S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

svani
Azt lehet tudni,hogy Priboi story-hoz készül-e magyarítás?

tud valki olyan informacioval szolgalni hogy a Stalker tud e futni mekintos szamitogepeken amelyeken meg eredeti (macosx) operacios rendszer van nem probaltam meg de szeretnem tudni hogy milyen remenyeket fuzhetek hozza koszi elore is
svédcsepp
Beírtam, az user.ltx-be,amit mondtál,de ettõl kifagy

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

svédcsepp
Nah jó azért mindent nem tartok fejben. 😊
Elég merész dolog ilyet kérdezni,egy olyan játékban, ahol iszonytatóan sok mellék és fõküldetés van.

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

svédcsepp
kösz megnézem

A doki mikor kerül oda, ahol lennie kell? Honnan tudod, hogy oda kell menned?

Bind startengine kb
bind cam_1 kF1
bind cam_2 kF2
bind cam_3 kF3

Ezeket kell beírni a user.ltx-be, majd a b-vel motor indít beülés után.

svédcsepp
Nem akarok mélyrehatóan belemenni,de a rejtekhely infokat a doki árúlja el,akivel találkozni kell....tudjuk ,hogy hol...
Aztán lehet valami megzavarodott a gammában,de h nem csaltam azt biztosan tudom.
Apropó.Feltettem a priboi storyt.A kocsikat vezetni is lehet vagy csak beleûlni?Mert itt az elején van 1-2 verda(katonai niva) igaz mindegyik eléggé roncs kinézetû.Beleûl a foszer és semmi....

Pedig valami godmode nélkül az az út, amin feljutsz Pripjaty bejáratához, biztos halál...

Ja igen: a "rejtekhely" pontos helyét csak akkor tudod meg, ha kikapcsoltad a perzselõt és szólt a csapos rádión, hogy vissza kék menni Guide-hoz a Cordon területre. Szóval valamit keversz nagyon...

Az egyes feladatok a sztorivonalon egymástól függõen jönnek elõ, addig, amíg a feltételt nem teljesítetted, elõ sem kerül. Ahogy az ajtónyitó kódokat is hiába tudod, nem fog mûködni, csak ha már "megtaláltad".

Feltétlen szükséges feladatok a jó befejezéshez:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Beszélj Szidoroviccsal
Beszélj Wolffal
Mentsd meg Nimble-t, vidd el a pendrive-ját Szidorovicsnak
Menj át a vasúton valahogy.
Beszélj Foxszal
Indulj megszerezni a katonai doksikat Agropromból, mert nélkülük nem tudsz bemenni a csaposhoz.
Beszélj Grey-jel (õt néha másképp nevezik, Garbage-on van a vasuti javítóban).
Mentsd meg Mole-t.
Menj le Sztrelok búvóhelyére
Szerezd meg a doksikat, amiért jöttél.
Menj a csaposhoz.
Takarítsd ki az X18(?) labort a Dark Valley-ban és szedd fel a doksikat.
Vidd a papirokat Szidorovicshoz.
Mentsd meg a dokit a Wild Territory-n, kisérd el a Yantari kijáratig
Vidd el a pendrájvját a csaposhoz.
(Yantarba, azt hiszem, nem muszáj elmenni, de megéri, mert a füles jól jön az agyperzselõnél, meg a védõruha is jó)
Kapcsold ki a Brain Scorchert.
Menj vissza Guide-hoz, beszélj vele.
Látogasd meg a Dokit Sztrelok búvóhelyén
Menj Pripjatyba, vedd fel a dekódert (a Doki mondja el, hol van)
Menj az erõmûbe
Keresd meg a titkos labor bejáratát, menj be. Ne a monolithoz!!!
Ne fogadd el az ajánlatot, menj tovább...

A felsorolt küldetések mindegyike a korábbi teljesítése után kerül elõ, azaz nem kerülheted meg õket. A többi küldetés csak mellékes...

svédcsepp
Na ez az,semmit nem sumákoltam.Bementem a perzselõbe nem tudtam kikapcsolni az antennákat.Aztán elegem lett és elindultam a hotelhez.Egyedûl az erõmûnél csaltam mert ûber sok katona volt és nagy sugárzás.

