34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
SzocsA #30013 nincsen olyan trainer amivel pénzt kaphatnék! grágák a lőszerek meg a fegyók!
de egyik se müyik ami a gamecopyn van fent! -
FoxMurder #30012 Ja, és a sima SOC-ban csak egyetlen blowout van, a legvégén, az ellen csak úgy tudsz védekezni, hogy befutsz az erőműbe a visszaszámlálás alatt.
Csak a modokban vannak már az elejétől kezdve kisebb blowoutok, ami ellen lehet is védekezni elbújás+antirad+vodka kombóval.
Patchekből legalább az 1.0004-est ajánlott felrakni, több javítás van benne a single playerhez, de azt hogy optimalizál-e valamit is a teljesítményen, passzolom. -
FoxMurder #30011 Nekem 2 gb memóriával is lagzik, gondolom azért, mert az én gépem is csak DDR I-es, 400Mhz-es.
A játéknak szerintem azért legalább 1 gb-ra van szüksége.
Próbáld ki a Float32 modot, lehet vele nyerni pár fps-t. -
FoxMurder #30010 A Vista tippek segítettek valamit?
Hogy sikerült működésre bírni a játékot? -
#30009 Nagyjából meg lehet érteni a történetet a videók feliratozása nélkül is, v1.0004-es játékverzióhoz a magyarítás 1.00-ás változatát javaslom, vagy a hamarosan megjelenő új változatot, ami a szereplők angol beszédét is feliratozza, és működik az újabb játékváltozatokkal is. -
Kanyhalos #30008 Ja és persze ezáltal neked támadnak, amíg a hatósugarában vannak, vagy amíg a controller meg nem hal. És azzal összemennek akik a hatósugarán kívül esnek. -
Kanyhalos #30007 Megcsináltam hogy a controller irányítsa az NPC-ket 30 méteres körzeten belül.:) Benne lesz az OL1.3.3.-ban. -
T0NI #30006 "Az OL1.3.2.-vel játszol?"
Nem, sima SoC, mindenféle mod nélkül, 1.0003 patch-el.
Ide is vág, hogy mennyit javít az optimalizáción a többi patch? érezhető? Mondjuk nekem leginkább a memória miatt lagzik (512DDR PC3200 400MHz), de ha érdemes patchelni, mondjátok! :-) -
SzocsA #30005 jo de én már felvettem egy fegyót vagy nemtudom szóval azt írta hogy mennyek és vigyem a fegyót a csávónak átadom ő mondja itt a jutalom de semmit nem kapok!
és a térképen már nicns meg a fegyó helye! -
Kanyhalos #30004 Az OL1.3.2.-vel játszol? -
#30003 Hát a videok leginkább a hangulat fokozására szolgálnak a záróvideokat leszámítva. -
qB0B0p #30002 A játék sztorija mennyibe derül ki a videókból? Azért kérdezem, mert a magyarítás csak az 1.003-as patch-ig kompatibilis pedig mivel elég sz*r a gépem fontos lenne a 1.004-es patch által nyújtott + 10-15 fps-re. Szal vidik nélkül is kiderül minden? Nagyon köszi előre is. -
horthy #30001 Stormy Obokant ! (extrája : beépitett gránátvetős )
Ami egy banditánál van ! ( Elöször a Dark valley banditatábornál van de aztán késöbb elmegy onnan )
Elöször én se találtam meg mert a Garbage és a Agroprom Research központ közötti átjáro holt mezében eltünt ( ahova ugye nem tudsz bemenni ) ! De aztán Agroprom Research központ csatornájába ( Strelok buvohelye ) egy elit hosszu fekete kabátos banditánál megtaláltam amikor a Duty fönöktöl fölvettem egy banditagyilkolos missziot !
És aztán visszavittem a buslakodo Duty-s katonának !
Használtam a legujjab Float 32 modot ami szerintem nélkülözhetetlen és az 1.005-ös patch-et igy szerntem korrektebb a játék !
Egy pár mission Bug ki van javitva ! -
#30000 Sziasztok!
Már másodjára akarom végigjátszani (elsőre meguntam), de most elakadtam.
Mikor a freedomnak kene segiteni. Bemegyek az army warehouse-ba. Beszelek a duty-val, hogy szedjem le a Snipert. Bemegyek, leszedem, simán visszajövök, aztán látom, hogy Skull már halott. Nem tudtam mit csinálni, átmentem a freedomhoz, beszéltem a fönökkel ott, és segítenem kellett nekik. Beszéltem Max-el, hogy nyirjuk ki a duty-sokat. Kimegyünk, már halott mindegyik, Max visszamászik a robbantott falon keresztül, én utána, és a küldi nincs kész. A waypoint Skull-ra mutat, aki már ez előtt meghalt. Nem tudok mit csinálni, Max aztmondja, hogy később beszélünk, ha a dutysok már nincsenek.
Hogy vigyem végig a küldetést? -
T0NI #29999 "A blowoutok ellen antiraddal és medkittel..." hát beküldtem egy kitörés alkalmával 15 antiradot és ugyanennyi tudományos medkitet -sárgát- és -bár nem voltam búvóhelyen- így is meghaltam. Próbáltam pedig elbújni, lakókocsiba, meg szinte már mindenhova. Nem beszélve 3db -30%-os artifect-ről az övemen, és az ökoruhámról... -
SzocsA #29998 hello!
azt megtudja valaki mondani hogy milyen fegyót kellett visszahozni az egyik kötelességinek aki a 2kereskedőnél van a kocsmában!
mert felvetem valamilyen fegyót azt azt írja ki hogy vigyem neki oda pedig ahol be volt jelőlve a térképen nem onnét vettem fel és csak annyit ír hogy itt a jutalom azt nem kapok semmit! se pénz se akármit!
na valaki és csak az a fegyó jó aminek a sarkában zöld nyíl van vagy mi? -
T0NI #29997 "vissza tudsz menni az erőműből Pripyatba, ugyanott ahol bejöttél a nagy kapun, és a stadionban fogsz kikötni." én is így értettem, hogy vissza az egész :-)
-
Kanyhalos #29996 A blowoutok ellen antiraddal és medkittel tudsz védekezni, a vodka se rossz csak attól berúgsz. Amúgy majdnem minden pályán van búvóhely.
Nem kell vissza az egész attól hogy Pripyatot elkúrtad, vissza tudsz menni az erőműből Pripyatba, ugyanott ahol bejöttél a nagy kapun, és a stadionban fogsz kikötni. -
T0NI #29995 hmm akkor vissza az egész pedig már haladtam befelé a szarkofág felé. Egyébként a blowoutok ellen lehet valahogy védekezni? Beálltam eldugott sarkokba amikor jött, betonfalak közé, és ott is megölt. -
G18XM8 #29994 Igen mert nem tudsz bemenni az ajtón, amivel valójában végig kell játszani a játékot, hanem csak a kristályhoz tudsz eljutni ami nem a valódi vége a játéknak. Ha tudsz menj vissza és keresd meg a kódfejtőt. Nézd meg a feladatokban. -
#29993 A bárosnak kell megcsinálni pár munkát aztán egyszercsak szól, hogy ha van kedved látogass el a kötelességiekhez, szól az érdekedben és akkor majd átengednek. (vagy lődd le mindet :)) -
SzocsA #29992 namár! hogyan tudnék beállni a kötelességiekhez ?
a 2kereskedőnél van az arénától pár méterre a bejárat de nem engednek át és kinyírnak! -
T0NI #29991 és az gáz, ha pripjatyon egész gyorsan áthaladtam, nem vettem fel semmit, és úgy érek az erőműbe? -
G18XM8 #29990 Ügyeskedj. Át lehet jutni csak nehéz. -
Kanyhalos #29989 Én csak dynamic light-on teszteltem, egyik haver tolta staticon de nem panaszkodott, úgyhogy feljebb kell venned a fényerőt és/vagy a kontrasztot az options menüben, kisérletezd ki hogy hogy a legjobb.
Amúgy most éppen a "változatosság kedvéért" moddolom a stalkert!:)
Megcsináltam hogy az npc-k kikerüljék az anomáliákat. Volt egy mod, a stalkers are not blind, azt használtam fel, csak kiirtottam belőle a bugot amikor Kruglov nem ment át az alagúton, meg most már nem mozognak idétlenül sok anomália közt.
