34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • 768x576
    1000 bocsánat! Az ol modban jól van a fegyver. Én hülye. 1000 bocs.
    Na jó, lekopok szépen csendben.
  • 768x576
    Ja a lényeg. Esek a shootok nem az OL modból valók. De ott is ezekkel a pozíciókkal vannak megadva az értékek. Pl. „position = 0.026, 0.132, 0.06”
  • 768x576
    Ne haragudj, lehet hogy az én hibám. Éppen ezért kérdeztem.
    Tudom hogy szar a képek minősége, de a lényeg látszik.

• Kanyhalos
    a gsc patchek semmit se javítanak, az mind hulladék, mi csináltuk meg az összes fixet amit az előbb felsoroltál, más modból való mentés nem megy vele és a float32 sem
  • Kanyhalos
    akkor a kurva isten bassza meg azokat a fegyvereket mááááááááááá

lécci mutass screenshotot ha kérhetem
  • 768x576
    Na megint egy kis semmiségért zavarok.
    Valaki meg tudná mondani hogy a minigun és TOS34 puska, 3rd nézetben nálatok is el van csúszva a karakterhez képest? Ez persze csak akkor zavaró ha valamelyik npc kezébe adom, lebeg a fegyver mellette, előtte stb.
    Előre is köszi.
  • FoxMurder
    Kanyhalos!
    Én is szinte hiányoltam a két bloodsuckert a Burer után (persze nem közvetlenül a videó után), ha a visszaúton valahol később találkoznánk vele, teljesen jó lenne. Ja, és hol vannak Burer segítői? Régebben több dwarf szokott lenni a lenti teremben, azokat is kivágtad?
  • horthy
    És az anomáliákba belemenő Stalkerek ? Tüzbe lerakott Stalkerek bug is ki van javitva ? 1.006 orvosolja-e ezeket a hibákat ??? Ja és 1.005-ös kimentések használhatok-e hozzá és float 32 mod ?
  • Kanyhalos
    Tréder modnak semmi értelme, mivel a Barkeep árul mindent, viszont így az új fegyvereket nem fogod tudni megvenni, csak párbeszéden keresztül, úgy meg rohadtul drága, viszont ha visszateszed az én trédereimet akkor új game megint.
    Engem nem érdekel, csináljatok amit akartok, de ha összevonjátok más modokkal és nem lesz jó valami akkor én nem tudok segíteni.:)
  • Ombika
    Mikor jott ki egyaltalan 1.0006?!
  • zsotee
    Köszönet a segítségért!
    Amugy az 1.0006-al tökéletesen megy a OL 1.3.3, és a trader mod is. Együtt nagyon királyak:)
    Nagyon jó ez az OL, csak ajánlani tudom mindenkinek.
  • SaGa
    Kár volt. Jó kis adrenalinlöket, amikor az ember magához tér a "filmezésből" és szembe találja magát két csápossal...
    Volt pár kisérletem, mire sikerült úgy lerakni 2 anomáliát, hogy az egyik a Burert, a másik ezeket a kis aranyosokat tegye hidegre, de én el tudjak köztük osonni...
  • Kanyhalos
    köszi SaGa. amúgy az 1.3.3.ból kivettem onnan a 2 bloodsuckert, mert meguntam hogy sokan reklamálnak miatta.:)
  • SaGa
    Pl az előző teremben van egy tűzgömb (Fireball) artefact. Azzal.

Berakod a pisztoly slotba, majd "lősz vele". kb 4-5 másodpercig fogatja a kezében a karakter, majd eldobja és újabb 1-2 másodperc után átalakul anomáliává. Rád is hallos hatású lesz, ha belegyalogolsz...

Készülj fel, mert amint kifekszik a Burer, lesz 2 bloodsucker is. nehéz terep...

Megj: az egész le van írva a PDA-dban, ha beszélgettél is a kocsmárossal, nem csak átrohatnál a dolgokon...
  • zsotee
    ok, de hogyan lehet anomáliát létrehozni? Mert ott a teremben nemigazán találtam semmit ami anomália lenne, vagy anomáliát csinálna.
  • Kanyhalos
    anomáliával
  • zsotee
    Oblivion Lost 1.3.3-ban hogy kell megölni azt a (csukjás)lényt ami az áttetsző gömbvillámhoz hasonló lény helyett van Dark Valley-ben?
    Hiába lövöm eredménytelen..
  • FoxMurder
    2008. aug. 29-ére mondták a tiszta időt.
    Ha utálod a halál "effektet", töltsd le ezt a modot, ebben biztosan nincs ilyen:
    http://www.fpsbanana.com/games/949
  • 768x576
    Hello!
    Igazad van. 720x576 a DVD, de én csak PC-én nézem. Ha meg úgy hozza a sors hogy DVD-én kell, akkor átkonvertálom.
    Szerintem az ősrégi VHS kazetták esetében, nem lehet (érdemes) beszélni a minőségről. A konverzió miatti különbség, ilyen minőségű felvételen
    nem igazán látszik. Viszont egy jó forrásnál már érdemes erre gondolni. De végeredményben nálad a pont. :-)
    on.
  • sevendoor
    nem PDA, pendrive, és ott van a térkép mögött
  • AnarchiZerg
    Sziasztok!
    Lenne tőletek egy kérdésem mert el akadtam a stalkerben!
    Van az az alap szitu mikor strelok búvóóhelyét kell meg keresni !ezzel nicsn is gond mert meg találtam meg be másztam meg mniden de kéne találnom egy PDÁ-t ami rohadtul nem akar előkerülni!Olvastam végigjátszásba hogy valami térkép mögött van de ijesmit se találtam!Vagy pedig lehet hogy csak lsuta volt be tölteni a gép de ebbe még az is vicces hogy a játék eredeti!Szóval ha esetleg van ötletetek lécci segítsetek már.Előre is köszönöm és további szép napot:)
  • zsotee
    1.0006-os patch mellett használható az OL 1.3.3?
    A trader mod-ot tudom használni OL mod-on belül vagy az teljesen különböző, és nem lehet keverni a kettőt?
  • SaGa
    off