Már többször is megtárgyaltuk: cheat nélkül nem lehet eljutni Pripjatyba addig, amíg ki nem kapcsolod a BrainScorchert. Szétégeti az agyadat a sugárzás, nincs annyi gyógypakk a világon, ami elég lenne hozzá.

Ha valami sumákkel eljutottál oda, akkor a script úgy veszi, hogy sikerült a feladatot elvégezni, mert anélkül nem lehetnél ott...

svédcsepp
Lehet elnéztem valamit,de elfogyott a türelmem.úgy voltam vele,h szarni rá megyek Pripjaty-ba megkeresem a hotelt meg a rejtekhelyet,aztán írány az erõmû.Erre mikor odaértem az adott szakaszhoz kiírta hogy sikeres feladat :kikapcsoltad az agyperszelõt.útána meg rögtön írta,hogy csatlakozzak a stalker csoporthoz,akik az erõmûhöz tartanak <#idiota>

Ha nem akarod kivárni, hogy a felszereléseket megtaláld, vagy küldetésekért megkapd, akkor van. Egyébként nincs.

A mostani priboi story-s újrakezdésben egy darab AK-ra szerelhetõ távcsövet vettem összesen (amibõl rögtön ezután lett még 4, de ezt tudtam elõre, viszont a sniperek ellen sajna kell egy távcsõ, kiverni meg csak belõlük lehetne leghamarabb).

Némelyik modnál kell valamennyi pénz, mert a lõszer elfogy és nem dobbak eleget az NPC-k. Illetve az este megjavíttattam a gyorstüzelõ AK-t, mert az egyedi cucc, nagyon pöpec, végig szoktam vinni magammal, így arra kellett 137 Ru...

koschwarz
kezdjük, ott, hogy én azt sem értem, hogy már az alapjátékban is mire volt jó a pénz. van vagy 200.000 rubelem, és eddig még semmit nem kellett költenem...mindent cuccomat úgy kukáztam vagy hullaraboltam. van jelentõsége a pénznek egyáltalán?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Priboi játékosoknak!

mindenki alaposan nézze át a hátizsákját. Véletlenül felkaptam egy hordót, meg egy marmonkannát még a Cordon pályán. kerestem õket, mert láttam, hogy eltünnek, de nem találtam. A bar-ban meglettek. Ott cipeltem magammal mind a kettõt, mert a hátizsákban kézigránátnak néznek ki, csak ha kiiratod, hogy mi az, akkor lehet látni, hogy barrel meg canister... Örültem a 13 kiló túlsúlynak marhamód...

Ja: Garbage pályán van egy "Help Signal" jelölõ. Oda jutott hozzá már valaki? Engem kinyirt a sugárzás. Már van jobb ruha, meg 6 db -20-as artefakt, talán így sikerül, csak vissza kell menni Yantarból...

Az 1.0001-1.003 patcheket nyugodtan töröld le, nem kellenek. csak és kizárólag az 1.0004 kell. Minden patch kumulatív a stalkerhez, tartalmazza a korábbi változásokat is...

Nem kell a kódos zárakkal törõdni, nem arra vezet az út. Nézz körül jobban, találsz egy lefelé vezetõ lépcsõt valahol...
Az egész játékban 3 kódolt ajtót kell kinyitni összesen. 2 a Dark Valley labjában van, ehhez össze kell szedni a számokat, a 3. az erõmûben, ehhez meg dekóder kell. A többi csak raktár, vagy bentmaradt dekoráció.

Vazzeg!

Ez az a játék, amihez nem kell tréner. Bármit, bármikor átírhatsz benne. Ráadásul kiválasztottad az Inferno modot, ami arról szól, hogy valamivel nehezebb legyen a játék és azon rinyálsz, hogy nem könnyebb, nincs végtelen sok pénzed... Mielõtt mdodt választasz, esetleg át kéne olvasni, mi, merre változik tõle...
Ha sok pénzt akarsz, ahhoz is találsz külön.

