S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Oblivion Lost MOD-dal játszok, Hell fokozaton. Eddig minden baba volt, de az X18 laborban azt a rusnya dög boss törpét nem tudom kinyírni, pedig már vagy tizedszerre ugrok neki, legutóbb szégyenszemre novice fokozaton is. Olvastam egy PDA-ban, hogy anomáliák sebzik, na de azt hogy viszek magammal? 😄 Meg azt is olvastam, hogy grántáok hatásosak ellene. No, ennek örömére rádobáltam összesen 25(!) kézigránátot, plusz kilõttem rá 3 db. puskagránátot, és semmi, pedig ezekbõl 80% tuti, hogy telibe találta. Hagyományos lõszerekkel kiröhög. Most mi legyen, késeljem meg? 😊
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Bár ahogy elnézem, sevendoor te még csak "fiú" vagy, pici vagy még ehhez, hogy ezt fel is fogd. Nyugodtan maradj a sims-ednél.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Engem ez köt le, téged meg más.
Persze én is rendszeresen megpusztulok hell-en.😊
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Hell fokozaton, veteránként mentés nélkül......
soxor kéne uakat a részeket ujrajátszanom. itt az ember ohatatlanul is beleszalad egy lövésbe és vége.
Minden ilyen esemény totál random, most szerinted mit csináljak vele?
Én is szoptam már be párszor, ne aggódj.😊
Amúgy meg ilyenkor, ha a mentés után derül ki, hogy nem tudtad elõre, hogy nem kellett volna rossz helyen elmenteni, akkor töltsd vissza az autosavet. Én amúgy nem is szoktam menteni, nagyon ritka.
Kb. 10x kezdtem újra, mire el tudtam vánszorogni.
Tegnap éjjel nem csuklottál?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A múltkor amúgy kinyírtak Red Forestben, mert jött egy Psy Dog meg 3 Chimera, és pont elindult a blowout is.😊 Kb semmit nem láttam.😊
Szal: a SEVA Suit lelõhelye a Wild Territory egyik épülete. Természetesen csak akkor van ott, ha megjelenik a kék jelzõ, addig nincs. Az az épület, amelyik balkéz felé van, amikor felmész a lépcsõn a vasuti rakodóra elõször. Ott jön meg általában az üzenet, hogy meg kéne védeni a profot. Az infó a cuccról valamelyik kilõtt merc pda-jában lesz...
Bejutás:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az nem csomó mutáns, hanem egy, és minél késõbb ölöd meg, annál rosszabb, mert egyre többet látsz belõle, és nem könnyû eldönteni, hogy melyik az igazi, és melyek a fantomok.
Azt ajánlom, ha világos szürke pseudodog-szerû kutyát láttok, akkor próbáljátok azonnal kinyírni, mielõtt a psy sugárzást rátok küldi.
Amúgy csicska ellenfél, pár golyó pisztollyal.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
A freedo bázisnál volt valami muki az valamit gagyogott hogy piáért javit de csak egy ruszki löfegyver optikát kaptam tõle ! Vagy csak törött fegyvert javit ? Egyszer vagy többször ?
Bocsi ha hülyeséget irtam !
Ja meg egy másik kérdésem volna valaki tud-e olyan weboldalt ahol le van irva hogyan lehet modositani az NPC-k fegyverzetét felszerelését ,hol ki mit használjon mit vegyen fel mit nem stb , egymáshoz való viszonyukat stb , meg kimentésbe hogy lehet átirni a dolgokat !
Már harmadjára nyomom a STALKER-t ki akarok probálni egy pár dolgot , igy érdekesebb !
mondd már el lécci hogy mit nem tudsz feltenni?😊
leírjam még akárhányszor?😊
ha nem megy mod managerrel, akkor másold be a gamedatát a stalker mappába, s ha 1.0004 patchel játszol akkor írd felül az OL_10004_patch mappában található gamedatával. Ha 1.0005tel játszol akkor nem kell csak a sima gamedata, mert alapból 1.0005ös a mod, csak le lehet downgradelni ha felülírod az 10004el.
Ez minden.😊
Nehéz AZ éleT!
Transport moddal megy a furikázás APCvel, vagy más köll-e ahhoz? :-)
gondoltam, jópofizok a freedomnak, és elválalom azt a feladatot,amiben ki kell tisztítani Max embereivel azta kis farmot. mielõtt õk odaérnének kinyírok 4-et, 1-et pedig a tûz megégget,és a földön fekszik, és nyávog egy elsõsegélyért. tehát ott vannak 3-an,vagy 4-en, és még mindig "neutralok" velem.(nem látták,hogy kinyírok ott mindenkit) megérkeznek Max-ék, 10 emberrel,és aza 3-4 dutys lazán kinyírja maxéket! én meg csak nézek, hogy mi van:|
Nehéz AZ éleT!
11?12?