S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az anomáliákra van a csavar ! 6-os billentyû ! Pl az elektromos anomáliákat ki lehet sütni ideiglenesen kb 2-3 mp-re ! De ha beledobod bármelyik anomáliába , tüz , robbanó , tornádó stb különbözö anomáliákba látod a hatását meg biztosan hogy hol van !
Az anomáliákat az alapjátékba nem lehet megsemmesiteni !
Egy valamiért érdemes körülnézni a környékükön mert néha vannak valami övre akasztható cuccok !
Pl: az elektromosnál fáradságcsökkentõ kristály
a kémiai zöld lötynél sugárzáscsökkentõ
Nagyon jó erre a célra a nem tul golyoálló narancssárga tudományos ruha ami jol birja a rádióaktiv sugárzást , tüzet , elektromos kisülést stb !
Yanatarba kapsz majd olyat ha Kruglovot megmentetted !
Az anomáliákat az alapjátékba nem lehet megsemmesiteni !
Egy valamiért érdemes körülnézni a környékükön mert néha vannak valami övre akasztható cuccok !
Pl: az elektromosnál fáradságcsökkentõ kristály
a kémiai zöld lötynél sugárzáscsökkentõ
Nagyon jó erre a célra a nem tul golyoálló narancssárga tudományos ruha ami jol birja a rádióaktiv sugárzást , tüzet , elektromos kisülést stb !
Yanatarba kapsz majd olyat ha Kruglovot megmentetted !
Barangolsz a zónában és összeszeded õket, vagy mellék küldetéseket csinálsz és jutalomként kapsz.. Ja az anomáliákat nem lehet megsemmisíteni aszem.
kezdõ vagyok ,és nem tudom ,hogy honnan szerezhetnék ilyen képzõdméyeket ,amiket jó pénzért el lehet adni? vagy ezeket az anomáliákat hogy lehet megsemmisíteni? elõre is kössz
"Not Weaken.... Weeeaken"
Már utánajártam, h. szinte minden szerkesztõt megcsináltak a rajongósz szal elvileg nem elsz hivatalos Single SDK, de így nem is fontos😛
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Igen, picit túloztam, de kezd elegem lenni abból, hogy lassan minden hibáért a magyarítás lesz a felelõs, mint egy jolly joker. Persze láttunk már érdekes dolgokat (pl. ha csak egy üres elem is van az XML-be kódolt sztringtáblában, már a menüig sem jut el a játék, hanem hibajelzés nélkül kidob, aztán találd ki, mi a baj), azért is van ott a figyelmeztetés a magyarítás telepítési útmutatójában, hogy a fenn lévõ modokat elronthatja.
SaGa.....
Vintar egy géppisztoly, 9mm pisztolylõszerrel+távcsõ+hangtompitó........a valódi sniper fegyver a Dragunov....géppuskalõszerrel tüzel:-))))de az eredeti verzio, nema bullpup táras, hangtompitós....
Vintar egy géppisztoly, 9mm pisztolylõszerrel+távcsõ+hangtompitó........a valódi sniper fegyver a Dragunov....géppuskalõszerrel tüzel:-))))de az eredeti verzio, nema bullpup táras, hangtompitós....
Mindenképp érdemes kipróbáni. Ami miatt nekem tetszett:
- Nincs "célkereszt", csak egy pont.
- a távcsõ nem keretezi be a lényeket.
- nem lehet a gyógypakkot gyorsbillentyûre rakni, csak a kötszert, tehát gyógyításhoz fedezéket kell keresni.
- sötét éjszakák.
- nem zoomolnak a nyílt irányzékú fegyverek célratartáskor
- anomáliadetektor kell az anomáliák észrevételéhez, nem látszanak
- visszarakott "kimaradt szörnyek"
Meg még számtalan újítás, de gyakorlatilag mindet lehet valahol másutt is látni, legföljebb nem ennyire összerakva.
A cipelhetõ cuccok mennyisége teljesen jó az alapjátékban, nem kell piszkálni, különben doom-má válik az egész. A 10 slotos öv tetszik, a 80+kg cipelhetõ tárgy nem.
- Nincs "célkereszt", csak egy pont.
- a távcsõ nem keretezi be a lényeket.
- nem lehet a gyógypakkot gyorsbillentyûre rakni, csak a kötszert, tehát gyógyításhoz fedezéket kell keresni.
- sötét éjszakák.