Ilyen felbontást az asztali dvd playerek nem igazán játszanak le. Asszem 720x576 a max a legtöbbnél... Úgy ne járj mint én. A tv kártyáról én is ilyen felbontásban vettem föl a műsorokat, majd konvertálhattam át, mert nem volt min lejátszani a PC-n kívül. Az meg helyből ront a minőségen.

on.
  • 768x576
    Rendben megnyugtattál. :-)
    768x576 az a felbontás amiben a videó-anyagot pl. VHS digitalizálom. A Vdub-ban ez a legnagyobb elérhető felbontás PAL-ra.
  • Ombika
    Errol majd kerunk friss infokat is,hogy milett a vege es ,hogy mikorra varhato esetleg! Azaz varjak e 1.1.3 elkezdese elott ! :) Koszi ,sok siekrt!
  • Csuhai G
    Egy OL magyarításnak én is nagyon örülnék.. :)
  • FoxMurder
    Már nagyon úgy néz ki, hogy lesz OL magyarosítás. Ha a .f.i. csoport áldását adja rá, akkor publikus is lesz. :-)))
    Ha nem, akkor csak nekem lesz magyar OL-em, és annak, aki magának lefordítja.

768x576 (ez meg milyen felbontás :-)?): a honosítás ötlete már korábban eszembe jutott, nem te vettél rá, ne legyen bűntudatod. Amúgy nem vagyok fejlesztő, csak elkezdtem átírni magyarra azt a 18 db xml fájlt, amit Kanyhalos megváltoztatott a vanilla verzióhoz képest.
  • 768x576
    Látom hogy sokan felfigyeltek erre a honosítási ötletre.
    Bocs hogy beleszóltam. Én nem akartam + munkát adni a fejlesztőknek, részemről ez csak feltételezés volt. Más. A wincheaster1300 hit impulse, szándékosan 250?
    Mert ez az érték elég hollywood-i. Mondjuk a TOS34 65-jéhez képest. Nem akarok kritikus lenni, csak kérdezem.
  • TSL16b
    Szinte biztos, hogy lesz. Úgy néz ki, a FoxMurder-féle special edition lesz beleépítve, ami a ·f·i· csoport magyarításán alapul, de közben átesik némi revízión.
  • theodor
    "effekt" XXXXXXXXXXxxXXXXXXXXXX
  • theodor
    Mikor lelövök vkit a gameben azt hiszem hogy nem is 2008ban járok. Szinte visszarepít a múltba az az effekt ahogyan meghalnak meg találatot kapnak az emberek...
  • theodor
    Mikor lesz már tiszta az ég? Elég Régóta bevan már borulva ezzel a stálkereel O.o
  • Ombika
    Most akkor lehet lesz OL 1.3.3. honositas vagy nemertem?!
  • FoxMurder
    Ha 1.3 vagy afeletti OL-el kezdted el a játékot, akkor nem vesznek el a mentéseid, nem kell új játékot kezdeni az 1.3.3-al. Az egész kb. 333 MB.

Én Kanyhalos GSC fórumos aláírásából szedem az OL-t, az a tuti. Mindkettő zipet le kell tölteni, az OL 1.3 az alap, ezt kell felülírni az 1.3.3 tartalmával:

OL 1.3
    OL 1.3.3
  • kr1szmester
    Te honnan szedted le és mennyit foglal? :) Nekem szerintem a sima OL mod van fent. És a mentések gondolom elveszenk igaz? -.-"
  • hartman76
    Beállítottam 4096 Mb-ra és semmit sem változott. Annakidején XP-én, AMD X2 4600, 2 GB DDR400, X1950 XTX, alatt semmi ilyen nem volt, 1280x1024
    ben szépen futott.
  • sevendoor
    Minek crack, én nem használok, daemon Tools, minden opció bekapcsolva, oszt hajrá.
  • Kanyhalos
    Én azért nem csináltam sose magyarosítást, mert ugye eleve angol nyelvű a játék, aztán csak néhány xml-t átírtam és ez a része le volt tudva.
    Meg amúgy nem is gondoltam hogy ennyire szükséges lenne a magyarosítás így egy évvel a megjelenés után is, de ok. Ha jól tudom FoxMurder elkezdett egy magyarosításon dolgozni, nem tudom hol tart vele és hogy mikor lesz belőle valami.
  •  Evil
    FAQ ban irja a spawolásra a megoldást virtuális memoria növelés...
  • Rollee
    Sziasztok valaki tud küldeni crack filet a játékhoz?