel hogy az) ha valaki meg tudná mondani nekem ezeknek az okait nagyon boldoggá tenne...elõre is köszi szépen
csáó!