34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • grebber
    Miért ott magyarul feliratozva van?Mert szeritnem nem.
    Végigtolom még1x gyorsan easyn.
  • sparrow35
    Közvetlenül a hologrammos terem elől van mentésem csak, de 1.0-s verziójú, ha így is kell dobj pü.-t, viszont sztem inkább youtube-on nézd meg mit mond a hologram...
  • sparrow35
    Sry de nem igazán használok ilyesmit viszont az OL modra írtad korábban, h most már várjuk meg az újabbat ne kezdjük el elölről az 1.3.-al.. Akkor nem kezdem, de kb. mennyit kellene várni?
  • sparrow35
    Semennyi nem lenne elég, ez optimalizálatlanság... Van olyan ezer éves játék is ami a mai napig nem megy rendesen a legmodernebb pc-ken sem, mivel egyszerűen szarul van összegányolva...
  • palm pilot
    8 GB ramnál még mindig swappelés van. Tökjó... 200 TB talán elég lenne? :/
  • benkoszabi
    üdv. érdemes letölteni az ta módot, amivel vezethetők lesznek a jármüvek? mennyivel könnyiti meg a barangolást?
  • FoxMurder
    Ettől függetlenül meg lehet csinálni a küldetést, a "küldetés elrontva" felirat után a zöldfülűek elindultak a zsoldosok irányába, és miután együtt kinyírtuk őket, Fanatic megadta a jutalmat (legalábbis nekem sikerült OL1.3.3).
  • MedveComa
    PetAd menj oda a hídhoz a küldetés felvétele elött és nyírd ki a katonákat, utána felveheted a küldit, de elötte menteni és ha jó akkor megint. Neken így sikerült:
  • Kanyhalos
    faszomba, elírtam; így értetlen

az a gondom, hogy van 2 .ebk kiterjesztésű e-book fájlom, újrahúztam az XP-t, és elfelejtettem unregezni belőle, most meg nem enged regezni, mert hogy először unregezni kéne, de azt meg NEM tudok. :F
    nem tudja valaki hogy mit kell ilyenkor csinálni?
    Amúgy ez az E-Book Viewer 5.54 program.
  • Kanyhalos
    Az a küldetés bugzik az 1.0 óta, még mindig fingom nincs miért. :-(

OFFTOPIC - BOCSI, DE...
    az a gondom, hogy van 2 .ebk kiterjesztésű e-book fájlom, újrahúztam az XP-t, és elfelejtettem unregezni belőle, most meg nem enged regezni, mert hogy először unregezni kéne, de azt meg tudok. :F
    nem tudja valaki hogy mit kell ilyenkor csinálni?
    Amúgy ez az E-Book Viewer 5.54 program.
  • PetAd
    Amikor jövök vissza cordonba az x18as dokumentumokkal, Fanatic aki Wolf helyét vette át ad egy küdetést, hogy segítsek megölni a zsoldosokat. Amikor arra kattintok hogy segítek megjelenik egy szöveg hogy új feladat, de pár másodpercel később azt irja ki hogy elrontottam a küldetést. Tud valaki segíteni? 1.0005 a játék verziója és OL 1.33-al játszok
  • MedveComa
    Meg lehet adni, hogy honnan vegye az ikonját(inventori-ban a kinézet) a fegyver, vagy csak a unique_items.ltx ben lévők kapnak jelöltet.
  • Hans von Luck
    Koszi szepen! Megprobalom amit irtal, most mar nem akarom ujrakezdeni itt a vege fele...
  • MedveComa
    Köszi Kanyhalos már jó.
  • SaGa
    Ha a játékból tudsz arról, hogy ott a dekóder (találkoztál a Dokival a földalatti búvóhelyen), akkor ki kell nyíljon. Ha ez kimaradt, akkor nem fog. Esetleg gránát bedobálással (az ablakon) ki tudod magadhoz pattintani. Állítólag valakinek már sikerült.
    Ha nem, akkor marad az ajtó (a kódos a szarkofágban) felfeszítése, az biztos működik, én is kipróbáltam. Az alap játékban amúgy sincs vissza út onnan, így mindegy...
