S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eggyel találkoztam, de nekem jött az biztos.
Az egyik végénél az a hely ott van ilyen vasút,épületek,kicsit tovább a betonfalon kivûl,banditák,egy kis zöld terület és ott a lejárat.
A másiknál továb kell menni,de ott csak katonai létesítmény meg egyebek és ott mentem le.
http://tesztgep.blogspot.co.at/
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Amikor rácélzok a kereszt nem vált át pirosra mint a többinél.Mit lehet ilyenkor csinálni?
http://tesztgep.blogspot.co.at/
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms
Esetleg felkéne peccseljem fullra, és akkor hátha lesz hang a beszédeknél?
http://9gag.com/gag/5135249
Mert hiába van ekkora gépe, 16* AA és 24 AF -et még ez a gép sem fog neki produkálni cirka 80-100 FPS mellett, max 15 :S
Sztem meg elég ha AA 4*, AF meg max 8*.
És talán még élvezhetõen fog futni 35-40 FPS-el.
Dehát mindenki maga tudja, mit állit be a grafikán, ezeket az élsimitásdi cuccokat sztem tök felesleges annyira huzogatni, 4* AA nál többet ugyse fogsz látni, meg 8*AF-nél, azt má howa??? jeleniti meg neked a képen??, monitoron?? nincs akkor pixeled.
Nah mind 1, lehet hülyeséget mondok.
Stratégiai game-kban is van hogy AA. Hova???? Minek???
A 20*20 pixeles csávó fejét kisimitja??? Persze!
Csak a gép sebességét huzza le mint atom, azt nem is látod mit simitott.
Meg sztem a fények távolságát és a fû látohatárát is lehuhatod, az is tök felesleges.
Nah mind 1.
Csumi
hanem komoly kérdés következik: jelenleg független jelöltként (érted, megjelölt, a független jelölt, bruhaha) szóval szóló stalkerként csinálom a mellékküldetéseket. ha beállnék valamelyik társaságba (duty, freedom), lehet, hogy lennének extra küldetések? (valahol olvastam, hogy egy állítólagos moddal még a monolit-céghez is beléphetünk. erre kíváncsi lennék (de lehet, hogy az egyik befejezésre gondolt az illetõ?))
Értem azt h: ha már elinditod a game-t, játszol, majd kilépés nélkül átállítod a grafikát, és játszol tovább, akkor csinált ieneket!
javaslat: elöször lödd be a grafikát, majd lépj ki a játékból, és utánna inditsd el ujra, de be se lépj az options menübe, és ne állitgass semmit, csak a LOAD-ot nyomd meg, és nem fog villogni.
Ha netán még mindig ugy érzed h magas a grafikai beállítás a gépedhez és lejebb szeretnéd venni, akkor lépj ki a játékból a menü-be, állitsd be, aztán a játékból is lépj ki, majd inditsd ujra a játékot, de már ne állitsd a grafikát, csak kezd el játszani! És nem fog villogni!
Röviden: - minden grafikai változtatás utánn JAVALLOTT a játék ujbóli indítása a grafikai problémák elekrülése végett!!!
Core2duo e6420
GF8800 320mb
2gb ram
Köszöntem
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
de köszi, azt még nem találtam meg 😊
¥ xfire: kistekila
Szidorovics, a csapos, a duty fegyvermester és a freedom fegyvermester. Az utóbbi kettõnek korlátozott pénze van, gy nem tudnak korlátlanul vásárolni.
Alapszabály: ha van all.spawn file egy modban, akkor új jtékot kell kezdeni, másképp nem érvényesülnek a mod változásai.
Ha rendesen végigtolod a moddal, akkor ott, ahol bemész az utolsó pályára a titkos laborból, vissza is tudsz menni. Onnan a Szarkofágba, majd az erõmû külsõ részére, majd onnan Pripjatyba...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
bejön ilye ablak hogy error, meg hogy debug.
a duty (kötelessségi), ha megcsinálod a feladatokat akkor adja a barnál.
(na végre, átlöktem a másikoldalra a topik széthúzós hsz-t) 😉
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
meg még régebben találtam szellem ruháját, ami azt mondja gyógyítja magát. ez kb mennyire hasznos ruha?
vagy ezek fele annyit se érnek, mint amit az erõmû elõtti városban találhatok?
Az lenne a problémám, hogy az x10-es laborban miután kikapcsolom az agyperzselõt, majd megnézem az intrót és utána nem történik semmi, csak fekete a képernyõ.
Mi lehet a para? Volt-e hasonló valakinek?
Elõre is köszi a segítséget.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Trance&Friends nothing more..
képzõdmények errefelé már nem nagyon vannak
keres artifaktokat amik növelik a golyóállóságot.
Meg szerezz be egy "zöld rucit"
mert mikor az egyik laborba kaptam egy naracsnsárga ruhát, azt hitetm az megóv az anomáliáktól, stb, erre szinte semmit nem ér ( bár valamennyit azért mégis, de nem sokat, egyen átmegyek, ás dobhatom is el)
illetve melyik fegyverek ellen a legjobb ruha? én hülye leltem az egyik pályán 1-et, felvettem, ami meg votl eldobtam mert nem tudtam mozdulni se. erre késõbb rájöttem nagy hülyeség volt, mert 1 lövésbõl kinyirnak😞 szinte 10 másodpercenként töltök vissza😄
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz