S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

czky
Sajnos nagyon úgy néz ki! 😞

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

amennyire én tudom, csernobilból már nem tudsz visszajönni. modtól függetlenül.
czky
Én bemásoltam ezt a freeplay mod-ot. Igaz nem így vittem végig, de volt mentésem pont az utolsó teleport elõtt. Végigbóklásztam szinte az egész csernobilt, de vissza sehogy nem tudtam menni az elõzõ pályákra...
Valami ötlet?

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

No, akkor este egy multis összeruccanáshoz ki mit szólna? 1.0004-es javítással.

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Nem tudom. Akkor jött elõ, ha a stadionba bementél oldalt és visszajöttél. Ha csak kóboroltál Pripjatyban, akkor nem állt elõ. Este kiderül, mert a Freeplay moddal most tartok ott, hogy lassan elérem az erõmûbõl visszafele azt a vonalat, ahol kivágott régebben, csak nagyon lassan haladok, mert igencsak kifogytam lõszerbõl, ellenben sok a burer, izlom, chimera, pseudodog, snork, de kevés a katona meg a monolith tag, hogy lõszert zsákmányoljak. Sokat kell bujkálni...

Meg sikeresen beléptem a duty-hoz, így a freedomosok is ellenségesek, rajtuk meg majd keresztül kell vágni, hogy végre a Bárban felszerelkezhessek...

Aki szeretne több kihívást a stalkerben, tegye föl ezt és ezt, majd kezdjen új játékot Master fokozaton. Az 1.0004 patch kell hozzá, minden mást érdemes leszedni (esetleg a darker nights modot még érdemes beletenni).

Az elsõ a Freeplay mod, a második a fegyverjavító kiegészítés hozzá.

A játékot ugyanúgy végig kell vinni, mint egyébként, a jó befejezés felé menni, de a legutolsó teleportba nem szabad beugrani (akkor megsemmisül a Zóna, nincs hova visszamenni). Ha gondolod, visszamehetsz a korábbi pályákra, mindenütt lesz pár plusz mutáns, és lehet az erõmû belsõ területein is a földön mászkálni (mutánshordákkal együtt).
A visszamenetelre is tartalékoljatok lõszert és a sleeping bag-ot ne dobjátok el, mert 24 óránként aludnia kell legalább 2-3 órát a karakternek, másképp szédül, dülöngél, kettõslátása lesz.

Ja: a lõszer baromi drága, ellenben az artefactokt a pisztoly slotba téve fegyverként használhatók. Ahova eldobod, oda nõ egy anomália, olyan, amilyen az adott artefactot teremtette. Bloodsuckerek rosszul tûrik az ilyesmit...

"Korábban csak az ismert hibák helyén (Pripjatyban visszafele jövet"

Ezt a hibat mar kijavitottak? Mert ebbe anno en is beleleptem. :-)
A kontrollert legegyszerûbb két gránáttal elintézni...

Az könnyen lehet. Ha bizonyos kulcs események kimaradnak, vagy nem a fejlesztõk elképzelése szerint alakulnak, tud ilyet produkálni. Nem kéne, de valószinûleg a scriptek nem tudják lekezelni, hogy a Controller még lent mozog, te meg már fent vagy...

Hasonlóképp jártam, amikor a raktáraknál elvállaltam a dutytól a sniper kilövését, majd ahelyett, hogy felrobbantottam volna a bombájuket, beballagtam a táborba és szóltam a Lukashnak, hogy itt egy Duty csapat. Amíg ki nem lõtték õket, ahányszor arrajártam, mindig kidobott a program...

Ombika
DE en a legujabbat tettem fel hozza es semmi gond nem volt csak itt! Jut ezsembe nekem is az lehet a kinja,hogy mikor jottem fel az alagut rendszerbol volt 1 buzi szorny ami magahoz huzott vagy mit csinalt es kello tavolsagbol kellett csak lonom,de nem akart kinyiffanni igy feljottem a csatornan es leleptem,nem nyirtam ki. Mikor 1.00003 fennt volt kinyirtam,de nemtudom hogyan es akkor nem szarakodott!! 😞

A zöld karikákkal ne foglalkozz, mert azok akkor is ott maradnak, ha elvégezted a feladatot. Az 1.0004 petch legalább a kifosztott rejtekhelyek kék jelzéseit leszedi, korábban azok is megmaradtak...

