34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Hannibal King #29293 nem tettszett ahogy annyi ideig játszottam s egyszer csak minden eltünik semmi sem ált az utamba hogy megakadályozzon semmi nehézségbe nem ütköztem lassacskán harmadszor. lehet hogy nem figyeltem eléggé s néhány kép kimaradt a storyból de akkor sem volt nehéz. -
emixa #29292 ej, fiú, te vagy a lol. itt nézted? -
theodor #29291 Ez LOL. leszedtem 2 trainert és mind a 2 csak az 1.000000000000000000000001 es verzióhoz jó. Ez ultralooooooooooooooooooooooooooooooooooooool -
theodor #29290 Hi! Ma feltettem ismét s stalkert mert úgy gondoltam hogy újra végignyomom az új gépen de mikor lekezdtem annyira nem tetszett az hogy megint az elejéről. Nem tud vki vlamilyen money trainert mert feltettem azt az ABC INFERNO mod ot és meg is vannak a fegyverek az elején de pénz nélkül nehéz őket megvenni. -
emixa #29289 mit értesz az alatt, hogy közönséges? (feltéve, hogy ezt akartad írni ) -
Hannibal King #29288 5 oldalt visszamenőleg elolvastam, nagyon megvilágosodtam. Rájöttem mennyi mindenről maradtam le, nem tom hogy ez miért van. Lehet hogy mert csak 1 hónapja kaptam meg az alapjátékot, de azt önérőböl az első két fokozaton lenyomtam most kezdtem a harmadikon. A vége egy kicsit kellemetlenül lepett meg mert olyan közuönsléges. vége s nem tudtam folytatni. -
emixa #29287 nem, csak félrelöktem későbbre, éjfélkor már nulla az "angoltudásom". ezek szerint megtudom belőle, mi a helyzet vele?
Hannibal King: természetesen nem a majdnem harmincezer hozzászólásra gondoltam, de az elmúlt egy-két hét eseményei-hozzászólásai segíthetnek valamit. -
Hannibal King #29286 azt nem tudtam hogy 360 oldalnyi anyag van bakker az egy élet mire elolvasom. huha -
SaGa #29285 Elolvastad az irományát? -
emixa #29284 az éjszaka folyamán sikerült nekiugranom a priboi-nak. látványos, aggastyán hardver-elegyem jelezte is kisebb-nagyobb akadásokkal nemtetszését, egyszer aztán egy bozótosból előlépő stalker látványától úgy lefagyott, hogy csak egy határozott reset segített. másrészt a dús és színpompás növényzet (szerintem) egy kissé gothic3-külsőt kölcsönöz a játéknak, és nem olyan nyomasztó, mint volt (és amiért szerettem). ettől eltekintve klasszul néz ki, találtam fegyvert, lőszert, kaját, úgyhogy minden rendben. (szidorovics egy kicsit hiányzik ) -
emixa #29283 remélem, ötöst kapsz mindenből. de aztán sokat olvasni! -
Hannibal King #29282 Nagyon köszi az infót, majd ha eggyszer vége lessz a félévnek remélem hogy még ezen a héten akkor igérem hogy végigolvasom az összes bejegyzést de most pillanatnyilag örülök hogy még élek s komputer elé ülhetek. mégegyszer nagyon kösz -
emixa #29281 (pont az alapjátékban nincs járgányvezetés illetve alvás, úgyhogy sikerült hülyeséget írnom. na mindegy, az önállóság azért még rádfér.) -
emixa #29280 bakker, még mindig ezen keseregsz? kicsit visszaolvastál volna, akkor a #29210-ben megleled. vagy google, mint ahogy azt tanácsolták. de mivel ma jó napom van, még itt és itt is letölthető. remélem, maga a letöltés nem okoz kihívást, illetve legalább egyszer már végigvitted a játékot, és nem ilyeneken akadsz fenn, hogy hogyan kell ki-beszállni a járgányokba, hogyan kell aludni, meg egyebek. (ha mégis, olvass vissza pár oldalt, minden ilyen probléma hússzor ki lett tárgyalva.) -
#29279 Az 1.0004-es peccsel használom. Először Vistán próbáltam, de ott állandóan kidobált, meg alapba 10 fps-el kevesebb volt, mint most xp-n. -
#29278 google? könyörgöm, amíg itt siránkozol, már rég megkereshetted volna. most kb. 3 perc alatt megtaláltam a letöltést google-lal... -
Hannibal King #29277 senki sem akar nekem segiteni -
SaGa #29276 A távvcsövek csak azokra fegyverekre rakhatók, amire valók. Eleve kétféle van, az egyik az orosz fegyverekere, a másik a NATO cuccokra.
hangtompító csak a pisztolyok egy részére, Viperára, meg a spécin átalakított gépkarabélyokra rakható... -
SaGa #29275 Tedd vissza 1.004-re a patchlevelt, megjavul. Az 1.005-tel hihetetlen sokszor kidob, az 1.004-gyel egyszer sem. Néha valóban beakad,mikor a következő szakaszt tölti. A sok új cucc (sűrű, hosszú fű, virágok, elszórt roncsok, romok) nagyon leterhelik a motort. ezért is nem lehetett egyetlen hatalmas területtel megcsinálni...