- nem zoomolnak a nyílt irányzékú fegyverek célratartáskor
- anomáliadetektor kell az anomáliák észrevételéhez, nem látszanak
- visszarakott "kimaradt szörnyek"
Meg még számtalan újítás, de gyakorlatilag mindet lehet valahol másutt is látni, legföljebb nem ennyire összerakva.
A cipelhetõ cuccok mennyisége teljesen jó az alapjátékban, nem kell piszkálni, különben doom-má válik az egész. A 10 slotos öv tetszik, a 80+kg cipelhetõ tárgy nem.
A redux mod elõdjével játszottam, de a fegyvrek sebzését külön áthangoltam magamnak az IRL megfelelõik szerint. A lõszer típust, az "üzemmódot" és a csõhosszt vettem figyelembe. Állítani kellett a szóráson is (volt aminek túl nagy, volt aminek túl kicsi volt a mod szerint). Ebbõl következik, hogy nem tetszett a modban beállított érték (azt hiszem túl erõsre alakították a fegyvereket az alapjátékhoz képest).
A fegyverek tunningjánál két dolgot nem szabad elfelejteni:
1: az ellenfelek ugyanazokat a fegyvereket használják, ugyanazokkal a paraméterekkel.
2: az IRL gépkarabélyok, távcsöves puskák simán jók akár 3-400 m-es pontlövésre is egyeslövés módban, de a játékban nincsnek ekkora pályák, így itt az a "realitás", hogy egy távcsövessel kb 150-200 m-ig lehet nagyjából pontosan lõni, a "sima" fegyverekkel, nyílt irányzékkal meg 60-80m-ig. Ha ennél pontosabb a cucc, az teljesen elrontja a játékot, mert minden harmadik lépésnél vissza kell tölteni.
Még valami: valódi sniper puska itt egyedül a Vintar. A többi nem az, csak távcsövesek...
A fegyverek tunningjánál két dolgot nem szabad elfelejteni:
1: az ellenfelek ugyanazokat a fegyvereket használják, ugyanazokkal a paraméterekkel.
2: az IRL gépkarabélyok, távcsöves puskák simán jók akár 3-400 m-es pontlövésre is egyeslövés módban, de a játékban nincsnek ekkora pályák, így itt az a "realitás", hogy egy távcsövessel kb 150-200 m-ig lehet nagyjából pontosan lõni, a "sima" fegyverekkel, nyílt irányzékkal meg 60-80m-ig. Ha ennél pontosabb a cucc, az teljesen elrontja a játékot, mert minden harmadik lépésnél vissza kell tölteni.
Még valami: valódi sniper puska itt egyedül a Vintar. A többi nem az, csak távcsövesek...
Próbáld meg felrakni a float32 modot. http://flotaingpoint.org a címe, ha jó emlékeszem. Esetleg játszogass kicsit a videokártya 3d beállításaival. Nekem is csinált ilyet néha, olyankor az segített, hogy átraktam "ablakos", majd vissza "teljes képernyõs" módra a játékot.
Milyen kártyád van pontosan?
Milyen kártyád van pontosan?
Ez a STALKER redux mod ( realizm ) mennyivel változtatja meg az AKS-74U és AK-74 fegyverek hatékonyságát ?
Mert mind a kettõ 5.45X39 mm-es löszert használ csak AKS-74U-nak rövidebb a csöve és ebbõl kifolyolag a kezdõsebessége !
A GP-37 ( HK G-36 ) és az AK-74 , AN-94 között nagy-e a sebzési különbség ?? Mert elvileg nem kéne olyan brutális különbségnek lennie közöttük ( 5.56X45 és 5.45X39 löszer között ) . Mennyire mentek rá ezekre a dolgokra a programozok ?
Mennyi sujt cipelhetek stb ? Tényleg ha eldobok egy fegyvert egy stalker mellet akkor ha az õvé rosszabb felveszi ?
Milyen érdekességek vannak még ebben a módban és vannak-e bugjai ???
Csak azért kérdezem mert még nem probáltam ki !
Hogy érdeme-e kiprobálni ?
Mert mind a kettõ 5.45X39 mm-es löszert használ csak AKS-74U-nak rövidebb a csöve és ebbõl kifolyolag a kezdõsebessége !
A GP-37 ( HK G-36 ) és az AK-74 , AN-94 között nagy-e a sebzési különbség ?? Mert elvileg nem kéne olyan brutális különbségnek lennie közöttük ( 5.56X45 és 5.45X39 löszer között ) . Mennyire mentek rá ezekre a dolgokra a programozok ?
