S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyisd meg a w_svd.ltx-et és nézd meg az alábbi értékeket:
fire_distance (méterben van megadva)
bullet_speed (m/sec)
ezek minél nagyobb értékek, annál pontosabb a szerkezet.
fire_dispersion_base: egy-egy lövés szórása. Azaz: mennyire tér el a golyó az egyenestõl röptében, ha a puska fixen rögzített a lövéskor. A kissebb érték jobb, 0 esetén lézerrel lõsz golyó helyett. Vigyáazt: ez nem a ballisztikusságból adódó esése a golyónak, hanem a szórása!!! Az esés a lõszernél van meghatározva és alapvetõen a kezdõsebességtõl és a tömegtõl függ.
control_inertion_factor: a kézbentarthatósághoz szükséges erõ. Kissebb érték, könnyebben uralható fegyver.
Az alábbi változók a fegyver elmozduulására vannak hatással lövés közben (szórás):
cam_relax_speed: milyen gyorsan "nyugszik meg", tér vissza alaphelyzetbe. nagyobb érték jobb
cam_dispersion: mennyire "mászik el" egy-egy lövéstõl
cam_dispersion_inc: mennyivel növekszik ez az elmozdulás, hosszú sorozat lövésnél
cam_dispertion_frac: valami szorzó az elõzõekhez
cam_max_angle: mekkora mértékû a maximális kitérés valamely irányban
cam_max_angle_horz: mekkora a vizszintes maximális kitérés
cam_step_angle_horz: mekkorákat "ugrik" vizszintesen, lövésenként.
Az elsõk viszonyszámok, az angle értékek fokban magadott szögek.
fire_dispersion_condition_factor: ez a fegyver állapotától függõ szórásra van hatása. Ahogy romlik a fegyver, úgy lesz egyre pontatlanabb
misfire_probability: besülési (csütörtök) esély kezdõ értéke
misfire_condition_k: az állapot romlásával az elõzõ ennyivel nõ, azt hiszem szorzószám...
condition_shot_dec: lövésenként ennyit romlik a puska állapota
hit_power: találati erõ. Itt 4 szám van megadva, a különbözõ nehézségi szinthez tartozó értékek. a legkissebb a rookie, a legnagyobb a Master. Ez általában minden olyan értéknél így van, ami szintenknt változó. A számokat vesszõk választják el egymástól, a pontosvesszõ után megjegyzések vannak.
hit_impulse: mekkorát lök a találat a testen.
Az alapjátékban a hit_power-re 1 fölötti értéket csak a kés, a gránátok és a mesterlövész puskák kaptak (ez utóbbiak olyan 1.1 körülit. A kés a legnagyobb, úgy 5-7 körül)
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
szóval ezt :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy ha felraktad a játékot rakd fel a patcheket az alábbi sorrendben :
- v1.0001
- v1.0003
- v1.0004
- v1.0005
Ha megvagy és nem indul el így sem akkor szedd le [url=http://m0016.gamecopyworld.com/games/pc_stalker_shadow_of_chernobyl.shtml#S.T.A.L.K.E.R.%20v1.0005%20
Az miért van hogy ha akármelyik patchet felrakom a játékhoz, akkor valami hibát rak ki és nem indul?
amugy majd ha mégegyszer meglesz a távcsöves AK-m megmondom mennyit javilt a pontossága:-) az viszont érthetetlen ha azt mondod figyeli a ballisztikát, hogy bármilyen meszirõl lövök dragunovval, mindig pontosan fejre célzok és talál..távolabbi lövésnél feljebb kellene lennie a célkeresztnek.......
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mindegyiknek van egy halom paramétere, de nem érdemes vele foglalkozni, ha az a bajod, hogy te meghalsz, az ellenfeled meg nem. ugyanis mindkét oldalra ugyanazok a szabályok érvényesek. Ha átállítod a fegyvert, vagy még pontatlanabb és gyengébb lesz a te kezedben is, vagy még pontosabb és erõsebb az ellenfélnél is.
