S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki tudna normális patchet adni?nekem mindegy hogy melyik verzió csak jó legyen.Vagy ha nem a patch a baj akkor mi?
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
csak most az a probléma hogy amikor belépnék az elmentésembe akkor azt írja hogy verziószámeltérés van vagy megsérült a mentés ezáltal nem tudja megnyitni...
erre valami ötletet tudna valaki?
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
feltelepítettem az 1.0004-es patch-et de nem tudom elindítani mert kéri a cd-t és amikor berakom akkor is kéri...mi lehet a baj?
apropó a float32 is azt a celt szolgalja , hogy jobb legyen a graf nem?
miért dob ki az Oblivion mod, párbeszéddeknél..............
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az általad leírt OBLIVION MOD mûködik valamelyik magyarítással?
Köszönöm válaszod....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
eddig ezeket a modokat szedegettem össze :
-ultra graphics mod
-armor degradation (ha halfra rakom attol még eléggé 'realisztikus' marad?😊 )
-Weather Overhaul
-Sky4CE SkyGRAPHICS Mod (1.5)
-Float32_1.7112b
-quest mod -ami 10napra tolja ki
-transport_mod_v1.0
no, majd meglátjuk .. remélem nem akad össze egyik sem a másikkal.
amugy kiprobaltátok már ezeket? vmi tapasztalat esetleg?😊
a másik a magyarítás kérdése..ha nem fut ezekkel akkor inkább hanyagolom az összeset.
"S.T.A.L.K.E.R. - Oblivion Lost (by OLP Team)
Csapattagok: Kanyhalos (Project Leader), Siro (Team Manager, skinner and GSC Moderator), Darius6 (Sound Engineer), Widra (Publishing Support Member), Outcast (FPSBanana Site Admin and Studio Owner)
Mûszaki támogató szakértõ: NatVac (Technical Expert)Általános információk:
Típus......................: mod a Stalker 1.0004-hez
Op.rendszer.............: Windows XP
A mod megjelenésérõl:
S.T.A.L.K.E.R. OBLIVION LOST 1.0004 by Kanyhalos
Mi is ez?
Ez a mod szeretné minél közelebb hozni a játékot a régi, vágatlan Oblivion Lost-hoz, és a próbálja a lehetõ legjobb játékélményt nyújtani. A 3 legnagyobb mod jellemzõt tartalmazza: teljes Freeplay, szabadon engedett A-Life és valósághû fegyver sebzések és sérülések.
HELL fokozaton ajánlott játszani!
A mod egyelõre csak 1.0004 patch-el mûködik.
Jellemzõk:
- Új Oblivion Lost-os fõmenü és hátterek
- Fekete-fehér menük és gombok
- Összes kimaradt szörny és autó
- Két fõellenség karakter (Burer és Koshei)
- Új szörny a játékban a Psy Dog (attack effectorral rendelkezik)
- Level changerek melyekkel vissza lehet menni az NPP-bõl Pripyat-ba (Total Freeplay)
- Artifact activation
- Random Blowout
- Lehet kereskedni az NPC-kel is, de nagyon keveset adnak mindenért
- Kibalanszírozott látótávolság, nappal messzebbrõl vesznek észre, mint éjszaka a sötétben
- Felerõsített és kibalanszírozott fegyverek
- A célkereszt már csak egy fehér pont
- Kisebb HUD és nincs NPC counter
- 24 órás idõjárás az összes pályán és az éjszakák sötétebbek
- Csatlakozás a Duty-hoz
- Atmoszférikus ég textúrák
- Új textúrák a stalkereknek, régi textúrák a fegyvereknek a bétából
- Hálózsák (lehet aludni bárhol, bármikor)
- Új skin-ek a mutánsoknak és az autóknak
- A legtöbb hang kicserélve (fegyverek, természet, stb.)
- Módosított, szabadon engedett vad A-Life
- Az összes párbeszéd hangja ki lett cserélve oroszra
- Csak a szövegek maradtak angolok
Felhasznált modok és készítõi:
- Freeplay Mod by dez0wave (dezodor)
- Sanex's A-Life Mod (Sanex)
- Reality Enhancement (Tolga933)
- AMK Sleeping Bag (AMK Team)
További köszönet a következõ moddereknek:
KnifeInFace, WhatPayne, russao, pseudoant, YoJimbO, Cambragol, BAC9-FLCL
Oblivion Lost Patch 1.011 (1.0004)
Hiba javítások:
- Reputációs problémák javítva
- A hangtompítós MP5 hibája kijavítva
Új jellemzõk:
- Módosított anomáliák (a Wirlgig láthatatlan, és a Vortex használja a Whirlgig nyugalmi állapotú effektjét. A detektor csak a Whirlgig közelében sípol, minden más anomáliát csak szemmel lehet látni)
- Javított Blowout (nincs visszaszámlálás, nincs "Alert! Blowout!" hang, és a blowout utáni effektet kicseréltük a sugárzás effektorára)
- Eltávolítottuk a Psy Emissiont minden pályáról a Red Forest kivételével
- A PDA tutorial megszûnt
Letöltés:
http://rapidshare.com/files/73186669/OL_Patch_1.011__1.0004_.rar.html
Opcionális Freeplay Patch
Ezt a patchet azok számára hoztuk létre, akik már unják a Strelok storyt végigvinni, és egybõl a kezdéskor Freeplayt szeretnének.
Jellemzõk:
- Nyitva van a Duty Outpost Kapu a Garbage-n
- Nyitva van X18 ajtaja
- Nyitva van a dekóderes ajtó a szarkofágban
- A Barkeep-tõl lehet venni psy fülvédõt
FONTOS:
- Ezzel a patchel is szintén úgy kell Pripyatot végigvinni, hogy elsõ alkalommal a fõkapun kell bemenni a stadionba!
- A Brain Scorchert le kell kapcsolni, ha Pripyatba akarsz menni
- Csak úgy mûködik, ha a patch felrakás után új játékot indítasz
Letöltés:
http://rapidshare.com/files/73238484/OL_Optional_Freeplay_patch.rar.html"
az idézet innen származik.
még egy: mit tud ez az oblivion lost mod?
''sam-site-nak''<#idiota>#idiota><#taps>#taps><#idiota>#idiota>
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Én rendesen válaszoltam volna ahogy te is szóltál csak nem kéne lenézni azért mert tippet kérek.(az amúgy elég poénos volt hogy amikor késelni kezdtem akkor nem is esett semmi baja engem meg simán kinyírt.Pedig az ormányosok simán meghalnak a késtõl akkor ez a kicsivel nagyobb szörny miért nem??😄 .De gondolom úgyis ez lenne erre a kérdésre a válasz hogy mert a fejlesztõk így akarták ,hogy ha nincs lõszered akkor ne érjen semmit se a kés, ezellen a szörny ellen...)de télleg nem sértõdök meg.Amúgy az elég érdekes volt hogy egy másik topicban képet akartam belinkelni de a honlap nem enged új regisztrálókat 30 napig linkelni vagy weblapcímet írni.És mondtam hogy nem tudok képet berakni mert nem engedi a honlap.Erre a sok ész lelámáz.Amikor nem is én tehetek róla hogy nem megy hanem nem lehetséges.
írtam egy regényt.<#fejvakaras>#fejvakaras>
most jutott eszembe egy sokkal egyszerûbb megoldás.pl megajándékozom egy gránáttal.
Ha nem akartok látni akár el is mehetek<#shakehead>#shakehead>.Vagy akkor többször átgondolom mit írok úri személyeteknek.Amúgy nem tudom miért kell lámázni meg hogy fárasztó vagyok jó lehet néha kicsit hülyéket kérdek de azért mert nem úgy jöttem ki anyámból hogy mindent tudok ezért nem kéne lámázni...
tipp 2: betöltesz egy korábbi mentést, és úgy próbálsz eljutni a problémás helyre, hogy tele vagy lõszerrel.
néha tényleg fárasztó kérdéseid vannak.
tipp?😄
-egy jó fajta este mod, mert a játékban az éjfél olyan mintha déli 12 lenne, ez kicsit gyenge, van pár mod, ami frankó rettegõs éjszakát csinál, amikor lámpával is csak 5 métert látsz😊
-páncél kopás ellen sem rossz beszerezni valamit, talán ez az egyetlen dolog, ami ugyan reális, de a játék rovására megy
-mellékküldetések idõ limitje 1 nap.. pff 😄 Hát ez katasztrófa, van 1 mod ami teljesen kiveszi az idõlimitet, de ez hibás, és van egy ami 10 napra növeli, ez utóbbi nagyon fasza, mert javít jópár küldit.
Ha meg szeretnéd még elsõ végigjátszás elõtt rongyosra modolni a játékot, akkor van jópár igényesebb, nagyobb terjedelmû mod, free play és társai. Ezek már majdhogynem total conversion-ök, mert rengeteg apróságot változtat.
Azt mondom, gugliba beírod, hogy stalker mod, és a filefrontos linket elkezded böngészni. Van minden mi szem-szájnak (sam site-nak...háháhá...régi C&C-s hülyeség😊) ingere.
Keresõbe kulcsszavak(weather,side quest,armor,stb,paprikáscsirkeaprólék) és kiad mindent ami arra utal.
Na, remélem kimerítõ volt a válaszom xD
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
mer elég tanácstalan vagyok , meg ti mégis jobban otthon vagytok a témában..
elõre is köszi:
Zoli
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
vagy írd már le légyszíves kicsit részletesebben mert már nem értem hogy mi hol van és merre<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
[url=http://m0008.gamecopyworld.com/games/pc_stalker_shadow_of_chernobyl.shtml#S.T.A.L.K.E.R.%20v1.0004%20
Itt se használj letöltésvezérlõt!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Behoz egy köetkezõ oldalt, ahol visszaszámlálás van. Ezt megvárod.
Beírod megfelelõ helyre a kódot, amit kiír és ráklikk a download-ra.
NE használj LETÖLTÉSVEZÉRLÕT!!!4