34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#30413 #30402-re valaki? -
SaGa #30412 Oblivion Lost, Freeplay és Priboi Story modokkal igen. Alapjátékkal nem.
Fogsz egy artefactot, berakod a pisztoly slotba, majd "lősz" vele. Pár másodpercig "kalamol a kezével" a karakter, majd eldobja az artefactot, amiből pár másodperc után olyan anomália lesz, amilyenben létrejött. Azt meg a PDA-ban leírja az enciklopédia... -
SaGa #30411 Az OL modban ez nem fog bejönni, ugyanis van pár kísérője: egy falka tushkano. Azok megtalálnak és jól le is foglalnak, míg a controller is megtalál... -
palm pilot #30410 Ööö, anomáliát lehet csinálni is? -
palm pilot #30409 Htx! Kár hogy anno kötelező volt a ruszki ezért nem igazán érdekelt (ezzel még vannak páran így). :) Mai fejjel már sajnálom. -
#30408 Ez de jó ötlet! Egyszer kipróbálom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én úgy szoktam, hogy amikor meghallom, hogy jön a Controller, abban a pillanatban nyomok egy hátra arcot, odafutok az ajtó mellé, ahonnan kijön (balra soha nem fordul, szal biztonságban vagyok). A kis hülye elindul a folyosón, én meg hátulról szépen agyonlövöm! xD -
SaGa #30407 Controller ellen az Agropromban: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor bemész a folyosóra, rögtön az ajtó után megfordulsz és csinálsz egy anomáliát. Bármilyet. Majd futás be a fal mögé... -
SaGa #30406 Cover Me!
Azaz: Fedezz engem!
-
Shidrovics #30405 nah má meg van nyitva :D -
palm pilot #30404 Vki aki penge ruszkiból: mi az a "prikroj minyá"? Minden 2. szó ez a játékban. :) -
#30403 Te magadnál vagy? -
#30402 Valaki tudna nekem egy mentést küldeni egy picivel a hotel előttről??
Mert én hülye csak mentem mentem azt a kivánságkönél jutott eszembe otthagytam a dekodert és csak pont amiatt toltam végig még1x hogy elolvassam miket mond a hologram de rámentettem a régi mentéseimre :(
-
FoxMurder #30401 Megnyitás, mert meg fog nyitni egy új ablakot.
Ej, de nehéz lesz így, minden lépés után egy hsz.! -
#30400 Eh basszus el is felejtettem milyen nehéz a szarkofág felé vezető rész :( 5másodpercenként mentek. -
Shidrovics #30399 ha csak simán rákattintok akkor csak az jönk ki hogy megnyitás vagy mentés meiik legyen? -
Shidrovics #30398 ok hétvégére meglesz :D kösz minden segitséget (azé nem hétközbenn mert tanulnokm kell :( ) -
palm pilot #30397 A gépi ellenfeleknél számít az általuk használt fegyver pontossága? MErt azt vettem észre hogy a Master stalker és brigádja is ugyanolyan pontosan / pontatlanul lő a távcsöves szarjaival mint a mezei banditák stukkerral. -
palm pilot #30396 1.0005 patch, stalker fokozat. -
FoxMurder #30395 Nem kell semmilyen torrent, csak kattints rá a linkekre. -
Shidrovics #30394 amugy észrevettétek hogy ha sok vodkát megisztok mkevésbé lesztek éhesek? -
Shidrovics #30393 KÖsz magamtól téleg nem jöttem volna rá :( amugy nem tod mien program kell a mod leszedéséhez utoarent jó? -
Shidrovics #30392 miko fog kijönni :O ? -
Kanyhalos #30391 szerintem már várjátok meg az OL2.0-át, azzal úgyis majd újat kell kezdeni -
FoxMurder #30390 Először is patcheld fel a gamét 1.0005-re.
A #30260 hsz.-nél ott van, hogy honnan lehet letölteni az OL-t. Csomagold ki (kicsomagoló: http://www.7-zip.org/download.html) először az 1.3-at, kapsz egy gamedata könyvtárat, amit be kell másolni a játék telepítési könyvtárába. Utána csomagold ki az 1.3.3-at, és írd felül az 1.3 gamedatát vele.
