34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
SaGa #30333 Amúgy az, hogy milyen lőszert dobnak átlagosan, pálya függő. Az Agropromtól felfele már bőven lesz AK-ba aló cucc is a banditáknál... -
SaGa #30332 Ha lát valaki akció közben, akkor tudják, hogy te voltál, ha nem, akkor nem. Ezzel együtt: nézd a kistérképet a képernyő bal felső sarkában. Ha pirosra váltanak, akkor sikerült magadra haragítanod a csapatot.
Ha eleve piros volt, akkor mindegy, nincs olyan, hogy kevésbé, vagy jobban haragszanak. a piros pöttyök, illetve azok, akiket nem látsz, de tudod, hogy ott vannak valahol*, mindig lőni fognak, ha megközelíted őket.
*
A kistérkép alsó sarkában lévő szám a környéken található aktív pda-k összes száma. Ebből levonod a látható sárga és zöld pöttyök számát, megkapod, hágy olyan ellenséges gyalogos van a környéken, akiket még nem fedeztél fel. Lelövésük után 1-3 prcig még működik a pdajuk...
A zombik pda-ja már kimerült, őket sehogy se látod a térképen. -
SaGa #30331 A specnazosoknál nem AK, hanem Obokan van, de semmivel sem jobb, mint az AK. -
palm pilot #30330 Kiegészítés: valamelyik oldalon írtak specnazos kommandósokról, akik akkor jönnek ha sokat gyakok katonákat. Ilyeneket is levadásznék, gondolom jobb cuccaik vannak. :) -
palm pilot #30329 Ha hangtompítós fegyverrel lövök, de aztán gyorsan elrakom, akkor mitől függ hogy rájönnek én voltam vagy sem? Időnként mindenki lövöldöz rám, máskor meg akkor is keresgélik a tettest, ha közben lazán kipakolom a hullát. -
palm pilot #30328 Még annyit hogyha a katonákat sokat irtom, akkor felmegy náluk a pumpa és x idő után bedurvulnak, vagy mindig ugyanolyan mértékben ellenségesek, akárhányat is pakolok el? Mert amúgy nagyon jó kalasnyikov (lőszer) források, főleg hogy boltban még nem árulnak ilyet, és másnál (pl. banditák) se nagyon van. :) -
palm pilot #30327 Ok, htx. -
SaGa #30326 A Priboy Story-ban helyből katona vagy. A többire nem tudok... -
Shidrovics #30325 amugy nincs olyan mod amelyikben be lehet állni monliitthnek katonának banditának stb... ?
-
Shidrovics #30324 ok -
SaGa #30323 Újratermelődnek, de nem hagynak békén. Ha nem mész hozzájuk közel, akkor nem bántanak, de alapból ellenségesek.
Egyedül a híd alatti első csapat az, akik nem bántanak, ha elrakott fegyverrel közelítesz hozzájuk, mert a főnökük lefizethető. Ha ezeket kiirtottad, a következő csapat már nem lesz ilyen békés...
Lejjebb már felsoroltam, kik ellenségesek. Azok mind lőnek rád, ha elég közel mész hozzájuk... -
Shidrovics #30322 ja és a katonák ujratermelödnek de ha nem piszkálod őket minden nap akkor ők is béknhgynak téged
-
Shidrovics #30321 szerintem ha az őrjárat jön tovább feléd akkor menekülj be a faluba és a többi stalkerrel együtt már könnyen elintézitek őket én is ezt csináltam:D csak azért te is alaposann sorod őket mert akkor lehet hogy a falubannn lévő stalkerek megkedvelnek :D amugy sok szerencsét -
palm pilot #30320 Kézigránáttal hamar kipusztult a brigád. Szedtem rakás kalát meg skulót, még a bázist is kipucoltam. Így is marad végleg, vagy újratermelődnek a katonák? Amennyiben igen, megint jönnek a falu ellen, minden nap? -
palm pilot #30319 A kezdőfalutól délre leszedtem a 3 őrjáratozó katonát, erre megindult felém vagy 20 másik. Na azokból az egyiket vagy 20x headshotoltam, és még mindig mozog. Ezek ilyen halhatatlanok? Meddig jönnek utánam? Visszafordulnak egy idő után, vagy legyakják a falut, vagy milesz?
