34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • koschwarz
    220Mb, exe file, szép
  • emixa
    idézet az uhsf-fórumból, dezodor pennájából: "1.0004-el 100%-osan megy.
    1.0005-tel is megy, azonban nem teszteltük még le végig vele, amúgyis 1.0004 a legstabilabb patch, szal ajánlom az 1.0004-et (modok 90%-a még azon megy csak) ... de ha már fentvan az 1.0005 akkor azé ne szedjétek le, mer mennie kell."

• berczely
    Elkezdtem szedni!Kíváncsian várom!Kell hozzá az 1.005 patch?
  • emixa
    tölthető a priboi.
  • gyuri12
    aztat. itt majd katonával leszünk;)
  • koschwarz
    most akkor ez a priboi story egy teljesen új storyline-t tartalmaz???
  • xcore
    A Stalker-hez melyik modot érdemes feltenni ? Egyszere több mod-ot is rá lehet tenni ?
  • alma2
    egybol felraktam az 1.05-ot. Ami minden elobbi javitast tartalmaz, az install szerint. Szoval amit lejebb irogatnak szerintem nagy hulyeseg....
    Ha megsem szoljatok :)
  • simonl #29205
    Sziasztok,

Elolvastam a Priboi Story rövid bemutatásáát és kedvet kaptam újra a játékhoz.
    Eredeti játék telepítésekor lehet egyből 1.0005 re patch -elni vagy van valami titkos sorrend?:D

Köszi
  • haxoror
    aha, thx!
  • gyuri12
    Stancia 1 az atomerőmű előtti részek(külsőbb rész) a stancia 2 meg a belső része.remélem érthető:)
  • haxoror
    Stancia1, Stancia2 ezek melyik pályarészek?
  • berczely
    Szép kis fordítás!Jó kis mód!Ki fogom próbálni!
  • ntex
    Akkor a te kedvedért lefordítom amennyire lehetséges, bár hozzáteszem sosem tanultam angolt :D (ezzel most nem a semmiből szerzett angoltudásomat akarom reklámozni :P). Tehát :

--------------------------------------------------------------------------
    Új tartalom :

