34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • jodamester
    végigjátszás
  • Shidrovics
    az hogy ráomlik a tető és meghal
  • ütőképes
    Mi az a pénzes befejezés?
  • SaGa
    Ennek a stalkernek nincs könyv változata. Maga a szó egy film címe, de köze nincs a játékhoz. Illetve ven: a Zóna, az anomáliák és a wishgranter. Nem Csernobil, nem rádiaktív zóna, nem fegyveres harc. A többi stimmel...

Ha mindkét alkalommal a pénzes befejezést kaptad, akkor mindkét alkalommal rossz befejezést válaszottál. Kihagytál még 2 plyát, és sok óra játékot...
    Esetleg menet közben olvasd el, amit mondanak az npc-k...
  • ruffirant
    Helo!most toltam végig másodjára a stalkert. nekem nagyon tetszet.igaz hogy mind a kétszer a pénzes videot kaptam és meghaltam de akkor is nagyon jó.viszont hallotam róla hogy van könyv és film változata.aki ismeri őket kérem küldjön egy privit a köny és film címével mert érdekelne.elöre is köszi
  • kifli
    Csoki tudnátok mondani egy olyan modot ahol nem csak le van téve a pálya elejére egy csomó kocsi azt annyi? Olyan kelene hogy rendesen el legyenek helyezve a pályán!! Ja és ne változzon azon kívül semmi hogy benne vannak a kocsik!
  • manacz
    hát figyelj nálam se akadozik csak itrt ott nagyon kicsit....
    Szal lehet jáccani így csak elég durva....
  • tommyx
    Hát nem tom... Nálam az Nvidia GeForce 5600 elmegy akadozás nélkül. Igaz hogy a procim 2.6 GHz, de azért rám férne egy új gép... Nálam nincsennek ilyen kerék problémák 1.0004 és 1.0005 ös patch mellett.
  • manacz
    Vagy ha ez nem is a mod vagy a patch miatt vann akkor valamit mondjatok mit csináljak!
    gépem:
    2GHz-es intel pentium4-es gép
    1 giga ram
    GeForce 4 Ti 4200-as 128 mb-os videokari(azt írják hogy megy vele)
    Régen egy GeForce 6600-os karim volt de az tönkre ment! igaz akkor nem is volt ilyen jellegű problémám!
    lécci írjatok választ kössz!
  • manacz
    Csocsesz!
    Az a helyzet hogy:
    Felraktam a S.T.A.L.K.E.R.-t
    Ráraktam az 1.0004-es patch-t
    Aztén ráraktam a Free Play Mod-ot
    crack-eltem az 1.0004 hez működő crack-et!
    elindítottam a gémet ÚJ JÁTÉKOT KEZDTEM és mikor kijövök a kereskedőtől az elején és meglátok egy kocsit akkor a karosszéria alól hiányzik a kerék+rugók stb de mellette 1,5 méterre megtalálom :D
    Na ez a helyzet Wolf-al is a fegyver a lábai között helyzkedik el pedig a keztében kéne lennie!
    PLS HELP!!!!!!!!
    mi lehet a gond???????
  • SaGa
    Menj vissza oda, ahol a controller volt, és a jobb hátsó kutricában ugorj le a gödörbe...
  • kifli
    Csoki elakadtam!! Az x16-os bázisrol hogy tudok kijutni? Visszamentem arra amerre jöttem de a liftaknába nem tudok felmászni mert nem érem el a létrát. PLS HELP!!!
  • FoxMurder
    Kösz, akkor inkább lefordítom magamnak. Csinálok egy FoxMurder special editiont, már úgy is belekezdtem.
  • TSL16b
    A PcGamesHun csapatot ajánlom, vagy az erős kritikai érzékkel rendelkező Gatyamatyit. Ők tudják, hogyan kell idétlenségmentesen fordítani, nekünk ez sajnos nem megy.
  • Ombika
    Jo lenne bizony! :)
  • FoxMurder

Köszi, akkor most már tényleg nem tudom, mibe kössek bele...
    Ja persze, megvan: az Oblivion Lostot is jó lenne magyarul látni.
  • TSL16b
    #30192 FoxMurder: Benne lesz a játékfeliratozós magyarításban, egy-két héten belül vége a bétának.

