34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Shidrovics #30173 és a clear skyhez mennyire kell erős gép? kb 2 szer olyan erős kell mint a sochoz vagy elég hozzá jó videókártya? -
Kanyhalos #30172 Hát ha Steam-en kint lesz akkor már aznap kint lesz torrenten is.
Én nem veszem meg a Steamről az tuti... -
#30171 Clear Sky megjelenés: Steamen májusi megjelenés van kiírva, ami szerintem biztosra vehető, mivel ha lett volna csúsztatás ott azonnal átírták volna. Nyilván a dobozos verzió többet késhet.. -
Kanyhalos #30170 Nem. Az Oblivion Modban lesz benne az átalakított stalkers are not blind, kiirtottam belőle a bugokat. -
horthy #30169 Most az Oblivion mododra gondolsz vagy csináltál egy stalkers are not blind 0.99 átalakitott modot ? -
Kanyhalos #30168 A float32 az mindegy, de 1.0005 patchel nem fog menni, mivel van benne xr_motivator.script, ami még a régi gamedatából van.
Az én modomban nem lesz Kruglov bug és az megy az 1.0005-tel, jobbat nem tudok mondani. -
horthy #30167 Hozzápakolhatom az 1.005 Patch és a float 32 modhoz ? És persze kruglov megmentése után telepiteném fel !
Meg lehet csinálni igy ?
Egyébként köszi ! -
Kanyhalos #30166 Van rá mod, a stalkers are not blind 0.99, keress rá valami orosz oldalon, viszont Kruglov nem fog tudni átmenni az alagúton. -
horthy #30165 Amugy az alapjátéknak van-e modja ahol az NPC-k kikerülik az anomáliákat ? Én Float 32 modot használok 1.05 Patch-al de ott még ez nincs benne ! Még a veterán Stalkerek is belemennek az anomáliákba ! Nem is beszélve arrol amikor a pályáralápéskor a tábortüzbe rakja bele öket a program és ott fekszenek egymás hegyin hátán a halott Stalkerek ! Szivesen feltennék olyan modot ami ezt kijavitja ha van olyan ! -
Kanyhalos #30164 hát ugyanott mint a többi Oblivion Lost modot, gsc-game.com, filefront, ol-de, stb, de majd ide is kiteszem.
ez amúgy csak patch lesz, ha minimum az OL1.3 fent van akkor nem kell vele újat kezdeni. -
#30163 És ezt a mod-ot hol lehet elérni majd?
Sokan dolgoztok ezen a mod-on? -
Kanyhalos #30162 Ja és van benne új fegyver is, AK-47, természetesen új modell és full animált, Yantárba kell majd érte menni... -
Kanyhalos #30161 ja, ezt csináljuk már lassan egy éve állandóan:)
na megpróbálom összefoglalni hogy mit tud az 1.3.3., már majdnem kész van, még 1 dolog fos, sok vele a meló még meg tesztelni kell, de szerintem jövő héten jön...
Ez most legfőképpen az AI-ra lesz kihegyezve:
-az npc-k reakciói full átírva, nehezebb lesz lopakodni éjjel mint az előző verzióban, de sokkal okosabbak az npc-k, amúgy átlopakodtam agropromba, ugyan észrevettek de nem találtak el, könnyen elveszítenek sötétben
-az npc-k kikerülik az anomáliákat
-az npc-k tudnak gránátot dobni
-a controllert most már tényleg hívhatjuk controllernek, mert 50 méteres körzetben irányítja az npc-ket, természetesen Marked One ellen is:), ha kikerülnek a controller aurájából vagy a controller meghal akkor visszaváltoznak normál npc-kké
Van még benne rengeteg javítás, okosítás, egyéb dolgok is, majd leírom máskor, az időjárás is megint át lett írva, dinamikus eső van, akármikor előjöhet, az összes fegyver sokkal jobb lett, stb...
-
Tir Na Nog #30160 Király! Én nem használok modot, de jó látni hogy magyarok is csinálnak ilyesmit, nemcsak a németektől nyugatra. -
#30159 hy!
lenne egy olyan problémám hogy nem indul a gáma!
XR 3DA exe működése leáltt....
patch nélkül sem meg azzal sem!
vista 64bit van fent lehet hogy az miatt? -
#30158 és ebbe az 1.3.3.-os verzióban mi lesz újjítás? -
#30157 A Stalker háza táján a beígérés néha szokott csúszni,mennyit is vártunk a S.t.a.l.k.e.r.-ra?.Persze azért remélem most nem annyit vagy egyáltalán nem fog csúszni a gamma -
Kanyhalos #30156 akkor már várd meg amíg az 1.3.3.-at kiadom, oszt kezdj vele újat.
sztem még max 1 hét kell és ki lesz téve (remélem..) -
#30155 Trainerrel elég jó buli lehet az oblivion lost mod:D kinyírsz vagy 500 000 mutánst:D
Amúgy szerintem trainer nélkül is jó lenne csak sok töltény kéne:D
Úgy tervezem hogy kijátszom freeplay mod-dal aztán jöhet az Oblivion Lost :) -
Kanyhalos #30154 na bocsi amúgy nem akartam káromkodni, csak felhúztam magam.
ha nem tetszik akkor játssz más modokkal, amit nem változtatják meg az alapjátékot... -
emixa #30153 hát ez van, ha moddal játszol, ami nem kötelező. egyéb esetben itt a megoldás. -
Dns5000 #30152 Az alap jatek nekem sokkal jobban tetszett, nem tudom mi a jo abban, hogy az osszes npc halara van itelve meg, hogy halara tápolom magam mar az elso sarkorn. Aztan meg kapok 20 kutyat a nanyakamba.