Felejtsd el az FPS-ekbõl tanult stílust. Itt nem akkor találsz, ha rajta tartod a célkeresztet a célon, hanem akkor, ha pontosan lõsz, figyelembe véve a fegyver szórásást, a golyó ballisztikus viselkedését, a távolságot, stb. Ugyanezek hatnak az AI-ra is.
A fegyvereknél külön állítható, hogy mennyi legyen a szórás, mekkora a kilõtt lõszer sebessége 8ezt még a lõszernél is kell módosítani), mekkora a fegyver elmozdulása két lövés között automata módban, mekkora erõvel tudod uralni ezt az elmozdulást, stb...
Fegyverenként 6-8 paraméter befolyásolja, hogy mennyire tudsz vele célbatalálni. Keress egy nagy fém felületet 8valamelyik kapu megfelel hozzá) és nézd meg, milyen pontossággal tudsz lõni az egyes pisztolyokkal vagy puskákkal.
Ezen kívül nagyon fontos azt is, hogy milyen lõszert használsz, milyen öltözetû ellenfélre. Ha te egy szál kötött garbóban állsz ki a golyóállóba öltözött katonák ellen, akkor ne csodálkozz, hogy nem vagy túl hatékony. A fejlövés meg mindenkivel végez, a full péncélzatba öltözöttekkel is.
Maximum azt tudod egyoldalúan átállítani, hogy rád kevésbé legyenek
hatásosak a találatok, de akkor miért nem doomozol idkfa-val inkább?
Hol lehet állitani a fegyverek pontosságát, sebzését?? engem lelõnek 2-3 löszerrel, én meg néha mezei katonába belepumpálok egy tárat az AKból 10 m-rõl és semmi.....
Ha át van állítva az egymáshoz való viszonyuk, azon frissiben egymásnak is ugranak az egyes csoportok. Én pl átírtam, hogy a kutyák meg a macskák nehogymár egyetértésben vadásszanak rám. tessék az õsi ellentéteket is élvezni: kutyák vadásznak a macsekokra, macsekok a patkányokra, stb...
A lényeg, hogy amikor feléd fordul, húzódj be a fal mellé/mögé, ahol nem lát.
Vagy dobj be hozzá 2 gránátot...
Anomáliával meg nem úgy lehet kinyírni valakit, hogy hozzávágod az rtefactot, hanem úgy, hogy megfigyeled merre mozog és az útjába telepíted, mint egy aknát. Vagy lerakod és magad után csalod, bele az anomáliába.
tulajdonképpen jó volt, két-három alkalommal az idegrendszerem védelme érdekében csaláshoz kellett folyamodnom (ld: #29124, illetve az erõmû túlsó oldalán néha), de ettõl eltekintve nagyon oké volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
remélem, nem árultam el olyasmit, amit nem kellett volna. további sok sikert mindenkinek. <#violent>#violent>
ott tartok,hogy jön az az agymosós genya, anomáliát próbáltam rádobni,de nem tudok oda futni hozzá,mert megöl:-C
1 gránátot is rádobtam,de mire elér oda,és felrobban,meghalok...
hogy kell megölni?😞
Amúgy valóban elõször én is rálõttem kb 1000 lõszert és nem halt meg, viszont amikor leraktam az anomáliát kétszer átsétált rajta és meghalt. De figyelj arra ha megölted szaladj el valamerre, ne maradj a teremben mert a bejátszás után Bloodsuckerek fognak megtámadni és ha ott maradsz mire magadhoz térsz már halott vagy
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Melyik most a legfrissebb FLOAT32 amit lel lehet tölteni???
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
miben külömbözik az Kanyhalos és dezodor féle OL mod???? a Kanyhalos féle két helyen is megakadt...küldetésekben.....
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
honnan tudom letölteni az oblivion lostot?
és mi a külömbség az oblivion project és az oblivion lost között?
Az X18-ban amikor megölöm a fehér ruhás törpét jön a videó ahol jön a rengeteg patkány. Ezután ahogy visszakapnám az irányítást már a Game Over felirat fogad, mert 3-4 Bloodsucker azonnal megöl ahogy visszajön a kép, és már vagy 20x próbáltam, esélytelen.