S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol-nak szántam volna, csak hát elbénáztam.
NeBby
Most valahogy jólett , csak nem új játékra mentem , hanem betöltöttem! <#vigyor> (DX legújabb volt fönn)
Nah mind1 , lényeg , hogy megy , köszi a helpet!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

#28688-#28693. eztet tessék elolvasni. <#nezze>
TSL16b
Arra még egy kicsit várni kell. <#vigyor3>

TSL16b
Esetleg a Pause-t is lehet nyomkodni, hátha beindul.

kirol
Hát felraktam, hogyha megszáll az ihlet elkezdhessem. 😊
Viszont nincs feliratom a szövegelés alatt.

Hol lehet bekapcsolni, mert nem találok ilyen beállítási lehetõséget?

Hát ez tényleg érdekes. A vidkártyád az nagyon jó azzal nem lehet baj, nem lehet hogy a directx-ed régi? Próbáld meg azt frissíteni.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

NeBby
Nekem olyan gondom van , hogy amikor betölti a játékot , akkor fekete kép van ! Elég érdekes , mivel amikor kiadták , egy teljesen más géppel volt ugyanez a problémám... Legújabb driver fennvan!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Ron Ragm
meg

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

kirol
Köszi!
Mennyi idõ a végigjátszása kb?
Megéri végigvinni?

tessék csak rendesen végigjátszani, és mindenre fény derül (vagy nem). minimális benne az rpg, nem kell mágiát tanulni, meg a megszerzett képesség-pontokat ide-oda elosztogatni, stb, stb. a történet kb. ennyi, de a google biztosan lelne többet is. vagy pedig olvass el egy végigjátszást.
czky
Akkor ez a hiba sajnos megmarad, ha felmegy az ember Pripyat-ba, akkor automatikusan kikapcsol az agyperzselõ. De, hogy hogyan jutottál fel oda élve, ez nekem rejtély?! (Én eddig 7x vittem végig a gamét, de most 8x-ra az 1.0005-ös peccsel kipróbálom, hogy fel tok-e menni egybõl Pripyat-ba. xD )

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Nem játszom csalással mert szerintem ehhez a játékhoz nem szükséges !
A felszerelést mindig a mindenkori küldetés jellegéhez össze lehet vásárolni ! ( És a játékot normál fokozaton nyomom .)
Pénzt szerezni se nehéz ! Én több mint 450000-et szedtem össze a fegyverekbõl melléküldetésekbõl stb ! És másodjára nyomom a Stalkert 1.001 Patch-al játszottam elõször .
Ugy emlékszem a Freedom fönök adta a küldetésben hogy segitsek a freedom stalkereknek Pripyat-ba . Azt hogy mikor melyik misszió után adta annak majd utánanézek
kirol
Valaki spoilerben leírná, hogy mi volt a vége ennek a játékna, meert én ugyan nem játszottam vele, mert ez az rpg-s dolog ne maz én mûfajom, de érdekelne a története, meg most néztem meg a befejezéseket, és nem értem mi az a bigyó, amihez elérkeznek a végén!

czky
Ez csak azért van, mert csalással játszol. God mod nélkül fel nem jutsz Pripyat-ba, amíg nincs kikapcsolva az agyperzselõ. Tudom, mert egyszer én is kipróbáltam. (Viszont ha ez az 1.0005-ös peccs hibája, akkor nem szóltam.)

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Miért van az ha eljutok Pripyat-ba , megszerzem a dekodert és a doksit , mire visszamegyek a Red Forest-be addigra az agymanipuláló konszerv mind a négy rádió adótornya ki van kapcsolva ?? Pedig direkt elõbb Pripyat-ba mentem és utána az agymanipuláló konszerbe de mire visszajöttem addigra ki lett kapcsolva az egész vége lett a pszi hatásnak ! ( Pedig ki se kapcsoltam a agymanipulátor konszernet ! )
Mi ez ? Script hiba ?
Mert ha lemegyek a kapcsolohoz már a lejáratnál aktivizálodik a kikapcsolt agymanipuláló script csak éppen el se jutottam a kapcsoloig !
És a poén hogy jönnek a monolit katonák fölöslegesen mert a pálya elején vagyok nem a végén , tehát fel se kell jönnöm a felszinre a kapcsolotól , nincs miben megakadályozzanak !
1.005 patch-ot használtam a játékhoz !
Eredeti a gamém, 1.0005 peccsel és nem tudja valaki, hogy a TRANSPORT modot ha felrakom, akkor állandóan kivág az asztalra, valami bug riporterrel???????????????

czky
Felrakod a Freeplay v a Faiakes mod-ot, akkor bármelyik "kereskedõnél". Alapjátékban szerintem nincs.