- Új főmenü
    - Más helyen kezded a játékot
    - Te egy százados vagy a katonaságnál (vagy mi, lényeg hogy katona vagy)
    - Nincs eredeti sztori (99% kiszedve, 1% maradt az eredeti mellékküldetésekből)
    - új kivágott dokumentációk
    - régi, kivágott dolgok más leírásokkal
    - új párbeszédek, új lehetőségek
    - más kinézetű karakter és más névvel...
    - Találkozhatsz Strelok-al, a dokival és más karakterekkel játék közben
    - megváltoztatott hangok (senki sem hív "Marked One" -nak és sok más)
    - Új Intro és Outro videó (ne használd először a "-nointro" paramétert)
    - a "Military" a barátod, a "Duty" semleges, "Loners" semleges...
    Ellenfeleid : Banditák, gyilkosok, a "Freedom"-osok, a "Monolith"-osok... és a szörnyek
    - "Mercenary" bázis Agroprom-nál (az eredeti bázis)
    - Lesz egy házad a "Cordon"-nál ajtókkal, Berendezéssel és zárakkal
    - A Katonaság elfoglalta a falut, lesz itt börtön, egy főhadiszállás, és egy kis kórház...
    - Új szörnyek és "BlowOut"-ok (javított)
    - Teljes napszakváltozás "Prypyat"-nál, "Radar"-nál, "Yantar"-nál, "Stancia1" (erőmű külső része) és "Stancia2"-nél (erőmű belső területe)
    - Be tudsz menni a Prypyat-i stadionba a főkapun
    - A szintátlépők (ahol át tudsz menni más területre) át lettek helyezve, ezáltal nagyobb területeket tudsz bejárni (Bar, Rostok)
    - Átdolgozott pályagrafika (több zöld dolog lesz, virágok, és tereptárgyak)
    - Nincs Blowout az Stancia1-nél, ezáltal be tudod járni az egész pályát
    - Véletlenszerű Blowout-ok és kisebb psy sugárzás
    - Nincs "Dead-Zone" Stancia2 területén, az egész pályát körbejárhatod a földről
    - Beraktunk egy rakás szörnyet és artifaktot a Stancia2 területére, szóval készülj a nagy csatára (tényleg nehéz lesz)
    - Stancia2 -ből visza tudsz menni Monolith Warlab-ba és a Szarkofágba
    - Szarkofágból vissza lehet menni Stancia1 -be
    - Stancia1 -ből visszamehetsz Prypyat-ba
    - Van egy titkos Monolith bázis a Radar pályán, nézd meg a PDA-t a szintátlépőért, Innen átmehetsz X10-be egy alternatív útvonalon.
    - Hozzáadtunk egy csomó kimaradt szörnyet minden pályára
    - Hozzáadtunk egy csomó járművet szinte az összes pályán (vezethetsz piros traktort és öreg Moszkvics-ot)
    - új hangeffektek a Szarkofág-nál (mint a Freeplay modban)
    - BTR ablakok nyithatóak az "L" gombbal
    - Új zene a Bar-ban (régi rádió bejátszások és zenék)
    - Rejtett dokumentációk (Sherlock Holmes-nek kell lenned hogy megtaláld őket... hehe)
    - Vissza lett rakva néhány kóddal zárt ajtó, több kódot kell megtalálnod az ajtókhoz amik más helyekre juttatnak, pl. laborokban
    - Szerkesztett smart-terrains (ez is gondolom valami játékbeli fícsör)
    - több harc az egyes frakciók között
    - Detektor eszközök
    - bármit eladhatsz az NPC-knek
    - vihetsz hordókat és robbanószereket (gránát ikon)
    - Parancsnok, a bár csaposa és Petrenko mindennel kereskedik
    - Feladatokat kell végrehajtanod a parancsnoknak
    - Csak az első missziót kell felvenned, a többit már menet közben megkapod ahogy teljesíted őket, nem kell mindig visszamászkálni a küldikkel
    - Szintúgy a talált tárgyakat sem kell visszavinned, biztonságos helyen kell őket tartani, tudsz pakolni a házadban (a Cordon-nál) van egy szekrény a fürdőszobában :)
    - Átdolgozott PDA (kimaradt tartalommal)
    - Mivel te egy jól felszerelt katona vagy, ezért kapsz egy részletes dokumentációt a zónában lévő dolgokról és a frakciókról
    - Újra látható a Nap a játékban
    - kevésbé átlagos skin az NPCken
    - a csapos meg tudja javítani a felszerelésedet
    - Sok más apró változtatás (fegyverek, tárgyak, szörnyek...)

Bocs az esetleges hibákért, ahogy tudtam fordítottam...
  • berczely
    Ich spreche nicht gut english!
  • ntex
    Priboi Story

-------------------------------------------------------------------------------
    What's new? (1.0)
    -------------------------------------------------------------------------------

New features:

