S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

czky
Ne!
Van egy ruha, ami 49 rúbel v mennyi, azt vedd meg!
Illetve van a GP 37-es puska 50 rúbeles változata.
Mindkettõ rohadtjó és nem kopnak.
Próbáld ki õket!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

akkor mit is kell tennem? Faiakes mod eldob (gondolom egyszerüen csak kiveszem a könytárat a stalker mappábol amit betettem nemrég), freeplay mod berak és repair mod berak ha jól értem. 1.4-el mennek ezek?

Ja, és ez a freeplay mod nagyon más mint a faiakes? Kell aludni is meg ilyen idiotizmusok?? (remélem nem)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

czky
Ahhoz külön mod kell (repair mod), de asszem az csak a Freeplay-el megy együtt.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Hogyan tudom megjavítatni a cuccaimat?? 96000 volt egy zöld vegyvédelmi ruha a tudósnál ami eléggé le van már gyepálva meg a jófajta spéci fegyvereim is kezdenek tönkremenni <#zavart2> Fent van a faiakes mod de nem nagyon van lehetõség javíttatni a tárgyaimat. Mi kell hozzá hogy meg tudjam reperáltatni a cumómat???<#conf>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

persil
Én meg ha ennyire nem értenék hozzá és apuci megvenné a burzsuj videókártyát, akkor elásnám magam... xDDD

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

ha nekem ilyen burzsuj videókártyám lenne, megpróbálnék egy régebbi drivert. esetleg még régebbit. (na de hát nekem nincs ilyen burzsuj videókártyám <#szomoru1>)
Hali! 32 bit-es Vista-hoz és 8800 GTS-hez meik Drivert érdemes használni ami normálisan viszi a Stalkert ? mert nekem a legújjabb Driver nem jól viszi , elvan mosódva a tér sszinte semmit se látok :S

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

ghost rider
de neki moddolva van 😄

sevendoor
Az alap játékban is jelen lévõ autókat a moddal sem lehet vezetni. Ezek elõre rendereltek. A mod új járgányokat rak le, ezek viszont értelemszerüen az alpban nincsenek benne..........

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Roger6
Szeirntem bírja, mert eddig is ment full grafon 1200x1024-ben akadásmentesen. Majd kipróbálom, köszi a válaszokat.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ha birja a vasad a full dinamic fényeket, akkor igy is birni fogja.

kölcsönkért időből élek....

koschwarz
simán kipróbálhatod...egy fájlt kell kicserélni csak az eredetivel, az eredetit meg elmented valahová, így visszacsinálhatod, ha nagyon eszi a gépet. én nem vettem észre nagy teljesítmény csökkenést, mivel elég jó gépem. amikor elindítottam ezzel a játékot, a beállításokban minden maxon volt. nekem úgy tûnik, mintha minden szín sokkal élethûbb lenne, nem olyan fakó mint eredetiben, mintha jobbak lennének az árnyékok....valahogy jobb az összhatás.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Roger6
Sokkal szebb? Alapban is marha jó a grafikája pedig. Mennyivel növeli meg a gépigényt ez a "mod"?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

koschwarz
egyébként leszedtem azt a grafikaszépítõ "modot" vagy inkább csak konfigfájlt ("überfosás grafika"), ami itt a FAQ-ban van, és tényleg sokkal-sokkal szebb a játék.

ghost rider
ez a 2 videó vechile mod-ot mutatja be mert freeplay modban nincs olyan hogy felrobban az autó(legalábbis nekem).
Csak azokba a kocsikba érdemes beszállni amelyikhez odamész és kijelzi hogy "nyomd meg az f betût a beszálláshoz"ezt írja ki a monitor aljánál.
és ebben a modban nincsen egybõl ahogy kimegyek 50 autó😄
csak a kis falu résznél farkaséknál ahogy kimegyek a betonútra ott van egy
autó (nagyon nem tudom az autók neveit<#rinya>)meg van a bandita tábor bejáratánál amit az elsõ küldetésben kell kiiktatni farkas embereivel ott a kapunál van egy.
Ha most se találod én feladom....<#wilting>

koschwarz
felejtsétek el...megoldódott...érdekes, amikor állítottam valamit a billentyûkiosztáson, akkor baxódott el. hmm...

koschwarz
szasztok!

