S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy kis segítség kéne, srácok...
Az Oblivion Lost MOD-dal játszok, Hell fokozaton. Eddig minden baba volt, de az X18 laborban azt a rusnya dög boss törpét nem tudom kinyírni, pedig már vagy tizedszerre ugrok neki, legutóbb szégyenszemre novice fokozaton is. Olvastam egy PDA-ban, hogy anomáliák sebzik, na de azt hogy viszek magammal? 😄 Meg azt is olvastam, hogy grántáok hatásosak ellene. No, ennek örömére rádobáltam összesen 25(!) kézigránátot, plusz kilõttem rá 3 db. puskagránátot, és semmi, pedig ezekbõl 80% tuti, hogy telibe találta. Hagyományos lõszerekkel kiröhög. Most mi legyen, késeljem meg? 😊

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

sevendoor
Apuci, akkor egy kicsit told félre az egodat, rutinszerüen olvass vissza, és szégyeld el magad.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

úgy látom, fogékonyak vagytok a mókára. nem biztos, hogy csak azt szánja az ember tréfának, aminek a végére tesz egy vigyori szmájlit (de kár, hogy ezt el kell magyarázni). sevendoor és én pilutika naiv kérdésén élcelõdtünk volna, minimális sikerrel. (<#szomoru1>)
rayx
Kanyhalos
Gamadatat rakjam csak bele a Stalker mappába ugy simán?

Nehéz AZ éleT!

Mentés elõtt mindig rutinszerûen nyomok egy c-t (nálam a contacts gyorsbillentyûje) és körbenézek, AZTÁN mentek.

Bár ahogy elnézem, sevendoor te még csak "fiú" vagy, pici vagy még ehhez, hogy ezt fel is fogd. Nyugodtan maradj a sims-ednél.

Shep
Érdekes ez az oblivion mod, átértem a roncstelepre visszavertem a támadást, mondom megpihenek már egy kicsit. Reggel felkelek, remeg a föld, elkásáodik a kép, egyszer csak elkezd sugározni az egész mindenség és meg is feküdtem, hmm mondom ez igen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem meg a sims nem tetszik. Szerintem hülyeség azt mondani valamire hogy szar, minden embernek egyéni az izlése.
Engem ez köt le, téged meg más.
tényleg egy szutyok. én is csak akkor játszom, ha már a sims2-ben minden házamat felépítettem és berendeztem. de egyszer azért elmegy.
sevendoor
Szerintem szar, én már 4x játszom, hátha találok benne vmit ami leköt.......

Igen ebben igazad van. Viszont csak gondolj bele abba hogy én már hányszor játszottam ki a stalkert, rengeteg teszt, egy kis spawn vagy alife módosítás, mindig újat kellett kezdeni.
Persze én is rendszeresen megpusztulok hell-en.😊
izé..jó a játék?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

sevendoor
Lemaradt a levelemrõl a 😊
Hell fokozaton, veteránként mentés nélkül......
soxor kéne uakat a részeket ujrajátszanom. itt az ember ohatatlanul is beleszalad egy lövésbe és vége.

LOL hát nem szokásom csuklani.😊 Miért is kellett volna?😊
Minden ilyen esemény totál random, most szerinted mit csináljak vele?
Én is szoptam már be párszor, ne aggódj.😊
Amúgy meg ilyenkor, ha a mentés után derül ki, hogy nem tudtad elõre, hogy nem kellett volna rossz helyen elmenteni, akkor töltsd vissza az autosavet. Én amúgy nem is szoktam menteni, nagyon ritka.
sevendoor
Kanyhalosnak ment........

sevendoor
amikor az x18ból jöttem kifelé, éjszaka, tele cuccal, elindult a blowout, akkor szaladtam bele a sugárzó palotapincsidbe, közvetlenül az F6 megnyomása után. És egy másodpercel azelõtt, mielõtt nekemszaladt egy kétlábonjáró gömböc.
Kb. 10x kezdtem újra, mire el tudtam vánszorogni.
Tegnap éjjel nem csuklottál?

sevendoor
Lehet, hogy nem ott kell betörni. 😊 De, igen arra az ablakra gondoltam. Hordóra ugorva, egybõl letérve nekem mindig sikerült beugrani.

