S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy ruha, ami 49 rúbel v mennyi, azt vedd meg!
Illetve van a GP 37-es puska 50 rúbeles változata.
Mindkettõ rohadtjó és nem kopnak.
Próbáld ki õket!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Ja, és ez a freeplay mod nagyon más mint a faiakes? Kell aludni is meg ilyen idiotizmusok?? (remélem nem)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
kölcsönkért időből élek....
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Csak azokba a kocsikba érdemes beszállni amelyikhez odamész és kijelzi hogy "nyomd meg az f betût a beszálláshoz"ezt írja ki a monitor aljánál.
és ebben a modban nincsen egybõl ahogy kimegyek 50 autó😄
csak a kis falu résznél farkaséknál ahogy kimegyek a betonútra ott van egy
autó (nagyon nem tudom az autók neveit<#rinya>#rinya>)meg van a bandita tábor bejáratánál amit az elsõ küldetésben kell kiiktatni farkas embereivel ott a kapunál van egy.
Ha most se találod én feladom....<#wilting>#wilting>
van egy problémám: amikor elkezd esni az esõ, ilyen össze-vissza fehér háromszögek villannak fel folyamatosan. mi a túró ez? elég zavaró.
http://www.youtube.com/watch?v=3lXfJkn-Ank
Így ha kijövök nincsenek ott az autók <#rinya>#rinya>
De figyelj... most komolyan. Ha felteszed a játékot... minden patch és minden nélkül, akkor azok, amiket én leírtam, ott vannak. Ha nem látod, akkor már tényleg nem tudok mit mondani. Komolyan.
Ha nem tudsz beszállni, az meg azért van, mert valszeg nem jó a mod, szar, hibás vagy nem tudom.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
http://www.youtube.com/watch?v=792YKOV_DsU
Mertha igen, akkor nekem ott marhára nincsen semmi.. <#confused>#confused>
Ezeknél van az, hogy nyomogatom az ajtójuk elõtt erõsen koncentrálva, billentyûszétverõsen az F betût, de az égmindenségért nem akar beszállni az emberem.. <#nemtudom>#nemtudom>
Hivatalosról szedd le a verziódnak megfelelõ patch-et, javallom az 1.0004et, mert az 5ösre valamiért panaszkodnak. Orosz verzióhoz van olyan, ami "any to 1.0004" tehát akár alapjátékra egybõl is lehet tenni, elképzelhetõ, hogy nemzetközihez is van ilyen, ezt nem tudom 😊
Ha meg vagy, akkor pedig itt egy crack:
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_stalker_shadow_of_chernobyl.shtml
Klikk a neked megfelelõ crack-re. (gondolom nem orosz verziód van, tehát multi4est szedj le.) Utána kék kislemez, majd valamelyik mirrorról már töltheted is.
(ha értessz hozzá, akkor bocs, de ezen a fórumon megszoktam már, hogy egy másolást is 47 lépésben kell leírni😄)
De azért megpróbálok még egyszer segíteni... 😄
Szóval. New Game. Videó után elindulsz a lépcsõn felfele... nehéz eltévedni. Amint felérsz rögtön elõtted van egy kis faluféle. Emberek, romok ilyesmi. Átmasírozol rajta. Utadba esik egy kis volga szerû autó már így az elején. Mész még 5 métert elõre, nem szabad kanyarodni!
Elérsz a kerítéshez. Jobbra egy nagy kék busz, mellette egy sötétzöld uaz. Újabb 5 méter után (ELÕRE!!) betonútra érsz. Ezen elindulsz balra. Néhány méter után egy híd lesz valahol a lábad alatt... Szépen bemész alá. Ez mindkét oldalról lehetséges. Nagy lyukat keresel... Az a híd alja😄
Ott egy kis jeep. Ha erõsen fókuszálsz, akkor pedig egy VW furgont is megláthatsz.
Na, ez eddig 5 db jármû, és a játékban még csak 1 perc telt el😄
Hangsúlyozom én SOSEM használtam auto modot, tehát nem tudom, hogy a felsoroltak közül melyikbe lehet beszállni, de az 5 db közül valamelyikbe egészen biztosan.
A modban leírják, hogy kell a kocsit beüzemelni, de annyira nem bonyolult... Odamész, természetesen nem a hátsókerekeken, hanem az ajtón próbálkozol. Beszállás után egy elõre bindelt (ezt te csinálod meg, konzolba írod be, modban ez is le van írva, nem nehéz...) gombbal elindítod a jármû motorját. Az általad választott iránygombokkal (ami be van állítva... wasd,kurzor, stb) tudod a jármûvet irányítani.