The Protector
Hy.Valaki esetleg tudja hogy hol találom meg a duplacsövû shotgunt aminek nincs lefûrészelve a csöve?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sadist
Sziasztok!
Valahogy megoldható, hogy a controlsnál benyelje az í gombot? Eddig minden FPS engedte, és már nagyon megszoktam, hogy a kihajolás az í és x gombokon van.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

czky
Párszor be volt már linkelve. Picit nézegess visszafelé. 😊

nem tudja valaki, hogy a FreePlay modot honnan lehet lenyomni?

köszi

Azért akarnak visszamenni, mert a pda-ban a jelzõ azt mutatja...
A kódokat meg felesleges elmesélni, mert amíg a játékban rá nem talál, nem tudja használni...

Shotgun: a freeplay illetve a trader modok berakják megvehetõ fegyvernek a TOZ 34-est (ez egy talán Beretta) duplacsövû, az a fajta, aminek egymás fölött van a két csöve). Elvileg Pokernél is egy ilyen van, de õ meg általában szürke szamarat játszik...

czky
Hihetetlen, hogy ezen a részen mennyien akarnak ugyanarra visszamenni, amerre jöttek... 😊
Azon a szinten, ahol ki lett kapcsolva a cucc és elájult a fickó, attól picit följebb van a kivezetõ út.

jahh.. ha elérted azt a pontot hogy nem tudsz tovább haladni ( ne indulj visszafelé!) akkor ott azon a ponton nézz körül és fogsz találni megoldást a problémádra szeréntem is 😊 😉

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

sevendoor
nem visszafele kell menni, keress másik utat.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

thedriver
Az ajtóhoz a kód 1243, majd visszafelé a halott tudóstól a másik ajtóhoz 9524.

Más: az X16-os dokumentum, és a Ghost stalker ruha felvétele után vissza kell menni a csaposhoz. Ha minden igaz akkor azon a létrán kell vissza mászni, ahol le is jöttem. Ennek a létrának hiányzik az alja, és barátunk nem tud rá felugrani. Mi a teendõ?

ghost rider
1.Shotgun témában nagyon nem vagyok otthon.De azt tudom hogy freeplay moddal van nem lefûrészelt csövû shotgun.

2.itt vannak a kódok: elsõ ajtó kódja: 1243 itt érdemes azonban nem továbbmenni és egybõl kinyitni az ajtót mert remek dolgokat lehet találni.ugyanez igaz a másik ajtóra is.(kicsit kutakodj!!)<#wink>
második ajtó kódja: 9524

Roger6
Valaki nem tudná elküldeni nekem a játék eredeti .exe fájlját? Email: [email protected]

Elôre is köszönöm!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

The Protector
Hy.Az a nagy kérdésem ogy van-e a játékban duplacsövû shotgun aminek hosszú csöve van és nem lefûrészelt.Ha van akkor vki leírná hogy hol van.A másik h a kódos ajtók kódjait vki le tudná írni.Elõre is köszönöm.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Mivel mind rád, mind az ellenfélre ugyanazt a fizikát alkalmazza, ha csak külön nem növeled a saját ellenállásodat a lõszerekkel szemben, biz a sebzés növekedés rád is hat. Így van ez jól...

koschwarz
hát igen, még csak az elején tartok, a legjobb fegyverem is csak egy "meztelen" AK-SU, és azért valószínûleg nem is minden lövésem talál be, mint amirõl gondolom. végülis operation flashpoint-tal is toltam annak idején, hát az sem egy árkádos agyaggalamb-lövészet.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Én azt tapasztaltam hogy ha ne adj isten ügyes vagyok akkor 1 max 2 golyó és ki is osztottam a halált az ellenségnek (csak fejlövéssel lehetséges)😄 De ha esetleg nem sikerül elkapnom 1-2 golyóval akkor néha az is elõfordul hogy 8-10 skúló után is mozgolódik a drága 😊
Az a bizonyos 2-3X sebzés gondolom rád is hatással van szal te is 2x-3x könnyebben dobod fel a pacskert gondolom 😄

Más!