Ha mindig ugyanott dob ki, kénytelen leszel egy korábbi mentéshez visszatérni...

Juteszembe: az 1.0004-ben benne van egy float32, nem kell hozzá külön...

Ombika
FEljottem a dokksinal es felszinen mennek,es a masik helysegnel van 1 zold karika,ahol azt irja ki,h keresd meg a lejaratot!!
Nah most a felszinen dob ki mindig!

Ez olyankor szokott elõfordulni, ha valami egyéb programmal akad össze. Vagy sikerült a patch-be beinjektálni egy korábban nem létezett hibát.

Vagy akkor, ha nem a fejlesztõk által elképzelt vonalon játszod a sztorit. Pl nem szereti, ha a katonai doksik megszerzése után közvetlenül visszamész az alagútrendszerbe... A laktanyának használt épületbõl a felszínen is ki lehet jutni és arra "kell". Ha megnézed a térképet, a "gyárterület" és a katonai épületcsoport ugyanazon a területen van, amit Agroprom Research Centernek hívnak. A csatornarendszer átvezet egyik épülettõl a másikig, de visszafele nem kell arra menned...
Ilyesmi elõfordul...

ok😊---azért kösz!--akkor majd veszek 2 GB-osat...
Varenga
Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy az x10-es laborban miután kikapcsolom az agyperzselõt, majd megnézem az intrót és utána nem történik semmi, csak fekete a képernyõ.
Mi lehet a para?

Elõre is köszi a segítséget.

Ombika
Megvan allusers-ba volt,tok ures a log fajl!! 😞

EGyedul 1.00004 van fennt +float32!!!

Ombika
De min 1 giga inkabb 2Gb!!! DE ezt mar kismillioszor elmondtak elottem!

Szvsz minimum 512MB, de inkább 1GB. RAM-ból sosem elég.<#vigyor2>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

akkor senki nem tudja h. mekkora a ramkövetelménye?:S
Ombika
1.000004 patch van fennt!
swappal nemhiszem gond lenne,alapbol 2 gigam van es eddig meg soha nem szarakodott igaz 1.00003-al nyomtam!!
Ott lep ki mindig mikor 1 epuletben 1 doksit kellett megszereznem majd feljottem a felszinre es mennek vissza oda,ahol ezelott a katonakkal harcoltam 1 nagy gyarteruleten a szemetdomb utan!!

Docandsettingsbe nemtalalom a stlaekr konyvtarat ez erdekes?!

Igen találkoztunk többen is, és bármitõl lehet...

Elsõként nézd meg a logot (\documents and settings\S.T.A.L.K.E.R.SHOC\logs, vagy ahova az egyéb adatfájljait is teszi), abban vagfy van értelmezhetõ beírás, vagy nincs...

Nekem az 1.0004 patch és a freeplay mod óta akkor lép ki (úgy az esetek 15-20%-ban), amikor eldobok valamit. Korábban csak az ismert hibák helyén (Pripjatyban visszafele jövet, a Military Warehouse-ban akkor, ha mind a duty-val mind a freedommal igyekeztem jó kapcsolatot tartani, stb...) csinált ilyet néha. Lehet attól is, hogy túl kicsi, vagy túl nagy a swap file (ennek a legjobb, ha pont 2 giga és ez fixre van téve, és nem fragmentált.), attól is, hogy valami program fut a háttérben, ami elfogyasztja a helyet (víruskeresõ, updater, ilyesmik). Ezeket ki kell lõni a taskmanagerrel, ha rendszeres a gond.
Nem túl jól optimalizált a cucc, meg a scriptekkel és modokkal alaposan össze lehet zavarni a motort...