Shep
Hát nem tudom én mikor elõször játszottam vele (akkor még nem volt patch) mindenkibe kellett egy csomó lõszer, és nem azért mert nem találtam el õket, nem ma kezdtem el fps-ekkel játszani elhiheted.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Melyiken? Egy ablak van, ami elé odatolva egy ládát, néha sikerül beugrani, de valamiért nem mindig. Nem azért, mert megesz a bloodsucker, bár ez is elõfordul... Az ablakdeszkákat azon a házon törhetetlennek találtam...

Mondom: el kell találni. Egyedül a katonák sisakja véd valamennyire a pisztolygolyók ellen, de azokat is le lehet vadászni, éjszaka, sunnyogó üzemben, az elsõ pályán található hangtompítóssal, egy-egy lövéssel. Kedves elfolgaltságom volt minden játék elején a javítómûhely banditátlanítása egyszál pisztollyal. Senkibe sem kellett 2-nél többet lõni, de akkor az egyik már nem talált rendesen.

Úgy értettem hogy csicska, hogy hamar meghal. Amúgy tényleg nehéz ellenfél, de csak párat tettem be belõle. Lesz még Army Warehouse-on, meg Red Forest-ben is.
A múltkor amúgy kinyírtak Red Forestben, mert jött egy Psy Dog meg 3 Chimera, és pont elindult a blowout is.😊 Kb semmit nem láttam.😊
sevendoor
Egyszerübb, ha az ablakon kitöröd a deszkákat és beugrasz. 😊

Shep
Hal a frászt, illetve nekem nem haltak, ha közvetlen közelrõl lõttem akkor sem, ezzel a moddal nagyságrendileg jobb a sebzésmodell.

Az alapjátékban nem javítanak semmit. Modokkal (Pl az OLP, Priboi Story, Trader mod) a kereskedõknél megjelenik egy javítási opció is...

Igen, benne van az alapjátékban is, 1 példány. Pokernél található, akit egy küldetésben le kellene lõni, csak addigra mindig eltünik a ködben, így senki sem tudja megcsinálni a feladatot. Én valamelyik korai végigjátszásomban találkoztam vele, véletlenül (mert átkinlódtam magam a Dark Valley-ba a Bárba menetel elõtt), lelõttem, ott volt nála TOZ 34-es. Azóta egyszer sem találkoztam vele...

Az alapjátékban is kihal mindenki egy fejlövéstõl. Attól nem, hogy ezret lõsz a feje irányába és mind elmegy mellette. Egyet kell lõni, de az találjon...

Kicsit hamar nyomtam gombot, bocs, még dolgozik az influenza...

Szal: a SEVA Suit lelõhelye a Wild Territory egyik épülete. Természetesen csak akkor van ott, ha megjelenik a kék jelzõ, addig nincs. Az az épület, amelyik balkéz felé van, amikor felmész a lépcsõn a vasuti rakodóra elõször. Ott jön meg általában az üzenet, hogy meg kéne védeni a profot. Az infó a cuccról valamelyik kilõtt merc pda-jában lesz...

Bejutás:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Felmész arra a toronyra, ahonnan kilõtted az orvlövészt. Megfordulsz, a létra mellett indul két csõ, megkerül egy épületet és eltûnik. Ezen kell végigmenni, felugrani az épület tetejére, onnan egy másik csövön átmenni a cél épületre. A beszakadt tetõn keresztül beugrani úgy, hogy ne zuhanj le a gödörbe, mert onnan nincs kiút. Valami sugárzásvédõ artefakt készelt legyen nálad, mert nagyon sugároz a ház...

Thx...

Thx...

szerintem az az ellenfél nem "csicska". kifejezetten szívatós! rám küldte a pszi sugarát, de úgy,hogy nem láttam,hogy hol van maga a dög.aztán mire megláttam,már vagy 6 fantom kutyus rohangált össze-vissza.

