34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
vernyul #29333 Kezdő vagyok a témában. Kérdésem az lenne, hogy volt nekem egy működő
verzióm. Rátettem a patch 1.004-et és azt írja ki, hogy No DISC INSERTED.
Hogyan kell csinálni pontosan? -
#29332 Találtam én is két ilyen doksit is,ebből az egyik a bárban volt hátúl a pult mögötti szobában.De az lehet,h nem ez volt.Még elég keveset toltam ezt a modot. -
#29331 Nemtudom,hogy volt-e már szó róla és érdekel-e valakit.De az alapjátékban ezt a dolgot nem vettem észre.Arról van szó,hogyha felteszed a Faiakes modot és megnézed a video menüt,benne van mindegyik befejezés... -
peete #29330 Pls valaki #29256
Thx előre is -
Hannibal King #29329 kül hol tudom ujraolvasni a privát üzeneteimet? -
#29328 Valaki segítsen!
Ezt hol találom?
-
Hannibal King #29327 senki semmit?? apple imac kul a pontos neve. volt már vkinek dolga ilyen csodagéppel??
-
#29326 Akkor várok:) -
T0NI #29325 üdv emberek!
épp tegnap tettem magamévá első ízben a játékot, és nagyon pöpec a hangulata az egésznek, nagyon egyben van! Viszont egy dologt hiányolok, mégpedig a vezethető járműveket! Találtam azonban egy bizonyos vehicle modot, ami elviekben lehetővé teszi a járművezetést! Letöltöttem, de sehogyan sem megy! Ha valaki segítene, nagyon hálás lennék! köszi! -
emixa #29324 készül, valamikor a közeljövőben. dezodor csinálja (ha csinálja), úgyhogy türelem. (fordítást terem). -
#29323 Azt lehet tudni,hogy Priboi story-hoz készül-e magyarítás? -
Hannibal King #29322 tud valki olyan informacioval szolgalni hogy a Stalker tud e futni mekintos szamitogepeken amelyeken meg eredeti (macosx) operacios rendszer van nem probaltam meg de szeretnem tudni hogy milyen remenyeket fuzhetek hozza koszi elore is -
#29321 Beírtam, az user.ltx-be,amit mondtál,de ettől kifagy -
#29320 Nah jó azért mindent nem tartok fejben. :)
Elég merész dolog ilyet kérdezni,egy olyan játékban, ahol iszonytatóan sok mellék és főküldetés van. -
#29319 kösz megnézem -
SaGa #29318 A doki mikor kerül oda, ahol lennie kell? Honnan tudod, hogy oda kell menned? -
SaGa #29317 Bind startengine kb
bind cam_1 kF1
bind cam_2 kF2
bind cam_3 kF3
Ezeket kell beírni a user.ltx-be, majd a b-vel motor indít beülés után.
-
#29316 Nem akarok mélyrehatóan belemenni,de a rejtekhely infokat a doki árúlja el,akivel találkozni kell....tudjuk ,hogy hol...
Aztán lehet valami megzavarodott a gammában,de h nem csaltam azt biztosan tudom.
Apropó.Feltettem a priboi storyt.A kocsikat vezetni is lehet vagy csak beleűlni?Mert itt az elején van 1-2 verda(katonai niva) igaz mindegyik eléggé roncs kinézetű.Beleűl a foszer és semmi.... -
SaGa #29315 Pedig valami godmode nélkül az az út, amin feljutsz Pripjaty bejáratához, biztos halál... -
SaGa #29314 Ja igen: a "rejtekhely" pontos helyét csak akkor tudod meg, ha kikapcsoltad a perzselőt és szólt a csapos rádión, hogy vissza kék menni Guide-hoz a Cordon területre. Szóval valamit keversz nagyon...
Az egyes feladatok a sztorivonalon egymástól függően jönnek elő, addig, amíg a feltételt nem teljesítetted, elő sem kerül. Ahogy az ajtónyitó kódokat is hiába tudod, nem fog működni, csak ha már "megtaláltad".
Feltétlen szükséges feladatok a jó befejezéshez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Beszélj Szidoroviccsal
Beszélj Wolffal
Mentsd meg Nimble-t, vidd el a pendrive-ját Szidorovicsnak
Menj át a vasúton valahogy.
Beszélj Foxszal
Indulj megszerezni a katonai doksikat Agropromból, mert nélkülük nem tudsz bemenni a csaposhoz.