#30194 emixa: Nem működik a videófeliratozás, csak v1.0003-ig. A magyarítás új változata feltehető minden változatra, csak az újabb (v1.0004-től kezdődő) játékváltozatokon nem is próbálja feliratozni a videókat, nehogy fagyi legyen.
  • bazsi83vp
    Elfogalmaztam
    Tüzsapásnál persze 2 után megakad. Sorozatnál van, hogy első 2 gyorsabban megy ki és /ki van "akasztva" a blokkoló mechanizmus/ aztán folytatja normál tüzsebességgel. Perce az első 2 bogyó itt is pontra megy. Sorry.
  • bazsi83vp
    Kanyhalos, elkezdtem a mododdal játszani. Nekem tetszik úgy általánosságban. De /eddig/ egy apróbb hibát észrevettem az AN-94-nél. /mondjuk az eredetibe se volt jó/. A 2 lövéses tüzcsapásnál az első 2 mag kimegy nagy tűzgyorsasággal /kb 1800 lövés/perc/,utána nem akad meg /nincs tűzszakító/, hanem "normál" tűzütemben /kb 650 lövés/perc/ folytatja a tüzelést. Ill az a 2 golyó gyakorlatikag 1 pontba /majdnem fedik egymást a táblán a lyukak/ csapódik. Utána normál sorozatnál persze kb ak-74 szintű szórás van. Nem tudom megoldható-e. Ill. a nyomjelző lövedék néha hiányzik. Amúgy szép munka.
  • emixa
    az alapjáték+1.0005+fordítás nálam működik. (tehát semmi mod, legfeljebb float). annak viszont utána kell nézni, hogy 1.0005 esetében működik-e a videók feliratozása, vagy sem, mert ez most nem jut eszembe.
  • horthy
    A Stalkert harmadjára játszom 1.0005 Patch-al és Float 32 moddal !
    Fel akarom hozzá venni ( a stalkers are not blind 0.99 ) modot amit ha az ember felrak az NPC-k kikerülik az anomáliákat ( Nemtudom vonatkozik ez az állatokra is ? ) . És csak az a baj hogy ezt a modot csak 1.0004 patch-nál lehet használni , Kruglov megmentése után ( Mert állitolag Kruglov igy nem megy át a tüzanomáliás alaguton ! )
    Több kérdésem lenne !
    Elöször is ha 1.0005 Patch-os kimentéseket használok ha ujra felveszem a STALKER-t 1.0004 Patch-al akkor használhatom-e az 1.0005 Patch-os kimentéseimet ?
    Másodjára single player modba az 1.0004 és az 1.0005 Patch között van-e jelentös különbség , legalábbis a játékmenetre valo hatássra ? Gondolok itt a respawn-ra , mesterséges inteligenciára , NPC viselkedésére stb .
    Ja és valaki tud-e olyan modot ami kijavitja azt a bugot hogy a Stalkereket tábortüzbe rakja le ? Szeretnék már játszani egy csökkentet bugos Stalkerral !
    Várom a válaszotokat , javaslataitokat !

• FoxMurder
    Én azt a modot keresem, ami kiírja a suit statisztikáját, ha rákattintok, hogy ne kelljen felhúzni mindig, hogy lássam, mit tud a ruha. Valahol egyszer láttam ilyent, de azóta sem találom.
  • bajgunar
    Valaki tud ajánlani egy olyan MOD-ot, ami csak a menu-t, ami a játékon belül van, azt módosítja.
    Ahol azt látod, hogy mi van nállad.
    Szélesebb legyen, pl két puska is elfér egymás mellett.
    És hogy ne csak 5 artifact-ot tudj magadra tenni, hanem pl 7-et!
    Esetleg el tudná magyarázni PM-ben, hogy a már MOD-olt fajlt, ami esetleg tartalmazza az ehhez tartozó bejegyzéseket, hogy mit hogy kell átirni, hogy meg tudjam változtatni.
    Előre is köszi a segítséget!!!
  • zzeN
    hi all!
    Vki próbálta már a magyarosítást az 1.0005-ös patchel h működik-e?A 1.0004-essel igen, de ezzel vajon...
  • Kanyhalos
    Melózok, itt nem tudok játékos oldalakat megnyitni, mert blokkolja.
    stalker.filefront.com -- keresd meg
  • IFOR
    Kanyhalos..honnan lehet letölteni a legutolsó OL modot, a lefrisebb verziot????
  • SaGa
    A patchek javítanak a sebeségen. legalábbis az 1.0004 és 1.0005 valamit hozott. A float32 is tud dobni valamelyest, illetve ez utóbbi inkább azt teszi lehetővé, hogy átváltsd a kicsit gyengébb gépen is full dinamic light módba a static-ról, fps vesztés nélkül.