- New main menu theme
    - You start the game in a different place
    - You are a military lituenant
    - No "shoc" storyline (99% ripped, 1% left for old non-storyline missions)
    - New story, but also freeplay from the beginning without restrictions
    - New cut-out documents
    - Old cut-out stuff with different descriptions
    - New dialogs, new possibilities
    - New outlook of actor and different name...
    - You will meet Strelok, Doc and some other characters in game
    - Edited sounds (no one will call you marked one... and a lot more)
    - New outro and new intro video (please don't use "-nointro" for the first time)
    - The military is your friend, the duty is neutral, loners are neutral too...
    your enemies: bandits, killers, freedom, monolith guys... and monsters
    - Merc base @ Agroprom (the former military base...)
    - You will have a house at cordon village with doors, furnitures, and lockers
    - The military occupied the village, and there will be a prison and a hq outpost
    building, and a small hospital...
    - New monster and blowout descriptions (fixed)
    - Full day-night cycle at Pripyat, Radar, Yantar, Stancia1 and Stancia2
    - You can go in the Stadium at Pripyat in the main gate
    - Some level changers were moved, so you can explore the levels a bit more
    (Bar, Rostok)
    - Reworked level graphics - you will notice more green stuff, flowers, and objects
    - No blowout at Stancia1, so you can explore the level a bit more
    - Random blowouts and less psy emission
    - No dead-zone at Stancia2, so you can explore the level from the
    ground
    - We added a lot of monsters and artefacts at Stancia2, so be prepared for a big
    fight (it will be real hard)
    - You can go back from Stancia2 to Monolith's Warlab, and Sarcophagus
    - From Sarcophagus, you can go back to Stancia1
    - From Stancia1 you can go back to Pripyat
    - There was a secret monolith base at Radar level, check the PDA for a level
    changer. From there you can go to X10, its an alternative route
    - Added a lot of cut out monsters to every level
    - Added a lot of vehicles to almost every level (the Tractor is red, and you
    will also get the old forgotten Moskvich)
    - New sound effects at Sarcofag (as in freeplay mod)
    - BTR windows can be opened with "L" button
    - New bar music (old radio spots and musics)
    - Hidden documents! (you need to be a Sherlock Holmes to find them...hehe)
    - Restored some codedoors, and you need to find more codes to open doors to
    areas... eg. labs
    - Edited smart-terrains
    - More "war" between the factions
    - Detector devices
    - You can sell anything to npcs
    - You can carry barrels and explosives (grenate icon)
    - Blockpost Commander, Barman and Petrenko will trade almost everything
    - You need to apply for tasks at the Blockpost Commander
    - You only need to apply the first task, then after you complete the mission,
    you will get the next one, so you don't need to go back to the commander each time.
    - Also, you don't have to bring back the stuff you found during your mission. You need
    to keep them for safe! You can pack of at your house (cordon village). There will be
    a locker for you in the bathroom :)
    - Reworked PDA (with cut-out features)
    - Because you are a well equipped military soldier, you will get a full
    Encyclopedia section to learn things about the zone and the factions
    - Restored the sun that was left out from the final (thanks xStream for the
    help)
    - less generic skins for npcs
    - Barmen can repair your gear
    - Many more little changes (weapons, items, monsters...)
  • G18XM8
    Persze rakd újra a játékot.
  • Hogthar
    lenne egy gondom, eddig 1.004 el játszottam az oL ot és felratam most a 1.0005 ös patchot és most ha betöltöm a mentést és beszélek valakivel kilép a játékból ha meg felrakom az Ol 1.5 ös patch részét akkor meg el se indul:S valami ötlet?
  • berczely
    Priboi Story miről fog szólni mi lesz az értelme?
  • Randelz
    Honnan tölthető le az oblivion lost mód? Vagy ez megvásárolható kiegészítő? Mellesleg már újrakezdtem a gamet nemkellenek save-k, de azért kösz.
  • ntex
    Ma este vagy holnap kiadják Dezodor-ék a Priboi Story-t nyamiiiiiiii. Most hagytam abba az OL-t de megint napokig játszani fogok vele