van egy problémám: amikor elkezd esni az esõ, ilyen össze-vissza fehér háromszögek villannak fel folyamatosan. mi a túró ez? elég zavaró.

gyáva népnek nincs hazája. (próba - szerencse!) <#buck>
PrisonMan
És a két mod nem fogja zavarni egymást? ... <#pardon1>

szerintem, hogy rövidre zárjuk a témát, kapd le a vehicle modot valahonnan, dobd a freeplay tetejébe, és lesz egy rakás járgányod. (feltéve, hogy észrevetted, az utolsó linkelt videó a vehicle modot mutatja be). szerintem.
PrisonMan
Jajj azok amiket írsz azok ott vannak MOD nélkül is. Én most a modosról beszélek

PrisonMan
Vagy még szemléletsebb:
http://www.youtube.com/watch?v=3lXfJkn-Ank
Így ha kijövök nincsenek ott az autók <#rinya>

persil
Nem errõl beszélünk, ezek nekem sincsenek ott.
De figyelj... most komolyan. Ha felteszed a játékot... minden patch és minden nélkül, akkor azok, amiket én leírtam, ott vannak. Ha nem látod, akkor már tényleg nem tudok mit mondani. Komolyan.

Ha nem tudsz beszállni, az meg azért van, mert valszeg nem jó a mod, szar, hibás vagy nem tudom.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

PrisonMan
Nézegettem a youtube-ot, hátha.. Ezek lennének azok a kosik, amiket mondtok, hogy ott vannak Szidrovics mellett "jobbra"?
http://www.youtube.com/watch?v=792YKOV_DsU
Mertha igen, akkor nekem ott marhára nincsen semmi.. <#confused>

PrisonMan
Ti most ezekrõl beszéltek? <#falbav><#guluszem1>
Ezeknél van az, hogy nyomogatom az ajtójuk elõtt erõsen koncentrálva, billentyûszétverõsen az F betût, de az égmindenségért nem akar beszállni az emberem.. <#nemtudom>

persil
Hát elképzelhetõ, hogy csak újabb patch-el tették be a kis patkányokat 😄

Hivatalosról szedd le a verziódnak megfelelõ patch-et, javallom az 1.0004et, mert az 5ösre valamiért panaszkodnak. Orosz verzióhoz van olyan, ami "any to 1.0004" tehát akár alapjátékra egybõl is lehet tenni, elképzelhetõ, hogy nemzetközihez is van ilyen, ezt nem tudom 😊

Ha meg vagy, akkor pedig itt egy crack:
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_stalker_shadow_of_chernobyl.shtml

Klikk a neked megfelelõ crack-re. (gondolom nem orosz verziód van, tehát multi4est szedj le.) Utána kék kislemez, majd valamelyik mirrorról már töltheted is.
(ha értessz hozzá, akkor bocs, de ezen a fórumon megszoktam már, hogy egy másolást is 47 lépésben kell leírni😄)

persil
Képekrõl azt tudom mondani, amit emixa. Mondjuk csináltam shotot, de amilyen szerencsém van a nyilakkal együtt több mint 20 kbyte és nem tudtam feltenni... xDDD

De azért megpróbálok még egyszer segíteni... 😄
Szóval. New Game. Videó után elindulsz a lépcsõn felfele... nehéz eltévedni. Amint felérsz rögtön elõtted van egy kis faluféle. Emberek, romok ilyesmi. Átmasírozol rajta. Utadba esik egy kis volga szerû autó már így az elején. Mész még 5 métert elõre, nem szabad kanyarodni!
Elérsz a kerítéshez. Jobbra egy nagy kék busz, mellette egy sötétzöld uaz. Újabb 5 méter után (ELÕRE!!) betonútra érsz. Ezen elindulsz balra. Néhány méter után egy híd lesz valahol a lábad alatt... Szépen bemész alá. Ez mindkét oldalról lehetséges. Nagy lyukat keresel... Az a híd alja😄
Ott egy kis jeep. Ha erõsen fókuszálsz, akkor pedig egy VW furgont is megláthatsz.

