S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah mind1 , lényeg , hogy megy , köszi a helpet!
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Viszont nincs feliratom a szövegelés alatt.
Hol lehet bekapcsolni, mert nem találok ilyen beállítási lehetõséget?
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

Starcraft2 e-mail: [email protected]
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
A felszerelést mindig a mindenkori küldetés jellegéhez össze lehet vásárolni ! ( És a játékot normál fokozaton nyomom .)
Pénzt szerezni se nehéz ! Én több mint 450000-et szedtem össze a fegyverekbõl melléküldetésekbõl stb ! És másodjára nyomom a Stalkert 1.001 Patch-al játszottam elõször .
Ugy emlékszem a Freedom fönök adta a küldetésben hogy segitsek a freedom stalkereknek Pripyat-ba . Azt hogy mikor melyik misszió után adta annak majd utánanézek
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Mi ez ? Script hiba ?
Mert ha lemegyek a kapcsolohoz már a lejáratnál aktivizálodik a kikapcsolt agymanipuláló script csak éppen el se jutottam a kapcsoloig !
És a poén hogy jönnek a monolit katonák fölöslegesen mert a pálya elején vagyok nem a végén , tehát fel se kell jönnöm a felszinre a kapcsolotól , nincs miben megakadályozzanak !
1.005 patch-ot használtam a játékhoz !
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Valahogy megoldható, hogy a controlsnál benyelje az í gombot? Eddig minden FPS engedte, és már nagyon megszoktam, hogy a kihajolás az í és x gombokon van.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
köszi
A kódokat meg felesleges elmesélni, mert amíg a játékban rá nem talál, nem tudja használni...
Shotgun: a freeplay illetve a trader modok berakják megvehetõ fegyvernek a TOZ 34-est (ez egy talán Beretta) duplacsövû, az a fajta, aminek egymás fölött van a két csöve). Elvileg Pokernél is egy ilyen van, de õ meg általában szürke szamarat játszik...
Azon a szinten, ahol ki lett kapcsolva a cucc és elájult a fickó, attól picit följebb van a kivezetõ út.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Más: az X16-os dokumentum, és a Ghost stalker ruha felvétele után vissza kell menni a csaposhoz. Ha minden igaz akkor azon a létrán kell vissza mászni, ahol le is jöttem. Ennek a létrának hiányzik az alja, és barátunk nem tud rá felugrani. Mi a teendõ?
2.itt vannak a kódok: elsõ ajtó kódja: 1243 itt érdemes azonban nem továbbmenni és egybõl kinyitni az ajtót mert remek dolgokat lehet találni.ugyanez igaz a másik ajtóra is.(kicsit kutakodj!!)<#wink>#wink>
második ajtó kódja: 9524
Elôre is köszönöm!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az a bizonyos 2-3X sebzés gondolom rád is hatással van szal te is 2x-3x könnyebben dobod fel a pacskert gondolom 😄
Más!
Stalker Clear Sky állítólag márciusban érkezik a drága... de ugye az anomáliák állandóan csûrik-csavarják az idõ fonalát! 😊
Pic 1 Pic 2 Pic 3 Pic 4
A képekböl szeréntem látszik az a bizonyos fíling amit az elõzõ részbõl már annyian megkedveltünk! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Info: Hardwired 😉
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
valaki leírná a tapasztalatát arról, hogy mennyire játszható a 2x, 3x sebzésnövelõ moddal a gamma (mármint hogy rám is érvényes lesz a sebzésnövelés)? kicsit úgy érzem, mintha tényleg túl sok lõszer kellene egy ellenfélbe, bár ha meg azt veszem, hogy majdnem mindenkin van valami védelem...
ja, és azt a float32 modot érdemes feltenni?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az új patchet mindenképp tegyétek fel, nem kell újat kezdeni miatta.
http://www.sendspace.com/file/zo1ges
Van egy küldetés, ahol le kell állítani valami "agyégetõ???" generátort. Ezt meg is oldom. De ahogy lehúzom a kart, jön egy kis videó ennek végén elsötétûl a kép és elfelejt visszatérni. Ennek így is kell lennie vagy ez csak nálam történik így?!
Segítsen valaki, mert nagyon jó játék!
ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Karácsony körül eltûnt az oldal, azóta semmit sem tudok róla. Igzából úgy tûnik, csak az index.html vagy php veszett oda, de barmi mást próbálok elérni, csak az "acces denied" fogad. A Priboi Story-t én is nagyon várom. Egy béta verzióját próbáltam, igéretes volt, bár még kiforratlan. Elvileg a két ünnep között kellett volna kijönnie...
Addigis ott a kanyhalos féle OL mod. Az se rossz...
mi van a hardwired oldallal?? priboi stori megjelent? honnan lehet letölteni???
Elõször is boldog újévet kívánok mindenkinek!
Én nem szoktám járni erre, talán ez az elsõ hsz-em itt.😊
Olvastam hogy beszélgetettek az Oblivion Lost Modról, és most elmondok pár dolgot vele kapcsolatban, ami fontos.
Elõször is a legfontosabb dolgok amiket tud a mod:
- Freeplay; ugyanúgy mint a Freeplay Mod by dez0wave-ben, csak itt annyi a különbség, hogy nincs utolsó teleport, le kell ugrani az udvarba, ott nincs már a deadzone-nak nevezett nagy sugárzás, és a nagy kéménynél fog várni a fõellenség, egy Controller, akit csak speciális metódussal lehet kinyírni.
Van még egy fõellenség X18-ban, egy dwarf. Õt se a szokásos módon kell megölni, de most nem akarok spoilereket lelõni.
- Reality; ezt egy alternatív Redux-ként képzeljétek el, kb minden benne van ami a Reduxban, nagyon hasonló, realisztikus sebzésû fegyverek, az NPC-k véreznek, a vér nem áll el magától, a kaja nem gyógyít, stb.
- A-Life; az alife is szét van moddolva, Sanex A-Life modját használtam fel, így nincsenek annyira bekorlátozva az NPC-k és a szörnyek, mindenki sokkal szabadabban mozog, és sokkal véletlenszerûbb minden, kb akármi elõfordulhat. Természetesen a quest NPC-ket nem bántottam, olyanokat mint pl Wolf, Fox, Mole, stb., õk maradnak a helyükön, bár nem biztos hogy mindig mindenki ugyanott lesz, de problémák nem lehetnek a végigjátszással, eddig senki sem panaszkodott.
- Sneaking; eddig ilyen nem volt egyik modban se, próbálkozások voltak, de azok elég gyengére sikerültek. Ez azt takarja, hogy sötétben sokkal nehezebben vesznek észre, és az is nagyban befolyásolja, hogy fel van-e kapcsolva a lámpád vagy nincs, valamint hogy mennyire vagy hangos.
Gondolom a blowoutokat is mindenki ismeri, azt nem kell bemutatni, az összes kimaradt szörny benne van, de ez se úgy mint más modokban, itt egy fajta szörnybõl legalább 2-3 féle van hogy változatosabb legyen, pl a macskából van 5 fajta. És az összes vezethetõ autó benne van.
Van a modban nap és hold, de csak úgy mûködik ha elõtte indítani kell multiplayert. Csinálsz egy LAN szervert az megvan pár másodperc alatt, és ha utána indítod a mentésedet vagy újat kezdesz, akkor van nap és hold. Ezen még dolgozunk hogy ne kelljen hozzá multit indítani.
Tud még sokminden mást is a mod, majd olvassátok el a readme-t.
Az összes angol beszéd ki lett véve, mindenki oroszul beszél, persze a szövegek azok angolok maradtak.
Hangsúlyozom hogy a magyarosítás NEM megy ezzel a moddal, mert sokmindent megváltoztattam a párbeszédek felépítésével, a magyarosítás kb mindent tönkretesz benne, szerintem el se indulna.
Bár szerintem elég régóta játszotok a stalkerrel hogy tudjátok hogy mit kell csinálni.
Mindenkit arra kérek, aki játszani szeretne a moddal, az az 1.2-es verziót használja és az 1.0005 patchet!
Innen letölthetõ az Oblivion Lost 1.2 (1.0005):
http://www.sendspace.com/file/c2k275
Innen pedig a patch amivel kijavítottam pár apróságot:
http://www.sendspace.com/file/uvfpg7
Ez pedig az 1.0005 patch ha valaki nem találná a linkjét:
http://stalker.filefront.com/file/STALKER_World_Wide_Patch;84305
Üdvözlettel,
Kanyhalos
PS: Egy moderátor lécci törölje már az elsõ hsz-emet😊