Mennyi sujt cipelhetek stb ? Tényleg ha eldobok egy fegyvert egy stalker mellet akkor ha az õvé rosszabb felveszi ?
Milyen érdekességek vannak még ebben a módban és vannak-e bugjai ???
Csak azért kérdezem mert még nem probáltam ki !
Hogy érdeme-e kiprobálni ?
világos volt, hogy mire történt az utalás, de a kivitelezéssel kapcsolatban a hozzám hasonló félkegyelmûek legfeljebb az írásjeleket tudják értelmezni. amig nem készül javított fordítás, (a velem azonos színvonalon mozgó, szerényebb képességû felhasználók) jópárszor feldobják még ezt a problémát. na de hát na...<#kacsint>#kacsint>
Valami hír az SDK-ról?
Lehetne csinálni egy K.E.N.Y.É.R. - Shadow of Flour módot<#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2>
Lehetne csinálni egy K.E.N.Y.É.R. - Shadow of Flour módot<#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2>
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Aha. A videokártya driverre gondoltam. 😊
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
bocsi kicsit lámi vok 😊 pontosabban leírnád? (ha jól értettem:tegyek fel egy másik nvidia drivert?mert nvidia kártyám van)
Ööö... kicsit tényleg tömény, így visszaolvasva. <#vigyor3>#vigyor3> Szóval néhány embernél kifagyott a játék fekete képernyõvel egy bizonyos ponton, az Agyperzselõ kikapcsolásakor lejátszódó videó végén, és kiderült, hogy tényleg a magyarításba épített videófeliratozó okozza. Meglett a hibás sor, és készítettem egy gyorsjavítást, amit a beágyaztam a képbe, innen letöltheti mindenki, akinél jelentkezik az említett fagyási probléma, és szeretne továbbmenni a játékban. A javítás elõbb-utóbb fenn lesz a kincsvadasz.hu/stalker-en is, de így érdekesebb volt. <#crazya>#crazya>
Driver hiba. Tegyél fel máikat!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
csá! lenne 1 kérdésem ,biztos másnál is van ez a probléma és boccs ha már sokadszorra merül fel: Amikor el kezd esni az esõ a játékban ,akkor össze vissza csíkozni kezdenek a cseppek és feltételezem ez nem normális ,vagy csak ilyen szarul csinálták meg az esõt?
elõre is kössz a választ
elõre is kössz a választ
Ott van pedig, csak menj le a lezuhant helikopter mellett a földalatti garázsba. Egy sörétes puskát keresel...
Kanyhalos..
ha leszedema magyrositást teljesitettnek tudhatom be a laboros küldit ha ujra lemegyek alaborba???
ha leszedema magyrositást teljesitettnek tudhatom be a laboros küldit ha ujra lemegyek alaborba???
Ott van az a földalatti járat, könnyen felismerhetõ, mert tele van villámlás anomáliával és ott lesz 1 konténerben (a hátsó részében)
"olyan elõfordulhat, hogy valami nincs ott ahol mondják? (pl. van egy mellékküldi: keressem meg a családi fegyvert, és ott nincs a fegyve ahol a pda szerint kellene lennie, földalatti járatot meg még nem találtam az adott hely környékén...)"
a fenti kérdésemet úgy értettem, hogy a vanilla (moddolatlan) játékban fordulaht-e elõ ilyen...
a fenti kérdésemet úgy értettem, hogy a vanilla (moddolatlan) játékban fordulaht-e elõ ilyen...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Izéé...
Na ez az, ami miatt nem nagyon kedvelnek téged sehol. Nagy arc, bunkóság, de a másikra mutogatsz, hogy milyen tahó. Itt, ebben a "beszélgetésbenW te kezdtél bunkózni, tsl16b csak elmodnta, hogy mi a véleménye, teljesen udvarias stílusban. Legfeljebb tévedett abban, hogy a magyarítás nem befolyásolja a dolgokat, mert tényleg okoz problémákat bizonyos esetekben.
Midegy, ez amúgy sem a Kisasszonyok Leányneveldéje, meg úgysem érted, mirõl beszélek. Mennyé szkriptelni a Te mdodat... Csak tudnám, hogy a többiek mit csinálnak rajta, ha a tied...
Na ez az, ami miatt nem nagyon kedvelnek téged sehol. Nagy arc, bunkóság, de a másikra mutogatsz, hogy milyen tahó. Itt, ebben a "beszélgetésbenW te kezdtél bunkózni, tsl16b csak elmodnta, hogy mi a véleménye, teljesen udvarias stílusban. Legfeljebb tévedett abban, hogy a magyarítás nem befolyásolja a dolgokat, mert tényleg okoz problémákat bizonyos esetekben.