Stalker Clear Sky állítólag márciusban érkezik a drága... de ugye az anomáliák állandóan csûrik-csavarják az idõ fonalát! 😊

Pic 1 Pic 2 Pic 3 Pic 4

A képekböl szeréntem látszik az a bizonyos fíling amit az elõzõ részbõl már annyian megkedveltünk! <#worship><#worship><#worship>

Info: Hardwired 😉

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

koschwarz
eszméletlen hangulatos ez a játék. <#eljen>

valaki leírná a tapasztalatát arról, hogy mennyire játszható a 2x, 3x sebzésnövelõ moddal a gamma (mármint hogy rám is érvényes lesz a sebzésnövelés)? kicsit úgy érzem, mintha tényleg túl sok lõszer kellene egy ellenfélbe, bár ha meg azt veszem, hogy majdnem mindenkin van valami védelem...

ja, és azt a float32 modot érdemes feltenni?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A Priboi Story még nem készült el, viszont további projekt indult: teljes mretû Pripjaty és a régi Dead City visszapakolása a programba. Dezodor befejezte a Freeplay fejlesztését, pontosabban az OblivionLost projektben megy tovább a dolog...

Többször volt róla szó lejjebb: a magyarítás néha összeakad ezzel a videóval. Vedd le, menj tovább, majd késõbbi mentés után tedd vissza...

Megint elérhetõ a hardwired,hu stalker fóruma. úgy látom némi ráncfelvarrás volt...

felraktam azt a patch-et, amit a #28874-ben megadtál (OL1.22_patch). ez újabb? egyébként az agroprom föld alatti részéig klasszul megy minden, párbeszédek okék, csak ez a bajom néha:<#buck>
LOL😄 Ilyet már láttam én is, egyszer Rostokban a Mercek csinálták ezt pár hete, amúgy nem szokott elõfordulni.

Az új patchet mindenképp tegyétek fel, nem kell újat kezdeni miatta.

http://www.sendspace.com/file/zo1ges
oblivion lost 1.2 - petruha és barátai bagolyvadászaton
Nekem a következõ a gondom:
Van egy küldetés, ahol le kell állítani valami "agyégetõ???" generátort. Ezt meg is oldom. De ahogy lehúzom a kart, jön egy kis videó ennek végén elsötétûl a kép és elfelejt visszatérni. Ennek így is kell lennie vagy ez csak nálam történik így?!
Segítsen valaki, mert nagyon jó játék!

ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb

Valami nem stimmel, mert ott sok mindent láthatsz, de felhõket nem. Ugyanis ez is lent kezdõdik Szidorovics föld alatti bunker boltjában...

HI! nekem valamiéért nem mûködik az Oblivion Lost mod :S elindul a játék tö jó a menû meg minden de amikor kezdõdik a játék csak az eget látom semmi mást :S mi lehet a baj ? :S kajakra csak felhõket látok 😄

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Jo az OL mod is:-)))) csak senki nem tud semmit a Priboy modról..nagyon várom én is.....Dezodort hogy lehet elérni??
Fogalmam sincs. Kb pont annyi lehetõségem van megtudni, mint bárki másnak...

Karácsony körül eltûnt az oldal, azóta semmit sem tudok róla. Igzából úgy tûnik, csak az index.html vagy php veszett oda, de barmi mást próbálok elérni, csak az "acces denied" fogad. A Priboi Story-t én is nagyon várom. Egy béta verzióját próbáltam, igéretes volt, bár még kiforratlan. Elvileg a két ünnep között kellett volna kijönnie...

Addigis ott a kanyhalos féle OL mod. Az se rossz...

Saga

mi van a hardwired oldallal?? priboi stori megjelent? honnan lehet letölteni???
Minden olyan mod, ami új eszközöket vagy szörnyeket rak a játékba, csak akkor mûködik, ha újra kezded az egészet. Egyébként meg érdeme egyszer az alappal végig menni, majd ez után belerakni a spéci modokat, mert legalább a terep valamennyire ismerõs marad, jobban fel tudsz készülni a keményebb dögökre...

sevendoor
aludjál

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

új év, új szokások, új oblivion lost mod. aki ezek után sem kap kedvet hozzá, annak a sims2 való. <#crazya>
Sziasztok!

