S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a jetis jobban tetszett <#ravasz1>#ravasz1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
AMD Sempron 3100+(1,8GHz)
1GB RAM
256MBRAM ATI RADEON 9550
Ezen futna a játék?
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
I want to be a mighty pirate ever!
Végigjátszás után hogy lehet megcsinálni a maradék mellékküldetést és visszamenni kóborolni?kell hozzá a freeplay mod?

a float32 nem befolyásolja a játékmenetet, csak grafikailag tuningol. nem olyan, mint a freeplay, oblivion, redux és a komolyabb méretû modok. nekem együtt van feltéve az oblivion lost és a float32.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Csak még azt nem tudom melyik moddal nyomjam ujra végig !
Szeretnék mindenféleképp valami ujjat ahol nagyobb hatással vagyok a zonára az emberekkel való kapccsolatra !
Az artefaktok némyelike újratermelõdik, mások meg nem. Van ami csak éjjel található a megfelelõ helyen.
Visszatették az alapjátékból kihagyott mutánsok jórészét, nehezebbé vált az élet a zónában, kicsit más a kereskedõt árukészlete, stb...
Szerintem elõször játszd végig az alapot, majd ha megkedvelted a Zónát, akkor tegyél föl egy modot az ilyen alaposabbak közül. Freeplay, OL, Redux, vagy a nemsokára elkészülõ Priboi Story. Vagy válogass össze magadnak megfelelõ mod kombót, csak arra figyelj, hogy sokat kell a winmerge-dzsel és a józan eszeddel dolgozni, ha több modot akarsz összerakni.
Amit mindenképp kötelezõ már az alapjátékra is fletenni, az a Float32 mod. Ezzel a grafikát javítod, a teljesítményigényt meg csökkented.
Bocsi hogy megkérdezem mert én még az OBLIVION játékkal még nem játszottam !
Miben másabb a sztori , és stabil ez a mód nem-e nagyon bugos ?
Milyen plusz dolgok vannak benne amiért érdemes kiprobálni ?
Olyanokra gondoltam mint a kereskedés , harc , kajálás , fegyverek , anomáliák , szörnyek , stb . Milyen a játékmenet fõvonalja , miben másabb ?
I want to be a mighty pirate ever!
Kiváncsiságból újat kezdtem megint, és a következõ történt. Felvettem az elején a küldetést és kóboroltam kicsit a területen. Aludtam, hogy nappal legyen, és egyszercsak jött egy BlowOut. Direkt nem álltam be sehová, kint maradtam a szabad ég alatt. Miután jött a sugárzás azt figyeltem hogy nem is kaptam semmilyen radioaktivitást, 0-án volt végig a sugárzáscsík.
Viszont ezután mikor mentem volna a Car Park-os küldit csinálni a csávót akinél csapatba kell állni így találtam meg teljesen eltérõ helyen mint ahol szokott állni :
Továbbá ezután elmentem a lenti katonai bázis felé és a 3 katona akik szoktak járõrözni az úton mindhárman az út közepén feküdtek. Elindultam feléjük hogy kifosszam õket, erre mit ad isten mikor odaértem felkeltek mind a hárman és szitává lõttek... Hmmm...
Ezek amúgy normális dolgok ? <#idiota>#idiota>
(ami érdekes volt, az az, hogy a guide nevû sráccal is yantarban ütköztem, vele kezdõdik a dekóderes téma, de õ mindig fox házikójában üldögélt. most meg yantarban. még ilyet.) ez most nem spoiler volt, remélem
<#buck>#buck>
Elkezdtem játszani az OL moddal (A sima játékot kétszer toltam végig). De ez a hangulat ami itt van...
A menü új zenéje nagyon bejön, amikor belehallgattam a torkom szorult össze. Nagyon parás koromsötétben mászkálni az biztos, viszont az lenne a kérdésem hogy meddig tart ez a sötétség ? Mert elmentem már addig hogy a Car Parkot kipucoltam, meg elmentem a ruháért az alagútba de még mindíg koromsötét volt.
Az elején mikor kijövök a kezdõ táborból az úton van egy csávó a betonelemek között akit fel lehet gyógyítani. Adtam neki gyógyszercsomagot, és akkor megjelent vagy 5 mutáns meg vagy 2 zombi a sötétben majd bef*stam (A zombinál elég szemétség hogy vagy 4x-5x felkel miután szétlövöd a fejét 😄). Viszont így a szabadon mászkáló NPC-k akik esetleg kellenek egy-egy küldetéshez nem fognak véletlenszerûen elhalálozni ? Mert mikor mentem a stalkerekhez a car parkos küldinél már agyba-fõbe lövöldözésre értem oda, vagy 3 zombi kavart ott körülöttük és az egyik stalker a háromból már halott volt. Ez így nem túl bíztató. De a moddal pedig még adrenalinpumbálóbb és hangulatosabb lesz a játék az tuti
A patchekbõl az összeset fel kell tenni az alapjátékhoz sorrendben, vagy elég az utolsót ?
oblivion project 1.2.1 (dezodor-fajta): itt lakik.
a priboi (szerintem) még nincs kész.
a dezodor-féle obliviont még nem próbáltam, a kanyhalos-verzióval most értem csernobilba, mindenféle bug és fagyás nélkül. stabil nagyon, és jól is néz ki. (biztosan bele lehetne kötni néhány dologba, fegyverek sebzése, hangja, a cipelhetõ holmi mennyisége meg ilyesmi, de szerintem rendben van ez a mod.)
Meg szeretném kérdezni hogy be tudná-e linkelni nekem valaki az Oblivion Lost-ot és a Priboi Stroy-t (illetve a jobbikat) ? Mert a hivatalos honlapon lévõ linkek egész nap elérhetetlenek, és itt sem találtam másik linket (vagy lehet vak vagyok). elõre is köszi
Konkrétan errõl volna szó: http://stalker.heroesradio.com/
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A Dragunov.....az valóban erre készült:-))))