S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aranyosak ezek az ingyenesen letülthetõ, és módosítható grafikák <#nyes>

Nekem a jetis jobban tetszett <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

nem tok multizni kéri a cd kulcsot beírom és ki írja hogy hibás cd kulcs de neten és eliskértem másdoktol de nem fogadja el
DannyL
Igen

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

16gaborm
Hali mindenkinek

AMD Sempron 3100+(1,8GHz)
1GB RAM
256MBRAM ATI RADEON 9550

Ezen futna a játék?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

berczely
És honnan tudom letölteni a freeplay modot?

sparrow35
Nem multizik senki aktívan??? http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1022671967&no=29096

I want to be a mighty pirate ever!

Kell, anélkül nem mehetsz vissza sehogy
berczely
Hali!

Végigjátszás után hogy lehet megcsinálni a maradék mellékküldetést és visszamenni kóborolni?kell hozzá a freeplay mod?

Valaki nem tud valamit a Priboi Story-ról ? Már Decemberben jönnie kellett volna és még mindig semmi hír hogy mikor jön <#rolleyes>

ja, értem, mi a gebasz. idézet: "Ezzel a grafikát javítod, a teljesítményigényt meg csökkented."
a float32 nem befolyásolja a játékmenetet, csak grafikailag tuningol. nem olyan, mint a freeplay, oblivion, redux és a komolyabb méretû modok. nekem együtt van feltéve az oblivion lost és a float32.
megy az mindegyikkel. nyomjad neki.
A float 32 módhoz mi kell ? Melyik Patch-el megy melyikkel nem ? 1.005 jó hozzá ?
hát ez elég morbid. elég hülyén nézhetsz ki egy hullával a hátadon (pláne, ha inalnod kell pár kutya elõl). szerintem a float32 nem befolyásolja a mentéseidet.
Sadist
Ha felrakom a float32 modot, akkor az eddigi mentések használhatóak maradnak?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Csíter xD
czky
xD

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Sadist
Hehe, azt hiszem találtam egy kiskaput irdatlan tömegû cucc mozgatásához. Keresni kell egy hullát, és belepakolni minden fölösleges cuccot, akár több száz kilónyit. A hullát utána már lehet mozgatni, igaz elég lassan 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Az alapot már kétszer nyomtam végig 1.001 és 1.005-el !
Csak még azt nem tudom melyik moddal nyomjam ujra végig !
Szeretnék mindenféleképp valami ujjat ahol nagyobb hatással vagyok a zonára az emberekkel való kapccsolatra !
Az elsõ pályán a Blowout csak figyelmeztetés, Minél beljebb vagy, annál erõsebb. A Bar környékén már bele is lehet halni. A katonák azért fetrengtek a fölfön, mert a helyi élõvilágra ilyen hatása van a blowoutnak.

Az artefaktok némyelike újratermelõdik, mások meg nem. Van ami csak éjjel található a megfelelõ helyen.

A játékmenet ugyanaz, csak a végén vissza tudsz jönni, és tovább kalandozni a zónában, ha nem a fals végek valamelyikét éred el.
Visszatették az alapjátékból kihagyott mutánsok jórészét, nehezebbé vált az élet a zónában, kicsit más a kereskedõt árukészlete, stb...

Szerintem elõször játszd végig az alapot, majd ha megkedvelted a Zónát, akkor tegyél föl egy modot az ilyen alaposabbak közül. Freeplay, OL, Redux, vagy a nemsokára elkészülõ Priboi Story. Vagy válogass össze magadnak megfelelõ mod kombót, csak arra figyelj, hogy sokat kell a winmerge-dzsel és a józan eszeddel dolgozni, ha több modot akarsz összerakni.

Amit mindenképp kötelezõ már az alapjátékra is fletenni, az a Float32 mod. Ezzel a grafikát javítod, a teljesítményigényt meg csökkented.