Az a Psy Dog, vagy pszi kutya ha így jobban tetszik.
Az nem csomó mutáns, hanem egy, és minél késõbb ölöd meg, annál rosszabb, mert egyre többet látsz belõle, és nem könnyû eldönteni, hogy melyik az igazi, és melyek a fantomok.
Azt ajánlom, ha világos szürke pseudodog-szerû kutyát láttok, akkor próbáljátok azonnal kinyírni, mielõtt a psy sugárzást rátok küldi.
Amúgy csicska ellenfél, pár golyó pisztollyal.
_Atti_
gránát?😄 ..vagy aludj egyet valahol hátha holnap már nem ez fogad..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Shep
Feltettem ezt az oblivion modot és elkezdtem elõrõl, namármost az elsõ küldetésben szereplõ épületeknél fel lehet menni az alagúthoz ahol van az a kabát ami kell a fazonnak akit megmentettünk. Namármost mikor odaérek elõrohan egy csomó mutáns az egyik fehér és a képernyõ homályos lesz és duplán látok, mit lehet ezzel kezdeni, mert így esélyem sincs lelõni õket.

A stalkerba van-e olyan hely ahol fegyvereket lehet javitani ?
A freedo bázisnál volt valami muki az valamit gagyogott hogy piáért javit de csak egy ruszki löfegyver optikát kaptam tõle ! Vagy csak törött fegyvert javit ? Egyszer vagy többször ?
Bocsi ha hülyeséget irtam !
Ja meg egy másik kérdésem volna valaki tud-e olyan weboldalt ahol le van irva hogyan lehet modositani az NPC-k fegyverzetét felszerelését ,hol ki mit használjon mit vegyen fel mit nem stb , egymáshoz való viszonyukat stb , meg kimentésbe hogy lehet átirni a dolgokat !
Már harmadjára nyomom a STALKER-t ki akarok probálni egy pár dolgot , igy érdekesebb !
rayx,
mondd már el lécci hogy mit nem tudsz feltenni?😊
leírjam még akárhányszor?😊
ha nem megy mod managerrel, akkor másold be a gamedatát a stalker mappába, s ha 1.0004 patchel játszol akkor írd felül az OL_10004_patch mappában található gamedatával. Ha 1.0005tel játszol akkor nem kell csak a sima gamedata, mert alapból 1.0005ös a mod, csak le lehet downgradelni ha felülírod az 10004el.
Ez minden.😊
rayx
Honan töltöted le ezt a Vehicle enhance moddot?

Nehéz AZ éleT!

rayx
És hogy lehet minden autot vezetni?

Nehéz AZ éleT!

én a tetõ nélküli terepjárót(nem jut eszembe a neve), és a nivát tudom vezetni, a vehicle enhance moddal

rayx
Mit tudom én, én is kocsikáznák ha fel tudnám telepiteni a Lost mod 1.3-mat. 😛PPPPPPPPPPPP

Nehéz AZ éleT!

haliho!
Transport moddal megy a furikázás APCvel, vagy más köll-e ahhoz? :-)

rayx
😄DDDDD

Nehéz AZ éleT!

de felbaszott ez a szar:|
gondoltam, jópofizok a freedomnak, és elválalom azt a feladatot,amiben ki kell tisztítani Max embereivel azta kis farmot. mielõtt õk odaérnének kinyírok 4-et, 1-et pedig a tûz megégget,és a földön fekszik, és nyávog egy elsõsegélyért. tehát ott vannak 3-an,vagy 4-en, és még mindig "neutralok" velem.(nem látták,hogy kinyírok ott mindenkit) megérkeznek Max-ék, 10 emberrel,és aza 3-4 dutys lazán kinyírja maxéket! én meg csak nézek, hogy mi van:|

rayx
Na jó akor most a játékrol beszélgesünk, (nem tartok még sehol de nagyon jó a játék, föleg hogy ha, a csapatomat irtom.)

Nehéz AZ éleT!

De gyerekek nem itt kellene ezt megvitatni hanem az oviba.<#falbav> komolyan !!!!
rayx
Jol van na különben,elirtam. 😊

Nehéz AZ éleT!

berczely
Erõsen idevág a téme!<#vigyor2>

külöNben,és nem külöMben!😄

11?12?

rayx
Külömben nem vagyok 10 éves. 10 Felet vagyok , de azért kössz 😊

Nehéz AZ éleT!

csak kicsit khm... meglepõ hogy magaddal társalogtál😊

Ja! És neked jó olyannak pofázni akit életedbe nem is káttál de még csak nem is írtál neki. Sztem szar lehet vagyis inkább pofátlan
jó neked magaddal beszélgetni?