A modok, főleg az olyanok, amik több lényt pakolnak be, ellenben rontanak, hisz az AI-nak több egyeddel kell számolnia.
  • bajgunar
    Ahha thx.
    Ááh ezt a gépet már nem fejlesztem tovább.
    Egy komplett új konfig kell mostmár.
    Nemtom, de sztem a patch lehuzza a sebességet elég rendesen. nem??
  • SaGa
    RAM-ot kéne adni neki, még egy G-t.
    Ugyan ilyen gépen, 2GB RAM-mal, float32-vel, full dinamic light, majdnem kimaxolva ment jól, csak néha akadt el egy-egy pillanatra, amikor töltötte a pálya további részeit.
  • Kanyhalos
    Várd meg a modomat, abban jók lesznek a fegyverek.
  • bajgunar
    Jah, ez engem is eléggé idegesít.
    Mikor lesz OM 1.3.3??
    Sebességnövelésre van valami tippetek?
    Múltkor feltettem, semmi patch, semmi, tök gyors volt, 1024 mediumon. Most feltettem ujra, 1.0003 patch, magyaritás, float32 legujabb, és 1024 low-on alig megy, akadozik
    3200+, 1Gb, 6600Gt, Swap 2048Mb.
    Mien beállításokat használjak h szép is legyen, és játszható is legyen.
    (gépet még nem akarok venni :D)
  • Ombika
    Engem alapjatekban az cseszett fel,h atmentem 1 palyareszen visszafele ugyanannyian voltak ,hiaba irtottam ki oket......
  • Sanyix
    Ki lett már javítva a fegyverek vicc szerű szórása és az a baromság hogy ha távcsövet teszel a fegyverre lecsökken a szórása? Újra megjött a kedvem a játékhoz, de ha ezek a hülyeségek még most is bennevannak, akkor inkább nemjátszom, mert felidegesítene.
  • Kanyhalos
    Nem tudom, egyelőre nem. Most már jóval több mutánst fog spawnolni.
  • sevendoor
    Tervezel még olyan változtatást ami miatt a régi (mostani 1.3.3) mentések nem lesznek jók?
    Ha nem, akkor asszem újrakzdem, mert én még a legelső OL játszom, de ezek a változások tetszenek, a teljesen kihalt Zóna meg elég lehangoló.....
  • MhyCroft
    Hali!

Lenne egy kérdésem:)

Miért van az hogy a kötelességieknek nem segítettem a szabadságiak elleni támadásban s ezek után összehaverkodtam a szabadságiakkal s átmenve a Monolithosokhoz lőnek rám ez így természetes?

Illetve ha nem voltam a laborban az erdőben s nicns meg a dokumentum akkor is tovább mehetek mert tul hamar lettem joban a szabadságiakkal s lenne még küldetésem a kötelességieknél.... s nem tudok átjárni a területen..

Úgy érzem hogy ez a jatek már oda:D, mert nem tudom megcsinálni a fontosabb küldiket csak menni előre... Yantar s a monolithok felé haladhatok már.

Van remény vagy ennyi volt?:D
  • Kanyhalos
    Hát ez nagyon szép kérdés, írhatnék erről egy egész oldalnyi hsz-t.:)
    Próbáltam a realism felé terelni leginkább, a fegyverek már egész jól be vannak kalibrálva a közelgő 1.3.3.-ban, erősek a fegyverek, pontosak, de csak akkor ha pontosan célzol velük, és vissza is rúgnak, persze az npc-k is ugyanezt használják, meg már gránátot is dobnak.
    Most azt csinálja haver hogy gyógyítsák egymást medkittel, de sztem az most nem lesz benne. Az állatok annyira nem respawnolódnak, inkább random spawn rendszer van, valamint a blowout is spawnol sok mutánst, attól függ hol vagy.
    Quest Npc-k előfordulhatnak hogy máshol találkozol velük, de ez random, de nincs gond mert mutatja a pda map, nekem még emiatt nem halt meg senki.
    Pl Guide rendszeresen ellátogat Garbagére meg Yantárba, ki tudja épp hol lesz, amikor hozzá kell menned.
    A múltkor Bes a Radar pályán beszélgetett a tűznél egy freedom stalkerrel, Wolf meg Rostokban volt.
    Persze ezek már mind akkor amikor kijátszottam a játékot és visszajöttem az erőműből freeplayezni.
    A tábortűzben nem halnak meg az npck, és kikerülik az anomáliákat.
    Ilyen rookie, master, veteran témához nem nyúltam.
    Ejj nemtom mit írjak, jáccál inkább oszt majd meglátod.:)
  • horthy
    Engem föleg az érdekel hogy az Oblivion mod amit készitettél mennyi bug lesz kijavitva ( Tábotüzbe lerakott Stalkerek , anomáliákba mászo veterán Stalkerek stb) . Meg milyen élményt nyujt majd a játék , szoval a realisztikusság nem-e megy a hangulat rovására nincs-e tul sürü respawn egymás hegyire hátára , változik-e a zona vándorolnak-e a Stalkerek , élőlények , zonánként megvannak-e a szintek ( rookie , veteran ,elite Stalkerek és fegyverek , élőlények ). A fegyverek és lötávjuk és pontosságuk nem-e lettek tul erősek hiszen nem nagy a pálya eléggé korlátolt . Szoval mit hoztál ki az egészből és a realisztikusság és a játékélmény között milyen kompromisszumot kötöttél ?
  • SaGa
    Valószinűleg amiatt. A 32 bites vista sem barátja a stalkernek...
  • SaGa
    Esetleg, mielőtt letöltesz egy modot, tán olvasd el, mit ír a readme. ott pontosan benne van, hogy mi az eltérés az eredetihez képest és ha nem tetszik, ne töltsd le. Jobb lesz neked is, meg nekünk is.
    Persze szövegértő olvasási képesség nélkül nehéz, tudom...