34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Jani03 #29373 Sziaztok engem kidob a jatek inditasnal (Priboi) tud valaki segiteni? -
bgabor #29372 Ez van, ha modokat használ az ember. -
emixa #29371 hohó, za=az. -
emixa #29370 használd ezt. a fegyverek nevei (azt hiszem) nincsenek lefordítva, za ak-t vagy a vintart például mire lehetne fordítani? -
bgabor #29369 Fegyverek nevei magyarítva vannak valamelyikben? -
bgabor #29368 A magyarítást honnan szerezhetem be? A magyarítások.hu-n van kétfajta is, melyiket érdemes? -
#29367 nah jó...én voltam a majom.
A magyarításból az 1.0 a kell az 1.4re patchelt játékhoz -
simonl #29366 Szia,
Jármű beindításához be kell írnod a konzolba:
bind turn_engine kb
ezek után a "B" re indul a járgány...... -
#29365 Meg azt se nagyon tudom,mennyire befolyásolja a további játékmenetet,ha ezt a küldetést esetleg kihagyom... -
#29364 Faikes modban tolom a játékot.Lementem a banditáknál a föld alatti bunkerbe,megszerzem a doksit.Jön a video,ahogy a csávo nyírja a rengeteg felé szaladó patkányt, aztán kifagy a video meg az egész játék.valami 5let? -
#29363 stalker.heroesradio.com -
bgabor #29362 A seva siut szokott helye merre van? Amúgy nincs valami weboldal, ahol az egyes lőfegyverek lelőhelyét leírják? Amikor végigtoltam, Desert Eagle-t nem találtam sehol. -
bgabor #29361 Ez a Freeplay mód benne van valamelyik patchben? (Tudom, hogy van ilyen nevű MOD is, de most nem arról beszélek) Olvastam valahol, hogy valamelyik patch belerak egy ilyen Freeplay játékmódot a programba, amihez először végig kell vinna az alap történetet.
Kérdés1: Ha van ilyen játékmód, lehetséges e úgy elindítani, hogy előtte ne kelljen végigvinni a sztorimódot? (korábban már végigvittem a gamét, így az a rész már nemigazán érdekel, és azóta win reinstall volt).
Kérdés2:A patchekből elég a legutolsót felrakni, vagy egyesével fel kell tenni mindet?
Kérdés3:Melyik a legutolsó patch, és van e hozzá passzoló magyarítás? -
#29360 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!CHAES: ЧАЕС - Чорно́бильська атомна електростанція - vagyis a csernobili atomerőmű rövidítése angol átírásban -
SaGa #29359 #29340 -
#29358 Sziasztok. Éppen a Priboi storyval játszogatok és még soha nem probálta a vezetés dolgot benne szépen beűlök a dolgokba de nem nagyon akar elindülni a jármű elöre, hátra semmi jobbra ballra mozog a kormány. De hogy indúl. "bekell inditani az autót"? Már az összes gombot végigzongoráztam de semmi. Valami megoldás?
-
SaGa #29357 Van bent egy pseudodog, ami psi sugárzást terít maga körül. Ha elmész onnan, elmúlik, csak idő kell neki... Elvileg... -
#29356 Annyi radioaktiv dolgot kapott a szervezeted, hogy ez már örökre így lesz. Hát igen, a valóságban is így van ez (mondjuk azt nem tudtam, hogy a játék is ennyire valósághû...) -
#29355 Újrakeztem az OL-lal, beszéltem Nimblevel, gondoltam elmegyek fel az uton a mellényéért. Felmentem, ahogy közel értem a barlanghoz azóta kettős látásom van, az alvástól sem, az evéstől sem múlt el. Ez bug vagy van vmi amit tudnom kéne? -
SaGa #29354 Lesz, de nem tudni mikor. Dezodor dolgozik rajta, csak sok egyében is (OLP1.3, Oblivion Reborn (vagy valami ilyesmi)... -
#29353 Sziasztok. Nem túdjátok a Priboi Storyhóz lesz magyarositás -
#29352 Nincsen sajna semmi kódom. Ha véletlenül rájönnék, akkor beírom majd ide. -
#29351 Nem értettem, hogy miért tudnak lelőni olyan gyorsan, amikor egy ilyen APC-ben ülök! Hát nem benn ültem! xD
-
SaGa #29350 Egyébként midnehol alaposan szét kell nézni, mert nem véltelenül vannak kinyitva azok az ajtók. Hol egy levél, hol egy lemez, valami mindig lesz, ami továbblendíti a sztorit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az este egy olyat találtam, ami nyomán elvileg el lehet jutni az alapjátékból kihagyott Desolated Village-be. Majd meglássuk... -
SaGa #29349 X18 kódjai megvannak? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahhoz kellene a CHAES rövidítés feloldása, de nem jövök rá mit jelent -
#29348 Még nem tartok ott. Csak tegnap este toltam be a képem az X18-ba. :)
Az volt a baj, hogy nem vettem észre, hogy a bárban be lehet menni a hátsó szobába, ahol ott volt egy ilyen dokumentum...
