S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pont ez a baj az említett modokkal: ûbertápos fegyverek, végtelen hurcibálható tömeg, stb... minek?

Mindegy, nincs mögöttük semmi érdekes...

Sadist
Elmész Army Warehouseba a Freedom fõhadiszállására, bemész a bázis fõkapuján, át a hídon, majd balra fordulsz és a második barakk végében az egyik matracon lesz egy VSS Vintorez.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

vágom de hol juthatok hozzá???
svédcsepp
pacsker

Biztos volt már szó róla,de nincs türelmem keresgélni.Agyperzselõnél mi a számkombinációja a bunkerben az ajtóknak?

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Ez egy nagyon összetett mod, a jobbik fajtából😊
Melegen ajánlom,most még forró!

Ezt nekem részletesebben is elmondanád,én nem találtam ottan semmit😞

hol lehet megszerezni ezt a priboi sztoryt egyébként lenne szives valaki felvilágositani hogy ez a priboi valami expanzio vagy valami más hálásan köszönom a segítseget elõre is.
Sadist
Army Warehousenál egy barakk hátuljában.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

czky
Nem rossz ez a Priboi story, leszámítva, h hihetetlenül tud akadni.
Másik baj, h néha kidob amikor lelõnek.
Következõ problémám, h hol a rákban van az a CNPP blueprints????<#vigyor5> Valaki árulja el, nincs kedvem keresgélni!<#alien>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

10 perce kezdtem a játékot... leghamarabb hol lehet vele találkozni??

Sadist
Veszel, keresel, lopsz.

Hali. hogyan lehet a játékban mesterlövész fegyvert szerezni?

Sadist
Semmi, játékban maradt felvehetõ cucc, semmi több.

svédcsepp
pacsker

Most,hogy van megfelelõ vas feltettem a gammát.Találtam egy gitárt meg ezt

A játék folyamán lesz ennek valami jelentõsége?Azt látom ,hogy rádio...

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Elfelejtettem hogy mindkettõ csak a V1.0004 -es patchel mûködik, és nem ajánlok mellette futtatni semmilyen más modot a 100%-os mûködés érdekében !
Sziasztok! na szóval :

Akinek nem megy a Priboi Story vagy az Oblivion Lost, vagy akár újdonságra vágyik annak ajánlom az alábbi két modot kipróbálni :

Az egyik a Faiakes v2.4 nevû mod, amivel jelenleg is játszok. minden fegyvernek új textúrája, hangja van, a pályák át lettek textúrázva (nekem tetszik) ugyanúgy vannak benne új szörnyek, szinte minden ami az Oblivion Lost-ban is, és kellõképpen nehéz a játék vele. Nincs minden hulla tele lõszerrel és felszereléssel, a fegyverek és lõszerek drágák (ahhoz hogy legyen lõszered minden hullánál talált fegyverbõl ki kell szedni a lõszert), ellenben a kereskedõ fityingekért veszi át tõled a talált cumókat.
A kereskedõknél szinte minden kapható (vannak fegyverek, melyek nevében szerepel a "CHEAT" szó, ami 60-80 RU között megvehetõ és mindennél ûbertáposabb), automata, megnövelt tárkapacitású pisztolyok, módosított AK-k, (még mesterlövész puskává alakított is, ezeket nem lehet módosítani, de nem szimplán távcsõvel ellátott darab, hanem sokkal erõsebb illetve pontosabb is, és persze drágább is) balanceolt shotgunok (gyengébb de pontosabb), minden ami szem-szájnak ingere.
Lehet még venni ill. találni robbanó hordókat, benzineskannákat, amit felvehetünk, és megfelõ helyen lerakva csapdát állíthatunk az ellennek ami felrobban ha belelövünk.

Akit bõvebben érdekel a MOD az lentebb megtalálja a linket.

------------------------------------------------------------------------
A másik az ABC INFERNO, ami nagyon brutális, igen pörgõssé teszi a játékmenetet. Errõl többet nem is írok, mindent megmutat a videó... 😄
-------------------------------------------------------------------------
Videók:

ABC INFERNO Portals and Gore
S.T.A.L.K.E.R. Blowout horror + Centhron
Faiakes V2.4 Preview

-------------------------------------------------------------------------
LETÖLTÉSEK :

Faiakes v2.4
ABC INFERNO_Fixed

Enjoy...
Hello!

Az lenne a kérdésem h hogyan lehet állítani a "shadow quality"-t az option menün kívül? Felrakta magár koxra és nem engedi h állítsak rajta...
Thx elõre is

De össszeakadnak. Mindkettõ új spawn fájlokkal dolgozik, ráadásul az egyik szereplõi a másik idejére már meghalltak, eltüntek, megöregedtek, azaz nem lesz jó keverni a kettõt.

Magh
Leszedtem én is, de elõbb végigviszem újra Oblivion Lost moddal. Amúgy nem akadnak össze, ha mindkettõt feltszem? 1.0005 van jelenleg.

itt ülök egész nap a gép elõtt, az új modok miatt mostanság nem csak 2 hétig,hanem akár 15 napig(hehe) is sláger lehet,de nem vállalnám😄

Felrakod a játékot, majd az 1.004 petchet, ez után meg elindíto a Priboi_Setup.exe-t. Megtalálja a telepített játékot, nem kell változtatni semmit a telepítési útvonalnál...

Az elsõt. Ami az elsõ ; után van, az már nem érdekes, mintha ott sem lenne. Az LTX-eket beolvasó sparser csak az elsõ ;-ig olvassa a sorokat (minden sort külön-külön), ami mögötte van, az megjegyzés...

