34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
gyuri12 #29253 itt ülök egész nap a gép előtt, az új modok miatt mostanság nem csak 2 hétig,hanem akár 15 napig(hehe) is sláger lehet,de nem vállalnám:D -
SaGa #29252 Felrakod a játékot, majd az 1.004 petchet, ez után meg elindíto a Priboi_Setup.exe-t. Megtalálja a telepített játékot, nem kell változtatni semmit a telepítési útvonalnál... -
SaGa #29251 Az elsőt. Ami az első ; után van, az már nem érdekes, mintha ott sem lenne. Az LTX-eket beolvasó sparser csak az első ;-ig olvassa a sorokat (minden sort külön-külön), ami mögötte van, az megjegyzés... -
IFOR #29250 SagA..
de az első, vagy második számot kell átirni??? -
simonl #29249 Sziasztok,
A PRIBOI -t 1.0004 után csak simán a játék főkönyvtárába kell telepíteni???
Semmi hókusz pókusz?
Köszi a válaszokat -
SaGa #29248 Pontosvessző van köztük. Az a "megjegyzés" jelző, azaz a pontosvessző utáni érték nem számít. Gondolom a teszt során használták a nagyobb értékeket... -
IFOR #29247 Hello
nem akarom nagyon átirni csak pl igy korrigálnám hogy nem tudok felmászni a konténerekre mint valóságban, hanem akkor legalább felugrok...Amugy az actor.ltx-ben ahol az ugrást akrom átirni, a régiekben egy szám szerepelt(alapban 6) amit átirok ...a mostaniban viszont 3 szám, egymástól elválasztva egy sorban..ezt hogy irom át?????
-
SaGa #29246 Minden mod ugyanúgy működik: a megadott változók értékét ha átírod, akkor változnak a tulajdonságok. mindegy, milyen mod...
Ha tehát nem tetszik, akkor átírod a kívánt változók értékét amire akarod. Ami gondot szokott okozni, ha valaki egy egész ltx fájlt lecserél egy másikra, és nem hasonlítja őket össze, mi az eltérés. Így olyan változót is átírhat, aminek másra van hatása, esetleg töröl valamit, ami a mod működéséhez kell. Ha csak a súlyhatárt és az ugrás erejét írod át, azzal nincs baj, csak a "realitást" viszi el arról a szintről, ahogy azt a mod készítője gondolta... -
IFOR #29245 SaGa.
ebben a modban(Priboi) is ugyanugy kell átirni az ugrás magasságát, és a sulylimitet?? kicsit nagyobbat akarok sugrani, mivel az elhagyott lakokocsikra nem tudok feljutni ha pl. kutyák elől menekülök .. a valóságban ugye felmászok, de ez itt nem megy..... -
SaGa #29244 Ja: a sztori és a környezet nagyon eltérő, oda kell figyelni mindenre, amit mondanak, meg amiket találni lehet a terepen. Ha igaz, kicsit nagyobb lett a terület... -
SaGa #29243 Nem vállalom, de köszi a bizalmat...
Úgy tűnik, az 1.005 patch kissé bugos. Legalábbis nálam kicsapta a játékot az este 3x az asztalra. Az 1.004-gyel ilyet nem csinált egyszer sem...
A Priboi Story nagyon szép lett, de készüljön fel mindenki arra, hogy esetleg vissza kell venni a video részletességből, annyi új cucc van a terepen. A fű sűrűbb, hosszabb, tele virágokkal, a kopárabb helyekre erdők nőttek és ez mind viszi a teljesítményt. Vigyázat: a kistermetű dögök kihasználják a hosszabb és sűrűbb föüvet. Nem látszanak benne...
A float32 nem ajánlott hozzá. Mivel látható a Nap, a float32-vel érdekes effektek jöhetnek elő...