Beszélj Grey-jel (őt néha másképp nevezik, Garbage-on van a vasuti javítóban).
Mentsd meg Mole-t.
Menj le Sztrelok búvóhelyére
Szerezd meg a doksikat, amiért jöttél.
Menj a csaposhoz.
Takarítsd ki az X18(?) labort a Dark Valley-ban és szedd fel a doksikat.
Vidd a papirokat Szidorovicshoz.
Mentsd meg a dokit a Wild Territory-n, kisérd el a Yantari kijáratig
Vidd el a pendrájvját a csaposhoz.
(Yantarba, azt hiszem, nem muszáj elmenni, de megéri, mert a füles jól jön az agyperzselőnél, meg a védőruha is jó)
Kapcsold ki a Brain Scorchert.
Menj vissza Guide-hoz, beszélj vele.
Látogasd meg a Dokit Sztrelok búvóhelyén
Menj Pripjatyba, vedd fel a dekódert (a Doki mondja el, hol van)
Menj az erőműbe
Keresd meg a titkos labor bejáratát, menj be. Ne a monolithoz!!!
Ne fogadd el az ajánlatot, menj tovább...
A felsorolt küldetések mindegyike a korábbi teljesítése után kerül elő, azaz nem kerülheted meg őket. A többi küldetés csak mellékes... -
#29313 Na ez az,semmit nem sumákoltam.Bementem a perzselőbe nem tudtam kikapcsolni az antennákat.Aztán elegem lett és elindultam a hotelhez.Egyedűl az erőműnél csaltam mert űber sok katona volt és nagy sugárzás. -
SaGa #29312 Már többször is megtárgyaltuk: cheat nélkül nem lehet eljutni Pripjatyba addig, amíg ki nem kapcsolod a BrainScorchert. Szétégeti az agyadat a sugárzás, nincs annyi gyógypakk a világon, ami elég lenne hozzá.
Ha valami sumákkel eljutottál oda, akkor a script úgy veszi, hogy sikerült a feladatot elvégezni, mert anélkül nem lehetnél ott...
-
#29311 Lehet elnéztem valamit,de elfogyott a türelmem.úgy voltam vele,h szarni rá megyek Pripjaty-ba megkeresem a hotelt meg a rejtekhelyet,aztán írány az erőmű.Erre mikor odaértem az adott szakaszhoz kiírta hogy sikeres feladat :kikapcsoltad az agyperszelőt.útána meg rögtön írta,hogy csatlakozzak a stalker csoporthoz,akik az erőműhöz tartanak -
SaGa #29310 Ha nem akarod kivárni, hogy a felszereléseket megtaláld, vagy küldetésekért megkapd, akkor van. Egyébként nincs.
A mostani priboi story-s újrakezdésben egy darab AK-ra szerelhető távcsövet vettem összesen (amiből rögtön ezután lett még 4, de ezt tudtam előre, viszont a sniperek ellen sajna kell egy távcső, kiverni meg csak belőlük lehetne leghamarabb).
Némelyik modnál kell valamennyi pénz, mert a lőszer elfogy és nem dobbak eleget az NPC-k. Illetve az este megjavíttattam a gyorstüzelő AK-t, mert az egyedi cucc, nagyon pöpec, végig szoktam vinni magammal, így arra kellett 137 Ru...
-
#29309 kezdjük, ott, hogy én azt sem értem, hogy már az alapjátékban is mire volt jó a pénz. van vagy 200.000 rubelem, és eddig még semmit nem kellett költenem...mindent cuccomat úgy kukáztam vagy hullaraboltam. van jelentősége a pénznek egyáltalán? -
SaGa #29308 Priboi játékosoknak!
mindenki alaposan nézze át a hátizsákját. Véletlenül felkaptam egy hordót, meg egy marmonkannát még a Cordon pályán. kerestem őket, mert láttam, hogy eltünnek, de nem találtam. A bar-ban meglettek. Ott cipeltem magammal mind a kettőt, mert a hátizsákban kézigránátnak néznek ki, csak ha kiiratod, hogy mi az, akkor lehet látni, hogy barrel meg canister... Örültem a 13 kiló túlsúlynak marhamód...
