34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
SaGa #29133 Van. Darker nights a neve, MrClorox a karbantartója... -
#29132 van olyan mod, ami CSAK azt csinálja, hogy az éjszaka tényleg sötét lesz? még jobban akarok fosni... -
#29131 Van valami jobb modja hogy leszedjem az oblivion lostot mert ez mindig kiírja hogy várj még 60 secet mert tul van terhelve de már 1 órája ezt nyomatja... -
#29130 és mien az Oblivion project? -
#29129 Butaságot írtam köszi szépen a linket -
#29128 És itt hol van a letöltés rész?:S -
gyuri12 #29127 Most újra kezdtem Oblivion Lost moddal,kifejezetten szuper -
ntex #29126 Itt mindent megtalálsz -
#29125 Hi all
honnan tudom letölteni az oblivion lostot?
és mi a külömbség az oblivion project és az oblivion lost között? -
ntex #29124 Találtam egy fasza bug-ot az Oblivion Lost-ban ami kiakasztott :
Az X18-ban amikor megölöm a fehér ruhás törpét jön a videó ahol jön a rengeteg patkány. Ezután ahogy visszakapnám az irányítást már a Game Over felirat fogad, mert 3-4 Bloodsucker azonnal megöl ahogy visszajön a kép, és már vagy 20x próbáltam, esélytelen. -
madmanic #29123 Aranyosak ezek az ingyenesen letülthető, és módosítható grafikák
Nekem a jetis jobban tetszett -
peppino3 #29122 nem tok multizni kéri a cd kulcsot beírom és ki írja hogy hibás cd kulcs de neten és eliskértem másdoktol de nem fogadja el -
#29121 Igen -
#29120 Hali mindenkinek
AMD Sempron 3100+(1,8GHz)
1GB RAM
256MBRAM ATI RADEON 9550
Ezen futna a játék? -
#29119 És honnan tudom letölteni a freeplay modot? -
#29118 Nem multizik senki aktívan??? http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1022671967&no=29096 -
ntex #29117 Kell, anélkül nem mehetsz vissza sehogy -
#29116 Hali!
Végigjátszás után hogy lehet megcsinálni a maradék mellékküldetést és visszamenni kóborolni?kell hozzá a freeplay mod? -
ntex #29115 Valaki nem tud valamit a Priboi Story-ról ? Már Decemberben jönnie kellett volna és még mindig semmi hír hogy mikor jön -
tommyx #29114 -
emixa #29113 ja, értem, mi a gebasz. idézet: "Ezzel a grafikát javítod, a teljesítményigényt meg csökkented."
a float32 nem befolyásolja a játékmenetet, csak grafikailag tuningol. nem olyan, mint a freeplay, oblivion, redux és a komolyabb méretű modok. nekem együtt van feltéve az oblivion lost és a float32. -
emixa #29112 megy az mindegyikkel. nyomjad neki. -
horthy #29111 A float 32 módhoz mi kell ? Melyik Patch-el megy melyikkel nem ? 1.005 jó hozzá ? -
emixa #29110 hát ez elég morbid. elég hülyén nézhetsz ki egy hullával a hátadon (pláne, ha inalnod kell pár kutya elől). szerintem a float32 nem befolyásolja a mentéseidet. -
#29109 Ha felrakom a float32 modot, akkor az eddigi mentések használhatóak maradnak? -
ntex #29108 Csíter xD -
#29107 xD -
#29106 Hehe, azt hiszem találtam egy kiskaput irdatlan tömegű cucc mozgatásához. Keresni kell egy hullát, és belepakolni minden fölösleges cuccot, akár több száz kilónyit. A hullát utána már lehet mozgatni, igaz elég lassan :) -
horthy #29105 Az alapot már kétszer nyomtam végig 1.001 és 1.005-el !
Csak még azt nem tudom melyik moddal nyomjam ujra végig !
Szeretnék mindenféleképp valami ujjat ahol nagyobb hatással vagyok a zonára az emberekkel való kapccsolatra !