Midegy, ez amúgy sem a Kisasszonyok Leányneveldéje, meg úgysem érted, mirõl beszélek. Mennyé szkriptelni a Te mdodat... Csak tudnám, hogy a többiek mit csinálnak rajta, ha a tied...
Ha jól emlékszem a redux-ban (korábban reality) volt olyan, hogy ha jobb fegyvert dobtál el az npck közelében, lecserélte rá a sajátját. A Freeplay-ban mintha lehetne nekik eladni, csak mindig eldobják, mert be van állítva, hogy csak egyet tarthatnak meg...
A frepplay egy korábbi verziójában volt cooperation mod, de rendszeresen kifagyott, így kikerült belõle. Talán a priboi storyban lesz, bár azt hiszem, abban sem...
A frepplay egy korábbi verziójában volt cooperation mod, de rendszeresen kifagyott, így kikerült belõle. Talán a priboi storyban lesz, bár azt hiszem, abban sem...
Van-e olyan modja a STALKER-nak ahol el lehet adni fegyvereket a stalkereknek nem csak kaját , piát stb ? És az eladott fegyvereket ruházatot esetleg használják is ( Fegyvernepper mod !)! Vagy ajándékba adni cuccokat ! Én pl szivesen felfegyverezném , a haver stalkereket . Pl alacsonyabb szintre ( Cordon ) hoznék modernebb fegyvereket ruházatot a haveroknak . Egy ilyen modot kiprobálnék !
Olyan mód nincs ahol csapatba lehet álni ( Multin kivûl ! )?
Egy csapatot is szivesen menedzselnék mondjuk 2-3 fõt , fegyvereznék irányitanák !
Olyan mód nincs ahol csapatba lehet álni ( Multin kivûl ! )?
Egy csapatot is szivesen menedzselnék mondjuk 2-3 fõt , fegyvereznék irányitanák !
hülye, aki nem érti <#wow1>#wow1>
Megvan a gyorsjavítás a játék 1.0000-ás változatán az Agyperzselõ kikapcsolásánál a videó végén beálló fagyhalálra. Letakarítottam és újraraktam a S.T.A.L.K.E.R.-t, így sikerült reprodukálnom és megtalálnom a hibát. A videófeliratozásos magyarítás okozza, van benne egy sor, amit az v1.0001-es javítás tett bele, és a v1.0000 ezt nem szereti.
Nehogy túl egyszerú legyen, a teendõk egy személyre a következõk:
Mentsd ki ezt a GIF képet, és alakítsd át 256-színû BMP-be (pl. Paintben), nevezd át STALKERHU.v1.11.HOTFIX.zip-re, és lépj bele Total Commanderben, vagy ha van hexa szerkesztésre alkalmas programod, levághatod az elejérõl a szemetet a PK-ig, akkor már a Windows is belelép. További útmutató a csomagban.
Nehogy túl egyszerú legyen, a teendõk egy személyre a következõk:
Mentsd ki ezt a GIF képet, és alakítsd át 256-színû BMP-be (pl. Paintben), nevezd át STALKERHU.v1.11.HOTFIX.zip-re, és lépj bele Total Commanderben, vagy ha van hexa szerkesztésre alkalmas programod, levághatod az elejérõl a szemetet a PK-ig, akkor már a Windows is belelép. További útmutató a csomagban.
#29025: szerintem nem, az alapjátékban egyébként sem annyira sötét az éjszaka, hogy félni kelljen. az oblivion lost-ban viszont meglehetõsen fekete minden, de a telihold kárpótol.
#29026: float32, ultra graphics mode vagy az faq-ban lelhetõ überfos. ki kell próbálni minden, és amelyik a leginkább elnyeri a tetszésedet, az lesz a legszebb. <#wink>#wink>
#29026: float32, ultra graphics mode vagy az faq-ban lelhetõ überfos. ki kell próbálni minden, és amelyik a leginkább elnyeri a tetszésedet, az lesz a legszebb. <#wink>#wink>
mindenfele szaladgalnak kutyak, mikor lelosz egyet odamesz hozza es az interakcio gomb al megnezed van e farka 😊. es 20bol 1nek lesz is, es a tobbi allatkanak is van vmi szerve, amit mellekkuldetesekben feladatul adnak, hogy megtalald
sziasztok. én csak most keztem el játszani a játékkal, és még nem raktam fel hozzá semmilyen modot. vagy kellene elõször? csak kicsit bajban vagyok mert elvállaltam hogy viszek a kereskedõnek álkutya farkat, de nem találom. tudnátok segiteni merre van???
