34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • SaGa
    Van. Darker nights a neve, MrClorox a karbantartója...
  • koschwarz
    van olyan mod, ami CSAK azt csinálja, hogy az éjszaka tényleg sötét lesz? még jobban akarok fosni...
  • Hogthar
    Van valami jobb modja hogy leszedjem az oblivion lostot mert ez mindig kiírja hogy várj még 60 secet mert tul van terhelve de már 1 órája ezt nyomatja...
  • Hogthar
    és mien az Oblivion project?
  • Hogthar
    Butaságot írtam köszi szépen a linket
  • Hogthar
    És itt hol van a letöltés rész?:S
  • gyuri12
    Most újra kezdtem Oblivion Lost moddal,kifejezetten szuper
  • ntex
    Itt mindent megtalálsz
  • Hogthar
    Hi all

honnan tudom letölteni az oblivion lostot?
    és mi a külömbség az oblivion project és az oblivion lost között?
  • ntex
    Találtam egy fasza bug-ot az Oblivion Lost-ban ami kiakasztott :

Az X18-ban amikor megölöm a fehér ruhás törpét jön a videó ahol jön a rengeteg patkány. Ezután ahogy visszakapnám az irányítást már a Game Over felirat fogad, mert 3-4 Bloodsucker azonnal megöl ahogy visszajön a kép, és már vagy 20x próbáltam, esélytelen.
  • madmanic
    Aranyosak ezek az ingyenesen letülthető, és módosítható grafikák

Nekem a jetis jobban tetszett
  • peppino3
    nem tok multizni kéri a cd kulcsot beírom és ki írja hogy hibás cd kulcs de neten és eliskértem másdoktol de nem fogadja el
  • DannyL
    Igen
  • 16gaborm
    Hali mindenkinek

AMD Sempron 3100+(1,8GHz)
    1GB RAM
    256MBRAM ATI RADEON 9550

Ezen futna a játék?
  • berczely
    És honnan tudom letölteni a freeplay modot?
  • sparrow35
    Nem multizik senki aktívan??? http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1022671967&no=29096
  • ntex
    Kell, anélkül nem mehetsz vissza sehogy
  • berczely
    Hali!

Végigjátszás után hogy lehet megcsinálni a maradék mellékküldetést és visszamenni kóborolni?kell hozzá a freeplay mod?
  • ntex
    Valaki nem tud valamit a Priboi Story-ról ? Már Decemberben jönnie kellett volna és még mindig semmi hír hogy mikor jön
  • tommyx
  • emixa
    ja, értem, mi a gebasz. idézet: "Ezzel a grafikát javítod, a teljesítményigényt meg csökkented."
    a float32 nem befolyásolja a játékmenetet, csak grafikailag tuningol. nem olyan, mint a freeplay, oblivion, redux és a komolyabb méretű modok. nekem együtt van feltéve az oblivion lost és a float32.
  • emixa
    megy az mindegyikkel. nyomjad neki.
  • horthy
    A float 32 módhoz mi kell ? Melyik Patch-el megy melyikkel nem ? 1.005 jó hozzá ?
  • emixa
    hát ez elég morbid. elég hülyén nézhetsz ki egy hullával a hátadon (pláne, ha inalnod kell pár kutya elől). szerintem a float32 nem befolyásolja a mentéseidet.
  • Sadist
    Ha felrakom a float32 modot, akkor az eddigi mentések használhatóak maradnak?
  • ntex
    Csíter xD
  • czky
    xD
  • Sadist
    Hehe, azt hiszem találtam egy kiskaput irdatlan tömegű cucc mozgatásához. Keresni kell egy hullát, és belepakolni minden fölösleges cuccot, akár több száz kilónyit. A hullát utána már lehet mozgatni, igaz elég lassan :)
  • horthy
    Az alapot már kétszer nyomtam végig 1.001 és 1.005-el !
    Csak még azt nem tudom melyik moddal nyomjam ujra végig !
    Szeretnék mindenféleképp valami ujjat ahol nagyobb hatással vagyok a zonára az emberekkel való kapccsolatra !
  • SaGa
    Az első pályán a Blowout csak figyelmeztetés, Minél beljebb vagy, annál erősebb. A Bar környékén már bele is lehet halni. A katonák azért fetrengtek a fölfön, mert a helyi élővilágra ilyen hatása van a blowoutnak.