Ez csak az 1.0001 patchig volt így, azzal kiszedték, mert több bajt csinált, mint hasznot.

meg ezt: #28651.
indulok dolgozni, nincs idõm mesélni, olvasd el ezt: #28874.
Ebbe az oblivion modba mi a lényeg ? Miben másabb mint az alap STALKER ?
Bocsi hogy megkérdezem mert én még az OBLIVION játékkal még nem játszottam !
Miben másabb a sztori , és stabil ez a mód nem-e nagyon bugos ?
Milyen plusz dolgok vannak benne amiért érdemes kiprobálni ?
Olyanokra gondoltam mint a kereskedés , harc , kajálás , fegyverek , anomáliák , szörnyek , stb . Milyen a játékmenet fõvonalja , miben másabb ?
Sadist
Több végigjátszásban is olvastam, hogy a numpad / és * gombokkal lehet az idõt gyorsítani és lassítani, de nálam látszólag nem csinál semmit. Mindig ugyanúgy kb. 6 másodperc egy játékbeli perc.

Sadist
Garbage délnyugati részén azt a sok artifactot hogy lehet megszerezni? Addig kell aktiválgatni az anomáliákat, amíg be nem szippantja, és jó helyre dobja az artifactot?

sparrow35
Szevasztok! Épp most nézem, a steamen csak 19,95$ a Stalker, gondolkozom, h megveszem, de kiváncsi vagyok a multival kapcsolatban néhány dologra (mivel ugye csak az miatt venném meg...) Szóval az érdekelne, hogy vannak-e magyar serverek(a game monitoron egyet sem találtam), milyen a cheater helyzet(sokan vannak-e, és milyen a játék védelme), milyen játékmódok vannak amelyekben NEM lehet respawnolni, illetve mennyire zavaró a lagg, jó-e a netkódja, nem csúsznak a hitboxok? Ezekre válaszoljon vki légyszi aki AKTÍVAN multizik vele. Elõre is köszönöm.

I want to be a mighty pirate ever!

nem rég = nemrég. ejnye.
szerintem igen (vagy a csuda tudja, hogy ez volt-e a szándéka a mod készítõjének), mindenesetre a nem (nagyon) befolyásolja a sztorivonalat, úgymond. lásd: kruglov elpatkolt, de helyette jön a másik jól képzett srác, akivel mértünk egyet. biztosan akadnak mellékküldetések, amelyek nem teljesíthetõk pár npc elhalálozása miatt, de szerintem a fõküldetésekkel nem lesz probléma, nekem legalábbis nem volt. (petruha engem is megtréfált, nem rég raktam egy képet én is róla, utána a car park-buliban mindhárman elhullottak <#bdead>)
Na hát én is elég furcsa dolgokat tapasztaltam :

Kiváncsiságból újat kezdtem megint, és a következõ történt. Felvettem az elején a küldetést és kóboroltam kicsit a területen. Aludtam, hogy nappal legyen, és egyszercsak jött egy BlowOut. Direkt nem álltam be sehová, kint maradtam a szabad ég alatt. Miután jött a sugárzás azt figyeltem hogy nem is kaptam semmilyen radioaktivitást, 0-án volt végig a sugárzáscsík.

Viszont ezután mikor mentem volna a Car Park-os küldit csinálni a csávót akinél csapatba kell állni így találtam meg teljesen eltérõ helyen mint ahol szokott állni :

Továbbá ezután elmentem a lenti katonai bázis felé és a 3 katona akik szoktak járõrözni az úton mindhárman az út közepén feküdtek. Elindultam feléjük hogy kifosszam õket, erre mit ad isten mikor odaértem felkeltek mind a hárman és szitává lõttek... Hmmm...

Ezek amúgy normális dolgok ? <#idiota>
igen, nimble az én esetemben is alulról szagolta az ibolyát, mire odaértem. ugyanígy kruglov, ezért valami ismeretlen manusszal mentem el sugarat mérni yantarban.
(ami érdekes volt, az az, hogy a guide nevû sráccal is yantarban ütköztem, vele kezdõdik a dekóderes téma, de õ mindig fox házikójában üldögélt. most meg yantarban. még ilyet.) ez most nem spoiler volt, remélem
<#buck>
Na közben a sötétséget is megoldottam : Használtam a hálózsákot
JUJ!

Elkezdtem játszani az OL moddal (A sima játékot kétszer toltam végig). De ez a hangulat ami itt van...

A menü új zenéje nagyon bejön, amikor belehallgattam a torkom szorult össze. Nagyon parás koromsötétben mászkálni az biztos, viszont az lenne a kérdésem hogy meddig tart ez a sötétség ? Mert elmentem már addig hogy a Car Parkot kipucoltam, meg elmentem a ruháért az alagútba de még mindíg koromsötét volt.