Elõször is boldog újévet kívánok mindenkinek!
Én nem szoktám járni erre, talán ez az elsõ hsz-em itt.😊
Olvastam hogy beszélgetettek az Oblivion Lost Modról, és most elmondok pár dolgot vele kapcsolatban, ami fontos.

Elõször is a legfontosabb dolgok amiket tud a mod:

- Freeplay; ugyanúgy mint a Freeplay Mod by dez0wave-ben, csak itt annyi a különbség, hogy nincs utolsó teleport, le kell ugrani az udvarba, ott nincs már a deadzone-nak nevezett nagy sugárzás, és a nagy kéménynél fog várni a fõellenség, egy Controller, akit csak speciális metódussal lehet kinyírni.
Van még egy fõellenség X18-ban, egy dwarf. Õt se a szokásos módon kell megölni, de most nem akarok spoilereket lelõni.

- Reality; ezt egy alternatív Redux-ként képzeljétek el, kb minden benne van ami a Reduxban, nagyon hasonló, realisztikus sebzésû fegyverek, az NPC-k véreznek, a vér nem áll el magától, a kaja nem gyógyít, stb.

- A-Life; az alife is szét van moddolva, Sanex A-Life modját használtam fel, így nincsenek annyira bekorlátozva az NPC-k és a szörnyek, mindenki sokkal szabadabban mozog, és sokkal véletlenszerûbb minden, kb akármi elõfordulhat. Természetesen a quest NPC-ket nem bántottam, olyanokat mint pl Wolf, Fox, Mole, stb., õk maradnak a helyükön, bár nem biztos hogy mindig mindenki ugyanott lesz, de problémák nem lehetnek a végigjátszással, eddig senki sem panaszkodott.

- Sneaking; eddig ilyen nem volt egyik modban se, próbálkozások voltak, de azok elég gyengére sikerültek. Ez azt takarja, hogy sötétben sokkal nehezebben vesznek észre, és az is nagyban befolyásolja, hogy fel van-e kapcsolva a lámpád vagy nincs, valamint hogy mennyire vagy hangos.

Gondolom a blowoutokat is mindenki ismeri, azt nem kell bemutatni, az összes kimaradt szörny benne van, de ez se úgy mint más modokban, itt egy fajta szörnybõl legalább 2-3 féle van hogy változatosabb legyen, pl a macskából van 5 fajta. És az összes vezethetõ autó benne van.

Van a modban nap és hold, de csak úgy mûködik ha elõtte indítani kell multiplayert. Csinálsz egy LAN szervert az megvan pár másodperc alatt, és ha utána indítod a mentésedet vagy újat kezdesz, akkor van nap és hold. Ezen még dolgozunk hogy ne kelljen hozzá multit indítani.

Tud még sokminden mást is a mod, majd olvassátok el a readme-t.

Az összes angol beszéd ki lett véve, mindenki oroszul beszél, persze a szövegek azok angolok maradtak.
Hangsúlyozom hogy a magyarosítás NEM megy ezzel a moddal, mert sokmindent megváltoztattam a párbeszédek felépítésével, a magyarosítás kb mindent tönkretesz benne, szerintem el se indulna.
Bár szerintem elég régóta játszotok a stalkerrel hogy tudjátok hogy mit kell csinálni.

Mindenkit arra kérek, aki játszani szeretne a moddal, az az 1.2-es verziót használja és az 1.0005 patchet!

Innen letölthetõ az Oblivion Lost 1.2 (1.0005):
http://www.sendspace.com/file/c2k275

Innen pedig a patch amivel kijavítottam pár apróságot:
http://www.sendspace.com/file/uvfpg7

Ez pedig az 1.0005 patch ha valaki nem találná a linkjét:
http://stalker.filefront.com/file/STALKER_World_Wide_Patch;84305

Üdvözlettel,
Kanyhalos

PS: Egy moderátor lécci törölje már az elsõ hsz-emet😊