Ezután át kell írni az fsgame.ltx-ben egy sort, a 3. sorának így kell kinéznie (egy false-t true-ra kell átírni):
$game_data$= true|true|$fs_root$|gamedata\
(ez mondja meg a játéknak, hogy a gamedata könyvár tartalmát is használja)
Ezután már el kell indulnia. -
#30389 Aki megvette drágapénzé az nem fogja csak úgy elküldeni neked a kulcsát.:D -
#30388 légyszives segitsetek szeretnék cd kulcsot a stalker multiplayer játékához ! mivel letöltött játékom van ezért nem kaptam kulcsot hozzá
kérlek küldjétek el !!!!!!
KÖSSZ ! -
Shidrovics #30387 hát nem kicsit hanem nagyonn lett legyengitve :D:D:D már ott tartok hogy ezt könnyebbenn elintézem mint egy sznorkot :D:D le fogom tölteni majd az ol legujabbat ha készenlesz :) csak az a baj hogy az előzőket se tudtam feltenni :( nem tom hogy kell feltenni elvégre csak 12 éves vok :( ha tudsz valami segitséget kérlek segits előre is köszi
-
FoxMurder #30386 Már hogyne tudna, csak a vanillában kicsit le lett gyengítve.
A kamerarángatós támadással csökkenteni tudja az életerődet is, agybuzerálásnál pedig először egy zöld, majd narancssárga, végül piros "agy" ikon jelenik meg, a pirosnál már csak másodperceid vannak hátra, mielőtt bezombulnál. Csak az OL-ben jóval erősebb lett a controller, kisebb zárt helyen, ahol nem tudsz távolságot tartani tőle, elég könnyen elintéz. -
Shidrovics #30385 jaja amugy a kontroller gyakorlatilag a vanillábann nem is tud nekem ártani??? :O:O:O -
FoxMurder #30384 Gyakorlatilag game over, vagyis meghalsz, kapsz egy sima halál animációt, ilyenkor nincs járkáló zombi animáció. Velem már előfordult, hogy egy BRT-t vezetve kerültem bele a controller aurájába, de nem haltam ki a járműből, hanem a "game over" felirat után (gondolom a controller utasítására) zombi-énem elkezdte vezetni a járgányt a legközelebbi ellenség felé. De nem jött össze neki a gázolás, mert beleakadt valami tereptárgyba. -
768x576 #30383 Köszönöm. ki fogom próbálni. -
Shidrovics #30382 én vanillábann nyomom és mien ha zombi leszel?? -
Shidrovics #30381 mibenn nyomod? én 1.4 alapjatek -
palm pilot #30380 http://64.233.183.104/search?q=cache:qJ5pRq-LGd0J:stalkerfansite.extra.hu/stalkerfansite/page.php%3Fid%3D82+oblivion+lost+1.3&hl=hu&ct=clnk&cd=8&gl=hu&lr=lang_hu -
Szabis #30379 Nem tudja valaki az oblivion lostot honan lehet letölteni????? -
Kanyhalos #30378 Mert nem elég a koordináta, kell game vertex id és level vertex id is, valamit a brainlabot szerintem hagyd békén, a többibe menni fog, a szarkofágban meg limit is van amennyit spawnolhatsz, szal ki kell törölnöd néhány monolith stalkert, és a helyükre mutánsokat tenni, én is így csináltam, másképp nem műxik.
X18ban nem volt semmi gond, de oda is kell lvid és gvid.
Annak kiiratásához mod kell, pl a ZRP Mod, keresd meg a GSC Fórumon azt a topikot hogy "How about a joint effort for fixing stalker", NatVac a készítője. -
768x576 #30377 Áhhh. A francba. Nem tudom megállni hogy ne kérdezzek.
Hogy van az hogy minden „mutant” játszik a kezdő escape, garbag, stb pályán. De az utáni pályákon pl. brainlab, yantar mapon kilép invalid vertex id-vel. Mind xrSpawner, mind acdc.pl esetén.
Az angol tudásom elég ködös, épp ezért kérdezem hogy melyik scripts-be kell <belepiszkítani>? Ha előröl kellene „felépíteni” a spawn fájt, akkor tárgytalan. Csak annyit mondjatok hogy egy halandó tag belevághat –é.
Vagy hagyja a szakemberre?
-
FoxMurder #30376 Ez tényleg működött a vanillában, de próbáld csak ki az Oblivion Lostban is, mire odaérsz hozzá, simán zombi leszel. -
palm pilot #30375 Próbáltam lerohanni is, de akkor nem jött be teljesen az ajtón, megállt a kapuban és onnan buzizott. -
Brother Caine #30374 Arénában nem érdemes testfelületre célozni,mert csak az első golyó lesz pontos(valóságszerű ballisztikai programozás,az X-ray motor egyik sajátossága),ergo a headshot a tuti.