na elküldtem, de az az alapjátékra vonatkozik. a priboi-ban már más a sztori, meg egyebek (nem is nagyon tudnék mit mondani a priboi-ról, nem játszottam végig, valószínûleg nem is tudom majd). szerintem a priboi-t még pihentesd, az alapot vidd végig elõször.
Ok várom. Szal ha megvan az 1.0001 töl az 1.0004 ig a patch-ek meg a priboi exe akkor már mingen ok s csak install vár már rám. s utánna meg vár az új S.t.a.l.k.e.r.-om.
az elõzõ úgy néz ki, mintha magamnak írtam volna, pedig Hannibal King-nek szántam. elég béna vagyok ma <#szomoru1>
az éjszaka folyamán (amikor végre lefektettem a csemetéimet és asszonykám is elpihent), írok egy komolyabb terjedelmû privátot, ahol kivesézem neked a témát. holnap meg majd értékeld ki a dolgot.
svédcsepp
Tegnap este óta nemtudok itt továbbjútni.Már megnéztem minden lelõtt katonát,hátha van valami info náluk,de semmi...

nem tom hogy mi lehet a probléma nem játszottam pribi-t, de mondjuk próbáld meg végigjárni a bunkert az szokott segíteni ha az ajtó kóddal védett.
svédcsepp
pacsker

Skacok,erõteljesen elakadtam az agyperzselõs pályán...Lent vagyok a bunkerben, ahol van 2 ajtó is ,ami számkoddal nyílik.Olvastam 1 végigjátszást,de ott csak egy kodról van szó, azzal sikerûlt is kinyítnom az egyik ajtót ,de ott csak töltény meg elsõsegélycucc van.Valami 5let a másik ajtóhoz?

nagy vonalakban #24534-#24562. ha az oldal alján lévõ keresõbe beírod: befejezés, kijön egy jópár találat, némelyik közelebb vihet a megoldáshoz. tényleg jó szar lehet a neted.
akkor bizony tényleg olvasnom kell mert nem jöttem rá hogy másvalahogy be lehet fejezni a játékot de kül eddig a kivánságteljesítõs dolog nem okozott kellemetlenségeket.kül van más befejezése is? most épp a bárnál vok s a mellék küldetéseket gyakom mert a priboi reggel óta nem jött le.<#falbav> szar a netem... ha van csak azt mond hogy hol olvashatom el.
szevasztok skacok!!!! ma este 19:30 - 20:00 óra között inditok 1 STALKER servert aki akar jöjjön a következö IP cimre lehet csatlakozni:87.242.32.50 . PASS nincs. Gyertek minél többen!!!!!!
ha arra gondolsz, hogy békésen odasétáltál a kívánságteljesítõhöz, akkor bizony "néhány kép kimaradt a sztoriból". nem tudom, milyen befejezéseid voltak, de ha a titkos labor és az erõmû túlsó oldala sem okozott problémát, akkor bizony ez van. ebben az esetben valami modot kell kipróbálni. (ha viszont eddig csak kívánságteljesítõs végeid voltak, akkor még olvasás terén lesz mit bepótolni, hogy teljes legyen a történet.)
nem tettszett ahogy annyi ideig játszottam s egyszer csak minden eltünik semmi sem ált az utamba hogy megakadályozzon semmi nehézségbe nem ütköztem lassacskán harmadszor. lehet hogy nem figyeltem eléggé s néhány kép kimaradt a storyból de akkor sem volt nehéz.
ej, fiú, te vagy a lol. itt nézted?
Ez LOL. leszedtem 2 trainert és mind a 2 csak az 1.000000000000000000000001 es verzióhoz jó. Ez ultralooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Hi! Ma feltettem ismét s stalkert mert úgy gondoltam hogy újra végignyomom az új gépen de mikor lekezdtem annyira nem tetszett az hogy megint az elejérõl. Nem tud vki vlamilyen money trainert mert feltettem azt az ABC INFERNO mod ot és meg is vannak a fegyverek az elején de pénz nélkül nehéz õket megvenni.
mit értesz az alatt, hogy közönséges? (feltéve, hogy ezt akartad írni <#nevetes1>)
5 oldalt visszamenõleg elolvastam, nagyon megvilágosodtam. Rájöttem mennyi mindenrõl maradtam le, nem tom hogy ez miért van. Lehet hogy mert csak 1 hónapja kaptam meg az alapjátékot, de azt önérõböl az elsõ két fokozaton lenyomtam most kezdtem a harmadikon. A vége egy kicsit kellemetlenül lepett meg mert olyan közuönsléges. vége s nem tudtam folytatni.
nem, csak félrelöktem késõbbre, éjfélkor már nulla az "angoltudásom". ezek szerint megtudom belõle, mi a helyzet vele?
Hannibal King: természetesen nem a majdnem harmincezer hozzászólásra gondoltam, de az elmúlt egy-két hét eseményei-hozzászólásai segíthetnek valamit.
azt nem tudtam hogy 360 oldalnyi anyag van bakker az egy élet mire elolvasom. huha<#help><#help>
Elolvastad az irományát?