  • Randelz
    Miven a patchel nemmennek a mentéseim nemtölté fel valaki a saveájait? Mert nincskedvem elölről kezdeni a játékot, vagy linked is adhattok savekről.
    Előre is kösz.
  • Kenworth
    Adjon nekem valaki egy széria számot az installhoz!
    köszönöm
  • Hogthar
    rossz a sorrend felrakod a játékot aztán pathok:v1.0001 ,v1.0003,v1.0004,v1.0005 majd crack és utána a modok amit használsz.
    szerintem ha járgányokkal akarsz menni rakd fel az oblivion lost modot, ott is vannak járművek és legalább nem csak az 1. pályán
  • Bazsa20
    Sziasztok!
    Kérném a segítségeteket. Feltelepítettem a programot (Hatred változat) majd ezután sorra felraktam a patch-eket (v1.0 v3.0 v4.0 v5.0) a magyarítást, majd a Transport Mod-ot. Legvégül letöltöttem hozzá a v5.0-ás fix exe-t.
    Elindítom a játékot, bejön a menü, eddig minden ok.
    Az Új Játék opciót kiválasztva elkezdi tölteni a játékot, majd hirtelen kilép a Windows-ba. (??) Ötlet, hogy mi lehet a gond?
    Segítség!
  • bertino
    hát 1.0005-össel én se tudtam gamelni olyan mentéssel, ami az eredeti verzios nem patchelt.
  • Randelz
    Nekem azt írja, hogy a save nem ebben a verziószámba van.
  • haxoror
    de?
  • Randelz
    Helo!
    Ha felpatchelek a játékot akkor nemtudom folytatni a save-jaim?
  • ntex
    Érdekesség hogy mikor a Duty-soknál felvettem a küldetést hogy lőjem ki a Sniper-t a toronyból, megcsináltam, majd szórakoztam az inventoryban még mielőtt leadtam volna a küldetést. Variálgattam, egyszer csak kiírta hogy Task Complete, és felálltak a Duty-sok támadni minden szó nélkül. Berobbantották a falat, és azt látom mikor beléptem a bázisra hogy a Freedomosokat is narancssárgával jelöli meg a Duty-t is szóval ezután is tudtam volna Freedom-nak is meg Duty-nak is küldizni.
  • czky
    Én próbáltam és 100% h működnek majd a mentéseid!
  • Japper
    Több mint valószínű, hogy működnének a régi mentéseid..
  • Hogthar
    Lenne egy kérdésem talán valaki már volt így:
    elkeztem az Oblivion lostot 1.0004 es patchal de rájöttem van 1.0005 ös patch is és ha felraknám az 1.0005 ös patchot és hozzá a Oblivion lost 1.0005 ös patchját akkor a régi 1.0004 es mentéseim még megmaradnak vagy előről kéne kezdenem a játékot?
  • gyuri12
    akkor hagyom a 'csába az egészet,leszek loner továbbra is!
  • Hogthar
    Lehet is csak valamivel kiérdemelted hogy utáljanak a dutysok mondjuk ha Freedomos vagy akkor kapásból lőnek, de ha még nem csatlakoztál a freedomhoz csinálhatsz náluk is feladatokat de az az igazság hogy Dutyhoz nem érdemes álni vagy csomó előküldi majd végül beálsz a dutyhoz és lerohanjátok a freedomosok bázisát és utána nincs több küldijük asszem de onnantól mindenki a pályán az ellenséged és később is csomó freedomos rohangál mindenki ellened lesz, nem a legjobb business...
  • haxoror
    fura, nekem úgy rémlik hogy alapjátékban IS lehet a Duty-hoz csatlakozni, asszem ideje újra elkezdenem Stalkerozni :)
  • gyuri12
    Ez egy bugos kaka, most ott vagyok,hogy lehetne választani,hogy Duty-s,vagy Freedomos legyek. De,amikor elkezdem a "levadászom a közeli 5 dutyst" küldetést a freedmonál,akkor hiába nyírok ki minden dutyst,azokkal nem lehet beszélni,nincs vége a feladatnak,mintha még lenne ott egy szemétláda. A dutysokkal meg alapból nem bírok feladatot csinálni,mert azok támadnak már azelőtt,hogy én mennék oda feladatot kérni...
    Mit csináljak?:S
  • SaGa
    Ha jól emlékszem még 3 van: a dilis orvlövész, kirándulás a merc bázisra egy puskáért, meg egy disznócsülök vadászat, mert Bob Marley születésnapját akarják megünnepelni egy jó kis körömpörkölttel...
  • IkszKoMa
    Épp ezaz hogy a játék masteren sem valami nagy kihívás, és imádom a gerilla hadviselést a házak közt, szóval csapnék én Duty arcokat bőven, de most fejeztem be (alt+tab) a barrikád védelmet, és semmit nem ajánl nekem fel a Lukash pajti. Köszi a választ! Még azt mond meg nekem, hogy melyik/hány küldetés után lehet csatlakozni kb?
  • SaGa
    Alajátékban csak freedomos lehetsz. Végig csinálod a főnökük összes küldetését, meg segítesz nekik lecsapni a közeli Duty rohambrigádra és felajánlják.
    Duty tag csak moddal lehetsz. A freeplay-ban is benne van. Elhozod a duty górénak a Bulldogot, meg talán még egy küldetés és felajánlja a lehetőséget. Nem éri meg, utánna nagyon nehéz lesz a mozgás a BAR-on túli területeken...