  • Hans von Luck
    Szevasztok. Pripyatban, ahol a dekodolo van a szallodaban, nekem nem nyilik ki az ajto...mit csinaljak hogy kiyiljon? Lojek bele...mintha regebben olvastam volna mar itt...
    Pliz segitsetek...
    Ja, a mezei Stalkert jatszom...
  • SaGa
    A netes buli engem sem igazán izgat, mert minden ilyen nagyon hamar XP vadászattá válik, tönkretéve a többiek szórakozását (rpg-vel gyalogsági harcot folytató egyedek az ET-ben pl). Bár a SHOC fegyverzete ennek elejét veszi valamelyest. Nem tudom, mi van a SHOC multi verziójában, de ha pl vannak az AI által mozgatott, ellenséges jószágok a játékosok körül, akkor lehetne belőle jó buli, mert nem csak a tömeggyilokra lehetne hajtani, hanem védeni saját kis szaros életünket a környezettel szemben...
  • Kanyhalos
    "Az oké hogy lesznek új pályák, de a mapperek közül sokan amatőrök, próbálkoznak, én amit eddig láttam nem nagyon voltam elájulva, bár majd kiderül.
    Igazából szerintem már annyira nem fontosak az új pályák se, mint amennyire érdekes lett volna mondjuk tavaly nyáron.
    Én inkább az npc AI-n dolgoznék pályák helyett, de abból scripteléssel túl sokat nem lehet kihozni."

--ezt a shoc-ra értettem:-)
  • Kanyhalos
    Hát, nekem is kétes érzésem van a CS-vel kapcsolatban.
    Azért lehet jó, mert van náluk sok feature, amit nem tettek bele a shocba, és most talán pár dolog visszakerül, de Anton mondta hogy nem minden, olvastam vhol, nem emléxem pontosan.
    Viszont pl nem lesz benne Pripyat, nem lesz Burer/Dwarf, se Zombi, se semmilyen kimaradt dolog nem kerül vissza, és majd nem lehet átportolni a shoc-ból semmit, ez biztos mert olyan mondta aki a CS-n dolgozik.
    A régen beharangozott Oblivion Losttal már soha nem fogunk játszani.:-(
    Az oké hogy lesznek új pályák, de a mapperek közül sokan amatőrök, próbálkoznak, én amit eddig láttam nem nagyon voltam elájulva, bár majd kiderül.
    Igazából szerintem már annyira nem fontosak az új pályák se, mint amennyire érdekes lett volna mondjuk tavaly nyáron.
    Én inkább az npc AI-n dolgoznék pályák helyett, de abból scripteléssel túl sokat nem lehet kihozni.
    Azt mondták az AI sokkal sokkal jobb lesz mint a shocban, és ugyanúgy moddolható lesz, net meg nem érdekel, mert sose multizok, az nem az én világom.
  • SaGa
    Az attól is függ, hogy milyen hardver igénye lesz a CS-nek, illetve mennyire lesz jó az AI és a NET lehetőség...

A SHOC jól kiegyensúlyozható SP módot hozott, sokadik végig játszásra is lehet újdonságot találni benne. Drukkolok a fiúknak, de általában a második részek nem szoktak ilyen szempontból beválni...
  • grebber
    Mentést nem találtam seholsem :(
    Most ugorhatok neki 4-edszerre hogy a fene vigye el :(
    Kurva zöld hologram nagyon érdekel miket ugat mert elmondja miért van zóna elvileg.
    Mert 3 végigjátszás alatt nem igazán értettem meg miért is vannak a dolgok!
  • Kanyhalos
    Hát majd gondolom lesz valamikor, nem rögtön az tuti.
    Lesz benne minden ami az OL modban volt eddig, de most már az AMK Mod is benne van, de nem az 1.4, hanem az 1.3.1., mert az újabbik az eléggé kressel, meg szerintem a sok üzenet is idegesítő.
    Majd leírom hogy pontosan mik lesznek benne a modban, új pálya egyelőre nem, én majd megvárom amíg az oroszok megcsinálják a pályákat, ők tényleg értenek hozzá, és majd valamikor belerakom én is, ha lesz még értelme, persze ha a Clear Sky hamarabb kijön akkor szerintem már kb senkit nem fognak érdekelni a SHOC modok.