-
#29242 nem vállalta
gyuri te mennyire vagy aktív, meg mennyire szereted a játékot? mert ha most sláger nálad 2 hétig, akkor inkább más kapja meg :D -
#29241 írok neki aztán meglátjuk -
emixa #29240 bezony, SaGa keni-vágja a témát, őt kéne megfűzni. feltéve, hogy van erre ideje és energiája. -
gyuri12 #29239 én szívesen vállalkozok,de úgyse adjátok nekem:D -
madmanic #29238 Saga mester...? -
#29237 srácok, valaki szeretné átvenni tőlem a topikot? már kb 3x írtam a modiknak hogy leadnám Hassan B-nek! olyan ember jelentkezzen, aki aktív a topikban, stb -
Ry0K3N #29236 pfff, driver directx probléma lehet nem tudom,minden gépnél más miatt vérzik -
martin1992 #29235 hy!
haver kölcsönadta a játékot és megpecseltem 1.0004-ig,új játék,felveszem az első küldit és utánna mikor kifagy a gép
mindent levettem minimumra és akkor is. -
Ry0K3N #29234 Ha régebbi géped van akkor érdemes mert nálam észrevehető gyorsulást produkált a framerateben. -
gyuri12 #29233 megpróbáltam,de most meg csak úgy spontán kifagyott kb 15 perc játék után:(
ma még megpróbálom egyszer,ha nem lesz jó most sem,akkor elkezdek babrálgatni a fájlok között:) -
#29232 milyen jó, hogy az 1.005-öt már nem is akartam feltenni, annyira nem láttam értelmét. a bf2 óta tudom, hogy nem minden patch javít a játékon. bár az 1.005-össel biztos nincs baj, de annyit meg nem javít, amiért érdemes lenne felrakni. multizni meg úgysem fogok. -
SaGa #29231 Egyébként tévedtem: föl se megy, mert ellenörzi a patch meglétét. -
#29230 Ez gyors volt... Köszi! -
SaGa #29229 Felmegy, de nem működik. 1.0004 javasolt és tesztelt, az 1.0005-tel nem mentek végig rajta. Elvileg azzal is kell működnie, de csak az 1.0004-gyel garantált... -
#29228 A Priboi Story működik patch nélkül? Nekem 1.0 verzióm van meg, arra felmegy? -
SaGa #29227 Nem kellenek a korábbi patchek, csak az, amire pecselni akarod... -
ntex #29226 Nálam nem fagyott ki, csak elfelejtettem menteni és kiléptem, majd holnap kezdem elölről :D -
haxoror #29225 Akkor ne halj meg! :D -
gyuri12 #29224 no,meg van az első bug,amikor meghalok,és game over felirat van,akkor kifagy a játék:( -
#29223 már főmenü alatt sejtettem hogy jós lesz ez...(már csak a muzsika miatt is :) -
ntex #29222 1.0004 -et ajánlja hozzá a készítő (ő azzal tesztelte), de állítólag kell mennie 1.0005-el is. Én is újraraktam a játékot és 1.0004-el tolom, ezzel akkor 100% hogy jó, amúgy elég fasza lett így első ránézésre, 1-2 apró bug van benne igaz (némely fán át lehet sétálni meg ilyesmik), de pl. a növényzet sokkal dúsabb mint az eredetiben, virágok, fák díszítik a terepet, néha szinte eltévedtem, tényleg olyan mintha eltelt volna 20 év az eredeti sztori óta.
Eddig minden elismerésem a készítőké -
gyuri12 #29221 én töltöm,de még nem tudom,hogy jó-e hozzá az én 1.0004-es peccsem:|
a magyarítás meg nem jau hozzá, azt szedd le, rakd fel az 1.0004-est,és úgy tökély. -
simonl #29220 Szép jó estét,
Ha valaki tölti a priboi -t, ossza már meg velünk azirányú tapasztalatait, hogy melyik patch el megy.....köszönöm.
Gondolom a magyarítás nem lesz jó hozzá az eltérő story miatt...... -
gyuri12 #29219 nincs mit:|
figyelmetlen vagy,látod Sadist komám...:-C -
ntex #29218 Most akkor amúgy a patchekből elég azt felrakni amelyikre patchelni akarom vagy az előzőket is fel kell ? -
#29217 Pedig többször is végignéztem a controlsnál, és egyszer sem láttam meg :C -
gyuri12 #29216 V betű,oszt mehet tűzijáték!
csak aztán vigyázz vele,takarékoskodj,nincs hozzá sok lőszer. -
#29215 A gépkarabélyra szerelt gránátvetőt hogy a fenébe lehet használni? Próbáltam fire modeot váltani, lőszert cserélgetni benne, végigpróbálgatni a fegyver slotokat, de sehogy nem tudom használni. -
emixa #29214 nem lenne az gond, ha jönne, mint a vihar. így viszont csak holnap vagy holnapután kapom le. addigra legalább kitapasztaljátok a dolgokat.