S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
ha zárva, akkor picit trükközni kell...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Asszem kettõ is van elszórva, de a fene se emlékszik merre. Amúgy is jobb az a military cucc, ami a dekóder mellett van a heverõn...
Felejtsétek el az exoskeletont. Látványos, nehéz, lassú, a védelme a Duty Economy suithoz meg a SEVA suithoz képest nudli...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Egy épkézláb végigjátszást nem lehet találni, szal a f..szom kivan vele, az agyperzselõ kikapcsolása után ledaráltam minden katonát, de még mindig nemtok kijutni sehogysem.
Van két kóddal nyíló ajtó, egyikhez sem találok semmilyen kódot, mit csináljak, hogy jutok tovább?
A segítséget elõre is köszönöm!
Az érdekelne,hogy a bárban levõ fickó által adott küldit(a családi puska megtalálása),miért nem lehet megcsinálni?
Elmegyek a térkép által jelölt helyre,keringek körbe,de a puska nincs sehol...
Köszi!<#wilting>#wilting>
2007. szept. 07. 22:42 | válasz erre | #27504
Hy.Van egy kis gondom a játékkal.Eddig nagyon tetszik pedig az elején tartok.Szal van egy bácsi egy pincében és azt a feladatot adja hogy szedjem össze csikkeket a tábor környékén.Ez még oké mert fõ a tisztaság de nem találok nylon szagyrot amibe gyûjthetném.Az elõzõ feladat tök jó volt mikor egy meg kellett rohamozni eyg bázist.De ijen hülyeséget minek tessznek bele.Nem értem.Pedig tök jól indult a game.Meg van egy híd a közelben.A híd alatt van egy égõ szemetes és a szemetesfedélen egy katona szkreccsel mintha dj-lenne és közben símaszkos férfik táncolnak.Ez így normáális vagy ezt hívják anomáliáknak.Mert a haverom riddick azt mondta h ijenekkel is lehet a játékban találkozni.Távolról láttam egy kutat aminek a tetején ült egy stalker és egy kormány volt a kezében amit jobbra balra rángatott és közben berregettt hozzá,a mellette levõ wc pumpával váltott sebességet.Nem akartam elhinni de ez chernobil nem?Itt minden megtörténhet.Szóval aki tud kérem segítsen mert tetszik a game egy két malõrt leszámítva. "<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A bádogobozokban (olyanok, mint a régi autós elsõsegélycsomag) és szétverhetõ faládákban általában minden alkalommal ugyanott, ugyanazok a cuccok, mindig ott vannak.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de msot nemtom merre menjek😄 jól néz ki az erõmû kivülrõl😄 tiszta borsodchemD
kakapacsa, ha te nem trainerrel haladsz, nézz szét a kordon-pályán a malactanyán (a vasúti híd után balra) illetve a szeméttelep végén, mielõtt átmennél a bár-szekcióba (ott a katonák mellett van egy vasúti kocsi, benne egy jóképû láda). kíváncsi vagyok, ott lesznek-e a cuccok.
Van köztetek olyan aki amd X2-vel(két magos) tolja a gamet és hyper transportos biosz beállításánál be van kapcsolva a 16 fel, 16 le opció? Valamilyen okbol mentésnél kifagy a játék és kaptam tippet hogy lehet a hyper transport okozza a gondot. Ha valaki tud írjon legyen kedves! Köszi a figyelmet!<#help>#help><#zavart2>#zavart2>
lehet, hogy csak estére érek rá. küldj egy címet te is. a többiek kíméljenek.