Ja: Garbage pályán van egy "Help Signal" jelölő. Oda jutott hozzá már valaki? Engem kinyirt a sugárzás. Már van jobb ruha, meg 6 db -20-as artefakt, talán így sikerül, csak vissza kell menni Yantarból... -
SaGa #29307 Az 1.0001-1.003 patcheket nyugodtan töröld le, nem kellenek. csak és kizárólag az 1.0004 kell. Minden patch kumulatív a stalkerhez, tartalmazza a korábbi változásokat is... -
SaGa #29306 Nem kell a kódos zárakkal törődni, nem arra vezet az út. Nézz körül jobban, találsz egy lefelé vezető lépcsőt valahol...
Az egész játékban 3 kódolt ajtót kell kinyitni összesen. 2 a Dark Valley labjában van, ehhez össze kell szedni a számokat, a 3. az erőműben, ehhez meg dekóder kell. A többi csak raktár, vagy bentmaradt dekoráció. -
SaGa #29305 Vazzeg!
Ez az a játék, amihez nem kell tréner. Bármit, bármikor átírhatsz benne. Ráadásul kiválasztottad az Inferno modot, ami arról szól, hogy valamivel nehezebb legyen a játék és azon rinyálsz, hogy nem könnyebb, nincs végtelen sok pénzed... Mielőtt mdodt választasz, esetleg át kéne olvasni, mi, merre változik tőle...
Ha sok pénzt akarsz, ahhoz is találsz külön. -
emixa #29304 na elküldtem, de az az alapjátékra vonatkozik. a priboi-ban már más a sztori, meg egyebek (nem is nagyon tudnék mit mondani a priboi-ról, nem játszottam végig, valószínűleg nem is tudom majd). szerintem a priboi-t még pihentesd, az alapot vidd végig először. -
Hannibal King #29303 Ok várom. Szal ha megvan az 1.0001 töl az 1.0004 ig a patch-ek meg a priboi exe akkor már mingen ok s csak install vár már rám. s utánna meg vár az új S.t.a.l.k.e.r.-om. -
emixa #29302 az előző úgy néz ki, mintha magamnak írtam volna, pedig Hannibal King-nek szántam. elég béna vagyok ma -
emixa #29301 az éjszaka folyamán (amikor végre lefektettem a csemetéimet és asszonykám is elpihent), írok egy komolyabb terjedelmű privátot, ahol kivesézem neked a témát. holnap meg majd értékeld ki a dolgot. -
#29300 Tegnap este óta nemtudok itt továbbjútni.Már megnéztem minden lelőtt katonát,hátha van valami info náluk,de semmi... -
Hannibal King #29299 nem tom hogy mi lehet a probléma nem játszottam pribi-t, de mondjuk próbáld meg végigjárni a bunkert az szokott segíteni ha az ajtó kóddal védett. -
#29298 pacsker
Skacok,erőteljesen elakadtam az agyperzselős pályán...Lent vagyok a bunkerben, ahol van 2 ajtó is ,ami számkoddal nyílik.Olvastam 1 végigjátszást,de ott csak egy kodról van szó, azzal sikerűlt is kinyítnom az egyik ajtót ,de ott csak töltény meg elsősegélycucc van.Valami 5let a másik ajtóhoz? -
emixa #29297 nagy vonalakban #24534-#24562. ha az oldal alján lévő keresőbe beírod: befejezés, kijön egy jópár találat, némelyik közelebb vihet a megoldáshoz. tényleg jó szar lehet a neted. -
Hannibal King #29296 akkor bizony tényleg olvasnom kell mert nem jöttem rá hogy másvalahogy be lehet fejezni a játékot de kül eddig a kivánságteljesítős dolog nem okozott kellemetlenségeket.kül van más befejezése is? most épp a bárnál vok s a mellék küldetéseket gyakom mert a priboi reggel óta nem jött le. szar a netem... ha van csak azt mond hogy hol olvashatom el. -
Csambo2 #29295 szevasztok skacok!!!! ma este 19:30 - 20:00 óra között inditok 1 STALKER servert aki akar jöjjön a következö IP cimre lehet csatlakozni:87.242.32.50 . PASS nincs. Gyertek minél többen!!!!!! -
emixa #29294 ha arra gondolsz, hogy békésen odasétáltál a kívánságteljesítőhöz, akkor bizony "néhány kép kimaradt a sztoriból". nem tudom, milyen befejezéseid voltak, de ha a titkos labor és az erőmű túlsó oldala sem okozott problémát, akkor bizony ez van. ebben az esetben valami modot kell kipróbálni. (ha viszont eddig csak kívánságteljesítős végeid voltak, akkor még olvasás terén lesz mit bepótolni, hogy teljes legyen a történet.)