34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • FoxMurder
    Csak azért, hogy nehogy öngyi legyél:
    Igen, worldwide patch kell neked, az a jó.
    Az Oblivion Lost megy az 1.0004 és 1.0005 patch-el is.
    Letölthető:
    OL 1.3:
    http://stalker.filefront.com/file/;86329
    OL 1.3.2:
    http://stalker.filefront.com/file/Oblivion_Lost_Cumulative_Patch;87172
  • Hannibal King
    HALI
  • FoxMurder
    Aki esetleg még nem látta volna a Vörös Erdőt a levegőből, kb 100-200 méterről:

A poén az, hogy négy kerékre érkeztem vissza, és simán mentem tovább.
  • Hannibal King
    Mindent world wide-ot töltötemm le amit lehetett az jó?
  • Hannibal King

Name:Worldwide Mirror by FileFront
    Provided by:FileFront.com
    1.0005 patch kompatibilis az oblivion lostal? s kell e hozzá crack?

oblivion losthoz ez a patch megfelel vagy sem mert mossán kezdek belefáradni ebbe az egész históriába...

az oblivion lostot pedig a SaGa által megadott (30030 as üzenet) által megadott koordiátáról lehet letőteni segítsen valaki...

agyrákot kapok nem megy nállam csak a vanilla stalker amit már nagyon sokadszorra játszok végig s már kezdem unni. legyetek syivessek gyorsan mielőtt őngyi leszek...

• berczely
    Über brutál jól néz ki!
  • jodamester
    Nekem EZ a kedvencem.
  • jodamester
    szép homályos..
  • berczely
    Hát ezzel ritka csúnya lett a játék!
    Én átírtam az user fájlban egy cuccost és sztem így is szép de alapból mégszebb!Nem is kell moddolni!Szép ez alaból is!
    Pár kép hogy milyen szép!(Alap grafika + Bloom)
  • Shidrovics
    mit kell letöltenem honnan hogy múködjön??
  • berczely
    Igen erre gondoltam!Köszönöm!
  • Shidrovics
    nem nem erre...
  • Shidrovics
    egyszerúen néha lefagy az egész és kész :(
  • emixa
    erre teccik gondolni?
  • Shidrovics
    nagyon lagol a stalker valaki segitsen plz!
    (fennvan a float 32)
  • berczely
    Ultra Graphics modot honnan tudok szerezni?(Oblivion lost nélkülit)
  • deestroy
    Már megoldottam!!! Nem volt beállítva az optionsba a motor beindítása semelyik gombra! De ez az Oblivion Lost az Ultra Graphics móddal egy vadállat jó játék!!! Aki teheti próbálja ki! És az 1.4 es magyarosítással tökéletesen megy magyarul!!!!
  • deestroy
    Sziasztok! Feltettem az OBLIVION LOST mod csomagot. Fut is szépen. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet indítani benne az autókat ha egyáltalán lehet. Mert találtam eddig egy Nivát meg egy UAZt, be is tudtam ülni mindkettpbe. Fényszorót is rá tudtam adni. De a gyujtást nem... :S Most ezek mennek is? Ha igen segítsen valaki! Köszi! Egyébként sztem király az aOblivion Lost!
  • Ryleh
    ok..köszii...(fakk:(((((
  • SaGa
    A multi része, azok szerint, akik próbálták, katasztrófális...
  • Ryleh
    toljátok lanon is?..engem csak a multis része érdekelne(hamachin,stb)
  • Shep
    Nekem működöt a magyarosítás.
  • Kanyhalos
    Nincs még egyelőre hozzá magyarosítás. Jó lenne ha tsl16b megcsinálná.:)
  • papesz119
    Sziasztok ha felrakom az Oblivion_Lost_1.3-at akkor a magyarosítás nem müködik vagy csak másik fajtát kell leszednem ??? 1.0004 patch van fent
  • FoxMurder
    Vagyis helyesbítek: ami nekem megvan patch, az mind kumulatív, de léteznek upgradelő patchek a stalkerhez is.
  • FoxMurder
    Mert az összes stalker patch kumulatív patch, és bennük van minden javítás, ami az előző verziókban. Hacsak nem valami modhoz kell, sok modot írtak 1.0001-re és 1.0003-ra, egyébként nincs értelme felrakni őket, az 1.0004 és 1.0005-ben minden javítás benne van.
  • tommyx
    mert? a(z) 1.0001 és 1.0003-at miért ne rakjam fel?
  • FoxMurder
    Létezik 1.0002, de kizárólag orosz nyelven. Az 1.0004 és 1.0005 patch alattiakat nem is érdemes felrakni.
  • tommyx
    Letöltöttem a(z) 1.0001, 1.0003, 1.0004, 1.0005 ös petchet és nem találom a(z) 1.0002-es patch-et. Létezik egyáltalán ilyen?
  • Kanyhalos
    Most próbálok új respawn scriptet csinálni, mert a vanilla az kuka a sanex alife moddal. Most már úgy lesz, hogy be fog spawnolni szörnyeket, amikor a rankod emelkedik egy meghatározott szintet.
  • FoxMurder
    Ok, Ok, tudok olvasni a sorok között, nem kell magyarázni a poénokat.