Sziasztok!

A szeptemberi GS DVD-n van Stalker 1.004 patch. Érdemes felrakni? Asszem nekem még az 1.002 volt fent, amikor játszottam utoljára (aztán nem volt gépem egy ideig) és most Vistát rakok majd fel. Tudom a játék nem DX10-es, de azért gondoltam rákérdezek, mert attól még bezavarhat a DX10-es kari, ismerve a sok komplikációt ezekkel a karikkal és játékokkal. Szóval 1.004 vagy se?

Köszi!

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Ombika
Nem,eddig nem csinalta ezt! 😞

csakmert ha túlterheli a procit...attól is lehet ien..
hm..elötte nem szaggat be?
Ombika
Miert dob le allandoan asztalra csontra kilepve? Vki talalkozott mar vmi ilyesmivel?

a stalker -nek makkor a minimal RAM igénye?
Mr_no_NaMe
A bónusz cd miket tartalmaz még azon kívül, hogy videókkal és képekkel összehasonlítja a játékot és a valóságot?
Yoda001
😄 hát remélem hogy nem fog szétesni a kép és nemlesz mem hibás....

http://9gag.com/gag/5135249

még mindig nem vetted meg?!..én se 😄D...de csak mert a pólusban most nincs...de tutti h. az lesz...meg még másoktól is hallottam róla jókat...
jah sry nem láttam h agps kari kell.....deh az agp az halál....inkább spórolj egy új configra......ami PCI Ex

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Mr_no_NaMe
Ahhh ezaz köszi 😊
Yoda001
istenem, tudom... nézegettem is... de mind1 ne menjünk bele, még aki akar hozzáfüzni valamit akkor mondom hogy agps kártya kell, felölem téma lezárva, pont

Hy figyelj Yoda!nem toom hány éves vagy deh ha van 1 kis sütnivalód akkor 1 a Harwere Fórumba írod be ezt a kérdésed nem egy játékos fórumba....2beírod a keresõbe h Innovision 7600gt teszt tuti kidob valamit harwere Oc-s tesztet vagy Gamestar tesztet.....ha meg nagyon jót akarsz Asus 8600GTS----->Kettébaszottul jó!!!további szép napot mindenkinek!!

Prince23
Bocs, nem akartalak megsérteni<#szomoru1>... csak nehezen hozod a döntést megfele. jah és xD-ésen mondtam meg.

Yoda001
kösz az értelmes kedves válaszodat,csak tudod mindenki más mond... ez van inkább nem is válaszolok.. max játékkal kapcsolatban ha meg ez se tetszik akkor észre se vegyél

akyyy
egyébként van egy jó megoldás ha eltünik a célkereszt.

kilép, beállítások, fényeró csuszkát elmozditjuk majd vissza ahol volt, és mégsem gomb, egy fekete villanás és van célekreszt<#kacsint>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hehh: top10

Prince23
Yoda001!
Plízzz vedd már a fáradtságot, és vedd már meg azt a kibaxott 7600gt-t😄D Ennyi erõvel a boltban is érdeklõdhetnél. Õk már rég megmondták volna az elõnyét, hátrányát a kibaxott karidnak😄
Na minden jót, videókártyamentes topik írást xD majd jöhetsz, h 2 giga vagy 4 giga ramot vegyek szitu kérdéssel is.

ezek szerint a sokadik végigjátszás alkalmával is megtudhatunk új dolgokat (mármint nekem újakat). ismét "elszörnyûsödtem", már nem is tudom nyomon követni a dolgot, de nem is érdekes, úgyis csak a mellékküldetésekre hajtok. a bár területén nem leltem egy darab hordót sem, a manusz meg nem megy át másik pályára, úgyhogy ezt sajnos elbuktam <#falbav>
Ombika
Vki talalkozott mar olyannal 1.00004 patch +magyarositas,hogy mikor a fold alatt kellett a pendrive+ot megkeresni kb ott mindig kilep a jatek az asztalra ,de teljesen! magyarul ujra kell inditanom?!

hy all lenne egy olyan kérdésem van egy Activation Code Indító exe a játékhoz,és kér 2db kódot valami extra dolgokról ír a leírásban,deh én a játékot a vidimhez kaptam és csak 1 multiplayer code volt hozzá...ez meg milyen kód lehet?!elõre is köszi

Megkeresed a system.ltx fájlt (a gamedata könyvtárban van rögtön. Ha nincs, csomagolj ki egyet magadnak).