Na, ez eddig 5 db jármû, és a játékban még csak 1 perc telt el😄

Hangsúlyozom én SOSEM használtam auto modot, tehát nem tudom, hogy a felsoroltak közül melyikbe lehet beszállni, de az 5 db közül valamelyikbe egészen biztosan.
A modban leírják, hogy kell a kocsit beüzemelni, de annyira nem bonyolult... Odamész, természetesen nem a hátsókerekeken, hanem az ajtón próbálkozol. Beszállás után egy elõre bindelt (ezt te csinálod meg, konzolba írod be, modban ez is le van írva, nem nehéz...) gombbal elindítod a jármû motorját. Az általad választott iránygombokkal (ami be van állítva... wasd,kurzor, stb) tudod a jármûvet irányítani.

Na, ennél szájbarágósabban már én nem vagyok képes, remélem valamit azért sikerül majd alkotni 😄

itt találsz egy rakás képet, köztük jármûvek. bár szerintem ezzel nem leszel elõrébb, mert ki tudja, hogy a freeplay hová teszi a járgányokat, amibe be is szállhatsz.
elállt a szavam.
PrisonMan
Nem sértõdök nyugi <#kacsint> Érzem én, hogy ebben a kocsi témában mennyit szerencsétlenkedek. Annyit segítettek, hogy az már hihetetlen.
De nem és nem és nem akar összejönni. Ha annyit tudnál, hogy egy képet betenni õgy hogy a kocsi és a háttér látszóodna, Paintben hatalmas körrel bekarikázni az ajtóját. <#worship>
Így valahogy:

Most vettem csak észre, hogy Gauss gun-t már az erõmû elött lehet szerezni Pripyat városánál. Csak a háztetõkrõl úgy kell leszedni a stalkereket, hogy lezuhanjon a jó kis fegyverük.

PSN ID: Lord_Mortanius

új peccs = új krekk.
bricsi01
Köszi.
Hát talán azért látványosság mert nem láttam még élve és kiváncsi lennék rá. <#smile>
Az lehet oka hogy én alap játékkal játszom?
Mert nem akartam peccselni, mivel tört a játék és az peccselve nekem régebben behalt.

persil
Ne haragudj meg, de nálam elnyerted elõre a "2008 legsötétebb alakja" címet😄
Tényleg nem sértésként, nem akarlak megbántani, de ez már valami félelmetes 😄

PDA mutatja kihez kell visszamenni... (amikor meg szándékosan veszed fel a küldit, akkor logikus, hogy kihez kell visszamenni)

Ahogy kimész a LEGELSÕ táborból... de ki sem kell menned, ahogy feljössz sidorovichtól a lépcsõn, öt métert kell kóberolni és ott van egy kb 10 tonnás, 6 méteres UAZ.
Ha ezt nem veszed észre, akkor a minimum egy 8 dioptriás szemüveg, de én inkább szemmûtétet javasolnék😄
Gószt rájder gyerek leírta, hogyan kell a jármûvet beüzemelni, ennél már tényleg fizikai képtelenség lenne többet segíteni 😄

Azért remélem sikerül, és tényleg ne sértõdj meg😊

persil
Vadvidéken nekem voltak csomószor. Menj vissza néha és nézd meg. Amúgy nem egy nagy látványosság, nem tudom mi olyan érdekes bennük 😄
(más fórumon is keresték loál...)

Olcsóvér
helló ez a game amd sempronon is megy?

Acer Aspire one

gurubefree
<#eljen> good game

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

sevendoor
Ha rákattintasz arra a sorra a PDadon akkor a térképen mutatja kihez kell visszamened.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

PrisonMan
Most viszem a csaposnak az infokat <#kacsint>
De lenne egy olyan kérdésem, hogy vannak feladatok, amiket már elvégeztem, de benne marad az aktívban. Annyit ír ki, hogy "Gyere vissza a jutalomért" De kihez menjek? <#fejvakaras>
Pl.:
Tábor-megsemmisítés
-Intézd el a banditákat a kutatóintézetnél (kipipálva)
-Gyere vissza a jutalomért

Öld meg a sztalkert
-Öld meg a banditavezért (kipipálva)
Gyere vissza a jutalomért

PrisonMan
Most ultra<#lama>nak fogsz nézdi, de nem, nem és nem találok olyan kocsit még a leírásod alapján sem amibe be tudok szállni <#rinya> Hogy csinálod a beszállást? Odaállsz az ajtó mellé és "F"?

