S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Valami ötlet?
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Meg sikeresen beléptem a duty-hoz, így a freedomosok is ellenségesek, rajtuk meg majd keresztül kell vágni, hogy végre a Bárban felszerelkezhessek...
Az elsõ a Freeplay mod, a második a fegyverjavító kiegészítés hozzá.
A játékot ugyanúgy végig kell vinni, mint egyébként, a jó befejezés felé menni, de a legutolsó teleportba nem szabad beugrani (akkor megsemmisül a Zóna, nincs hova visszamenni). Ha gondolod, visszamehetsz a korábbi pályákra, mindenütt lesz pár plusz mutáns, és lehet az erõmû belsõ területein is a földön mászkálni (mutánshordákkal együtt).
A visszamenetelre is tartalékoljatok lõszert és a sleeping bag-ot ne dobjátok el, mert 24 óránként aludnia kell legalább 2-3 órát a karakternek, másképp szédül, dülöngél, kettõslátása lesz.
Ja: a lõszer baromi drága, ellenben az artefactokt a pisztoly slotba téve fegyverként használhatók. Ahova eldobod, oda nõ egy anomália, olyan, amilyen az adott artefactot teremtette. Bloodsuckerek rosszul tûrik az ilyesmit...
Ezt a hibat mar kijavitottak? Mert ebbe anno en is beleleptem. :-)
Hasonlóképp jártam, amikor a raktáraknál elvállaltam a dutytól a sniper kilövését, majd ahelyett, hogy felrobbantottam volna a bombájuket, beballagtam a táborba és szóltam a Lukashnak, hogy itt egy Duty csapat. Amíg ki nem lõtték õket, ahányszor arrajártam, mindig kidobott a program...
Ha mindig ugyanott dob ki, kénytelen leszel egy korábbi mentéshez visszatérni...
Juteszembe: az 1.0004-ben benne van egy float32, nem kell hozzá külön...
Nah most a felszinen dob ki mindig!
Vagy akkor, ha nem a fejlesztõk által elképzelt vonalon játszod a sztorit. Pl nem szereti, ha a katonai doksik megszerzése után közvetlenül visszamész az alagútrendszerbe... A laktanyának használt épületbõl a felszínen is ki lehet jutni és arra "kell". Ha megnézed a térképet, a "gyárterület" és a katonai épületcsoport ugyanazon a területen van, amit Agroprom Research Centernek hívnak. A csatornarendszer átvezet egyik épülettõl a másikig, de visszafele nem kell arra menned...
Ilyesmi elõfordul...
Az lenne a problémám, hogy az x10-es laborban miután kikapcsolom az agyperzselõt, majd megnézem az intrót és utána nem történik semmi, csak fekete a képernyõ.
Mi lehet a para?
Elõre is köszi a segítséget.
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
swappal nemhiszem gond lenne,alapbol 2 gigam van es eddig meg soha nem szarakodott igaz 1.00003-al nyomtam!!
Ott lep ki mindig mikor 1 epuletben 1 doksit kellett megszereznem majd feljottem a felszinre es mennek vissza oda,ahol ezelott a katonakkal harcoltam 1 nagy gyarteruleten a szemetdomb utan!!
Docandsettingsbe nemtalalom a stlaekr konyvtarat ez erdekes?!
Elsõként nézd meg a logot (\documents and settings\S.T.A.L.K.E.R.SHOC\logs, vagy ahova az egyéb adatfájljait is teszi), abban vagfy van értelmezhetõ beírás, vagy nincs...
Nekem az 1.0004 patch és a freeplay mod óta akkor lép ki (úgy az esetek 15-20%-ban), amikor eldobok valamit. Korábban csak az ismert hibák helyén (Pripjatyban visszafele jövet, a Military Warehouse-ban akkor, ha mind a duty-val mind a freedommal igyekeztem jó kapcsolatot tartani, stb...) csinált ilyet néha. Lehet attól is, hogy túl kicsi, vagy túl nagy a swap file (ennek a legjobb, ha pont 2 giga és ez fixre van téve, és nem fragmentált.), attól is, hogy valami program fut a háttérben, ami elfogyasztja a helyet (víruskeresõ, updater, ilyesmik). Ezeket ki kell lõni a taskmanagerrel, ha rendszeres a gond.
Nem túl jól optimalizált a cucc, meg a scriptekkel és modokkal alaposan össze lehet zavarni a motort...
A szeptemberi GS DVD-n van Stalker 1.004 patch. Érdemes felrakni? Asszem nekem még az 1.002 volt fent, amikor játszottam utoljára (aztán nem volt gépem egy ideig) és most Vistát rakok majd fel. Tudom a játék nem DX10-es, de azért gondoltam rákérdezek, mert attól még bezavarhat a DX10-es kari, ismerve a sok komplikációt ezekkel a karikkal és játékokkal. Szóval 1.004 vagy se?
Köszi!
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
http://9gag.com/gag/5135249
http://9gag.com/gag/5135249
kilép, beállítások, fényeró csuszkát elmozditjuk majd vissza ahol volt, és mégsem gomb, egy fekete villanás és van célekreszt<#kacsint>#kacsint>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Plízzz vedd már a fáradtságot, és vedd már meg azt a kibaxott 7600gt-t😄D Ennyi erõvel a boltban is érdeklõdhetnél. Õk már rég megmondták volna az elõnyét, hátrányát a kibaxott karidnak😄
Na minden jót, videókártyamentes topik írást xD majd jöhetsz, h 2 giga vagy 4 giga ramot vegyek szitu kérdéssel is.
Ebben a 185. sor környékén van a
Ha semmit nem akarsz látni középen, akkor a szekció összes értékét tedd 0-ra...
A Duty célja, hogy a világot megvédje a Zónától, így minden olyan cselekedet, amivel az embereket véded és a Zónát rombolod, emeli náluk az elfogadottságot. A Freedom pont fordítva, a Zónát védi a külvilágtól, így õk azokat a tetteket díjazzák, amelyek ebbe az irányba mutatnak.
A Bar körüli település meg a béke szigete, amit a Duty minden áron megóv a Zóna ártalmaitól. Pl az emberek gyilkolásától. Ezért esnek neked, ha itt lelõsz valakit, még ha önvédelem akkor is...
Bocsi, hogy ezen a fórumon keltem a zavart kérdésemmel de szerintem itt kaphatok választ.
Laptop - Nvidia geforce 6400 turbo cashe,XP - ehhez keresek fissítést. Jelenleg a gyári 77.43 van fent a gépen. Próbálkoztam már egyéb letöltésekkel de telepítés után hibaüzenetet kapok, hogy nem kompatibilis stb.
Tudnátok adni egy frissebb linket, ami biztosan feltelepül......
Elõre is köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
erre a közvetlen/közvetett dologra nem is gondoltam (a bár területén történõ bérgyilokkal kapcsolatban), pedig szorgalmasan felmásztam egy épület tetejére, és onnan távcsövessel fejbegyûrtem a srácot, de így is nekem ugrott az összes ellenfél. kipróbálom ezt a hordó-témát, hátha bejön. köszönet a tippért.
Korábban találtam utalást erre a linkre, az NVidia ge force 6-7-8 sorozathoz ajánlották, de nem tudom mit javít
(Z-Tweaked_v158.19_
Tud valaki segíteni??
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Pl a Redux modba 1 pont van mint a Max Paynebe. Azt hogyan lehet megoldani?
jah meg a völgyben mikor ki kelelt szabadidani egy emberkét, leltem vagy 30 üveg vodkát és mind megittam egyszerre XDDDDDDD
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