Ez a déli őrjárat amúgy mindig gondolkodás nélkül tüzet nyit rám, vagy csak miután az északra levő vasúti híd alatt kinyírtam a 4 őrszemet? Mert a vonatos őrök ugyan pirosak, de lehet velük beszélni, ezekkel az őrjáratosokkal egyáltalán nem lehet? -
palm pilot #30318 Gondolom olyan mint a San Andreasban a befejezés után: cél nélkül lehet mászkálni. -
taksony #30317 szevasztok, kérdésem lenne:
- az ol mod 1.3-ban a true ending-el befejezve van FEREPLAY ??? vagy csak ha feltettem az ol 1.3.3 patchet, mert ha felrakom a patchet akkor nemindul a game...
- és pontosan mit takar a FREEPLAY ???
Köszi szépen előre is... -
palm pilot #30316 Oké, akkor a vasúti híd alattiakat lelövöm. :) Köszi. -
SaGa #30315 A három őrjáratozót inkább ne bántsd, mert kivonul az egész alegység és rendet vág a faluban. Majd ha már lesz rendes fegyvered meg elegendő lőszered és egy jó védőruhád.
Amúgy a katonák ellenségesek, a rablók, zsoldosok és a monolith kultisták szintén. A többiek semlegesek vagy barátiak, míg magadra nem haragítod őket. -
SaGa #30314 Akit piros pötty jelöl a kis térképen, azt lőheted. Akit sárga vagy zöld, azt nem kéne. A fehérek meg már halottak...
Amúgy fontos feladatot általában a kereskedők adnak, illetve üzenetet kapsz arról, kit kell megkeresned egy adott szituációban. Na őt ne lődd le... -
palm pilot #30313 Ezek a hidas csókák akarnak lehúzni 500 zlotyira hogy továbbmenjek, akkor jól teszem ha fizetés helyett lövök? :) -
palm pilot #30312 Hogy konkrétabb legyek: katonákat pl. szabad ölni? A kezdőfalutól délre is van vmi bázis, jönnek hárman őrjáratba, azokat pl hátulról leszedném, feltéve hogy nem jön vmi büntetőkommandó, vagy később pont miattuk nem kapok meg egy küldetést. -
palm pilot #30311 Jó, az odáig ok. :) Megkíméltem a földön fetrebngő csávót is a tábor mellett, bejött a faluba meg adott missiont. De azt honnan tudhatom hogy akit most kinyírok mert egy senkinek látszik, az 2 chapterrel odébb nem ad vmi fontos / hasznos küldetést / cuccot? Nem szeretnék lemaradni semmi jóról. Olyan ez mint a Gothic, ott is el lehetett vágni magad alatt a fát, aztán kezdhetted előlről. Nos ez az amit nem szeretnék. -
#30310 ne kaszabolj le minden szembejövő embert AKval -
palm pilot #30309 Azt honnan lehet tudni kit nem szabad kinyírni, mert VIP csávó? -
SaGa #30308 Nem. Többször is kinyírhatod őket, mert naponta jönnek helyettük újak...
Az igazán fontos küldetésekhez tartozó szereplők kinyírása nem előnyös, de nem fog miatta meghiúsulni a végigjátszás, mert a hullák csomagjában mindig meg lesz a szükséges infó. Azt viszint mindenképp el kell olvasni, meg a beszélgetésekben elhangzottakra odafigyelni, hogy ne rossz végét válassz majd annak idején...
-
palm pilot #30307 Most kezdtem a Stalkert, kérdésem: lesz-e később valami hátrányom (nem kapok meg vmi küldetést / cuccot) abból ha a felrobbantott vasúti híd alatti 4 fős katonai őrséget kinyírtam? (Jobb az AK mint a stukker. :)) -
#30306 Freeplay, Faiakes, Oblivion Lost modok má megvótak! Olvasni meg nem tudok! :P -
Kanyhalos #30305 Hát de mire használnád a kutyákat? Szerintem felesleges.