Mindegy, nagyon nem parázok, játszok, teljesítem a küldetéseket, és egyszer csakcsak az utamba kell akadni egynek <#wink>
Megyek is folytatom a gamet <#wave>

ghost rider
blinty:kijátszani csak háromnegyed részéig játszottam mert elrontotta egy patch az elmentéseket...
De már láttam ilyen fajta képeket és azok 2005-ek vagy az év körül készültek.Szerintem próba v. (de csak szerintem)

Hali! még mindig nem müxik a Faiakes mod sõt a Stalker alap-ba Mod nélkül sem :S New Game-re megyek és amikor ott vagyok lent a pincébe az árussal nem látok semmit elvan mosódva a kép , nemtudom mi éehet a baj....Vista-t használok , esetleg Driver probláma lehet ? 162.22-es van fent....légyszives segítstek...köszi

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Hát..lehet...de akkor már azt is megkérdezem, hogy..nem tudom te már végigjátszottad-e...de amikor én ott jártam az atomerõmûnél akkor én csak az erõmûvet bekerítõ fal mentén tudtam (lehetett) "mászkálni"..de vannak olyan képeim is amiken az emberke egészen az erõmû mellett járkált..és ott is voltak állatok stb...-szval ez hogy lehet?o.O
2 féle útvonal is van ..vagy az is lehet, csak próba v.?
erõre is kösz! .
ghost rider
tudod szerintem ez csak egy próbaverzióba van így hogy fel lehet jutni mert ha pl:megnézed a kesztyûjét akkor az teljesen más mint az igazi stalkerban.

hoppsz...
Üdv!
Valaki meg tudná mondani, hogy ez a valaki hogyan tudott feljutni a panelház tetejére???(!!) ÍME:
ssstalker_stalker_u_005
..én megkerestem ezt a házat..és sehogy sem tudok bejutni...
bricsi01
Helló!

Rodent-et hol látni élve?
Mert én láttam a Wild Territory-ba, de csak egy hulláját.
Elõre köszi.

ghost rider
jah már én is ott tartok😄
képet azt nem nagyon tudok róla küldeni mert még új felhasználó vagyok és 30 napig a regisztrációtól számítva nem szúrhatok be képet e-mail címet url-t és linket sem <#rinya><#rinya>
de azért megpróbálhatom.hátha már letelt.
nekem egy kocsi van a bandita tábor bejáratánál amikor farkas embereinek segítesz abban a "falurészben"vagy tanyában mind1 az a lényeg hogy arra van a kapu elõtt egy rendõrkocsi.akkor van a zöldfülûek táboránál ahogy kimész a vadvilágba ott áll 1 õr.az mellett van egy akkor van még amikor átmész a vasúti síneken túl amikor meg kell menteni (nem jut eszembe a neve)egy embert akit megsebeztek a kutyák és adni kell neki egy medipacot.

PrisonMan
Köszi <#vigyor0> És akkor most élnék is azzal a kérdezési lehetõséggel:
Mostmár értem a betûk lényegét, elõtudom hozni a konzolt is, a kódot is betudom írni, márcsak azt a szerencsét autót nem találom.. Egy képet vagy valami leírást nem tudsz adni róla. Vagy egy google képet. <#confused>

Amúgy ezzel a MOD-dal minden tökéletesen mûxik, egy akadás nincsen, nemhogy lefagyás! Küldetésben is haladok, autópark megtisztítása kipipálva

ghost rider
mondtam már hogy a console ba írd ezt a bind turn_engine kb szöveget amit a nullával hozhatsz elõ(vagyis a konzolt)ha ezt beírtad a b arra való hogy elindítsad a kocsit mivel már beszálltál a jármûbe ezért valahogy el kell indítani.szóval f beszállsz, b elindítod a motort és már megy is.az l az nekem nem mûködik de elvileg arra való hogy kihajolj a kocsi ablakán áés lõjj.
nekem csak egy kocsi van ami persze nem roncs bár majdnem úgy néz ki😄
ott van a zöldfülûek táboránál(ahonnak kezded a játékot)és a táborból ahogy majdnem kiérsz látsz egy õrködõ embert és az mellet van egy "ép"kocsi amivel be lehet szállni f el és b vel elindítani a motort és a járásánál is használt billentyûkkel menni a kocsival meg kanyarodni.
lényegében ennyi.Ha ebbõl nehéz megérteni akkor már nem tudok többet segíteni...
de azért szólhatsz ha valami rossz.(nekem minden jól mûködik benne)<#worship>