Szerintem az Oblivon elvezhetettlenne tette a jatekot, izlesek es pofonok, lehet van akinek ez tetszik.
Lehet hogy a tobbi javitas nagyon jo amit raktatok bele, de addig mar nem jutok el hogy kiprobaljam, mert az orült mennyisegu szörny, meg hogy szegeny npcknek eselyuk sincs eletben maradni nagyon elvette a kevem.
Lehet hogy ha 20.ra kezded elorrol a gamat akkor arra van szukseg, hogy sok szörny legyen. De akkor meg kellet volna oldani, hogy ne meszaroljak mar le szegeny npcket. Kezdőken sokkal jobb volt a keves fajta par szörny meg epp csak ismerkedek a jatekkal, nem szeretem ha egy horda ront ram. -
Shidrovics #30151 na gyerekek az oblivion lost qrvajó :D:D:D:D:D:D:D:D kösz hogy segitettetek ha tudom valahogy viszonozni akkor szóljatok :D -
emixa #30150 szívem szerint azt mondanám, amit kanyhalos, de mivel már a sokadik sörömnél járok, inkább a magyar nyelv teljes megcsúfolása miatt emelném meg a szavam. hát így nem lehet hozzászólást szabadjára engedni (az a legkevésbé sem érdekel, hogy ennyire béna vagy, hogy egy modról azt sem tudod, mire jó, mi célt szolgál és aki csinálta, mennyit küszködött vele, és te mennyire nem tudsz ezzel mit kezdeni), de legalább írni tudnál helyesen! de még azt sem. óóó, azt hittem, boldogságos péntek esti mámorom lesz, és erre.... -
#30149 Hát az alapjáték a "szar" hogy a te szavaiddal éljek és az oblivion teszi olyannná amilyennek lenni kellett volna. (persze csak szerintem, de hogy az oblivion szar lenne az azért erő túlzás) -
Kanyhalos #30148 Te buzi ne mondj ilyet hogy kibaszott szar amin 5 hónapig dolgoztam seggfej!!! Csinálj jobbat! Amúgy százezres nagyságrendű a letöltések száma, de ne zavarjon... -
Dns5000 #30147 ja picit tovabb mentem es vagy 20 kutya tamad ram egyszerre, na itt hagytam abba. -
Dns5000 #30146 hat bazz felraktam az oblivion lost modot.
persze mentet allat nem lehetett betolteni, na mind1 ugyis epp csak atmentem a 2. palyara.
Nezem lehet aludni szuper, lehet javitani dejo.
Aztan kimegyek es az elso hidon vagy 3-4 kutya meg diszno tamad ram.
Mi a farnc, na mind1. Megyek tovabb mindenhol 2-3x annyi szorny meg ZOMBIK . Simaba meg joval kesobb sem voltak zombik. Aztan a zobik szepek kinyirtak minden npct. Még a hid alatti chekpointot is ahol marha na tuzero volt en meg felszedem vagy 6 karasnyikovot rengeteg tolteny. Megyek tovabb a kovetkező házban is csak npc hullak meg par szörny hulla.
Hat bazz ez igy kibaszott szar :S
Elvettek teljesen a felfedezes elmenyet, a szornyek megolik azokat a npcket is akik kuldit athattak volna :S -
#30145 A Clear Sky nem tudjátok mikor jön? Mert első negyed évre van beígérve, de az már csak 2 hét :S -
Dns5000 #30144 ok melyik mod tudja ezeket?
esetleg egy liknet is tudnal adni? -
#30143 Ha csak az alappal játszol, akkor mindkét válasz, nem. -
Dns5000 #30142 ja es fegyver javita hogy lehet? -
Dns5000 #30141 Aludni nem lehet vagy valami?
ejszaka kurva sotetva persze az ai-t ez egy cseppet sem zavarja, én viszont az orromig sem latok -
SaGa #30140 A zombikkal nem mindig van pda kontakt... -
#30139 Jó, jó akkor Kruglov-nak hívják
De amúgy szerintem mind1 hiszen úgyis tudja mindenki miről avagy kiről beszélek.
Nekem alapjátékban senki nem csinálta ezt amit Kruglov most Freeplay moddal. -
Kanyhalos #30138 így van, nekem a múltkor Mole is ezt csinálta, quicksave-quickload után jó lett. -
G18XM8 #30137 Alap játékban is megcsinálja, úgy hogy nem a mod miatt van. Menteni kell egyet az alagút előtt, és quickload ha beragadna. Addig amíg hajlandó mozgatni a hátsóját. -
Kanyhalos #30136 Quicksave-Quickload megoldja. Nekem Kruglov a vanillában meg a régi Freeplay modban is ezt csinálta, valamiért beragad a restrictorja. -
FoxMurder #30135 Nem hinném.
A környéken már mindent kiirtottam, és akkor se mozdult a prof. Azt, hogy a közelben nincs senki, egyszerűen lehet ellenőrizni, a pda contactok gombbal, de be is jártam a környéket. Nincsen semmilyen elbújt zombi. Sőt, akárcsak a képen, nálam is inkább az égető anomáliára fogta a fegyvert, mintha azt akarná elintézni. Bug, semmi több. -
Kanyhalos #30134 WTF? Na most akkor vállalod vagy nem? Nem kell programozni, csak olyan progi kell ami nem kúrja el a formátumot, pl CompareIt.