És persze mindkét patchel kompatiblis továbbra is, valamint megcsináltam azt is, hogy az npc-k ne haljanak meg a tűztől, pl Wolf állandóan meghalt Army warehouseon (vanilla bug), mert mindig belesett a tábortűzbe, gondolom észrevettétek már ti is ezt a problémát.
Valamint 4 új mellékküldetéssel is több van, ezek nem újak, hanem kimaradt küldetések, és sikerült őket visszatenni.
Majd később leírom hogy milyen küldetésekről van szó... -
#29988 Most végre működik, negyedik reinstall után :). Eddig nagyon tetszik a mod, sokkal hangulatosabb az egész. Viszont este static lighs-al semmit nem látok még lámpával sem, ez normális? -
T0NI #29987 üdv!
Nektek hogy sikerült a chernobyli pálya legelején átjutnotok? mert mire leszedem a snipereket, meg egy két embert akik ott vannak még, a helikopter ripityára lő folyton. Le lehet egyáltalán szedni azt valahogy? -
SzocsA #29986 hogy állhatok be a kötelességiekhez?
nem engednek át megölnek! -
IFOR #29985 Saga
azt irtad végigvitted a Priboit.....megtaláltad a BARban elrejtett doksikat?? és a többi bezárt kódos ajtóhoz hol találtál kódokat????? egyhez találtam, az X18banihoz... -
#29984 Hát mert azzal végigvittem és szerettem volna új küldetéseket, kicsit másabb felállásban játszani. -
#29983 Mod managerrel felraktam az OL modot és rendszeresen kidobál desktopra, mit rontottam el? -
SaGa #29982 Ha jól sejtem, akkor Yantarban vagy és meg kéne keresni Ghostot, bár itt épp vasziljevnek hívják...
Bemész, le a lépcsőn, lekapcsolod a gépet, megkeresed Ghostot, kijössz... -
SzocsA #29981 itt mit kell csinálni? vegyem ki a magyarosítást? nincs itt senki!
-
Kanyhalos #29980 A gitár meg a harmónika nem jó semmire. De ha teljesnek érzed a játékot az OL moddal akkor miért hagyod abba? -
#29979 hallgatni... -
#29978 Ja igen akkor a gitár, szájharmónika, jó valamire? -
#29977 Kösz srácok, akkor azt hiszem a stalkert egyenlőre befejeztem mert számomra csak ezzel az Oblivion moddal tűnik teljesnek ez a játék. Remélem a Clear Skyban nem ilyen lesz a sebzésrendszer. (pedig de, ugye?) :) -
SaGa #29976 Szerintem nem zsákutca. Trükkös...
Ha leérsz arra a folyosóra, ahol fel lehet mászni a búvóhelyre, mehetsz balra is. Ott egy lépcsőház vezet fölfelé. Abból be lehet lépni erre a villámokkal teli folyosóra is, a túlvégről. Ha még följebb mész, akkor meg alulról láthatod azt a kis házikót, ami a beomlott kerítés vonalában van és általában jelez benne valamit a PDA. Az a lépcsőház kijárata, csak eltorlaszolta az omladék...
Gyakorlatilag, ha át tudsz menni a villámló folyosón, kikerülöd a bloodsuckert. Nem biztos, hogy jó az neked...
-
#29975 Ááááááááá mekkora vadbarom vagyok, ott a másik út
ÁÁ köszi, akkor azt inkább most kihagyom :D
Köszi asszem megspóroltál nekem még 5 órányi szenvedést :D -
Kanyhalos #29974 Nekem sehogy se sikerül a képet megnyitni, de ha jól értem akkor Agroprom Undergroundban vagy, ahol Strelok búvóhelye van.
Az "áramszerü valamik" azok Electro anomáliák, nem kell rajtuk átmenni, oda csak be LEHET menni ha ügyes vagy, mert van bent artifact, viszont a végén zsákutca úgyhogy ugyanott kell visszajönni keresztül az anomáliákon.