Állítólag a Garbage utáni részeken már nicsn ennyi cucc. Az Agropromban jártam már, ott tényleg ritkásabb az erdő. A Bar terület bejáratánál vigyázzatok a kutyafalkával. Nagyobb, mint volt, és nem állnak meg a teherautó roncsoknál... -
#29274 Sziasztok. Az miért van, hogy 1.4 patch van fent pár mod és nem engedi, hogy pl. a thunderre feltegyem a távcsővet, hangtompitót. Más fegyver sem engedi. Lehet valamit tenni? -
SaGa #29273 Pont ez a baj az említett modokkal: űbertápos fegyverek, végtelen hurcibálható tömeg, stb... minek?
-
SaGa #29272 Mindegy, nincs mögöttük semmi érdekes... -
#29271 Elmész Army Warehouseba a Freedom főhadiszállására, bemész a bázis főkapuján, át a hídon, majd balra fordulsz és a második barakk végében az egyik matracon lesz egy VSS Vintorez. -
Hannibal King #29270 vágom de hol juthatok hozzá??? -
#29269 pacsker
Biztos volt már szó róla,de nincs türelmem keresgélni.Agyperzselőnél mi a számkombinációja a bunkerben az ajtóknak? -
gyuri12 #29268 Ez egy nagyon összetett mod, a jobbik fajtából:)
Melegen ajánlom,most még forró! -
gyuri12 #29267 Ezt nekem részletesebben is elmondanád,én nem találtam ottan semmit:( -
Hannibal King #29266 hol lehet megszerezni ezt a priboi sztoryt egyébként lenne szives valaki felvilágositani hogy ez a priboi valami expanzio vagy valami más hálásan köszönom a segítseget előre is. -
#29265 Army Warehousenál egy barakk hátuljában. -
#29264 Nem rossz ez a Priboi story, leszámítva, h hihetetlenül tud akadni.
Másik baj, h néha kidob amikor lelőnek.
Következő problémám, h hol a rákban van az a CNPP blueprints???? Valaki árulja el, nincs kedvem keresgélni! -
Ronnie17 #29263 10 perce kezdtem a játékot... leghamarabb hol lehet vele találkozni?? -
#29262 Veszel, keresel, lopsz. -
Ronnie17 #29261 Hali. hogyan lehet a játékban mesterlövész fegyvert szerezni? -
#29260 Semmi, játékban maradt felvehető cucc, semmi több. -
#29259 pacsker
Most,hogy van megfelelő vas feltettem a gammát.Találtam egy gitárt meg ezt
A játék folyamán lesz ennek valami jelentősége?Azt látom ,hogy rádio...
-
ntex #29258 Elfelejtettem hogy mindkettő csak a V1.0004 -es patchel működik, és nem ajánlok mellette futtatni semmilyen más modot a 100%-os működés érdekében ! -
ntex #29257 Sziasztok! na szóval :
Akinek nem megy a Priboi Story vagy az Oblivion Lost, vagy akár újdonságra vágyik annak ajánlom az alábbi két modot kipróbálni :
Az egyik a Faiakes v2.4 nevű mod, amivel jelenleg is játszok. minden fegyvernek új textúrája, hangja van, a pályák át lettek textúrázva (nekem tetszik) ugyanúgy vannak benne új szörnyek, szinte minden ami az Oblivion Lost-ban is, és kellőképpen nehéz a játék vele. Nincs minden hulla tele lőszerrel és felszereléssel, a fegyverek és lőszerek drágák (ahhoz hogy legyen lőszered minden hullánál talált fegyverből ki kell szedni a lőszert), ellenben a kereskedő fityingekért veszi át tőled a talált cumókat.
A kereskedőknél szinte minden kapható (vannak fegyverek, melyek nevében szerepel a "CHEAT" szó, ami 60-80 RU között megvehető és mindennél űbertáposabb), automata, megnövelt tárkapacitású pisztolyok, módosított AK-k, (még mesterlövész puskává alakított is, ezeket nem lehet módosítani, de nem szimplán távcsővel ellátott darab, hanem sokkal erősebb illetve pontosabb is, és persze drágább is) balanceolt shotgunok (gyengébb de pontosabb), minden ami szem-szájnak ingere.
Lehet még venni ill. találni robbanó hordókat, benzineskannákat, amit felvehetünk, és megfelő helyen lerakva csapdát állíthatunk az ellennek ami felrobban ha belelövünk.
Akit bővebben érdekel a MOD az lentebb megtalálja a linket.
------------------------------------------------------------------------
A másik az ABC INFERNO, ami nagyon brutális, igen pörgőssé teszi a játékmenetet. Erről többet nem is írok, mindent megmutat a videó... :D
-------------------------------------------------------------------------
Videók:
ABC INFERNO Portals and Gore
S.T.A.L.K.E.R. Blowout horror + Centhron
Faiakes V2.4 Preview
-------------------------------------------------------------------------
LETÖLTÉSEK :
Faiakes v2.4
ABC INFERNO_Fixed
Enjoy... -
peete #29256 Hello!
Az lenne a kérdésem h hogyan lehet állítani a "shadow quality"-t az option menün kívül? Felrakta magár koxra és nem engedi h állítsak rajta...
Thx előre is -
SaGa #29255 De össszeakadnak. Mindkettő új spawn fájlokkal dolgozik, ráadásul az egyik szereplői a másik idejére már meghalltak, eltüntek, megöregedtek, azaz nem lesz jó keverni a kettőt. -
#29254 Leszedtem én is, de előbb végigviszem újra Oblivion Lost moddal. Amúgy nem akadnak össze, ha mindkettőt feltszem? 1.0005 van jelenleg.