az éjszaka folyamán sikerült nekiugranom a priboi-nak. látványos, aggastyán hardver-elegyem jelezte is kisebb-nagyobb akadásokkal nemtetszését, egyszer aztán egy bozótosból elõlépõ stalker látványától úgy lefagyott, hogy csak egy határozott reset segített. másrészt a dús és színpompás növényzet (szerintem) egy kissé gothic3-külsõt kölcsönöz a játéknak, és nem olyan nyomasztó, mint volt (és amiért szerettem). ettõl eltekintve klasszul néz ki, találtam fegyvert, lõszert, kaját, úgyhogy minden rendben. (szidorovics egy kicsit hiányzik <#rinya>)
remélem, ötöst kapsz mindenbõl. de aztán sokat olvasni! <#crazya>
Nagyon köszi az infót, majd ha eggyszer vége lessz a félévnek remélem hogy még ezen a héten akkor igérem hogy végigolvasom az összes bejegyzést de most pillanatnyilag örülök hogy még élek s komputer elé ülhetek. mégegyszer nagyon kösz
(pont az alapjátékban nincs járgányvezetés illetve alvás, úgyhogy sikerült hülyeséget írnom. na mindegy, az önállóság azért még rádfér.)
bakker, még mindig ezen keseregsz? kicsit visszaolvastál volna, akkor a #29210-ben megleled. vagy google, mint ahogy azt tanácsolták. de mivel ma jó napom van, még itt és itt is letölthetõ. remélem, maga a letöltés nem okoz kihívást, illetve legalább egyszer már végigvitted a játékot, és nem ilyeneken akadsz fenn, hogy hogyan kell ki-beszállni a járgányokba, hogyan kell aludni, meg egyebek. (ha mégis, olvass vissza pár oldalt, minden ilyen probléma hússzor ki lett tárgyalva.) <#nezze>
czky
Az 1.0004-es peccsel használom. Elõször Vistán próbáltam, de ott állandóan kidobált, meg alapba 10 fps-el kevesebb volt, mint most xp-n.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

koschwarz
google? könyörgöm, amíg itt siránkozol, már rég megkereshetted volna. most kb. 3 perc alatt megtaláltam a letöltést google-lal...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

<#lookaround> senki sem akar nekem segiteni<#sir>
A távvcsövek csak azokra fegyverekre rakhatók, amire valók. Eleve kétféle van, az egyik az orosz fegyverekere, a másik a NATO cuccokra.
hangtompító csak a pisztolyok egy részére, Viperára, meg a spécin átalakított gépkarabélyokra rakható...

Tedd vissza 1.004-re a patchlevelt, megjavul. Az 1.005-tel hihetetlen sokszor kidob, az 1.004-gyel egyszer sem. Néha valóban beakad,mikor a következõ szakaszt tölti. A sok új cucc (sûrû, hosszú fû, virágok, elszórt roncsok, romok) nagyon leterhelik a motort. ezért is nem lehetett egyetlen hatalmas területtel megcsinálni...

Állítólag a Garbage utáni részeken már nicsn ennyi cucc. Az Agropromban jártam már, ott tényleg ritkásabb az erdõ. A Bar terület bejáratánál vigyázzatok a kutyafalkával. Nagyobb, mint volt, és nem állnak meg a teherautó roncsoknál...

morphologu
Sziasztok. Az miért van, hogy 1.4 patch van fent pár mod és nem engedi, hogy pl. a thunderre feltegyem a távcsõvet, hangtompitót. Más fegyver sem engedi. Lehet valamit tenni?

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE