S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak nem tudom melyik artifacttal....csináltam egy elektromos anomáliát meg egy másikat, de nem tudom melyik dologgal
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
elbénáztam az elõzõt, remélhetõleg ezt nem. õ lenne az.
IMG]/forumkepek/2008_01/ss_mxa_01-05-08_17-52-33_(l04u_labx18)1.JPG[/img]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Arra kell vigyázni, hogy az így létrehozott anomália már nem tûnik el, így ha csak arra lehetne menni, ahol lerakod, ráfaraghatsz...
A képzõdmények ugye leggyakrabban anomáliák környékén találhatók. Amilyen anomália van az adott képzõdmény mellett, olyan hatása lesz neki, ha fegyverként használod. Hogy mikor melyiket, azt passzolom. Ments elõtte és próbálgasd! 😊
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
ja, és mindegyiknek más a hatása?vagy ezt honnan tudom meg, mikor melyiket kell használni, mik a funkciói?
Amúgy szerintem bármelyiket kipróbálhatod. Én gyilkolásra a leggyakrabban elõforduló képzõdményeket szoktam használni.
A régi techvideokban kifejezetten megvolt már a fizikája szerintem.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Fogod a képzõdményt és berakod a pisztoly helyére. Aztán a tûzombot hosszan kell nyomni, amíg le nem dobja a földre és ekkor szépen átalakul anomáliává. Hihetetlen jól kinyírja az ellenfeleket... 😄
Az OL modban a laborban megszerzem a doksikat, lent rohangál egy fehér ruhás törpe....15 gránát puskából, 11 dobva, 800 db lõszer....ez elpusztithatalan? és addig nemn yilik az ajtó
Én már legalább azt megcsináltam, hogy kb normálisan lehessen vezetni õket, mert a régiek még egy lejtõn se nagyon tudtak kimenni.
Tegnap nyitottam GSC-n ennek egy topikot, hogy van-e valakinek ötlete, hogy a lebegést hogy lehet megszüntetni, de szerintem nem lesz senkinek.
Valószinüleg ki is fogom venni a kocsikat, esetleg 1-2-t talán meghagyok, ha nem lehet õket kijavítani.
Valamint szavazást is indítottam GSC-n az autókról, eddig 60%-a azt szavazta hogy nincs szükség autókra, 20%-nak mindegy, 20% utálja a lebegõ autókat.
Hogy õszinte legyek ekkora modba szerintem nem férnek meg ilyen rossz minõségü dolgok.
tényleg, a helikopter próbálta valaki?
igazából elgázolni se nagyon lehet velük az ellenfeleket, legalábbis nekem talán egyszer sikerült...
azt most én sem tudom megnézni, csak az oblivionos gamedata könyvtár van nálam, de este megnézem.és most folytassuk a melót...😄
A kocsik vezetéséhez semmit nem kell átírni, sehova nem kell beírni, ott van az options/controls menüben hogy "Turn engine one".
Amúgy szerintetek fontosak az autók? Nekem nem igazán tetszik, mert nagyon durván bugos a fizikájuk...
Megvan: fsgame.ltx
A dolog lényege, hogy a második sorban megmondod a programnak, hogy ezek után vegye figyelembe a gamedata könyvtár tartalmát is betöltéskor (remélem abba pakoltad a modot). Eredetileg nem létezik a gamedata könyvtár, ezt a mod felrakásakor kell létrehozni és a bemásolás után olyasmiket kell benne látni, hogy config, levels, meshes, stb...
Kell a user.ltx-be is a 4 bind sor. Ha megvan, minden, akkor F-fel beülsz, majd a megadott (ajánlásokban "B") gombbal indítod a motort. Néha lefullad, ekkor újra kell indítani. minden területen van egy-két kocsi, amit lehet vezetni, (meg sok, amit nem) néha egy traktor, máskor egy btr.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Bocs a sok kérdésért, de amikor megjelent megvettem, játszottam vele és egyéb okok miatt abbamaradt, de most újra elkezdtem.Felraktam az Oblivion modot, amiben elvileg vannak autók, de én egyet sem találtam.hogyan lehet õket bevarázsolni a játékba, hogy használni is tudjam õket?
