S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You can enter the vehicles with "F" button
If you enter any vehicle first time, open console and add "bind turn_engine kb"
...and from now you can start the engines with button "b"
If you enter the BTR with "F" button, press the "L" button to open the windows
You can add TPS camera view by adding these lines to the console:
"bind cam_1 kf1"
"bind cam_2 kf2"
"bind cam_3 kf3"
(without quotes)
Most akkor hova kell beírnom bind turn_engine kb-t? És mire való a B és L betû? <#nemtudom>#nemtudom>
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
olyan jól esett kimondani😄
de gondoltam itt már elég sokan kijátszották.
de aki <#lama>#lama> az egybõl nem jön rá😄 mondjuk elég <#lama>#lama> kéne lennie 😄
télleg bocsi<#rinya>#rinya><#kuss>#kuss>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
a console ba ezt kell beírni: bind turn_engine kb
a console a 0-val hozható elõ játék közbe beírod ezt a szöveget amit az elöbb leírtam.Ha ez megvan beszállsz az f-betû lenyomásával és amikor beszálltál megnyomod a b-betût ezáltal elindul a motor és már tudsz is menni vele.Az irányítás ugyanaz mint gyalog.Ennél részletesebben nem tudom leírni😄
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Márcsak annyi, hogy a kocsikba, hogy tudok beszálni? Mert itt a Wolf csapat környékén nem tudok/nem lehet. T tudod hol leht elõször kocsiba beszállni?
a történet nem változik csak a játékban található dolgok.Az extra az pedig a felsorolásból látható.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Install Notes:
-------------------------------------------------------------------------------
How to install?
1. First you should edit the fsgame.ltx and at the gamedata line change both
variables to true (one of them is already true)
2. Copy the content of the package to your Stalker gamedir (if you don't have a
gamedata folder, don't worry, this mod will create it)
Akkor mit csináljak? <#kacsint>#kacsint> Ha kész lesz a mod feltelepítése, simán játszhatok, ugyanúgy meg kell ölnöm majd Sterlokot, meg a további küldetéseket teljesíteni, de lesz pár extra. Ugye?
"Lehet menni autókkal. Ehhez el kell olvasni a Readme-t (le van írva hogyan lehet).
Rengeteg új mutáns és zombi, ráadásul gyakoribb elõfordulással.
Gyakori reaktor kitörések (célszerû olyankor fedezékbe húzódni, illetve jó ruha is segít túlélni a sugárzást).
Nagyobb teherbírás.
Sokkal több képzõdményt lehet pakolni az övre.
Nincs jó vége a játéknak, csak a kívánságteljesítõnél (de végülis a mod lényege, hogy ne legyen vége a játéknak).
Meg a lényeg, hogy Csernobilból vissza lehet menni bárhova. Asszem ennyi.
Ja igen. Lehet csatlakozni a Duty-sokhoz (Szolgálat, Kötelességiek). Persze ezt meg ki kell érdemelni.
Kereskedõknél szinte minden megvásárolható (lõszer horror áron).
Nem megy tönkre a ruha.
Feltelepítettem a v1.0004-es patch-et, töltök mindjárt cracket, és majd magyarítást is. Létezik, hogy ez a Freeplay MOD "csak" 36,6 MB? Jót töltök ugye? Errõl lenne szó:
RapidShare link
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Amúgy ez a peccs van meg nekem is.
A mod-ot is patch-eltem, de úgy se megy. Ötlet?
Akkor szerintem letöltöm ezt a Freeplay MOD-ot, mert írták lentebb, hogy azért azzal vannak problémák.
Tudnál adni egy kis leírást, hogy hogy mûködik ez a MOD? Telepítés, autók indítása, fegyverek, stb..?
én arra gyanakszom h nem sorban csinálom a küliket. kérdésem, hogy ez mejik küldetés után jön? elõször azt a tökéletesített ruhát kell kihozni?
///Eredetid van? Ha nem, akkor ehhez a patch-hez ugye új crack is szükséges?///
A patcheket sorba telepítsem fel? Mondjuk v1.0001, utána az összevont v1.0003 és utána a v1.0004?
Vagy úgy is jó, ha csak egybõl a v1.0004-et telepítem fel?
hogyan lehet azt elérni hogy elinduljon a kocsim?
tudom hogy már egyszer le van írva de már vagy fél órája keresem de nem találom.Ha valaki leírná nekem az jó lenne.elõre is köszi.
Mert mindkettõre azt mondjátok, hogy nagyon jó <#kacsint>#kacsint>
Megküzdöttem a stalker-rel de megcsináltam!!!felraktam az 1.0004-es patch-et és a freeplay modot.Ez a mod NAGYON JÓÓÓÓÓ.
bár újra kell kezdenem a játékot de szerintem megéri.
Freeplay vagy Faiakes mod. Ha kicsit visszaolvasol megtalálod a linkeket is hozzájuk.
A videofeliratozós magyarítás nem jó az 1.0004-es patch-hez. Ezen kívül mind jó!
Az a problémám, hogy játszok a v1.0005-ös patch-csel és egyszerûen újraindul a gép. És akkor ezt folyamatosan <#guluszem1>#guluszem1>
Komolyan mondom, hogy patch nélkül kevesebb gond volt a játékkal..
Mindegy, most újratelepítem a játékot. Melyik patchet tudjátok ajánlani? És van ehhez tartozó kompatibilis magyarítás is?
(Lehet, hogy az van, hogy a v1.0005-höz nem kompatibilis a magyarítás)
És van olyan jó MOD, amit tudtok ajánlani?
<#help>#help> Köszi!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nincs zippelve, nincs hozzá read me fájl.
Kérdésem, hogy ezt a verzióju Faiakest 2.4hova kell bemásolni a játék mappájában?
gamedata? és ennyi?
köszi
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Valaki megtudja nekem mondani hogy hogyan lehet beállni a Kötelességiek csoportjába?<#szomoru1>#szomoru1>
" hú de izgalmas lehet a játék 😄 Úgy törném el a modder kezét, hogy csak recsegne 😄DD
szmeagoll hali. Duty-hoz csak moddal lehet csatlakozni, amúgy nem éri meg, vagy mindenkit kiírtassz, vagy mindkét tábort békénhagyod. Ha netán valamelyiküket felbõszíted, azzal a saját játékodat nehezíted meg feleslegesen.
Koponya azért hal meg, mert lassú vagy, amikor a mesterlövészt kéne leszedni...😊 Miközben neked ez lenne a feladatod, õ rálõ Skullra 4-5öt amibe bele szokás halni 😄
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!