Na, ennél szájbarágósabban már én nem vagyok képes, remélem valamit azért sikerül majd alkotni 😄
De nem és nem és nem akar összejönni. Ha annyit tudnál, hogy egy képet betenni õgy hogy a kocsi és a háttér látszóodna, Paintben hatalmas körrel bekarikázni az ajtóját. <#worship>#worship>
Így valahogy:
PSN ID: Lord_Mortanius
Hát talán azért látványosság mert nem láttam még élve és kiváncsi lennék rá. <#smile>#smile>
Az lehet oka hogy én alap játékkal játszom?
Mert nem akartam peccselni, mivel tört a játék és az peccselve nekem régebben behalt.
Tényleg nem sértésként, nem akarlak megbántani, de ez már valami félelmetes 😄
PDA mutatja kihez kell visszamenni... (amikor meg szándékosan veszed fel a küldit, akkor logikus, hogy kihez kell visszamenni)
Ahogy kimész a LEGELSÕ táborból... de ki sem kell menned, ahogy feljössz sidorovichtól a lépcsõn, öt métert kell kóberolni és ott van egy kb 10 tonnás, 6 méteres UAZ.
Ha ezt nem veszed észre, akkor a minimum egy 8 dioptriás szemüveg, de én inkább szemmûtétet javasolnék😄
Gószt rájder gyerek leírta, hogyan kell a jármûvet beüzemelni, ennél már tényleg fizikai képtelenség lenne többet segíteni 😄
Azért remélem sikerül, és tényleg ne sértõdj meg😊
(más fórumon is keresték loál...)
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
De lenne egy olyan kérdésem, hogy vannak feladatok, amiket már elvégeztem, de benne marad az aktívban. Annyit ír ki, hogy "Gyere vissza a jutalomért" De kihez menjek? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Pl.:
Tábor-megsemmisítés
-Intézd el a banditákat a kutatóintézetnél (kipipálva)
-Gyere vissza a jutalomért
Öld meg a sztalkert
-Öld meg a banditavezért (kipipálva)
Gyere vissza a jutalomért
Mindegy, nagyon nem parázok, játszok, teljesítem a küldetéseket, és egyszer csakcsak az utamba kell akadni egynek <#wink>#wink>
Megyek is folytatom a gamet <#wave>#wave>
De már láttam ilyen fajta képeket és azok 2005-ek vagy az év körül készültek.Szerintem próba v. (de csak szerintem)
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
2 féle útvonal is van ..vagy az is lehet, csak próba v.?
erõre is kösz! .
Valaki meg tudná mondani, hogy ez a valaki hogyan tudott feljutni a panelház tetejére???(!!) ÍME:
ssstalker_stalker_u_005
..én megkerestem ezt a házat..és sehogy sem tudok bejutni...
Rodent-et hol látni élve?
Mert én láttam a Wild Territory-ba, de csak egy hulláját.
Elõre köszi.
képet azt nem nagyon tudok róla küldeni mert még új felhasználó vagyok és 30 napig a regisztrációtól számítva nem szúrhatok be képet e-mail címet url-t és linket sem <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
de azért megpróbálhatom.hátha már letelt.
nekem egy kocsi van a bandita tábor bejáratánál amikor farkas embereinek segítesz abban a "falurészben"vagy tanyában mind1 az a lényeg hogy arra van a kapu elõtt egy rendõrkocsi.akkor van a zöldfülûek táboránál ahogy kimész a vadvilágba ott áll 1 õr.az mellett van egy akkor van még amikor átmész a vasúti síneken túl amikor meg kell menteni (nem jut eszembe a neve)egy embert akit megsebeztek a kutyák és adni kell neki egy medipacot.
Mostmár értem a betûk lényegét, elõtudom hozni a konzolt is, a kódot is betudom írni, márcsak azt a szerencsét autót nem találom.. Egy képet vagy valami leírást nem tudsz adni róla. Vagy egy google képet. <#confused>#confused>
Amúgy ezzel a MOD-dal minden tökéletesen mûxik, egy akadás nincsen, nemhogy lefagyás! Küldetésben is haladok, autópark megtisztítása kipipálva
nekem csak egy kocsi van ami persze nem roncs bár majdnem úgy néz ki😄
ott van a zöldfülûek táboránál(ahonnak kezded a játékot)és a táborból ahogy majdnem kiérsz látsz egy õrködõ embert és az mellet van egy "ép"kocsi amivel be lehet szállni f el és b vel elindítani a motort és a járásánál is használt billentyûkkel menni a kocsival meg kanyarodni.
lényegében ennyi.Ha ebbõl nehéz megérteni akkor már nem tudok többet segíteni...
de azért szólhatsz ha valami rossz.(nekem minden jól mûködik benne)<#worship>#worship>