#29025: ?
#29026: ?
#29026: ?
hádde most mit feleljek ilyen bunkó stílusú hozzászólásra, már ne is haragudj...
oké én nem veszekedek többet, és utoljára mondom hogy a jelenleg piacon lévõ magyarosítások TÖNKRETESZIK a modomat!!!!!
Nekem se idõm se türelmem nincs lefordítani, ha valaki szeretné csak nyugodtan. XML fileok szerkesztéséhez használható az Altova XML Spy, Notepad++, Notepad2 vagy Programmers Notepad, fájlok összehasonlításához pedig a CompareIt-et ajánlom.
Ha valaki le akarja fordítani csak nyugodtan, ha kész küldje el nekem, letesztelem, és ha jó, akkor benne lesz a modban.
oké én nem veszekedek többet, és utoljára mondom hogy a jelenleg piacon lévõ magyarosítások TÖNKRETESZIK a modomat!!!!!
Nekem se idõm se türelmem nincs lefordítani, ha valaki szeretné csak nyugodtan. XML fileok szerkesztéséhez használható az Altova XML Spy, Notepad++, Notepad2 vagy Programmers Notepad, fájlok összehasonlításához pedig a CompareIt-et ajánlom.
Ha valaki le akarja fordítani csak nyugodtan, ha kész küldje el nekem, letesztelem, és ha jó, akkor benne lesz a modban.
TSL16b!
Tudod kit sértegess te seggfej!!! Ki a faszom vagy te?
Én nem ellenzem a magyarosítást, csak nekem kurvára nincs semmi türelmem megcsinálni, a jelenleg létezõ magyarosítások pedig nem kompatibilisek vele.
IGENIS KURVA SOK KÖZE VAN A MAGYAROSíTÁSNAK A KÜLDETÉSEKHEZ!!!!!!!!!
MIÉRT IS?
Csak nézzetek bele az XML fájlokba! A magyarosítás ugyanolyan MOD, mint az összes többi! A magyarosítás a VANILLA xml fájlokat módosítja, én pedig azok közül nagyon sokat átírtam, tehát ha az én config\gameplay\"valamelyik.xml" fájlom egy olyan stringet akar meghívni, ami nem létezik mert felülírtátok a config\eng mappát a magyarosítás fájljaival, akkor természetesen NEM fognak normálisan müködni a küldetések, mert invalid stringet akar meghívni, rosszabb esetben ez azonnali CTD-hez vezet.
Én nem fogok magyarosítást csinálni, mert ki se látszok a scriptelésbõl.
Nem értem TSL16b hogy hogy a faszba lehetsz ilyen bunkó!
Szerinted geciségbõl mondom hogy nem megy vele a magyarosítás??????
Ezt nem hiszem el...
Ha meg akarod akkor fikázzad amit csak akarsz, a te véleményed sehol nem számít mert te nem vagy senki.
Tudod kit sértegess te seggfej!!! Ki a faszom vagy te?
Én nem ellenzem a magyarosítást, csak nekem kurvára nincs semmi türelmem megcsinálni, a jelenleg létezõ magyarosítások pedig nem kompatibilisek vele.
IGENIS KURVA SOK KÖZE VAN A MAGYAROSíTÁSNAK A KÜLDETÉSEKHEZ!!!!!!!!!
MIÉRT IS?
Csak nézzetek bele az XML fájlokba! A magyarosítás ugyanolyan MOD, mint az összes többi! A magyarosítás a VANILLA xml fájlokat módosítja, én pedig azok közül nagyon sokat átírtam, tehát ha az én config\gameplay\"valamelyik.xml" fájlom egy olyan stringet akar meghívni, ami nem létezik mert felülírtátok a config\eng mappát a magyarosítás fájljaival, akkor természetesen NEM fognak normálisan müködni a küldetések, mert invalid stringet akar meghívni, rosszabb esetben ez azonnali CTD-hez vezet.
Én nem fogok magyarosítást csinálni, mert ki se látszok a scriptelésbõl.
Nem értem TSL16b hogy hogy a faszba lehetsz ilyen bunkó!
Szerinted geciségbõl mondom hogy nem megy vele a magyarosítás??????
Ezt nem hiszem el...