Az artefaktok némyelike újratermelődik, mások meg nem. Van ami csak éjjel található a megfelelő helyen.
  • SaGa
    A játékmenet ugyanaz, csak a végén vissza tudsz jönni, és tovább kalandozni a zónában, ha nem a fals végek valamelyikét éred el.
    Visszatették az alapjátékból kihagyott mutánsok jórészét, nehezebbé vált az élet a zónában, kicsit más a kereskedőt árukészlete, stb...

Szerintem először játszd végig az alapot, majd ha megkedvelted a Zónát, akkor tegyél föl egy modot az ilyen alaposabbak közül. Freeplay, OL, Redux, vagy a nemsokára elkészülő Priboi Story. Vagy válogass össze magadnak megfelelő mod kombót, csak arra figyelj, hogy sokat kell a winmerge-dzsel és a józan eszeddel dolgozni, ha több modot akarsz összerakni.

Amit mindenképp kötelező már az alapjátékra is fletenni, az a Float32 mod. Ezzel a grafikát javítod, a teljesítményigényt meg csökkented.
  • SaGa
    Ez csak az 1.0001 patchig volt így, azzal kiszedték, mert több bajt csinált, mint hasznot.
  • emixa
    meg ezt: #28651.
  • emixa
    indulok dolgozni, nincs időm mesélni, olvasd el ezt: #28874.
  • horthy
    Ebbe az oblivion modba mi a lényeg ? Miben másabb mint az alap STALKER ?
    Bocsi hogy megkérdezem mert én még az OBLIVION játékkal még nem játszottam !
    Miben másabb a sztori , és stabil ez a mód nem-e nagyon bugos ?
    Milyen plusz dolgok vannak benne amiért érdemes kiprobálni ?
    Olyanokra gondoltam mint a kereskedés , harc , kajálás , fegyverek , anomáliák , szörnyek , stb . Milyen a játékmenet fővonalja , miben másabb ?
  • Sadist
    Több végigjátszásban is olvastam, hogy a numpad / és * gombokkal lehet az időt gyorsítani és lassítani, de nálam látszólag nem csinál semmit. Mindig ugyanúgy kb. 6 másodperc egy játékbeli perc.
  • Sadist
    Garbage délnyugati részén azt a sok artifactot hogy lehet megszerezni? Addig kell aktiválgatni az anomáliákat, amíg be nem szippantja, és jó helyre dobja az artifactot?
  • sparrow35
    Szevasztok! Épp most nézem, a steamen csak 19,95$ a Stalker, gondolkozom, h megveszem, de kiváncsi vagyok a multival kapcsolatban néhány dologra (mivel ugye csak az miatt venném meg...) Szóval az érdekelne, hogy vannak-e magyar serverek(a game monitoron egyet sem találtam), milyen a cheater helyzet(sokan vannak-e, és milyen a játék védelme), milyen játékmódok vannak amelyekben NEM lehet respawnolni, illetve mennyire zavaró a lagg, jó-e a netkódja, nem csúsznak a hitboxok? Ezekre válaszoljon vki légyszi aki AKTÍVAN multizik vele. Előre is köszönöm.
  • emixa
    nem rég = nemrég. ejnye.
  • emixa
    szerintem igen (vagy a csuda tudja, hogy ez volt-e a szándéka a mod készítőjének), mindenesetre a nem (nagyon) befolyásolja a sztorivonalat, úgymond. lásd: kruglov elpatkolt, de helyette jön a másik jól képzett srác, akivel mértünk egyet. biztosan akadnak mellékküldetések, amelyek nem teljesíthetők pár npc elhalálozása miatt, de szerintem a főküldetésekkel nem lesz probléma, nekem legalábbis nem volt. (petruha engem is megtréfált, nem rég raktam egy képet én is róla, utána a car park-buliban mindhárman elhullottak )