SagA..

de az elsõ, vagy második számot kell átirni???
Sziasztok,

A PRIBOI -t 1.0004 után csak simán a játék fõkönyvtárába kell telepíteni???
Semmi hókusz pókusz?

Köszi a válaszokat

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Pontosvesszõ van köztük. Az a "megjegyzés" jelzõ, azaz a pontosvesszõ utáni érték nem számít. Gondolom a teszt során használták a nagyobb értékeket...

Hello
nem akarom nagyon átirni csak pl igy korrigálnám hogy nem tudok felmászni a konténerekre mint valóságban, hanem akkor legalább felugrok...Amugy az actor.ltx-ben ahol az ugrást akrom átirni, a régiekben egy szám szerepelt(alapban 6) amit átirok ...a mostaniban viszont 3 szám, egymástól elválasztva egy sorban..ezt hogy irom át?????
Minden mod ugyanúgy mûködik: a megadott változók értékét ha átírod, akkor változnak a tulajdonságok. mindegy, milyen mod...

Ha tehát nem tetszik, akkor átírod a kívánt változók értékét amire akarod. Ami gondot szokott okozni, ha valaki egy egész ltx fájlt lecserél egy másikra, és nem hasonlítja õket össze, mi az eltérés. Így olyan változót is átírhat, aminek másra van hatása, esetleg töröl valamit, ami a mod mûködéséhez kell. Ha csak a súlyhatárt és az ugrás erejét írod át, azzal nincs baj, csak a "realitást" viszi el arról a szintrõl, ahogy azt a mod készítõje gondolta...

SaGa.

ebben a modban(Priboi) is ugyanugy kell átirni az ugrás magasságát, és a sulylimitet?? kicsit nagyobbat akarok sugrani, mivel az elhagyott lakokocsikra nem tudok feljutni ha pl. kutyák elõl menekülök .. a valóságban ugye felmászok, de ez itt nem megy.....
Ja: a sztori és a környezet nagyon eltérõ, oda kell figyelni mindenre, amit mondanak, meg amiket találni lehet a terepen. Ha igaz, kicsit nagyobb lett a terület...

Nem vállalom, de köszi a bizalmat...

Úgy tûnik, az 1.005 patch kissé bugos. Legalábbis nálam kicsapta a játékot az este 3x az asztalra. Az 1.004-gyel ilyet nem csinált egyszer sem...

A Priboi Story nagyon szép lett, de készüljön fel mindenki arra, hogy esetleg vissza kell venni a video részletességbõl, annyi új cucc van a terepen. A fû sûrûbb, hosszabb, tele virágokkal, a kopárabb helyekre erdõk nõttek és ez mind viszi a teljesítményt. Vigyázat: a kistermetû dögök kihasználják a hosszabb és sûrûbb föüvet. Nem látszanak benne...

A float32 nem ajánlott hozzá. Mivel látható a Nap, a float32-vel érdekes effektek jöhetnek elõ...

DJ Skyline
nem vállalta
gyuri te mennyire vagy aktív, meg mennyire szereted a játékot? mert ha most sláger nálad 2 hétig, akkor inkább más kapja meg 😄

DJ Skyline
írok neki aztán meglátjuk

bezony, SaGa keni-vágja a témát, õt kéne megfûzni. feltéve, hogy van erre ideje és energiája. <#worship>
én szívesen vállalkozok,de úgyse adjátok nekem😄

Saga mester...? <#email>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

DJ Skyline
srácok, valaki szeretné átvenni tõlem a topikot? már kb 3x írtam a modiknak hogy leadnám Hassan B-nek! olyan ember jelentkezzen, aki aktív a topikban, stb

pfff, driver directx probléma lehet nem tudom,minden gépnél más miatt vérzik

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

hy!
haver kölcsönadta a játékot és megpecseltem 1.0004-ig,új játék,felveszem az elsõ küldit és utánna mikor kifagy a gép
mindent levettem minimumra és akkor is.

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Ha régebbi géped van akkor érdemes mert nálam észrevehetõ gyorsulást produkált a framerateben.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

megpróbáltam,de most meg csak úgy spontán kifagyott kb 15 perc játék után😞
ma még megpróbálom egyszer,ha nem lesz jó most sem,akkor elkezdek babrálgatni a fájlok között😊

koschwarz
milyen jó, hogy az 1.005-öt már nem is akartam feltenni, annyira nem láttam értelmét. a bf2 óta tudom, hogy nem minden patch javít a játékon. bár az 1.005-össel biztos nincs baj, de annyit meg nem javít, amiért érdemes lenne felrakni. multizni meg úgysem fogok.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Egyébként tévedtem: föl se megy, mert ellenörzi a patch meglétét.

Roger6
Ez gyors volt... Köszi!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Felmegy, de nem mûködik. 1.0004 javasolt és tesztelt, az 1.0005-tel nem mentek végig rajta. Elvileg azzal is kell mûködnie, de csak az 1.0004-gyel garantált...

Roger6
A Priboi Story mûködik patch nélkül? Nekem 1.0 verzióm van meg, arra felmegy?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem kellenek a korábbi patchek, csak az, amire pecselni akarod...

Nálam nem fagyott ki, csak elfelejtettem menteni és kiléptem, majd holnap kezdem elölrõl 😄
Akkor ne halj meg! 😄

no,meg van az elsõ bug,amikor meghalok,és game over felirat van,akkor kifagy a játék😞