Igazad van, Dark Valleyben a duty tábor körül szokott tekeregni egy pseudogiant, és a disznótelep mellett a térkép sarkában van egy kisebb csapat, de burer, bloodsucker és tushkano nincs köztük.
    Garbage-nál viszont tényleg csak 1 kutyus és 1 cica szokott kóborolni.
    Szóval változtassak az alvási szokásaimon. Akkor 8 óra helyett 24 órákat szundítok, és bespájzolok egy csomó kaját.
  • Kanyhalos
    Na tessék ittvan amit darkvalleyba spawnol a blowout:
    function S_Val()
    Spawns2("tushkano_normal",62, -176, 10)
    Spawns2("tushkano_normal",-362, -176, 10)
    Spawns2("gigant_normal",71, 407, 1)
    Spawns2("bloodsucker_normal",100, -8, 2)
    Spawns2("bloodsucker_normal",121, -255, 2)
    Spawns2("burer_weak",1, 255, 1)
    end

a végén a szám jelenti azt hogy mennyit spawnol
  • Kanyhalos
    Sajnos nem. Mondtam már hogy itt másképp van megoldva a respawn.
    Sanex A-Life Modja megöli a kutyák respawnját, ezért most írtam egy új scriptet, ami spawnol be egy csomót, csak idő kell neki.
    Ezért jó aludni. Nemsokára majd már lesz OL1.3.3., abban már sokkal jobb lesz minden.
    A Garbage-Bár út az nem üres, csak nem vártad ki. Aludj.:)
    Ez sose lesz olyan már mint a vanilla, itt csak a stalkerek respawnolnak simán úgy mint a vanillában, mivel Sanex kitörölte a logicját mkb minden állatnak, ezért ilyen intenzív alife, viszont a respawnt valamivel pótolni kell. Aludj.:)
    Nem csak a blowout spawnol, mellette van még 2 script ami random spawnol, most meg már lesz egy negyedik is a Cordonhoz.
    Garbage és Dark Valley üres? OK, megnézem köszi, én nem vettem észre de biztos úgy van. Ha igen akkor feltöltjük azt is, sőt, ha szeretnéd, akkor csinálok egy FoxMurder Special Editiont, és abba minden percben 20-30 szörnyet fog spawnolni:)-vicc:D
  • FoxMurder
    Mennyivel több idő kell? Mert van egy OL 1.3.2 helyzetjelentésem, 16 játékóra után, master szinten, a Brain Scorcher kikapcsolása előtt vagyok.
    Minden pályán eltökölök, az összes küldetést megcsinálom, minden kő alá benézek, blowoutok vannak dögivel, de eddig ugyanaz van mint az OL 1.2-ben:
    Cordon: üres, mutánsok nincsenek
    Garbage és a Garbage-Bár út: üres
    Dark Valley: üres
    Yantar: kihalt, zombik néha egyesével
    Van egy olyan érzésem, hogy nem az én játékstílusomra termett ez az a-life szisztéma. Én tolom a fő és mellékküldetéseket, ahogy jönnek, gyakran váltogatom a pályákat, nem alszok napokat egy pályán, nem várok ki több blowoutot egymás után, talán ezért nincs spawn? Csak a vanillában megszoktam, hogy minden nap újra és újra spawnolódnak a mutánsok bizonyos helyeken. Nem lehetne a két szisztémát keverni?

Ami jól működik: a Garbage szeméttelepe háborús zóna, banditák, stalkerek és hadsereg rendszeresen látogatja. Az Agropromnál van némi mutáns spawn, és a banditák is rendszeresen zaklatják a vasúti kocsis épületeknél befészkelődött stalkereket, itt jó kis lövöldözések vannak (a banditák viszont nagyon furcsán viselkednek, néha nem akarnak tudomást venni rólam, akkor se, ha közelről lövök rájuk). A Wild Territory most már tényleg rászolgál a nevére, főleg amikor két blowout volt közvetlenül egymás után, olyan mutáns csapat jött össze, hogy 10-ből 9-szer meghaltam, mire tovább tudtam menni.
  • Kanyhalos
    de visszateszi az állatokat is, csak annak jóval több idő kell.
  • Yan
    freeplay ;)
  • SzocsA
    na végre beálhattam a kötelességiekhez anélkül hogy lelőnének vagyis bemehettem a terűletre!
    kaptam egy olyan küldetést ahol pirosan van a pdamon a küldetés hogy lopjak egy rakétavetőt a szabadiaktól!
    és nemtudom merre kell mennem!
  • Hans von Luck
    Köszi. Megnézen/átírom...
    Amúgy tényleg marha jó a game...nem tudom miért nem játszottam eddig...
  • Shep
    fp mod, az mi?
  • SzocsA
    gyerekek ez a leghosszabb game vagy melyik? a wow?
    a második kereskedőnél a környéken lévő lelőtt állatokat nem teszi vissza csak az embereket!
    annyi hulla van már a környéken hogy sötétben mindig elesek egyben!