Ebben a 185. sor környékén van a szekció, ennek az elsõ bejegyzése: cross_lenght= valamennyi. Ezt állítsd 0-ra...

Ha semmit nem akarsz látni középen, akkor a szekció összes értékét tedd 0-ra...

Pedig van logika benne. Ha elolvasgatod a PDA-ban a feljegyzéseket, megtudod, hogy a Duty és a tudósok összedolgoznak. Mivel az a mérés a legfontosabb, amit ebben a játékmenetben a labor végezhet, ha ezt elõsegíted, a dutynál növeled az elismertségedet.

A Duty célja, hogy a világot megvédje a Zónától, így minden olyan cselekedet, amivel az embereket véded és a Zónát rombolod, emeli náluk az elfogadottságot. A Freedom pont fordítva, a Zónát védi a külvilágtól, így õk azokat a tetteket díjazzák, amelyek ebbe az irányba mutatnak.

A Bar körüli település meg a béke szigete, amit a Duty minden áron megóv a Zóna ártalmaitól. Pl az emberek gyilkolásától. Ezért esnek neked, ha itt lelõsz valakit, még ha önvédelem akkor is...

Sziasztok,

Bocsi, hogy ezen a fórumon keltem a zavart kérdésemmel de szerintem itt kaphatok választ.
Laptop - Nvidia geforce 6400 turbo cashe,XP - ehhez keresek fissítést. Jelenleg a gyári 77.43 van fent a gépen. Próbálkoztam már egyéb letöltésekkel de telepítés után hibaüzenetet kapok, hogy nem kompatibilis stb.

Tudnátok adni egy frissebb linket, ami biztosan feltelepül......

Elõre is köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

hát, kinek mi jön be. én például a sims 2-t nem szeretem (pedig biztosan jó játék, az eladási listák elsõ tíz helyezettjébõl 3-4 helyet elfoglal a sims 2 és kiegészítõi), nyilván bennem lehet a hiba. de én lusta lennék a sims 2-topikba beírni, hogy "ej, testvérek, ez egy szutyok".
kruglovval elmentem mérni egyet, közben minden gaz zombit lerendeztem, és láss csodát, a hírnevem "kitûnõ" lett. nem sok logikát látok ebben.
erre a közvetlen/közvetett dologra nem is gondoltam (a bár területén történõ bérgyilokkal kapcsolatban), pedig szorgalmasan felmásztam egy épület tetejére, és onnan távcsövessel fejbegyûrtem a srácot, de így is nekem ugrott az összes ellenfél. kipróbálom ezt a hordó-témát, hátha bejön. köszönet a tippért.
Sziasztok,

Korábban találtam utalást erre a linkre, az NVidia ge force 6-7-8 sorozathoz ajánlották, de nem tudom mit javít
(Z-Tweaked_v158.19_.exe )
Tud valaki segíteni??

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Mr_no_NaMe
Crosshairt merre, hogy lehet kicserélni? Annyira idegesítõ az a 4 baziangy ronda fehér vonal közte 1 pixellel, hogy hihetetlen...
Pl a Redux modba 1 pont van mint a Max Paynebe. Azt hogyan lehet megoldani?
akyyy
thx megpróbálom. liftaknán én meg le akartam nézni és leesetem, de nem volt kedvem visszatölteni😄

jah meg a völgyben mikor ki kelelt szabadidani egy emberkét, leltem vagy 30 üveg vodkát és mind megittam egyszerre XDDDDDDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;