S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Elég merész dolog ilyet kérdezni,egy olyan játékban, ahol iszonytatóan sok mellék és fõküldetés van.
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
bind cam_1 kF1
bind cam_2 kF2
bind cam_3 kF3
Ezeket kell beírni a user.ltx-be, majd a b-vel motor indít beülés után.
Aztán lehet valami megzavarodott a gammában,de h nem csaltam azt biztosan tudom.
Apropó.Feltettem a priboi storyt.A kocsikat vezetni is lehet vagy csak beleûlni?Mert itt az elején van 1-2 verda(katonai niva) igaz mindegyik eléggé roncs kinézetû.Beleûl a foszer és semmi....
Az egyes feladatok a sztorivonalon egymástól függõen jönnek elõ, addig, amíg a feltételt nem teljesítetted, elõ sem kerül. Ahogy az ajtónyitó kódokat is hiába tudod, nem fog mûködni, csak ha már "megtaláltad".
Feltétlen szükséges feladatok a jó befejezéshez:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Beszélj Szidoroviccsal
Beszélj Wolffal
Mentsd meg Nimble-t, vidd el a pendrive-ját Szidorovicsnak
Menj át a vasúton valahogy.
Beszélj Foxszal
Indulj megszerezni a katonai doksikat Agropromból, mert nélkülük nem tudsz bemenni a csaposhoz.
Beszélj Grey-jel (õt néha másképp nevezik, Garbage-on van a vasuti javítóban).
Mentsd meg Mole-t.
Menj le Sztrelok búvóhelyére
Szerezd meg a doksikat, amiért jöttél.
Menj a csaposhoz.
Takarítsd ki az X18(?) labort a Dark Valley-ban és szedd fel a doksikat.
Vidd a papirokat Szidorovicshoz.
Mentsd meg a dokit a Wild Territory-n, kisérd el a Yantari kijáratig
Vidd el a pendrájvját a csaposhoz.
(Yantarba, azt hiszem, nem muszáj elmenni, de megéri, mert a füles jól jön az agyperzselõnél, meg a védõruha is jó)
Kapcsold ki a Brain Scorchert.
Menj vissza Guide-hoz, beszélj vele.
Látogasd meg a Dokit Sztrelok búvóhelyén
Menj Pripjatyba, vedd fel a dekódert (a Doki mondja el, hol van)
Menj az erõmûbe
Keresd meg a titkos labor bejáratát, menj be. Ne a monolithoz!!!
Ne fogadd el az ajánlatot, menj tovább...
A felsorolt küldetések mindegyike a korábbi teljesítése után kerül elõ, azaz nem kerülheted meg õket. A többi küldetés csak mellékes...
Ha valami sumákkel eljutottál oda, akkor a script úgy veszi, hogy sikerült a feladatot elvégezni, mert anélkül nem lehetnél ott...
A mostani priboi story-s újrakezdésben egy darab AK-ra szerelhetõ távcsövet vettem összesen (amibõl rögtön ezután lett még 4, de ezt tudtam elõre, viszont a sniperek ellen sajna kell egy távcsõ, kiverni meg csak belõlük lehetne leghamarabb).
Némelyik modnál kell valamennyi pénz, mert a lõszer elfogy és nem dobbak eleget az NPC-k. Illetve az este megjavíttattam a gyorstüzelõ AK-t, mert az egyedi cucc, nagyon pöpec, végig szoktam vinni magammal, így arra kellett 137 Ru...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
mindenki alaposan nézze át a hátizsákját. Véletlenül felkaptam egy hordót, meg egy marmonkannát még a Cordon pályán. kerestem õket, mert láttam, hogy eltünnek, de nem találtam. A bar-ban meglettek. Ott cipeltem magammal mind a kettõt, mert a hátizsákban kézigránátnak néznek ki, csak ha kiiratod, hogy mi az, akkor lehet látni, hogy barrel meg canister... Örültem a 13 kiló túlsúlynak marhamód...
Ja: Garbage pályán van egy "Help Signal" jelölõ. Oda jutott hozzá már valaki? Engem kinyirt a sugárzás. Már van jobb ruha, meg 6 db -20-as artefakt, talán így sikerül, csak vissza kell menni Yantarból...
Az egész játékban 3 kódolt ajtót kell kinyitni összesen. 2 a Dark Valley labjában van, ehhez össze kell szedni a számokat, a 3. az erõmûben, ehhez meg dekóder kell. A többi csak raktár, vagy bentmaradt dekoráció.
Ez az a játék, amihez nem kell tréner. Bármit, bármikor átírhatsz benne. Ráadásul kiválasztottad az Inferno modot, ami arról szól, hogy valamivel nehezebb legyen a játék és azon rinyálsz, hogy nem könnyebb, nincs végtelen sok pénzed... Mielõtt mdodt választasz, esetleg át kéne olvasni, mi, merre változik tõle...
Ha sok pénzt akarsz, ahhoz is találsz külön.
Skacok,erõteljesen elakadtam az agyperzselõs pályán...Lent vagyok a bunkerben, ahol van 2 ajtó is ,ami számkoddal nyílik.Olvastam 1 végigjátszást,de ott csak egy kodról van szó, azzal sikerûlt is kinyítnom az egyik ajtót ,de ott csak töltény meg elsõsegélycucc van.Valami 5let a másik ajtóhoz?
Hannibal King: természetesen nem a majdnem harmincezer hozzászólásra gondoltam, de az elmúlt egy-két hét eseményei-hozzászólásai segíthetnek valamit.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
hangtompító csak a pisztolyok egy részére, Viperára, meg a spécin átalakított gépkarabélyokra rakható...
Állítólag a Garbage utáni részeken már nicsn ennyi cucc. Az Agropromban jártam már, ott tényleg ritkásabb az erdõ. A Bar terület bejáratánál vigyázzatok a kutyafalkával. Nagyobb, mint volt, és nem állnak meg a teherautó roncsoknál...