Ha meg akarod akkor fikázzad amit csak akarsz, a te véleményed sehol nem számít mert te nem vagy senki.
megirtam nálam mi müködik mi nem:-)))))) csak a laboros küldi megállitott a játékban
amugy szuper a mod..kurvajó hangulata van..fõleg éjjel:-))))))))))))))
ez most olyan volt, mint egy kispál és a borz-szövegrészlet <#nevetes1>#nevetes1>
Kanyhalos...
van fent magyarositás, de az utálag..
Kruglov nehezen akart átmenni az alaguton..
nap van az égen,
autók lebegnek még
Viszont fülvédõ hol van??? kitõl lehet szerezni?
van fent magyarositás, de az utálag..
Kruglov nehezen akart átmenni az alaguton..
nap van az égen,
autók lebegnek még
Viszont fülvédõ hol van??? kitõl lehet szerezni?
Én is fikázzam az OL-t? Ahogy elnézem, volna miért. Szóval nem kéne FUD-olni a magyarítást neked sem. Már mindenki tudja, hogy ellenzed, mert közhírré tettem itt régebben. De ha tényleg akkora ász vagy Stalker-témában, mint aminek beállítod magad, tudhatnád, hogy mennyi köze van a magyarításnak a küldetésekhez: semmi.
ja, elõfordulhat, ez még jó öreg freeplay mod hibája, töröld le a treasure_manager.script-et, azért persze nem árt ha valahova kimásolod, én letöröltem és nekem nincs gond.
valószinüleg a freeplay mod all.spawn-ját is kukába dobom hamarosan, és újraépítem az egészet nulláról.
amit most csináltam az 1.3-ba:
- Kruglov bugja kijavítva (néha nem jött át az alagúton vagy túl hamar lelõtték)
- már nem kell multit indítani hogy legyen nap
- a Blowout már nem rontja el az idõjárást
- végre most már a kocsik nem lebegnek, írtunk egy új scriptet ami megüti õket amikor belépsz egy pályára és automatikus leesnek a földre😊, a modellt nem lehet kijavítani, úgyhogy ilyen cselesen lett megoldva😊
- addoltam 3 anomáliát az erõmü külsõ udvarára (Stancia2)
Persze még sokmindent akarok csinálni, ezekrõl majd késõbb...
valószinüleg a freeplay mod all.spawn-ját is kukába dobom hamarosan, és újraépítem az egészet nulláról.
amit most csináltam az 1.3-ba:
- Kruglov bugja kijavítva (néha nem jött át az alagúton vagy túl hamar lelõtték)
- már nem kell multit indítani hogy legyen nap
- a Blowout már nem rontja el az idõjárást
- végre most már a kocsik nem lebegnek, írtunk egy új scriptet ami megüti õket amikor belépsz egy pályára és automatikus leesnek a földre😊, a modellt nem lehet kijavítani, úgyhogy ilyen cselesen lett megoldva😊
- addoltam 3 anomáliát az erõmü külsõ udvarára (Stancia2)
Persze még sokmindent akarok csinálni, ezekrõl majd késõbb...
olyan elõfordulhat, hogy valami (ha jól gondolom) nincs ott ahol mondják? (pl. mellékküldi: keressem meg a családi fegyvert...)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nincsenek ilyen bugok, Yantár/X16-hoz meg még csak nem is nyúltam.😊
Lefogadom hogy feltetted a magyarosítást!
Lefogadom hogy feltetted a magyarosítást!
Kanyhalos!!
Az OL modban, megszerzem a földalatti laborból a dokumentumokat, kijövök, de még mindig az a feladat hogy találjam meg a labor bejáratát.....nem kapok sehol sem Psi fülvédõt sem....bug???
Az OL modban, megszerzem a földalatti laborból a dokumentumokat, kijövök, de még mindig az a feladat hogy találjam meg a labor bejáratát.....nem kapok sehol sem Psi fülvédõt sem....bug???
mblur-t megtalaltam 😊 csak a parancsikonjanak a cel mezejebe kellett beirni, hogy -mblur. de van masik kerdes 😊 milyen latvanyjavitomodok vannak mostansag? nekem az kene, amitol a legszebb lesz 😊
ja, es lehet e olyat csinalni, hogy csak napal vagy ejszaka legyen?
hogy is lehet bekapcsoni azt a blur effektet? siman azzal, hogy r2_mblur 1 nem kapcsol be, pedig az user.ltx be is atirtam, meg a jatekba is probaltam a konzolba beirni... pedig regen mukodott vhogy, csak mar elfelejtettem