  • Kanyhalos
    Mert ha új fegyvert teszel bele, akkor be kell írni az mp_ranks.ltx fájlba is, akkor jó lesz.
  • farad66
    Ezt a módot kipróbálta már vki?STALKER Real Gore Mod beta for patch 1.0005
  • MedveComa
    Lesz magyarítás az Ol.-hez?
    Milesz az Ol. 2.0-ban
  • MedveComa
    Miért lehet az, hogy új fegyvernél(én tettem bele), ha karakter meghal akkor kifagy az egész játék, ha ez a stukker van a kezébe.
    Ha csak simán ledobom akkor nem fagy ki.
    Köszi!
  • MedveComa
    Hali!
    Nincs több fajta hangtompító, csak egy.
    Fegyverbeállítás kérdése, hogy lehet-e rakni rá, vagy sem.
  • palm pilot
    Azt megtaláltam, de ugyanaz mint a többi. Már van 3 silencerem, de mind csak stukkerra meg viper5-re megy fel. 1.0005 alatt játszom, lehet hogy a korábbi verziókban még volt külön kalasnyikovos változat is, de kiszedték?
  • PetAd
    Ak-ra szerelhető hangtompítót Garbage-ben a járműtelepen lehet találni, ahol Bes van (aki segítséget kér tőlünk ha először megyünk oda) jobbra az utolsó kocsi platóján egy kis deszka alatt.
  • FoxMurder
    Kicsit trükkös, a Radar-Prypjat szintváltónál nem szemből, hanem a kocsi sofőr felőli oldalával kell odaállni a kapuhoz (a kapuval párhuzamosan), és elkezdi tölteni Prypjatot (OL 1.3.3-al).
  • czky
    Hogy mentél fel kocsival prypjat-ba? Nekem nem ment át a kapun, ahol a kidőlt fa van... :( (OL 1.3.3)
  • FoxMurder
    Nem véletlenül vágták ki a játékból a kocsikat, olyan félkészek, hogy a modderek se nagyon tudtak eddig mit kezdeni velük. Az npc-k és mutánsok általában észre sem vesznek kocsiban ülve. Néha viszont mégis észrevesznek, de ez teljesen kiszámíthatatlan. Már szinte soft cheat kategória, hogy beültem egy kis kocsiba Army Warehouse-nál, és egy HK Mp5-öt használva elmentem Prypjatba, útközben pedig csak bambán néző monolitokat kellett lekaszálni, akik tudomást sem vettek rólam. Végül ott hagytam a kocsit a stadionnál, mert kifogytam a 9x19 lőszerből.
  • czky
    A kocsik mindíg ilyen szarok voltak. Az meg, h nem sebződsz inkább áldás, mint probléma szvsz! xD
  • PetAd
    Kipróbáltam az Oblivion Lostot és nagyon tetszik, ez az egyik legjobb mod amivel játszottam. Csak az baj hogy az autók elég bugosak, ha kiszállok néha lerepülnek az ajtók, és a kocsit a mutánsok simán felborítják és eltolják. Az is gond a kocsival hogy szinte sevezhetetlen vagyok csak a gránát sebez.
  • FoxMurder
    Jó ötlet az anomáliatelepítés, csak el ne felejtsd, ha megint arra jársz, mert azon az ajtón keresztül vezet az egyetlen kijárat. Igaz, minek is kéne még egyszer oda lemenni.
  • Douli Master
    ö kössz mindenkinek kivéve flyhight -nek !!!!
  • palm pilot
    Na, elkiabáltam. :( Megvan a swappolás így is, csak kicsit később, meg kicsit kevesebbet. Basszameg...
  • palm pilot
    Csoda történt! Kivételesen hasznos ötletet adott a Vista. Virtuális memóriának 4509 MB-ot ajánlott, amit fixen beállítva (a 2 GB nálam nem hozott eredményt) megtáltosodott a játék. 1-2 perces swap helyett csak pár secet akadozik ilyenkor. És felfedezte hogy 3 helyett mégiscsak 4 GB RAM-om van. Heil Bill Gates! :D
  • czky
    Pedig OL-ben is sikerült, ugyanis azok a patkányok is csak jobbra fordultak és rohantak végig a folyosón...
  • FragStaR
    Bakker hát elég hülye vége van ..