-
SaGa #29104 Az első pályán a Blowout csak figyelmeztetés, Minél beljebb vagy, annál erősebb. A Bar környékén már bele is lehet halni. A katonák azért fetrengtek a fölfön, mert a helyi élővilágra ilyen hatása van a blowoutnak.
Az artefaktok némyelike újratermelődik, mások meg nem. Van ami csak éjjel található a megfelelő helyen. -
SaGa #29103 A játékmenet ugyanaz, csak a végén vissza tudsz jönni, és tovább kalandozni a zónában, ha nem a fals végek valamelyikét éred el.
Visszatették az alapjátékból kihagyott mutánsok jórészét, nehezebbé vált az élet a zónában, kicsit más a kereskedőt árukészlete, stb...
Szerintem először játszd végig az alapot, majd ha megkedvelted a Zónát, akkor tegyél föl egy modot az ilyen alaposabbak közül. Freeplay, OL, Redux, vagy a nemsokára elkészülő Priboi Story. Vagy válogass össze magadnak megfelelő mod kombót, csak arra figyelj, hogy sokat kell a winmerge-dzsel és a józan eszeddel dolgozni, ha több modot akarsz összerakni.
Amit mindenképp kötelező már az alapjátékra is fletenni, az a Float32 mod. Ezzel a grafikát javítod, a teljesítményigényt meg csökkented. -
SaGa #29102 Ez csak az 1.0001 patchig volt így, azzal kiszedték, mert több bajt csinált, mint hasznot. -
emixa #29101 meg ezt: #28651. -
emixa #29100 indulok dolgozni, nincs időm mesélni, olvasd el ezt: #28874. -
horthy #29099 Ebbe az oblivion modba mi a lényeg ? Miben másabb mint az alap STALKER ?
Bocsi hogy megkérdezem mert én még az OBLIVION játékkal még nem játszottam !
Miben másabb a sztori , és stabil ez a mód nem-e nagyon bugos ?
Milyen plusz dolgok vannak benne amiért érdemes kiprobálni ?
Olyanokra gondoltam mint a kereskedés , harc , kajálás , fegyverek , anomáliák , szörnyek , stb . Milyen a játékmenet fővonalja , miben másabb ? -
#29098 Több végigjátszásban is olvastam, hogy a numpad / és * gombokkal lehet az időt gyorsítani és lassítani, de nálam látszólag nem csinál semmit. Mindig ugyanúgy kb. 6 másodperc egy játékbeli perc. -
#29097 Garbage délnyugati részén azt a sok artifactot hogy lehet megszerezni? Addig kell aktiválgatni az anomáliákat, amíg be nem szippantja, és jó helyre dobja az artifactot? -
#29096 Szevasztok! Épp most nézem, a steamen csak 19,95$ a Stalker, gondolkozom, h megveszem, de kiváncsi vagyok a multival kapcsolatban néhány dologra (mivel ugye csak az miatt venném meg...) Szóval az érdekelne, hogy vannak-e magyar serverek(a game monitoron egyet sem találtam), milyen a cheater helyzet(sokan vannak-e, és milyen a játék védelme), milyen játékmódok vannak amelyekben NEM lehet respawnolni, illetve mennyire zavaró a lagg, jó-e a netkódja, nem csúsznak a hitboxok? Ezekre válaszoljon vki légyszi aki AKTÍVAN multizik vele. Előre is köszönöm. -
emixa #29095 nem rég = nemrég. ejnye. -
emixa #29094 szerintem igen (vagy a csuda tudja, hogy ez volt-e a szándéka a mod készítőjének), mindenesetre a nem (nagyon) befolyásolja a sztorivonalat, úgymond. lásd: kruglov elpatkolt, de helyette jön a másik jól képzett srác, akivel mértünk egyet. biztosan akadnak mellékküldetések, amelyek nem teljesíthetők pár npc elhalálozása miatt, de szerintem a főküldetésekkel nem lesz probléma, nekem legalábbis nem volt. (petruha engem is megtréfált, nem rég raktam egy képet én is róla, utána a car park-buliban mindhárman elhullottak )