34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • grebber
    Hehe kicsit kidolgozottab lesz a faszi a Clear Sky-ba!

• emixa
    más pályáról is begyűjtheted, inkább az idő (egy nap) a húzós.
  • Ron Ragm
    Teljesen mindegy honnan van a cucc, ez amúgy minden gyűjtögetős questre igaz ahol nincs a térképen megadva hol keresd.
  • Sadist
    Csak mert Sidorovich még Cordonban ad egy olyan mellékküldetést, hogy meg kell szerezni egy pseudokutya farkát. Egy darab van a vasúti alagútban, de ha annak a teteméből nem lehet felszedni, akkor bukó?
  • Ron Ragm
    Cordonban alapból mod nélkül nemnagyon vannak, olyannal csak később fogsz találkozni (ikább hasonlít farkasra mint kutyára amúgy)
  • Sadist
    Cordonban pseudokutya farkat honnan lehet szerezni?
  • emixa
    háááát, öööööö, lehet, hogy be voltál sörözve.
    kanyhalos: az x18-nál nem tudom kinyírni koshei-t. még trainerrel sem. a devla egye meg, este újrakezdem azt a részt.
  • kirol
    Anno a megjelenéskor felraktam és úgy rémlik, mintha pl. akik a tűz mellett dumcsiztak egymással olvashattam volna a beszédüket.
  • emixa
    szerintem ja. odaballagsz pl. szidorovicshoz, nyomsz egy"f"-t, és megtárgyaljátok az élet nagy dolgait. ha meg csak úgy "f" nélkül szövegel valaki, az nem jelenik meg (egyelőre, viszont TSL16b csinálja ezen szövegek fordítását is).
  • kirol
    De nekem akkor se jelenik meg, ha hozzám beszélnek.
    Csak a PDA-ban. Ez normális?
  • emixa
    kirol-nak szántam volna, csak hát elbénáztam.
  • NeBby
    Most valahogy jólett , csak nem új játékra mentem , hanem betöltöttem! (DX legújabb volt fönn)
    Nah mind1 , lényeg , hogy megy , köszi a helpet!
  • emixa
    #28688-#28693. eztet tessék elolvasni.
  • TSL16b
    Arra még egy kicsit várni kell.
  • TSL16b
    Esetleg a Pause-t is lehet nyomkodni, hátha beindul.
  • kirol
    Hát felraktam, hogyha megszáll az ihlet elkezdhessem. :)
    Viszont nincs feliratom a szövegelés alatt.