Az elején mikor kijövök a kezdõ táborból az úton van egy csávó a betonelemek között akit fel lehet gyógyítani. Adtam neki gyógyszercsomagot, és akkor megjelent vagy 5 mutáns meg vagy 2 zombi a sötétben majd bef*stam (A zombinál elég szemétség hogy vagy 4x-5x felkel miután szétlövöd a fejét 😄). Viszont így a szabadon mászkáló NPC-k akik esetleg kellenek egy-egy küldetéshez nem fognak véletlenszerûen elhalálozni ? Mert mikor mentem a stalkerekhez a car parkos küldinél már agyba-fõbe lövöldözésre értem oda, vagy 3 zombi kavart ott körülöttük és az egyik stalker a háromból már halott volt. Ez így nem túl bíztató. De a moddal pedig még adrenalinpumbálóbb és hangulatosabb lesz a játék az tuti
gyûrd rá mindet, abból baj nem lehet. én legalábbis úgy szoktam <#kacsint>
Még 1 kérdés és végeztem :

A patchekbõl az összeset fel kell tenni az alapjátékhoz sorrendben, vagy elég az utolsót ?
Na végre megindult
Én is erre gondoltam, de egész nap foglalt a link, full kapacitáson van a szerver, alternatív link esetleg ?
oblivion lost (kanyhalos-féle verzió): #28874
oblivion project 1.2.1 (dezodor-fajta): itt lakik.
a priboi (szerintem) még nincs kész.
a dezodor-féle obliviont még nem próbáltam, a kanyhalos-verzióval most értem csernobilba, mindenféle bug és fagyás nélkül. stabil nagyon, és jól is néz ki. (biztosan bele lehetne kötni néhány dologba, fegyverek sebzése, hangja, a cipelhetõ holmi mennyisége meg ilyesmi, de szerintem rendben van ez a mod.)
Na halihó!

Meg szeretném kérdezni hogy be tudná-e linkelni nekem valaki az Oblivion Lost-ot és a Priboi Stroy-t (illetve a jobbikat) ? Mert a hivatalos honlapon lévõ linkek egész nap elérhetetlenek, és itt sem találtam másik linket (vagy lehet vak vagyok). elõre is köszi
Sadist
Létezik az, hogy egy elég jól összeszedett stalker oldal egyik napról a másikra csak úgy eltûnik? o_O
Konkrétan errõl volna szó: http://stalker.heroesradio.com/

Sadist
De minden új játéknál dobja csak le, vagy elõfordult már az is, hogy ugyanazon a környéken többször szedtél fel artifactot?

Ron Ragm
Szerintem random generálja az anomália az artifaktokat, legalábbis másik végigjátszásra a Dark Valleyben a dzsipnél egy flasht sem találtam, pedig emlékeztem hogy elsõként anno onnan tankoltam fel belõlük.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Sadist
Az artifactok bizonyos idõnként újratermelõdnek, vagy a készítõk simán lerakták az anomáliákkal együtt, oszt jónapot?

de inkább szivesebben bóklásznék a Zónában egy Gepárddal:-)))
"Az SZVD vagy Dragunov-mesterlövészpuska (oroszul: Снайперская винтовка Драгунова, Sznajperszkaja vintovka Dragunova, rövidítve SZVD), egy gázelvételes, forgózáras reteszelésû fegyver, amit Jevgenyij Dragunov tervezett a Szovjetunióban 1958 és 1963 között. Az SZVD volt a világ elsõ, kifejezetten erre a célra épített puskája, és nagyon elterjedt (jónéhány változatával együtt) a Varsói Szerzõdés országaiban. A fegyver félautomata, csak egyeslövésre képes. "
De, sõt néha ma is elõveszem, bár most inkább Oblivion...

Tévedés. A Dragunov egy romboló puska, távcsõvel és nagy hatótávval. A VSS Vintorez meg sniper, közepes távra, automata funkcióval. Bõvebben az uhsf fórumain ki van fejtve, hogy miért.

Lehetséges de attól még géppisztoly marad.......hangtompitóval, sorozatlövövel...ez nem mesterlövész kialakitás
A Dragunov.....az valóban erre készült:-))))
nono ha az Vintorez akar lenni akkor 9x39 köztes lõszer