Emellett viszonylag hamar jön egy blowout is, ami szintén átmeneti sötétséget csinál, de az csak egy pár percig tart, ellenben fedezékbe (tetõ alá) kell húzódni elõle, mert növeli a sugárterhelést.
ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
2. A teleportokat LLSNeitrino tette be
3. Nem vagyunk szétválva, Dezodor tagja az OLP Team-nek
4. A Freeplay Modot is együtt fejlesztettük ki
5. Nincsenek köztünk problémák Dezodorral
6. Az OLP NEM a Redux és a Freeplay Mod kombinációja, nincs benne egy deka Redux sem, én csináltam az egészet, valamint Sanex az Alife részét, a Freeplay Modból az all.spawn használtam fel, és azt is jelentõsen átalakítva
7. "Az biztos, hogy a Freeplay koncepcióval legmesszebbre Dezodor jutott, a segítõivel." - bocs de ezt nem értem
Amúgy ha nem zavar, akkor az Oblivion Lost Project Leader-je én vagyok, és Siro a Team Manager, a GSC Fórum moderátora, Dezodor pedig a Priboi Storyt csinálja, meg lehet nézni mindent az official site-on:
http://www.fpsbanana.com/studios/1645
Igazán nem értem, hogy miért csinálod ezt SaGa, de ezzel csak saját magadat járatod le, látszik hogy kb FOGALMAD SINCS arról, hogy igazából mi történt és mi történik most, ennek ellenére nagyon úgy adod elõ, mintha te képben lennél mindennel. Elég vicces szerintem.
Ami az UHSF Fórumon történt az már régi dolog, nekem már rég eszembe se jut, nem is szoktam fórumozni csak a GSC-n.
A félreértések elkerülése végett én NEM fórumozni jöttem ide, fõleg nem ilyen stílusban, ilyen emberekkel beszélgetni, mint te.
Láttam a google-ben hogy itt is beszélnek a modomról, és ezért kitettem ide pár tanáccsal, hogy segítsem a játékosokat, akiknek esetleg problémáik vannak ezzel azzal.
Szóval kb ennyi, aki akar keresni a moddal kapcsolatban, az megtalál a GSC Fórumon, remélem hamarosan kijavítják a hibát és újra menni fog.
<#puszi>#puszi> , és szent a béke.
Az OLP tulajdonképpen a Freeplay, és a Redux mod összefaragása, pár kiegészítõvel. Ilyen, több modot egybegyúró cuccot többen is csináltak (a Redux is hasonló), de pl Dezodor is felhasznált másoktól ellesett ötleteket, ami a modderek között nem ritka, ha tudatják, melyik honnan való. Az biztos, hogy a Freeplay koncepcióval legmesszebbre Dezodor jutott, a segítõivel. Azzal most leállt, mivel a Freeplay beépülõdött valahogy az OLP-be, most az az aktuális, illetve készül a Priboy Story, ami a SHOC után egy évvel, más szereplõvel és sztorival megy. A mellékküldetések egy része megmaradt, csak kissé átalakult, a fõszereplõ egy katona, átalakultak az egye frakciók egymáshoz való viszonyai, itt is megvannak a régi mutánsok és szörnyek kissé újjáalakul a látvány, stb. Remélhetõleg nemsokára kijön és újúlt erõvel lehet kalandozni a Zónában. A legfrissebb hír az, hogy Dezo elkezdte magyarra fordítani a mod szövegeit...
Zanzásítva ennyi. A dolog követhetõ az Oblivionlost.de fórumain és az UHSF fórumon...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ez a mod nem csak a tied, nem "Te csinálod", csak egy kis csavar vagy a gépezetben, de mindegy, hagyjuk, más fórumot is hazavágtál már emiatt...