-
SaGa #29347 Pénzről: Az este vettem egy Vintar-t a bárban. Tudom, hogy van a Military Warehouse-ban egy, de most a freedom ellenséges, ráadásul arról szól a rege, hogy nagyon elvackolták magukat arrafelé, így inkább felkészülök...
Megvan a gyorstüzelő AK, rajta távcső és aknavető, van egy nato gépkarabélyom (nem ugrik be a tipusa, az a szürke, amire fel lehet rakni távcsövet, nem gyárilag van rajta) távcsővel, meg a vintar. Teljes az arzenal, ezek közül valamelyikhez mindig lesz lőszer... Az első 2-t találtam, a hozzávalókat is (illetve az ak-hoz vettem a távcsövet, de azóta eldobtam vagy 5-öt...)
Több pénz nem kell, nem is üzletelek, a lőszert, kaját, gyógypakkokat összeszedem, más nem kell. Csak annyi, hogy tudjam javíttatni a cuccokat.
SEVA suit is megvan, megtaláltam a szokott helyén...
Ennél jobb felszerelés nincs a játékban... -
SaGa #29346 Jól elvagyok itt magammal. Szóval a Transport mod is autós...
Fontos: az ilyen modok csak akkor működnek, ha teljesen új játékot kezdesz vele. A mentett állásokba nem kerülnek bele a vezethető járművek... -
SaGa #29345 Izéé... Vehicle mod. A transport azt hiszem súlylimit növelő... -
SaGa #29344 Transportation mod. De miért nem nézel szét a stalker.filefront.com oldalon? Úgy 300 mod van fönt... -
SaGa #29343 A bárban hátul megtalált doksi Szidorovics második levele... -
SaGa #29342 Bocs, most látom, hogy elkeveredtem kissé. Ezt a feladatot a Duty góré adja(?), De ő is arról beszélt, hogy az erőmű területén kéne kotorászni, ha jól emlékszem...
-
SaGa #29341 Már ott tartasz, hogy csak ez van hátra? Ez a főküldetés legutolsó feladata. Valahol bent van az erőműben, ahogy írja is...
Nekem más gondom van, és ha már ennyire előre jutottál, biztos tudod a választ: Mi a CHAES? Vagy CHEAS?SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahova az X18 lab ajtónyitó kódjait dugta valakinek a neje
Nem jövök rá, mit rövidít, pedig fontos lenne...
-
SaGa #29340 Igaz, hoy elrióontottam (fejből írtam), de attól kifagynia nem kell. A helyes beírandó:
bind cam_1 kF1
bind cam_2 kF2
bind cam_3 kF3
bind turn_engine kB
A turn:_engine-ből kimaradt az aláhúzás jel... -
#29339 Az azért van, mert Faiakes beépítette a VideoCC modot is, de 1.0003-as játékverzió felett nem fog feliratozni (ami a fő tudománya lenne). -
#29338 én nemtudok külön jármű modról.Van a priboi mod,abban lehet menni a kocsikkal... -
T0NI #29337 na járművezetős mod/patch senki? -
#29336 Hmmm.Asszem teljes a kínálat
A srácot meg annyira megleptem,hogy lement hídba
-
vernyul #29335 Köszönöm a gyors választ.
Rájöttem. De a tűzfal lezárja a gamecopyworldot. Nem akarom a kaput nyitni.
Esetleg más fellehetőség? -
theodor #29334 http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_stalker_shadow_of_chernobyl.shtml#S.T.A.L.K.E.R.%20v1.0004%20[MULTI4]%20No-DVD/Fixed%20EXE