34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Shidrovics #30373 én közel szoktam a kamerrarángatos cigánmyhoz menni nagyonn és fejbetdöföm párszor késsel és ennyi me közelrőél nem rángatja a kamerát csak addig amig odamész hozzá de addig kibirod :D -
palm pilot #30372 Na szóval ez a ládás kilátó a jobb szélen (lépcsősre pakolt kisebb ládákon lehet felugrálni) nagyon jó. Gyakorlatilag az összes meccset onnan rendeztem le. leguggolsz a fedezékbe, és csak fejlövésre mész. Kivétel a sniper stalker, ahol csak kézigránát van, ott lehet hogy kell trükközni. Én eldobtam a gránátot amerről fény jött, aztán egy repülő embert láttam, és kész. :) -
Shidrovics #30371 nem tudok multyplayert játszani :( azt irja ki hogy unable connect to master server valaki segitsen me má hiányzik :D
amugy alapjatekbenn 1.4 el tolokm előre is köszi -
palm pilot #30370 Jobboldalt van egy rakás láda amiről belátod a fél pályát, és védve is vagy. Oda menj campelni, majd bemásznak a puskád elé. ~~ -
#30369 Nem hinném, hogy kevés lenne neki. Ez az akadozás egy megfejthetetlen rejtély!! -
palm pilot #30368 Tudom hogy elvileg kezeli, épp azért gáz hogy mégse látja. 1680x1050-ben játszok, minden maxon, lehet ezért karcsú neki a 3 giga. -
#30367 64 bites vista kezeli a 4gb ramot. Ha nálad nem, akkor vmit elég rosszul csinálsz. Amúgy nekem 32 bites vistán remekül ment a game, kevesebbet is akadozott mint xp-n. -
palm pilot #30366 Az gáz. Mondjuk már az is hogy a 64 bites Vista csak 3 gigát lát a 4 gb ramomból. 8 gigával kevesebbet swappelne, vagy azt is pont leszarná a game? -
SaGa #30365 Majdnem mindegy, a Vistát nem kedveli a program.
Egyébként a legjobb beállítás a 2 giga swap, fixen. -
palm pilot #30364 Mekkora swap filet kell beállítani hogy ne swappelgessen (nagyon) pálya közben a játék (3gb ram + vista esetén)? Tök idegesítő hogy megyek fél pályát, lemerevedik az egész kép, majd 1 perc mire megmozdul. Amúgy szakít maxon 1000-rel, nem a gép a szar. -
palm pilot #30363 Ahh, oké. Azt hittem már most is le lehetne passzolni valahol. Még jó hogy ezek 0 kilós cuccok. -
FoxMurder #30362 A fehér táskában dokumentumok vannak, a fősztori egy pontján (a Dark Valley földalatti labor után) majd vissza kell menni Sydorovich-hoz, ő adja a doksik megszerzését különleges feladatként. -
palm pilot #30361 Kössz, megpróbálom.
A kezdőfalutól délre levő laktanyában találtam egy aktatáskát, már jó ideje hurcolom, attól hol lehet megszabadulni? Ugyanolyan fehér brifkó mint az agroprombeli questes. -
FoxMurder #30360 Én most nem találtam meg a hullán a speckó HK MP5-öt, csak 9x18-as lőszert. Biztos valamelyik npc felszedte, fene a pofájába.
A kamerarángatós cigány egy irányító (controller) és leginkább kézigránáttal lehet megszabadulni tőle, olyan helyről dobáld rá, ahol nem lát rád (így nem tudja rángatni a kamerát, vagyis nem tud megtámadni), és a falról pattintva próbáld. -
palm pilot #30359 Hogy lehet azt a kamerarángatós cigányt kinyírni strelok bunkerjában? Mindig magához zoomol és nem hagy lőni se. Fas shooting kalasnyikovval lövöm fejbe amíg bejön a szobába, de meg se hatja. -
palm pilot #30358 Ez a 9x18-as viper5 nagyon komoly. A sok felesleges pisztolygolyót végre értelmesen lehet hasznosítani. El is ment a kibányászására vagy 6-8 medikit + sugárzáselleni drog. -
palm pilot #30357 1234 :P -
#30356 Na végre voltam az Arénában és hát a 2 izom katonánál már elvéreztem .(
Fél centiről szénné pumpálom olommal de semmi hatása :( és ez csak stalker szint. Milyen lehet akkor nehezebben -
Brother Caine #30355 Ol-ben lehet vásárolni hangtompítót és az összes assault rifle-ra felemegy és még sok másra is. -
#30354 mondjátok meg léci mi a stalker multiplayer cd key ok ???!!! -
#30353 Eme állapot hamarosan megváltozik, mindketten átnéztük, megpróbálom még ma visszaküldeni. -
FoxMurder #30352 Pár napja végeztem az OL 1.3.3 fordítással, és elküldtem Tsl16b-nek, hogy Mr.Fusion belenézzen. Szóval én megtettem minden tőlem telhetőt, de még nem kaptam visszajelzést a fi csoporttól. -
palm pilot #30351 Cordonban találtam egyet, de azt csak viper5-re, meg fort12-re lehet. -
palm pilot #30350 Kössz, ez jó ötlet. :) Én csak stukkerrel szoktam lőni ezeket, de az meg elfele tolja. Na majd gránát. -
#30349 Bocsanat 1.3.3-ra celoztam! -
#30348 1.1.3. honositasrol lehet mar tudni vmit vagy ne varjak ra?! :) -
SaGa #30347 Azon a pályán egyébként inkább az a kb 1000 db 9x19-es lőszer ér sokat, ami a roncstelepen található.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A portásfülke mellett van egy magas oszlop, a tetején egy platóval. Felmászni nem lehet, de a két ládát, ami tele van skulóval, le lehet alulról lőni... -
SaGa #30346 A normál AK-ra nem lehet felszerelni, csak a SU-ra (rövid csövű).