Mizu a magyarosítással amúgy? Miután letörölted a scripteket és az ui-t, utána már jó lett, ugye? -
FoxMurder #30304 Minden csak egyensúly kérdése. Onnantól, hogy a a kutyák barátságosak lennének, ugyanannyi pseudodog és macska, esetleg más, húzosabb mutánsok spawnolnának velük együtt (ellenséges viszonyban lennének a kutyákkal), meg lehetne olyan, hogy csak a sima, barna kutyák lennének barátságosak, a többi nem. Úgyse érnél velük sokat, a leggyengébb mutánsok a zónában a macskákkal együtt. -
Kanyhalos #30303 Hát jáccál moddal meg olvass régi híreket.:) -
Kanyhalos #30302 hát...elméletileg meg lehet csinálni, de túl nehéz, és egy idő után uncsi lenne hogy ott a sok kutya és nem támadnak.
ez még 2002-ben kitalálva, akkor még a Zóna egyben volt, nem volt sztoriline sem, full freeplay, stb... :F -
#30301 Tök állat! 9x vittem végig eddig a játékot, de fingom sincs miről beszéltek! xD -
FoxMurder #30300 Akkor ez is olyan fícsör, mint pl. az izlom, ami - ahogy a fordítás alatt kiderült - képes lett volna szóba állni a játékossal, mint normál ember (köpenybe rejtette volna a hosszú karját, hogy ne legyen felismerhető), aztán egy váratlan pillanatban, amikor hátat fordítasz neki, izlomként megtámadott volna.
Pedig nem lenne rossz egy dwarf-okat spawnoló hely, pl. Burer leölése után magában a laborban lehetne pár dwarf, vagy a labor feletti épületekben is, az úgy is egy üres hely Burer kinyírása után.
Azt nem lehet megcsinálni, hogy Burer kinyírása után a kutyák barátságosak legyenek veled? Vagy én majd egyszerűen csak átírom a game_relations.ltx-et. :-))) -
Kanyhalos #30299 Azé szedtem ki a dwarfokat, mert utánaolvastam, hogy a bétában úgy lett volna hogy ő soha nem jön fel a felszínre, és a dwarfok se mennek le hozzá, telepatikusan irányítja őket a föld alól, és olyan kemény hogy hatalmas sziklákat képes megmozgatni, és ha kinyírod, akkor a kutyák többé nem támadnak rád, mert az ősi ellenségük Burer.
Ez szintén egy kivett feature, köszönjük a gsc-nek.:( Ennyit tudtam tenni ennek érdekében, hogy azt a mocsok dwarfot odaraktam a poltergeist helyére.:)
Amúgy itt az eredeti cikk akit érdekel: /2002/ - akkor még stalker - oblivion lost volt a címe, nem shadow of chernobyl:
Deep underground there is a cruel dwarf genius called Burer, the master of dwarfs. He lives deep in bunker never ascending to upper levels of his dungeon quarters. Burer possesses top powerful telekinetic gift and can raise very large objects into the air (rocks, metal girders etc). Dwarfs have never come down to Burer, they always received orders via telepathy. Burer is rumoured as a super-ruthless maniac genius among dwarfs. Stalker's objective is to eradicate Burer to gain support of the dogs.
The combat will take place in dirty, neglected and dark Burer's bunker, 100-square-metre large. Extensive telepathic communication and Burer's intimidations await stalker in the fight.
-
IFOR #30298 köszi -
FoxMurder #30297 http://www.7-zip.org/download.html -
IFOR #30296 Kanyhalos..letöltöttem az OL 1.33 -at mivel van ez tömöritve???????hol van hozzá kicsomagolo?
-
FoxMurder #30295 Az OL 1.2-ben a Burer alatti teremben 3-4 dwarf is volt, én arra gondoltam. 1.3-ban már csak Burerrel találkoztam. -
SaGa #30294 A több dwarfos terem kicsit korábban van. Ott, ahol a poltergeistek is kóricálnak. 3 Dwarf, 5-6 zombi, meg a ládahajigálók...