Hol lehet bekapcsolni, mert nem találok ilyen beállítási lehetőséget?
  • G18XM8
    Hát ez tényleg érdekes. A vidkártyád az nagyon jó azzal nem lehet baj, nem lehet hogy a directx-ed régi? Próbáld meg azt frissíteni.
  • NeBby
    Nekem olyan gondom van , hogy amikor betölti a játékot , akkor fekete kép van ! Elég érdekes , mivel amikor kiadták , egy teljesen más géppel volt ugyanez a problémám... Legújabb driver fennvan!
  • Ron Ragm
    meg
  • kirol
    Köszi!
    Mennyi idő a végigjátszása kb?
    Megéri végigvinni?
  • emixa
    tessék csak rendesen végigjátszani, és mindenre fény derül (vagy nem). minimális benne az rpg, nem kell mágiát tanulni, meg a megszerzett képesség-pontokat ide-oda elosztogatni, stb, stb. a történet kb. ennyi, de a google biztosan lelne többet is. vagy pedig olvass el egy végigjátszást.
  • czky
    Akkor ez a hiba sajnos megmarad, ha felmegy az ember Pripyat-ba, akkor automatikusan kikapcsol az agyperzselő. De, hogy hogyan jutottál fel oda élve, ez nekem rejtély?! (Én eddig 7x vittem végig a gamét, de most 8x-ra az 1.0005-ös peccsel kipróbálom, hogy fel tok-e menni egyből Pripyat-ba. xD )
  • horthy
    Nem játszom csalással mert szerintem ehhez a játékhoz nem szükséges !
    A felszerelést mindig a mindenkori küldetés jellegéhez össze lehet vásárolni ! ( És a játékot normál fokozaton nyomom .)
    Pénzt szerezni se nehéz ! Én több mint 450000-et szedtem össze a fegyverekből melléküldetésekből stb ! És másodjára nyomom a Stalkert 1.001 Patch-al játszottam először .
    Ugy emlékszem a Freedom fönök adta a küldetésben hogy segitsek a freedom stalkereknek Pripyat-ba . Azt hogy mikor melyik misszió után adta annak majd utánanézek
  • kirol
    Valaki spoilerben leírná, hogy mi volt a vége ennek a játékna, meert én ugyan nem játszottam vele, mert ez az rpg-s dolog ne maz én műfajom, de érdekelne a története, meg most néztem meg a befejezéseket, és nem értem mi az a bigyó, amihez elérkeznek a végén!
  • czky
    Ez csak azért van, mert csalással játszol. God mod nélkül fel nem jutsz Pripyat-ba, amíg nincs kikapcsolva az agyperzselő. Tudom, mert egyszer én is kipróbáltam. (Viszont ha ez az 1.0005-ös peccs hibája, akkor nem szóltam.)
  • horthy
    Miért van az ha eljutok Pripyat-ba , megszerzem a dekodert és a doksit , mire visszamegyek a Red Forest-be addigra az agymanipuláló konszerv mind a négy rádió adótornya ki van kapcsolva ?? Pedig direkt előbb Pripyat-ba mentem és utána az agymanipuláló konszerbe de mire visszajöttem addigra ki lett kapcsolva az egész vége lett a pszi hatásnak ! ( Pedig ki se kapcsoltam a agymanipulátor konszernet ! )
    Mi ez ? Script hiba ?
    Mert ha lemegyek a kapcsolohoz már a lejáratnál aktivizálodik a kikapcsolt agymanipuláló script csak éppen el se jutottam a kapcsoloig !
    És a poén hogy jönnek a monolit katonák fölöslegesen mert a pálya elején vagyok nem a végén , tehát fel se kell jönnöm a felszinre a kapcsolotól , nincs miben megakadályozzanak !
    1.005 patch-ot használtam a játékhoz !
  • nono55
    Eredeti a gamém, 1.0005 peccsel és nem tudja valaki, hogy a TRANSPORT modot ha felrakom, akkor állandóan kivág az asztalra, valami bug riporterrel???????????????
  • czky
    Felrakod a Freeplay v a Faiakes mod-ot, akkor bármelyik "kereskedőnél". Alapjátékban szerintem nincs.
  • The Protector
    Hy.Valaki esetleg tudja hogy hol találom meg a duplacsövű shotgunt aminek nincs lefűrészelve a csöve?
  • Sadist
    Sziasztok!
    Valahogy megoldható, hogy a controlsnál benyelje az í gombot? Eddig minden FPS engedte, és már nagyon megszoktam, hogy a kihajolás az í és x gombokon van.
  • czky
    Párszor be volt már linkelve. Picit nézegess visszafelé. :)
  • nono55
    nem tudja valaki, hogy a FreePlay modot honnan lehet lenyomni?

köszi
  • SaGa
    Azért akarnak visszamenni, mert a pda-ban a jelző azt mutatja...
    A kódokat meg felesleges elmesélni, mert amíg a játékban rá nem talál, nem tudja használni...

Shotgun: a freeplay illetve a trader modok berakják megvehető fegyvernek a TOZ 34-est (ez egy talán Beretta) duplacsövű, az a fajta, aminek egymás fölött van a két csöve). Elvileg Pokernél is egy ilyen van, de ő meg általában szürke szamarat játszik...
  • czky
    Hihetetlen, hogy ezen a részen mennyien akarnak ugyanarra visszamenni, amerre jöttek... :)
    Azon a szinten, ahol ki lett kapcsolva a cucc és elájult a fickó, attól picit följebb van a kivezető út.
  • barmi
    jahh.. ha elérted azt a pontot hogy nem tudsz tovább haladni ( ne indulj visszafelé!) akkor ott azon a ponton nézz körül és fogsz találni megoldást a problémádra szeréntem is :) ;)
  • sevendoor
    nem visszafele kell menni, keress másik utat.
  • thedriver
    Az ajtóhoz a kód 1243, majd visszafelé a halott tudóstól a másik ajtóhoz 9524.

Más: az X16-os dokumentum, és a Ghost stalker ruha felvétele után vissza kell menni a csaposhoz. Ha minden igaz akkor azon a létrán kell vissza mászni, ahol le is jöttem. Ennek a létrának hiányzik az alja, és barátunk nem tud rá felugrani. Mi a teendő?
  • ghost rider
    1.Shotgun témában nagyon nem vagyok otthon.De azt tudom hogy freeplay moddal van nem lefűrészelt csövű shotgun.

2.itt vannak a kódok: első ajtó kódja: 1243 itt érdemes azonban nem továbbmenni és egyből kinyitni az ajtót mert remek dolgokat lehet találni.ugyanez igaz a másik ajtóra is.(kicsit kutakodj!!)
    második ajtó kódja: 9524
  • Roger6
    Valaki nem tudná elküldeni nekem a játék eredeti .exe fájlját? Email: [email protected]

Előre is köszönöm!
  • The Protector
    Hy.Az a nagy kérdésem ogy van-e a játékban duplacsövű shotgun aminek hosszú csöve van és nem lefűrészelt.Ha van akkor vki leírná hogy hol van.A másik h a kódos ajtók kódjait vki le tudná írni.Előre is köszönöm.