-
palm pilot #30345 AK-ra szerelhető hangtompítót lehet valahol találni? -
SaGa #30344 Onnan sehogy... Esetleg gránáttal próbálkozhatsz, hátha kilöki a légnyomás... -
palm pilot #30343 A garbage pályán Bes táborától nyugatra (asszem ott jelöli a bandit campet) van egy rakat artifact, de gyakorlatilag vortex anomáliák sokaságával lezárva. Próbáltam utat keresni köztük, de nem sikerült. Ha a szélen megyek, ott egyből radioaktív leszek, ami még nem lenne akkora gáz, de le is csúszok a hegyoldalról pont bele vmelyik vortexbe. Hogy lehet onnan kibányászni az artifactokat? -
taksony #30342 köszi szépen a SEVA infót, megsasolom a dutys helyzetet megoldottam ugy hogy egy réggebbi mentést betöltöttem még a incedens előttit és elmentem a dutysokhoz küldiket felvenni, ekkor is megtámadtak minket és meghülyült egykét dutys de a górécsávó megmaradt :D uh folytatom a gyülytögetést...elvégre stalker vagyok :D
amugy ha végigtolom az OL 1.3 modot akkor freeplay lesz? -
SaGa #30341 SEVA ruha a Wild Territory egyik, beszakadt tetejű, erősen sugárzó épületében van, egy pánélszekrényben, ha a róla szóló infót megtaláltad valamelyik szintén ott kilőtt merc pda-jában. Megjelenik a kék jel...
Vagy az ablakon kell bemászni érte, vagy a tetőre átmászva a szomszédos épületről, beugrani...
Ha a Duty góré meghalt, akkor nem fogsz megkapni 1-2 feladatot. A végigjátszáshoz nem kellenek, csak egy hangtompítós gépkarabély, meg némi lőszer a jutalom. A legjobb Duty prémium a spéci védőruhájuk, azt a fegyvermestertől kaphatod meg az áruló kilövéséért. -
taksony #30340 jah és volt egy olyan dolog hogy BAR-ba betörtek banditák meg útonállók és közben a dutysok egy része is meghülyült mert lőttek rám meg más dutysokra és az lett a vége hogy a duty bázison mindenkit kinyirtam de a városban lévő többi dutyssal béke van, csak kinyiródott sztem a duty bázison lévő vezető is. ez gáz? arról a bázisról csak azt a katonát hagytam meg aki nem támadott meg, vmi nagy beosztása van annak is.. de ő is békés velem..uh nemtom ez a OL mod miatt volt e vagy csak vmi defekt??? szerintetek? -
taksony #30339 szevasztok, meg tudná vki mondani hogy hol lehet SEVA ruhát TALÁLNI???? Mert most tolom másodszorra és feltettem az OL modot és nem találok sehol pedig amikor előtte toltam akor vhol találtam vagy kaptam vkitől. Nagyon jó ruha de iszonyat drága a kereskedőnél :(
ha vki tudja segíjjen!!! köszziszépen!!! -
palm pilot #30338 Az megtörtént, azért is furcsáltam hogy egyrészt kész a küldetés, másrészt mégse. -
Shidrovics #30337 kavés =kevés :D:D:D -
Shidrovics #30336 amugy az mért van hogy a pripatbann csak kavés mutáns van?
-
SaGa #30335 Visszamész Wolfhoz és beszélsz vele, majd Szidorovicshoz és vele is beszélsz a dologról, meg átadod Nimble flashdrive-ját...
Amúgy mindig ott van a következő részfeladat a pda-ban.
A zöld kör a térképről nem fog eltünni, az programhiba... -
palm pilot #30334 Az autópark negtisztítása a banditáktól küldetés (a legelső wolftól) mikor fejeződik be? Kinyírtam mindenkit (többször is, mert újratermelődtek), kiszabadítottam a stalkert, de még mindig aktív. 1.0005-ös patch van fenn.